Седмичен хороскоп за периода 7-13 Март

През настоящата седмица Слънцето продължава своя ход в сектора на Риби, а той се свързва с края на годишния цикъл, който между впрочем се отразява и в природата, която очаква скоро да се събуди под влияние на идващата пролет.

На този етап обаче, повечето от нас ще изпитат липса на достатъчно сили и енергия, мотивация за действие. Умора, разсеяност, слаб имунитет са част от прогнозата и предупреждават да сме по-внимателни, както към психическото, така и към физическото си здраве. През втората част на периода тенденцията ще прерасне в раздразнителност.

Луната е намаляваща и така аспектирана, че по-важните дела е добре да ги отложите. Не е препоръчително и да стартирате нови инициативи, защото вероятността да се появяват непредвидени обърквания е повече от голяма.

Само големи усилия могат да довеждат до желания резултат и пак ще са съпътствани от някакви спирачки и препятствия, които трябва да се преодоляват. В значима степен те могат да се явяват при взаимодействие с държавни институции, по-възрастни и авторитетни лица, които ще внесат известно напрежение в ежедневието ни, ще изпитат търпението ни. Но няма смисъл от противопоставяне и спорове, повечето от перспективите са вече задействани и се движат напред по инерция.

За да извлечем някаква полза все пак, подходящо е да се концентрираме върху някакви оздравителни процедури, особено по отношение на хранене и диета. Интуицията е усилена в пъти- вслушвайте се във вътрешния си глас, мечтайте, визуализирайте прекрасни картини, които после да видите на яве.

Социалната активност, общуването с приятели може да ви донесе, ако не ползи, то поне удоволствие. В това поле можем да разчитаме на добронамереност, а и съпричастност.

Чувствата към любими хора са хладни или добре премерени, адекватни на това, което даваме и съответно получаваме. В този смисъл, в колективите, в които съществуваме са възможни преобразувания или пренареждане на позиции. Дайте най-доброто от себе си и ще ви оценят по достойнство, може да спечелите и неочаквана опека, поддръжка от когото трябва и в точния момент.

Основен фон за периода продължава да бъде- раздяла с илюзии, остра нужда да се оставят непродуктивни модели на съществуване зад гърба…

 

Овен – Вие приключвате житейски цикъл, който може да е съпътстван с обновени нагласи,  които да отстранят стари модели на поведение, навици,  а понякога ритъмът на ежедневието ви се променя поради външни и не зависещи от вас фактори. Вие може да сте по-натоварени от обикновено и/или така да възприемате рутината- да не ви е много по вкуса, понеже ви изморява, понеже възникват други и по-важни за вас приоритети. Каквито и да са причините, все нещо ще има, което да измества фокусът ви, а това може да са въпроси свързани с вашето бъдеще, близките седмици или полугодие. Имате много силна интуиция, не са изключени силни предчувствия, ясновидски сънища.

Социалната ви активност продължава да е висока, печелите с лекота симпатии и има на кого да разчитате при нужда.

Често обаче околните ви подтикват да действате спонтанно и нетрадиционно, изненадват ви, но и вие тях…

Вашият управител Марс вече е в Стрелец- амбициите и действията ви са отправени в по-далечното бъдеще или буквално се отнасят до пътувания, хора, които не са от близкото ви обкръжение. В други случаи тенденцията може да е свързана с необходимостта от уреждане на юридически казуси, оформяне на документи, повишаване на знанията ви, включително чрез образование и/или общуване с влиятелни лица.

До сряда тонусът ви не е много висок, не се претоварвайте, обърнете внимание на здравето си. Някой от вас научават информация, която са пренебрегвали до този момент или е убягвала от полезрението им. В четвъртък и петък постепенно възвръщате енергията си, но рязката промяна понякога ще действа и като нервно напрежение. Все пак- в значима степен- вие направлявате събитията и нека това да е в добре обмислено направление. В събота и неделя- шанс да спечелите нещо, да материализирате идеите си.

 

Телец – Фокусът продължава да бъде най-близкото ви обкръжение- у дома или на работното ви място, може да са приятели, други любими и важни за вас личности, включително и деца, ако имате такива. Налага ви се да извършите някакви преоразувания в линията ви на поведение, може би да се доказвате повече от обикновено, защото подчертано зависите от одобрението ,подкрепата и мнението на другите. В този смисъл водите емоционални, разяснителни или запомнящи се разговори, такива, които могат да променят бъдещите ви намерения за дълго или вектор на развитие в близките няколко месеца.

Вашият поглед е отправен към по-далечни хоризонти- да пътувате, да разширите кръга си от познати, да усвоявате допълнителни знания, да се домогвате до институции и влиятелни фигури- все в тази посока ви върви, можете да използвате горе-споменатото подобно на лост към собствените ви мечти и желания. Някой Телци се сблъскат с юридически казуси и уреждане на правни въпроси, които ще се отчетат за полезни и необходими.

Актуализират се и някакви теми отнасящи се до „чужди ресурси”- на партньори /лични или делови/, банки и т.н.- понеделник, вторник и сряда са много показателни, обърнете внимание на случващото се, насочвайте своевременно. Като минимум- разбирате на кого можете да разчитате, какви са силните и слабите страни във връзките ви и то за следващите няколко месеца. Отстранете евентуални негативи своевременно- в началото винаги по-лесно се въздейства. В четвъртък и петък са възможни изненади, планувайте на момента, за да можете да реагирате. В събота и неделя- звездите са на ваша страна, възползвайте се!

 

Близнаци – Настоящата седмица задава ново начало във вашия социален статус-професионално развитие или пък брачни отношения. Дребни действия имат широко отражение, може да получавате много и различни сигнали относно вашето бъдеще, особено в дните до сряда. В друг вариант- настъпват събития, които са като лек „повей” на предстоящи бурни ветрове, които ще ви бутнат силно в някакво ново направление до юни и нека то да съответства на вашите желания като се концентрирате стратегически върху една приоритетна цел.

Ако се разпилявате- трудно ще овладявате ситуацията, а може би на мнозина ще им се наложи действително да избират и да вземат важни решения- например да изоставят част от семейните си ангажименти за сметка на служебните или точно обратното, освен това вариантите са много, както е многообразието на самият живот, но обединяващото е, че през тази седмица- действително трябва да си изясните нещо важно и да зададете курс, който после да отчетете като най-целесъобразен.

Вашият управител-Меркурий е в съвпад с Нептун в Риби- и вие безспорно живеете в свят от преувеличени блянове, копнежи, намерения. Да, „човек е голям толкова, колкото са големи и мечтите му”, но дали те са реални или не – е хубаво да проследите детайлно и стъпка след стъпка тяхно осъществяване и ако е така-действайте смело сега и през следващата седмица.

Но границата между изкривени представи и реалност е много тънка. Внимавайте! Истината е, че под влияние на различни външни причини –вие лесно можете да се „изгубите”, а строгият „контрол” ще идва от страна на  партньорите ви- лични или делови, те ще се явяват като „лакмус” или ограничител- индивидуално за всеки. В четвъртък и петък дните са много динамични- можете да търсите подкрепа, вас да ви изненадват, а социалната активност да се окаже много полезна за вас. В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.

 

Рак – Въпроси свързани   с хора стоящи далеч от вас, включително- роднини, пътувания, уреждане на документи и/или юридически казуси, звучат все по-актуално през настоящия период. Полезно е да използвате попътните ветрове към настоящия момент в този сектор и да разрешите успешно съответните теми, после те по различни начини ще се имплантират в начина ви на съществуване, имидж и позиции в обществото. Преговаряйте, бъдете социално активни- все още ви върви доста в това поле и щастието внезапно може да отключи още една желана врата пред вас.

Същевременно, в този засилен информационен поток- може да си изясните истина, детайли, да узнаете обстоятелства, които не са ви съвсем по вкуса, а понякога са свързани с откровени манипулации и подвеждане. Но знанието е винаги „сила”, така че ще ви помогне да изберете вярната посока. Все пак е полезно превантивно да сте „на щрек”, особено, ако ви предстои да подписвате документи- допитвайте се до други доверени лица или специалисти по интересуващия ви профил.

Към настоящия момент имате шанс да изгладите евентуални недоразумения между вас и партньора ви. В друг случай, можете да откриете личност, която силно да подпомогне собствените ви мечти и планове.

Ежедневието ви продължава да е много напрегнато, факт, който в определени случаи ще се отрази на комуникацията на работното ви място, а в други- ще се отрази на физическото ви състояние. Пазете се!

До сряда- водите емоционални разговори, които ще оставят следа и/или ще проправят път…В четвъртък и петък- дребни действия имат широко отражение, не бързайте, не действайте импулсивно и събитията ще са във ваша полза. В събота и неделя- сте търсена и предпочитана компания, можете да прекарате приятно с приятели.

 

Лъв – Психологически или материален натиск да промените нещо в начина ви на съществуване продължава да е висок. Понякога това може да са външни фактори, а в други случаи- собствените ви високи амбиции и/или неудовлетвореност.

Шансовете ви за обогатяване и/или стабилизация на този етап трудно би се осъществила без чужда подкрепа. В този смисъл не са изключени разяснителни разговори с близки, роднини, важни за вас хора- по чисто материални теми. Вероятно ще трябва да се решите на известни компромиси, за да ви провърви в избраното от вас направление, но е факт, че сега е моментът да отстоявате правата си, така че да не претърпите загуби-буквално. В такъв сложен и превключващ момент е най-важно да изиграете картите си стратегически- и задължително ще ви провърви, особено, ако въпросите са свързани- с професионалната ви реализация. Вероятно ще има кой да ви цени или подкрепи, или пък- това са натрупвания от минал опит, заслуги, обстоятелства…

Използвайте понеделник, за да получите желаната подкрепа. Вторник и сряда са сложни, внимавайте за необмислени харчове или ходове, които ще се отразят на финансите ви. Четвъртък и петък- притежавате доза късмет, но преговорите и разговорите са с елемент на изненада. В събота и неделя-вземате устойчив курс-от намерения или решения. В друг случай- приземявате оценките си, коригирате ги.

 

Дева – Вашият управител Меркурий е в Риби и силно ще оцвети емоционално вашата природа. Възможно е интуитивно да се впримчите в изясняването на въпроси, които силно ви вълнуват в последно време, а това да ви помогне да си изградите вид стратегия, която да повиши популярността ви и да скрепи връзките ви.

Всъщност през тази и следващата седмица вашите партньорски отношения преминават на ново ниво, а като минимум се „проверяват”- за тяхната устойчивост, че и лоялност. През подобен период вие също задавате тенденции за следващото полугодие, така че е уместно да действате гъвкаво под натиска на външни фактори, а може би и лавиране между очаквания и реалност.

Ако липсва желание за компромис от ваша страна, тогава вероятността да се въвлечете в остри спорове е голяма. На този етап успехите ви силно зависят от околните, така че е полезно да „градите мостове”, въпреки провокациите за обратното.

Някой Деви ще попаднат под омагьосващото влияние  на персона, които ще обсебят вниманието им. В други случаи това е свързано със силни желания или пък грижа. Каквото и да е, не забравяйте, че настоящия период е показателен за бъдещи тенденции, особено дните до сряда.

В дома ви също назрява необходимост от ремонт или някакви други реформи. В четвъртък и петък ви занимават финансови въпроси, уреждате ги отново чрез разяснителни разговори, понякога хитрост. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

 

Везни – Ежедневието ви е все по-напрегнато, изпълнено с ангажименти, а Новолунието от вторник и сряда ще постави акцент върху онова, на което можете да разчитате или пък трябва да се справяте през следващите няколко месеца или до септември.

Вероятно ще отстоявате правата си чрез разяснителни разговори, сключване или прекратяване на връзки, договори- в зависимост от това до колко ви устройва настоящата позиция и дали това е вашият предначертан път на развитие. Ако-да, тогава ще ви провърви с хора, на които да можете да се опрете, да подпомогнат собствените ви инициативи, в обратния случай- трудно ще задържите статуквото през следващите седмици или до края на април.

Пред вас се оформят допълнителни алтернативи, на които можете да разчитате, но те са продуцирани от хора или обстоятелства, които се отчитат за извън близкото ви обкръжение. Помислете, търсете ги може да сбъднете съкровена мечта.

В дома ви също ескалират трансформации, а в дните на Лунните затъмнения-те ще имат широко отражения, сега са по-скоро като следствие на онова, което се е породило през есента, но пак можете да канализирате събитията в подобен превключващ етап от живота ви като действате целесъобразно, с поглед в по-далечното бъдеще и според възможностите разбира се. Но не насилвайте нещата, движете се по течението и не „чукайте на една и съща врата два пъти”!

В понеделник получавате подкрепа, притежавате доза късмет. В четвъртък и петък популярността ви расте, но и отговорностите също- не се поддавайте на провокации. В събота и неделя- нуждаете се от почивка или усамотение. Дни на равносметки.

 

Скорпион – По-младите или свободни Скорпиони може да са доста романтично настроени, да са обсебени от личност или друга идея, която да сбъдне желания близки до сърцето им. В други случаи това може да е творчески проект или пък бизнес начинание, хоби, което е на крачка да се осъществи…но все пак зависи до колко са реални намеренията ви и до колко са продуцирани от много силни копнежи. През тази и следващата седмица имате шанс да си изясните подобни въпроси, а може и да ги направлявате в една по-благоприятна за вас посока.

При всички случай- сте много успешни при преговори и не твърде практични при инвестиции разходи на чисто материални средста.

Тенденцията ще ескалира в необходимост и съзнателно впрягане на усилията ви да стабилизирате финансите си- чрез точен разчет приходи-разходи или пък вид инициативи, които могат да се окажат полезни.

През тази и следващата седмица става ясно също до колко е във ваша власт да материализирате намеренията си-сърдечни, професионални…

За пропуски ще имате втори шанс в началото на април.

До сряда- дните са много показателни за положението в и в обществото или за любовните ви взаимоотношения. Разбирате до колко се срещат вашите очаквания с реалността, подходящо е и да направлявате, ако си мислите, че си заслужава, дребни действия в това поле после ще ви влияят месеци. В четвъртък и петък ежедневието е много натоварено, планувайте на момента, за да сте подготвени. В събота и неделя акцент са партньорите ви- изгладете евентуални недоразумения, скрепете чувствата и привързаността.

 

Стрелец – Марс вече транзитира през вашия зодиакален знак и ще повдигне адреналина ви, ще ви даде пусков енергиен заряд активно и целенасочено да преследвате целите си, понякога бързо и безкомпромисно, а понякога дори агресивно. Това разбира се може да внесе напрежение, вътрешно неудовлетворение, което да се прехвърли и върху другите, особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

В оптимален вариант- сваляте всички задръжки, притежавате достатъчно сили, за да се справите с онова, което ви е действало деструктивно през изминалите близо два месеца.

Основните промени се продуцират в най-близкото ви обкръжение-дом, семейство и роднини. Новолунието от вторник и сряда е много показателно за онова, с което трябва да се справяте или пък можете да разчитате. Възможно е да ви се налага да правите някакви компромиси между онова, което вие виждате за себе си като визия и имидж, перспективи за социално развитие и онова- което мислят околните. В друг случай- налага ви се да лавирате и да балансирате между лични и служебни приоритети.

Мнозина разчитат на подкрепа и тя може да влее значим ресурс-материален, материален, да съдейства да се превъртите на по-високо ниво или да спечелите нещо голямо- може да е материално, а може и да е друг „подарък”, който да порадва сърцето и душата ви.

В понеделник интересни разговори и известия. В четвъртък и петък преобладава ентусиазмът, притежавате доза късмет. В събота и неделя-почивате активно.

 

Козирог – Вашата сила е значима, стига да я впрегнете в правилна посока, иначе притежавате огромен вътрешен ресурс да преобразувате всички обстоятелства във ваша полза. Информационният поток е много усилен- изяснявате си обстоятелства, които са трупани дълго и може би сте пренебрегвали, възможно е това също да е тайна или друго- но все в посока да стъпите здраво на земята чрез раздяла с онова, което е деструктивно, дори само в сферата на мечтите, вашите субективни виждания…

В други случаи- фокус са вашите роднини ,които ви указват много силно въздействие- тяхното мнение или промени около тях, рефлектират и върху вас самите.

Не са изключени пътувания, премествания, сключване на договори или пък тяхното скъсва и то с дълго отражение. Във всички горе-споменати сфери най-показателни, а и превключващи са дните до сряда.

В четвъртък и петък сте неспокойни, вземате важни решения, свързани със социалния ви статус- дом, семейство или пък кариерно развитие. В събота и неделя сте в „свои води”, успявате да наложите мнение.

 

Водолей – Водеща тема е материалното ви благополучие. Причините са, че в този сектор нахлуват преобразувания, на които трябва да реагирате- това може да са нараснали разходи, други принудителни плащания, а може и приходите да  не са същите.

Каквато и да е причината, важното е, че вие можете да откриете някакви допълнителни алтернативи за печалба, стига да ги потърсите- те може да имат сериозно отражение върху финансовото ви благополучие. Действайте, но помощ и варианти получавате предимно извън близкото ви обкръжение.

До неделя Венера все още ви закриля, възползвайте се от нейната опека- бъдете социално активни, общувайте и имате шанс да превъртите почти всяка ситуация във ваша полза.

Най-хубавият ви ден е понеделник.

Във вторник и сряда е Новолунието, което ще постави за мнозина нов тренд на развитие и сигурност, наблюдавайте тенденциите, може да са основна ос от теми и задачи, които ще ви занимават през следващите месеци, полугодие…Насочвайте-в началото винаги се въздейства най-лесно. В четвъртък и петък отново преобладава засиления информационен поток, който ви изненадва, въздейства силно на решенията ви. В събота и неделя предпочитате домашната и спокойна обстановка.

 

Риби – Рождениците от седмицата, но и всички останали в различна степен ще попаднат под мощния поток от необходими преобразувания през следващите няколко месеца, полугодие или повече…Причината за това е не само Новолунието но и Слънчевото затъмнение.

Те ще ви подтикват по различни начини да обновите нещо –първо в начина си на мислене, а после и на съществуване. Вероятно ще стигнете до много прозрения и преоценки, особено в сектора на вашето партньорство-лично или делово. Мнозина- ще реагират  на обстоятелствата подчертано гъвкаво, адаптивно, дори хитро, но други- ще поемат в нова посока, защото настоящата е изчерпана.

През цялото време имате много силни предчувствия, дори ясновидски сънища. Под опеката на Нептун можете да сбъднете не едно ваше желание, стига да си пожелаете нещо от сърце и то да не вреди на другите.

До сряда вие сте като под влияние на някаква магия- съзнанието ви е силно изкривено-от мечти, страхове, желания…В оптимален вариант-това води до прозрения, но не е изключена и вероятността да действате под влияние на преувеличени емоции и преживявания, без да обмисляте в детайли следствията, а те ви се представят предимно- от важни за вас хора.

В четвъртък и петък-шанс да спечелите нещо-материално, но и морално, същевременно сте склонни и да харчите спонтанно и необмислено. В събота и неделя сте търсена и предпочитана компания, умеете да въздействате на околните чрез дар словото ви, водите важни или полезни разговори.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: ladymagazine.today

No Comments Yet

Leave a Reply