Седмичен хороскоп за периода 9 -15 Април

Луната е намаляваща и дни преди Новолунието на 16 април- ние сме силно насочвани от звездите по-скоро да се справим с неразрешени казуси от миналото, отколкото да се захващаме с нещо ново. Меркурий също усилва тази тенденция, той се движи ретроградно до 15 април, във видимото си движение е максимално забавил своята скорост и ни действа подобно на забавен кадър , който не ни позволява да не забележим определени важни детайли, акцентира върху истини, евентуални грешки, но и варианти, които могат да ни помогнат да се измъкнем от сложни и заплетени ситуации.

На този „забавен кадър“ ние може да се вгледаме по-детайлно върху картината и сюжетната линия в живота ни. Вероятно ще се появяват хора или обстоятелства, които допълнително ще ни принуждават да сме още по-концентрирани върху определящ щрих, който обсебва вниманието ни и не ни „пуска“, докато не го разпознаем и оценим правилно за бъдещото си развитие…В този смисъл- седмицата продължава да ни носи съществена информация. Седмицата може да подейства доста отрезвяващо, дори обогатяващо на мнозина.

В обективно сложна обстановка на доводи и контра-доводи, доста от нас ще вземат възможно най-правилните и практични решения, които ще ни помогнат да задържим или преумножим онова, което сме отчели за стойностно. Това може да се отнася до личните ни взаимоотношения-любов, привързаност, кого искаме да оставим до себе си и т.н., а може да се отнася и до придобиване на материални блага, кариерно развитие…За това, което обичаме или искаме- ще се борим волево и до краен предел, понякога без оглед на средствата. Остава да разчитаме на някой показания- за конструктивно избран път на развитие…

Нещо подобно може да се случи на държавно или международно ниво- в обстановка на напрежение да надделее здравият разум ирационалните съждения, които ще ни предпазят от загуби на различни нива…

Седмица преди Новолунието- предстоят развръзки, някой шансове, идеи, намерения, че и персонажи- окончателно остават зад гърба ни, защото са изчерпани, „не работят“.. кои са те- ще имаме достатъчно ясни подсказки. Впечатленията, които се закодират в нас, ще са трайни и ще определят линията ни на поведение, векторът ни на развитие след 16 април. За сега- можем да се опитаме да коригираме неща от миналото, има такава вероятност, поне в частта, която не противоречи на индивидуалната ни Съдба и предопределеност…

Овен – През тази седмица можете да получите своеобразна разплата за всички положени от вас до този момент усилия. Това може да е бонус, морално поощрение, одобрение и подкрепа от влиятелни личности, а може и да е повишение. Понякога- пред вас се разкриват внезапни и алтернативни източници за печалба, поне такива шансове има, а дали ще се възползвате от тях, ще бъде въпрос на избор от ваша страна.

Може да имате усещането, че някаква невидима сила ви закриля или сте на път да сбъднете тайно, съкровено желание. На практика обаче- получавате онова, което заслужавате и следствие на не малко упоритост, прояви на воля и кураж до краен предел.

Ако все пак не всичко се развие така, както вие искате или очаквате, тогава ще сте склонни да реагирате пак така крайно, бих казала превратно и да оставите нещо неработещо и непродуктивно окончателно зад гърба си. То пък ще освободи място за едно голямо ново начало от следващата седмица..

Настоящият период ви помага да придобиете окончателни впечатления, да стигнете до определени прозрения- относно любовта, паричните потоци- всичко, което отчитате за ценно и това е доста „осветляващо“, оздравително..

Телец – Вероятно все още има въпроси ,които отчитате за извън контрола си, които са свързани с по-далечни перспективи на развитие, но през настоящата седмица се появяват варианти да въздействате на всички евентуални предизвикателства по пътя ви и да се справяте с тях, да ги превъртате в позитиви.

Вероятно това ще се случва благодарение на собствената ви променена линия на поведение, чрез която с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии. На хоризонта могат да се появят стари приятели, по-възрастни и авторитетни фигури, които да ви подадат ръка при нужда и да се превърнат в мост към успехите ви. При всички случаи няма да ви липсва компания и помощ, особено, ако ги търсите и желаете.

Може да се появят личности ,които да ви окажат силно емоционално или психическо въздействие, а следствие на това- вие да промените бъдещите си планове и то за дълго.

Вие сте в период, когато можете да обогатите начина си на живот-буквално или в по-общ смисъл като разчитате на влиятелна опека, партньорска подкрепа.

Можете да скрепите вашите връзки, евентуално да изчистите минали недоразумения. Ако все пак това не се случи, тогава вероятно определени лица просто нямат място във вашето бъдещо развитие.

Близнаци – Вашият покровител Меркурий през тази седмица е максимално забавил своята скорост във видимото си движение и подобно на него- вие няма да бързате, но за това пък ще получавате максимална яснота по водещи за вас въпроси, те ще се закодират трайно в мнението ви, а после- в бъдещите ви намерения, път на развитие и т.н.

За сега- повечето от вас са склонни да използват алтернативни и обходни пътища за постигане на целите, обмисляте оптимално правилни стратегии и варианти и така е правилно- понякога сложни казуси ще се разплитат от само-себе си, нещата ще се развиват повече по инерция и сами ще ви показват възможен изход и решение…

Варианти няма да ви липсват, особено през втората част от периода, дори и да не сте чак толкова инициативни…

Мнозина получават вдъхновяващи новини, прозрения, които са във ваша полза и защитават имиджа ви, носят ви удовлетворение.

Продължавате да извършвате обаче, своеобразна чистка в близкото ви обкръжение. Онези, които го напуснат през тази седмица- вероятно ще е завинаги.

Не е изключена и борба за власт, за надмощие- в нея може да победите, но отново като действате по-гъвкаво, адаптивно…

Рак – Ви е продължавате да сте във важен период относно вашият социален статус- кариерно развитие или брачни отношения. Вероятно през тази седмица ще проведете важни разговори, които ще ви измъкнат от вид съмнения-по кой път да поемете. Трупате впечатление и нещо силно може да докосне сърцето ви, така че да наклони везните в определена посока.

Възможно е в този процес да са важни или определящи преговорите, които ще проведете с ваши партньори-лични или делови. Не е изключено да ескалира своеобразна борба за надмощие на интереси, дори да си кажете истини, да разкриете тайни, но всичко има оздравителен ефект, защото придобива пределна яснота.

Намира се изход, понякога и неочакван, но доста съблазнителен за по-далечни и общи перспективи на развитие. Някой от вас получават подкрепа от хора стоящи далеч от тях или успехите им действително преминават през необходимостта от смяна на средата и евентуални пътувания.

Добре ви се отразяват приятелски събирания, там разнообразявате ежедневието си, намирате начин да стоплите сърцето си, дори да заздравите връзките си /лични или делови/, да снижите евентуално напрежение.

Ако сте сами-едно приятелство може да прерасне в нещо повече…

При всички случаи- няма да ви липсва компания и тази компания може да ви носи ползи или удоволствие.

Подходящо време да изчистите евентуални спорни моменти с половинката си.

Лъв – През тази седмица вие отстоявате правата си до краен предел –на работното си място конкретно или в ежедневието общо. Тенденцията може да предизвика пик от събития или развръзки, които трайно ще трансформират позициите ви, имиджа ви.

Не е изключено този процес да е съпътстват с противопоставяне на воли, интереси, в които вие имате пълни шансове да излезете победители и да превъртите евентуални негативи в позитиви.

Вашите инициативи и борбено поведение се забелязват и не остават без последици. Вие привличате погледи, печелите одобрение, което може да се отрази върху кариерното ви развитие, дори заплащане, ако професионалната ви реализация е такава и го позволява.

Вие сте в прекрасен период най-накрая да получите възнаграждение, разплата за всичките ви усилия. Ако това е невъзможно, тогава поне можете да проведете преговори в тази посока или пък да си потърсите друго поприще, в което да разгърнете потенциала си…

Дева – Вашият покровител Меркурий все още е ретрограден и ви връща към миналото не ви дава покой докато не откриете изход и варианти за теми от миналото, които могат да касаят материалното ви положение, ключови решения от рода на- „по кой път да продължите генерално“…

На този фон вие стигате до важни и много ценни прозрения, които действително ще ви помогнат да се справите с всички предизвикателства, да превъртите евентуални негативи в позитиви.

През тази седмица някой от подкрепящите ви събития се разкриват от само-себе си и като следствие на положени в миналото от вас събития. Сега те дават нужните „плодове“ и показват, че усилията ви не са били напразни. Дори и не всичко да протича така, както очаквате, вие все пак получавате достатъчно подкрепящи и многообещаващи хубави новини.

Изход може да се открие за недоразумения между вас и партньора ви, изчистват се и подобни напрегнати въпроси между вас и порасналите ви деца, ако имате такива.

При всички случаи- звездите намират начин да порадват сърцето ви и да ви покажат, че за „всяка болка, може да се намери лек“…

Везни – Вие сте в прекрасен период да сложите „ред в хаоса“ в ежедневието си- като действията ви на работното място са все по-продуктивни, ако водите преговори за повишение или да си намерите по-подходяща реализация, то те вече дават резултати. Дори и всички ваши намерения да не се осъществят през тази седмица-веднага, то поне можете да стигнете до полезни, положителни договорки, получавате подкрепа и одобрение…

Меркурий е все още ретрограден, така че създава някой спънки при въпроси отнасящи се до преговори с ваши партньори-лични или делови, но въпреки всичко успявате да създадете впечатления и тенденции, които накланят везните във ваша полза.

Добре се разгръщат приоритети отнасящи се до дом, семейство, недвижимо имущество. Възможно е да решите да инвестирате в този сектор или ако е имало натрупани недоразумения, то те получават варианти за разрешение, с които спада напрежението…

Скорпион – Информационният поток е много усилен, чувате новини, които докосват сърцето ви, оставят траен отпечатък в съзнанието ви. Вие сте в прекрасен период да изчистите евентуални недоразумения с ваши партньори-лични или делови, да скрепите връзките си или да срещнете любовта.

Въпреки че Меркурий е ретрограден- вашата социална активност дава отлични резултати, допринася за възможността да наложите мнението и/или авторитета си, да стигнете до договорки /без да подписвате документи докато е ретрограден Меркурий/, които да ви гарантират по-добри перспективи на развитие и то за дълго.

В ежедневието и на работното ви място все още цари някакъв хаос или обърквания поради допълнителни ангажименти, а понякога и променени изисквания към вас. Каквото и да е- скоро би трябвало всичко да се изясни и да се канализира в нормален ритъм. Ако това е невъзможно и нещо силно е подразнило честолюбието ви, тогава ще имате втора възможност да въздействате през другата седмица- за сега си си изяснявате  своеобразни граници на възможното…

Стрелец – През тази седмица възникват отлични възможности да попълните нараснали харчове с допълнителни приходи, не е изключено да се появят алтернативни и нерегламентирани източници за доходи, дали ще се възползвате или –не е въпрос на избор, но ако търсите такива- задължително ще можете да ги откриете.

В друг вариант- появява се личност, която много ви подкрепя, закриля, помага ви при нужда…

М-да и на работното ви място събитията вървят гладко, срещате съпричастие, разбиране, а ако сте сами- флирт с колега може да прерасне в нещо повече.

Подходящо време да получите бонус, морално удовлетворение, повишение…

Склонни сте да преосмисляте сърдечните си връзки, вероятно и не без причина. Ако имате пораснали деца- те също се повод за силни вълнения, а понякога и харчове…До края на седмицата, евентуални различия могат да бъдат изчистени, дори и да е на база леки или по-силни „земетресения“.

Козирог – През тази седмица вашата инициативност води до отлични резултати- можете да стигнете до отлични договорки, да извършите в своеобразен пробив в избраното от вас направление като преговаряте…Може да изчистите недоразумения, а също и да чуете новини, които силно да докоснат сърцето ви.

Каквото и да е полезно е да сте максимално социално активни, така можете да постигнете набелязаните цели, а може и да порадвате сърцето си.

Ако имате пораснали деца- те може да са повод за гордост, приятни преживявания.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта. Връзки започнати сега, обещават да бъдат доста надеждни.

В дома и семейството ви обаче продължават да ескалират някакви недоразумения. В окончателен вид- вие си ги изяснявате през настоящия период, може да изкажете думи или да чуете тайни, да узнаете за скрити процеси, които ще преобразят бъдещите ви планове…За сега- анализирайте, а едва от следващата седмица действайте решително..

Водолей – До края на тази седмица продължават да ви вълнуват и дори обсебват въпроси, които отчитате за извън контрола си или са такива, за които се чудите дали да изоставите или да пренесете и във вашето бъдеще.

Най-силно усещат тази тенденция родените в края на януари и началото на февруари, но и всички останали в различна степен…Анализирайте, това ще определи ключови събития и развръзки касаещи социалния ви статус, имидж като минимум, ако не веднага- то до края на май, но сега получавате достатъчно „подсказки“ за всички силни и слаби звена по пътя ви…

Добрата новина е, че получавате шансове да подействате положително на доходите си, възникват алтернативни източници за печалба, понякога-това са идеи или предложения, въпрос на избор е дали ще ги приемете.

Някой от вас могат да решат да инвестират в дома и семейството си и това ще се отчита за правилно. Вашият дом се превръща все повече във вашата крепост, а към настоящия период вие силно можете да влияете на този сектор и да хармонизирате отношенията у дома, в най-близката си среда…

Риби – През тази седмица водите успешни преговори, може да чуете добри новини, да осъществите приятни, полезни срещи.

В близкото ви обкръжение се появява личност, която силно ви подкрепя, стимулира, можете да се възползвате от нейната енергия и инициативност, ако желаете.

Родените през първите дни на март, но и останалите в различна степен- могат да сбъднат своя тайна, съкровена мечта, особено, ако са действали целенасочено в тази посока през изминалите седмици…

На този фон вие имате шанс да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, а популярността ви расте.

Материалното ви положение остава сложно, може да имате повишени разходи, а това да е повод да преосмислите бюджета си…Какво пък, това ще е повод да потърсите-намерите начини да стабилизирате финансите си и действително ще успеете…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply