Седмичен хороскоп 10-16 ноември

Това е седмицата на реализма и на прощаване с илюзиите. За някои хора това ще е един отрезвяващ процес, за други ще е силно разстройващ. Най-важното е сега да бъдем максимално практични, да можем да погледнем реалността в очите и ако има проблеми да не ги замитаме под килима, а да се престрашим и да ги решим.

 

Нека да видим как ще се отрази подредбата на планетите на всеки един от зодиакалните знаци по отделно:

 

Овен – тази седмица е белязана от проблеми в семейството. Вниманието ви ще бъде ангажирано изцяло със семейни дела. Бъдете тактични. Не се опитвайте на всяка цена да наложите вашата гледна точка, колкото и правилна да ви се струва. Важното е да запазите добрия тон. С времето нещата ще се подредят както трябва. Към средата на седмицата някой от вас може да почувстват дискомфорт на работното място. Не губете ритъм. Възможно е приятел да ви потърси за съвет. Към края на седмицата е напълно възможно да се почувствате изхабени от натоварването през седмицата. През почивните дни се постарайте да се отдадете на почивка. Трябва да презаредите, а почивката и освобождаването на съзнанието е най-добрия начин. Обърнете особено внимание на скъп за вас човек!

 

Телец – началото на седмицата е време, когато на преден план излиза работата и служебните ангажименти и много представители на зодията забравят за личния си живот. За щастие, близките ви се отнасят към това с разбиране и конфликти през тази седмица в семейството не се очакват. Около средата на седмицата има вероятност да възникнат неголеми конфликти и спорове. Ще се справите успешно, ако запазите хладнокръвие. Има опасност някой представители на зодията да попаднат под манипулация на хора с недотам користни мисли. Към края на седмицата ще се наложи да положите извести усилия, но труда си заслужава. Възможни са леки финансови затруднения. През почивните дни не отлагайте да разрешите текущите въпроси от личен характер. Споделяйте повече с интимната половинка. Очакват ви вълнуващи срещи, които ще дадат отражение върху живота ви.

 

Близнаци – седмицата ще бъде успешна за вас, ако се доверите на инстинкта си. Не забравяйте, че късмета идва при смелите. В началото на седмицата се концентрирайте върху приоритетите си, както в личен, така и в делови план. През втората половина на седмицата ще започнете да берете плодовете на труда си. Затвърждаване на позициите в работата, а за някой представители на зодията и израстване, което ще бъде отразено и в материален и финансов характер. Към края на седмицата е възможно леко отпускане, което няма да се отрази негативно. През почивните дни вземете под внимание съвета на приятел. Не отлагайте отдавна планирана среща. Обърнете внимание на интимната си половинка. Посветете поне част от времето си един на друг.

 

Рак – през първия ден на седмицата е хубаво да вземете предвид съвета на приятел и като цяло, във ваш интерес е поне в началото на седмицата да имате едно наум. Постарайте се да постигнете напредък в професионалната сфера. През втората половина на седмицата обстоятелствата ще се нареждат благоприятно за вас както в професионално, така и в материално и лично отношение. Към края на седмицата поемете инициативата и не оставяйте нищо на случайността. Не е изключено част от вас да обмислят сериозна промяна, която ще бъде свързана и с преместването ви от едно населено място в друго. През почивните дни проявете съобразителност и гъвкавост по отношение на член на семейството. Не се преуморявайте с ангажименти от личен или битов характер.

 

Лъв – още от първия ден на седмицата ще трябва да спазвате срокове. Ще трябва да се справяте и с нападките на колега. Опитайте се да не вземате емоционални решения. Към средата на седмицата се стремете да не попаднете под влиянието на недоброжелатели. На много от вас ще се наложи да се заемат с дела, които не търпят отлагане във времето. В края на седмицата вложете усилията си към лични проекти. Бъдете максимално добре организирани и нещата за вас ще се развиват положително. Не се натоварвайте с чужди проблеми. През почивните дни се погрижете за физическата си форма. Избягвайте затворените пространства и ще се радвате на отлично здраве и най-вече ще можете да релаксирате след натоварените делнични дни. Просто следвайте желанията си.

 

Дева – тази седмица е благоприятна за работа в екип. Преценявайте всеки свой ход и всяка своя дума, за да не нарушите баланса в личен и в професионален план. Споразуменията, сключени през тази седмица могат да повлияят на бъдещето ви. Към средата на седмицата е възможно да изпитате известни затруднения. Административните проблеми трябва да се решават неотложно. Към края на седмицата много от вас ще почувстват потребност да поставят ново, по-стабилно начало в живота си. Постарайте се добре да обмисляте действията си. Не подценявате рутинните задължения. Не подписвайте каквито и да било документи, преди да сте ги прегледали внимателно. През почивните дни много от вас ще трябва да се справят с проблем от личен характер. Възможно е в живота на много да станат промени, които да ви накарат да изпитвате колебание дали постъпвате по най-правилния начин!

 

Везни – с настъпването на новата седмица не прехвърляйте отговорностите си на някой друг. В противен случай има опасност нещата да се объркат. Също така обърнете внимание на здравето си. Не допускайте да се преуморявате и да не си доспивате. До средата на седмицата се осланяйте на интуицията си. Не взимайте и не давайте пари назаем! Стойте настрана от лихвари. В противен случай може да попаднете в сериозни финансови затруднения. В края на седмицата много от вас ще се натъкнат на множество странни обстоятелства, които вероятно ще донесат със себе си и значителни промени. Има вероятност да се почувствате свръх чувствителни. През почивните дни е изключително важно да си почините и презаредите. Заложете на спортните занимания, на пълноценния отдих и на положителната нагласа. Опитайте да се освободите от вътрешните си страхове и най-вече от хроничната си умора.

 

Скорпион – тази седмица ще бъдете в състояние да привлечете много внимание към себе си, да събудите интереса на хора, които до този момент не са ви забелязвали. Опитайте се да запазите спокойствие – това е главното условие за успех през тази седмица. Опитайте се да демонстрирате не само постоянство и воля, но и здрав разум и логика.

В началото на седмицата ще се наложи да се заемете с ангажименти, които биха ви осигурили стабилност в професионалната сфера. Около средата на седмицата внимавайте при контактите си с непознати! Постарайте се да не се поддавате на разрушителни емоции. В края на седмицата моментът е подходящ да възобновите работата си по изостанали проекти. През почивните дни в контактите си с интимната половинка бъдете откровени. Ако не сте съгласни с нещо, то не се колебайте да изречете личното си мнение.

 

Стрелец – с настъпването на новата седмица организирайте делата си до най-малката подробност. Ако усещате, че не се чувствате във форма е задължително да вземете мерки. отделете време за здравето си. Избягвайте конфликти. Към средата на седмицата ще се наложи малък ремонт в дома. Консултирайте с ваш близък. Вземете предвид мнението на член от семейството. Към края на седмицата трябва да обърнете внимание на финансовото си състояние. Очаква ви сериозен разход. През почивните дни заложете на заниманията, които имат положителен ефект върху вас и в същото време ви зареждат с позитивна енергия. Моментът за много от вас ще бъде от изключителна важност – предстои промяна в живота ви. Само от вас зависи дали ще бъде позитивна!

 

Козирог – с настъпването на седмицата организирайте изпълнението на делата си така, че да имате възможност да правите промени в движение. До средата на седмицата влагайте разумно спечелените от вас средства. При взимането на важни решения се старайте да следвате логиката, а не чувствата си. Моментът е подходящ за установяване на нови делови контакти. Около средата на седмицата е нужно да вложите цялата си енергия в работния процес. В края на седмицата използвайте адекватно знанията и опита, които сте натрупали през годините. Проявената от вас щедрост спрямо приятел може и да не донесе очакваните резултати. През почивните дни подобрете своята ефективност. Контролирайте емоциите си в любовта. Ако правилно организирате личните си задължения, ще разполагате и с достатъчно време за отдих.

 

Водолей – с настъпването на седмицата е важно да заложите на правилната преценка на работното място. До средата на седмицата всичко свързано с текущите ви дела има потенциал да ви донесе очакваните резултати. Не се страхувайте да откажете на отправено ви предложение. Не предприемайте решителни крачки, за които реално не сте подготвени. Опитайте да възприемате позитивно застигащите ви промени. Около средата на периода седмицата вземете мерки за здравето си. Не е изключено да страдате от вирусни и простудни заболявания. В края на седмицата действайте с размах на работното си място. Обмисляйте добре предложенията, които ви отправят. През почивните дни заложете на полезни оздравяващи и укрепващи организма ви процедури. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, които от дълго време копнеят за взаимност в любовта. Внесете разнообразие в заниманията си.

 

Риби – успехите в началото на седмицата несъмнено ще ви донесат много положителни емоции. Въпреки това, много представители на зодия Риби вярват, че заслужават повече. Възможно е у някои от вас да се появят притеснения свързани с финансови въпроси. През втората половина на седмицата може да има трудности и недоразумения по време на работа, те ще бъдат особено тежки за тези, които работят в колективи предимно от жени. Не всички Риби в този момент могат да се погаждат с възрастни роднини, така че семейните срещи не минават толкова гладко. Края на седмицата ще бъде приятна за тези, които се занимават с творческа дейност.През почивните дни ще се радвате на вниманието на интимната половинка. Късметът ще бъде на ваша страна!

 

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимка: buzzfeed.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply