Седмичен хороскоп за периода 8-15 Януари

Настоящият период се окачествява като един от най-трансформиращите за цялата 2018 година. През него ние можем да извървим важни стъпки, все едно пресичаме граница, зад която нищо не е същото- като обстановка и правила на съществуване и не само.

Ние съзнателно и под влияние на текущите събития променяме начина, по който възприемаме обикалящата действителност. Всичко придобива нова стойност-от хора до възможности, които ни облагодетелстват…Някой и по съвсем естествен начин ще бъдат обезценени и за сметка на други, които ще ни се сторят особено скъпи. Всъщност и в повечето случаи ние ще се приближаваме към истинските образи и тяхната значимост, така че ще имаме шанс точно да се ориентираме на къде да вложим своите усилия и какво да оставим зад гърба си и без жал, а хладнокръвно…Вероятно това е най-доброто време да се разделим с онова, което препятства собствените ни успехи и чувство на щастие и съвсем практично се ориентираме към онова, което ще се превърне в стълба за личен просперитет…

През тази седмица ще браним интересите си яростно, ще влагаме много страст в индивидуално начинание, идея, която обсебва вниманието ни. И така е правилно. Онова, което инициираме сега, после ще е база на развитие почти през цялата 2018 година и може да ни гарантира просперитет. Вече съм споменавала, че януари може да е показателен за идните 12 месеца, към това прибавяме и че през него силно можем да насочваме тенденции.

На практика това ще се реализира чрез ключови решения, които всеки сам ще вземе за себе си и/или ако амбициите на някой не са чак толкова големи, тогава ще попадне под  влияние на властна личност и чужда воля, която да го направлява, а това също може да бъде общ и бурен поток на обновяване, понеже статуквото не може да бъде съхранено…

В глобален аспект – може да ескалират преобразувания, които да засегнат паричните потоци, банки, курс на валутата или благосъстоянието ни-общо.

Добрата новина е, че ако имаме фокусна точка от мечти, тогава можем да ги сбъднем по-лесно като търсим-откриваме съмишленици, осланяме се на интуицията си, която е доста находчива и способна да ни отведе там, където желаем по един доста необикновен, бих казала магичен начин. Мнозина ще имат стратегия и така е правилно.

През първите дни- все още ни застигат следствия от минали събития, а през втората част- се оформя окончателно мнение, чуваме интересни, съществени новини и водим подобни разговори, преговори, които „осветляват“ по-далечното ни бъдеще или са трудно отменяеми после. Ако сключите договор, той ще е доста надежден. Всичко чуто или изказано има особен, респектиращ смисъл и нека той да бъде вложен в един по-стабилен или конструктивен идеал, който ще замени стари и отживели структури на съществуване…

Едно от най-важните послания на звездите сега е, че няма невъзможни неща, стига силно да искаме и да канализираме тази мощна енергия в подходяща цел, да действаме според добре обмислен плат и да не отказваме…

Овен – Владеят ви силни страсти и желания да промените нещо в социалния си статус, така че да повишите благосъстоянието си или да сте по-щастливи и удовлетворени.

В друг случай това са набор от обстоятелства, които ви притискат и принуждават да се фокусирате върху определена цел, която действително е способна да преобрази живота ви. Вие имате шанс да подобрите общественото си положение, а за това е необходимо да си изградите дългосрочна стратегия, да преговаряте и задължително да си откриете съмишленици, които да ви подкрепят- това може да са партньори /лични или делови/, може да са влиятелни особи…Но онова, което предприемете, инициирате сега, после може да се преумножи и да ви гарантира успехи, които надхвърлят личните ви очаквания.

Съществено условие е също да не се поддавате на емоции, да бъдете хладнокръвни и да влеете този мощен поток от енергия във внимателно обмислени и по-дългосрочни перспективи на развитие.

До средата на седмицата все още ви застигат развръзки на минали събития, а през втората- вземате важни решения, чувате подобни новини. Вашият имидж се трансформира и сега е моментът да се сдобиете с повече власт-буквално или в преносен смисъл, като не отстъпвате от интересите си. Имате значими шансове да преуспеете за сметка на известни рискове и смелост в начинанията, повечето ще бъдат оправдани и целесъобразни!

Телец – Вие сте в прекрасен период да надскочите границите на възможното пред вас и да се изкачите към нови върхове от успехи като заложите на преговори с влиятелни личности, включително и такива, които са извън близкото ви обкръжение, повишите квалификацията си, заложите на висока компетентност и натрупан опит и знания…

Крайъгълен камък за просперитета ви са евентуални пътувания, справяне с юридически казуси, оформяне на договори, постигане на договорки. Ако сключите контракти през настоящата седмица, особено през втората част, то те ще бъдат особено надеждни и перспективни. Най-накрая можете да намерите дълго търсен консенсус и яснота по въпроси, които ви вълнуват от доста време и засягат материалното ви благосъстояние.

Склонни сте да проявявате нови черти в характера си, придавате друга стойност на всичко ценно за вас, а в този процес пренареждате приоритетите си така, че да се откъснете от вид зависимост, да се сдобиете с власт и популярност- в един по-общ смисъл. Ако имате връзка, то тя се трансформира по един естествен начин като се обсъждат обединяващи, бъдещи перспективи на развитие. Ако сте сами, тогава можете да срещнете любовта, особено, ако сте социално по-активни, пътувате… През втората част на седмицата ескалират изненади, ако има нещо, което дестабилизира връзките или начина ви на съществуване, то ще се прояви, не пренебрегвайте случващото се…

Близнаци – Вие сте в силно трансформиращ период, който се отразява на онова, което имате-общо или ви поставя на прага на житейски кръстопът. Изборът, който ще направите, ще определи посоката за идните месеци, ще определи и пренареди приоритетите ви, така че трябва стъпките ви да са добре обмислени.

В този процес близкото ви обкръжение играе ключова роля, до средата на седмицата все още може да възникват неясноти или да продължават преговори с ваши партньори-лични или делови, а през втората част- получавате важни новини, самите вие проявявате крайности и по-голяма твърдост в намерения, линия на поведение, представяте се в нова светлина и т.н. Склонни сте да действате все повече консервативно, но и целесъобразно, като се осланяте на натрупан опит, правите си анализи на миналото и т.н.

Любовта, чувствата са хладни или се насочват от съвсем практични съждения.

Ежедневието ви е много динамично, но и продуктивно.

Подходящо време да заемете по-престижни позиции като се справите с конкуренция, проявите оптимална инициативност и спечелите подкрепа от институции, влиятелни особи…

Рак – Партньорските ви отношения продължават да се трансформират, защото около тях ескалират промени или понеже вашата обвързаност преминава на друго ниво по външни и малко зависещи от васпричини. В оптимален вариант, скрепявате отношенията си чрез общ проект- той може да е творчески, отнасящ се до бизнес, може да е дете, може да друго ценно за вас обстоятелство, което застава на пътя ви и променя обвързаността ви.

Фонът, който ще зададете сега ще ви влияе дълго и през идните месеци, така че е целесъобразно да насочвате, вашата стабилност и вектор на развитие се определя в значима степен от близкото ви обкръжение и периодът е отличен да водите преговори и разяснителни разговори, способни да „развържат“ собствения ви потенциал, да сбъднат мечта, да допринесат за популярността и щастието ви.

През втората част от периода получавате „осветяващи“ известия от важни за вас хора.

Понякога може да ви се струва, че твърде много зависите от другите, от външни фактори и в значима степен е така. Но можете да се възползвате от това и да превърнете връзките си в мост към личните ви успехи, да обединявате усилия със силни фигури, а не да им се противопоставяте. Сега е моментът да извлечете максимални ползи от вид съдружие, но като не позволявате да подменят собствения ви интерес, следете за него, действайте дипломатично.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта.

Лъв – Вие сте във важен период относно професионалното ви развитие, понеже в този сектор ескалират преобразувания, които се отразяват и на вас самите или защото самите вие сте доста заети, включително и с лични въпроси, а това разбира се  се отразява и на работата ви.

Склонни сте да действате крайно, решително, можете да обновите начина си на съществуване от „дъно“. Причината за това може да е натрупано напрежение в душата ви и вид нетърпимост към компромиси, може да са изчерпани възможности, които ви подтикват да смените тактиката и да отворите нова страница в живота си.

Можете да утвърдите авторитета си като демонстрирате твърдост, забележителна сила на духа и пробивност. Вероятно сте доста емоционални, достигате до истини и преоценки, след които сменяте декорите -буквално или вече нищо не е същото поради начина, по който възприемате околните, реагирате на провокации и т.н.

Подходящо време да подобрите условията си на живот…

Дева – Вие сте в период, през който можете да сбъднете своя сърдечна мечта, да демонстрирате или разгърнете по най-добрия начин своя потенциал. Когато искате нещо, устоявате го аргументирано, социално активни сте, думите ви имат особено чуваемост и би следвало да се възползвате по оптимален начин от аспектацията на звездите, да преговаряте, да преследвате целите си и да устоявате интересите си. Вероятността да успявате да налагате мнението си аргументирано и да изпреварвате евентуална конкуренция е повече от голяма.

През тази седмица чувате нещо важно, което касае хора близки до сърцето ви- от партньори до пораснали деца. Възможно е около тях да ескалират промени, които се отразяват и на вас, а можете също да трансформирате личните си връзки в една по-положителна посока. В повечето случаи- близките ви са повод за гордост, но се нуждаят от вашите съвети или друг вид подкрепа. Чувате важни новини или се оформят тенденции в този сектор, които са дългосрочни и сега получавате първи сигнали, особено през втората част на периода.

Самите вие може да вземете определящи решения, които касаят личният ви живот, тези решения са целесъобразни, дори и да са съпътствани от някакви компромиси, рационални, а не емоционални оценки. Вероятно в този процес някой ще трябва да избират и ще са на кръстопът, особено, ако статуквото не им носи удовлетворение.

Ако това не е лайтмотив в живота ви, тогава може да сте привлечени от хоби, което искате да прораства, така че да сте по-независими, например- да реализирате частна практика. Ако е така- действайте!

Везни – 

Вероятно голяма част от вниманието ви е насочено към вашето семейство и/или домашни, битови приоритети. В оптимален вариант вие можете да разрешите дълго трупани казуси в този сектор, като инвестирате в него, вземете решения с близките си, които да допринесат за по-добрата ви среда на съществуване.

Може да уредите имотни казуси, евентуални премествания, покупко-продажби или да извършите първи стъпки в тази посока.

През първите дни на периода все още може да съществуват известни неясноти, да се налага да разисквате стари теми или следствия от минали действия да ви застигат. През втората част на периода мнозина получават някаква яснота, поне- първи сигнали относно по-далечни перспективи на развитие и отново- отнасящи се до место-живеене, семейство, имоти и т.н.

През цялото време се стремите да подобрите условията си на съществуване, може да изпитвате силна нужда да трансформирате живота си от „дъно“, защото са изчерпани някой възможности, а на хоризонта се оформят нови или декорите около вас се сменят по външни и независещи от вас причини. Разбира се, най-добре е вие да сте инициатори и като усещате на къде „духат ветровете“, вземете съответни мерки.

Ако не вие сте инициатор на случващото се, тогава в близкото ви обкръжение се явява личност, която е проводник на горе-споменатите тенденции….

 

Скорпион – Знанието е сила, която съдейства за придобиването на реална власт в живота ви. Може да владеете информация, включително и тайна, която да ви помага да се ориентирате оптимално добре да в бързо променяща се обстановка, така че да реагирате и вземете подобни-оптимално правилни решения.

Социалната ви активност е значима и често може да се оказвате в център от събития, внимание. През настоящия период може да чуете новини, да проведете срещи, разговори и преговори, които да преобразят живота ви.

Вие сте в особено силна позиция и закриляни от Съдбата, вероятно можете да сбъднете почти всяка мечта, но от вас се иска да се фокусирате върху конкретна цел и да вложите тази мощна енергия подобно на лазерен лъч. През втората част на седмицата ежедневието ви едва ли ще протича по предварителен график, така че е добре да планувате на момента…

Стрелец – Седмицата е важна за онова, което имате-общо, то може да касае вашата сигурност, дори здраве, може да касае дълго трупани и неразрешени приоритети, а може и да се отнася до чисто финансови потоци.

В този процес можете да откриете неочаквани или пък-планирани и добре обмислени варианти, които да ви помогнат да откриете решение и то да ви действа обогатяващо.

Понякога откривате алтернативи, които сбъдват тайна мечта, в други случаи това са паралелни, допълнителни източници на доходи, перспективи на развитие.

През първата част от седмицата все още сте в активни дебати по отношение на теми, които са от миналото, това са следствия от стари и все още неизяснени казуси.

През втората част от седмицата можете да чуете важни новини или получавате първи сигнали, които касаят онова, което имате-общо и то може да бъде стабилизирано, но от вас се изисква да заемете твърда позиция или да проявявате повече инициативност относно по-далечни перспективи на развитие.

Оформят се шансове да спечелите от ваши партньори, от външна намеса, която се оказва във ваша полза.

В кая на периода може хора близки до сърцето ви да ви изненадват, това също не са въпроси от „вчера“, така че им обърнете внимание, за да не преобърнат връзките ви през идните месеци.

Козирог – Вашият имидж се трансформира поради собствената ви променена линия на поведение или поради външни фактори, които ви мобилизират, подтикват ви да проявите нови черти от характера си, така че да не позволите да подменят интересите ви, защото трябва да отстоявате правата си и т.н.

Периодът е прекрасен да утвърдите авторитета си и да се сдобиете с власт-буквално или в преносен смисъл.

Появяват се хора, които силно ви подкрепят, провокират, стимулират да действате по определен начин, а в друг вариант- това е повишена конкуренция, която успявате да преборите.

Козът ви да постигнете почти всяка цел е да сте социално активни, да привличате на ваша страна влиятелни личности, да градите връзки, да преговаряте, да искате, за да ви се даде. В повечето случаи ще се оказвате фактор, с който околните ще се съобразяват.

Ако има някакви неясноти, тайни процеси и/или зад гърба ви, извън контрола ви, то те изплуват на повърхността, проявяват се, а вие придобивате окончателно, почти неотменяемо мнение.

Възникват идеи, следствие на новини или проведени разговори, които ще ви съпътстват дълго и ще определят вектора ви на развитие през идните месеци…

Водолей – Проявявате голяма инициативност и се борите за своето място под Слънцето, защото усещате, че едни възможности утичат, дошло е време да отворите нова страница в живота ви, а в този процес и бързо променяща се обстановка се налага да сте по-адаптивни, да търсите вид алтернативи, обходни и нетрадиционни пътища, евентуално да правите компромиси, така че да превъртите предизвикателствата в ползи.

Не може да се каже, че периодът е твърде лесен за вас, но задължително, ако една врата е на път да се затвори, звездите ще ви предложат варианти, от които да се възползвате. Току виж и сбъднете тайна мечта, такава, която се е отлагала по различни поводи.

Някой от вас може да се чувстват притиснати от обстоятелствата да жертват едно ,за да придобият друго, но по-перспективно.

През първата част от седмицата все още съществуват известни неясноти, застигат ви теми от миналото.

През втората част изкристализират истини, понякога и под формата на изненади. Налага ви се да анализирате стари и неразрешени казуси, връщате се назад, преосмисляте случващото се и така е правилно, защото ще ви предпази да не повтаряте стари грешки, а да продължите напред като изберете по-дългосрочна и целесъобразна за вас посока.На любовта и паричните потоци също много влияят външни фактори, но търсете нов път към успехите ви и ще го откриете!

Риби – Привличате внимание следствие на собствените ви и конструктивни, креативни действия или защото сте социално много активни и указвате значимо влияние на околните.

Появяват се възможности, които разширяват хоризонтите на развитие пред вас, вие сте склонни да проявявате повече смелост, подход, който определя по-далечни перспективи на развитие.

Възможно е да отделяте голям енергиен ресурс, за да се доказвате като професионалисти  пред влиятелни личности или важни за вас хора..

Лица извън близкото ви обкръжение може да са източник на шансове, способни да преобразят живота ви или това са персони, които изискват да се мобилизирате, указват посоката на вектора ви на развитие, също- превръщат се в мост към собствения ви просперитет.

Някой от вас се замислят за пътувания, смяна на средата, а може и да сте въвлечени в спорове ,включително и юридически казуси, през първата част от седмицата събитията набират бързо скорост, а през втората- се появява човек, обстоятелство, около които ще се завъртят въпросите ви за разрешаване през идните месеци. На този етап можете да насочвате в значима степен, възползвайте се по оптимален начин!

През втората част от периода се пазете от необмислени харчове, а може и да са принудителни плащания, но се пазете от рискови ситуации…Дните са показателни за пробойните, които могат да дестабилизират материалното ви положение, оценете слабостите и ги отстранете или минимизирайте чрез преговори, изграждане на стратегия…

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply