Седмичен хороскоп за периода 6-12 Юли

До края на настоящия период Марс транзитира в близост до Слънцето и подклажда силна емоционална възбудимост, а понякога и агресивност. Оформя се нещо като „горяща точка”- индивидуална за всеки, която ще се разпалва перманентно през седмицата и ще води до ярки демонстрации на воля, окончателно мнение, повод за кардинални промени през юли.

Забележим нюанс е противопоставянето между собствените желания и тези на „другите”, независимо дали става въпрос за лични или служебни отношения, за частния или обществения живот. Възможно е да се изостри чувството, че трябва да „воюваме” с околните и на практика да стане точно така. Почти задължително ще се налага да спорим, за да отстояваме позициите си, заслужим уважение, че и постигнем дори и минимални успехи, а в друг вариант- разрушаваме част от миналото, разделяме се с емоционални обвързаности или поне ги трансформираме безвъзвратно.

Особено важно е сега да се съхрани хармонията между близки и роднини, явно и съзнателно да се избягват противопоставяне, а и прояви на насилие- в пряк и преносен смисъл, върху психиката или физиката на отделните хора.

 

Овен – Вашият управител Марс е в близост до Слънцето, разпалва крайни емоционални преживявания, често те са провокирани от въпроси свързани с дома ви, семейни или други имуществени въпроси. Пик от събития, но и яснота по тези теми получавате в четвъртък и петък. В друг вариант – в душата ви е неспокойно, стремите се към трансформации, които да засегнат цялостния ви социален статус-кариерно развитие, брачни отношения, повод енергично и крайно да отстоявате мнението си, да се въвличате в спорове, които са способни да превъртят живота ви, са сменят „декорите” на най-близката ви среда- в пряк или преносен смисъл. Четвъртък и петък са най-показателни, същевременно тогава най-силно можете да влияете на бъдещи перспективи.

Информационният поток е доста засилен, вие можете да печелите на почти всички нива, благодарение на дар словото си, отличен изказ, а и бих казала- находчивост.

Това може да е повод за завързване на нови връзки- лични или делови, носещи ви ползи или удоволствия, за заздравяване на стари- стига да поискате. Сключване на договори, изненадващи новини, че и доза късмет в общуването са друг съществен нюанс, от който можете да се възползвате.

Най-хубавите ви дни са понеделник, вторник и сряда. В събота и неделя няма да ви липсва компания.

 

Телец – През настоящия период ескалира вероятност от разяснителни, разговори, които могат да прераснат в спорове, а в оптимален вариант- си изяснявате истини, при това трупани от доста време. Повод да преподпишете или скъсате договори- в пряк или преносен смисъл, особено в четвъртък и петък. Като минимум- ярки чувства и преживявания, защото сте узнали нещо, което ще остави дълбок емоционален отпечатък.

Шанс да спечелите нещо, понякога неочаквано, като разчитате на крити или допълнителни ресурси, а и поддръжка.

Най-много сега можете да разчитате на семейството си, то е подобно на пристан в бурно море или ако са съществували някакви недоразумения в тази сфера- можете да ги разрешите, ако искате разбира се, но е по-важното, че вие решавате, сами насочвате събитията в това поле. Някой от вас ще обсъдят съществено обновление на най-близката среда, чрез премествания, покупко-продажби на имущество или средства за бита. Всичко е позитивно в това направление.

Приятели и/или колеги ви оказват ярко психично въздействие чрез новини, съвети, разкриване на тайни и т.н. Сега имате шанс да разчитате на околните, ако имате нужда. Понеделник, вторник и сряда са трансформиращи за всичко ценно в живота ви- от пари до хора… През почивните дни-дребни действия имат широк отзвук върху имиджа ви, а и цялостен статус.

 

Близнаци – Ескалират разходи през тази седмица, а в друг вариант разбирате до колко можете да разчитате на „чужди ресурси”- материални или морални, които в различна степен ще се отразят на вашата „сигурност” в един по-общ смисъл. Най-рискови, но и показателни за бъдещи тенденции са четвъртък и петък.

Вероятно ще влагате много енергия в подобно направление или чисто материални въпроси ще са „горещата точка” за вас и ще се отразява на всички останали нива /взаимоотношения с околните, бъдещи планове и т.н./ Само внимавайте това да не е повод за спорове и разногласия, които да застанат между вас и любими хора.

На какво можете да разчитате- на прословутата си гъвкавост в общуването, хитро-умие, находчивост, способни да превъртят всички евентуални негативи в позитива, така че да привличате съмишленици, да създавате връзки с влиятелни личности, с такива, от които да извличате ползи. Хубави новини, изненади от приятели, успешни преговори. Ако нямате партньор, можете бързо да си намерите, особено, ако ползвате електронни носители, интернет например.

Ако имате и желаете да изгладите евентуални различия- всичко е във ваша власт, особено в понеделник, вторник и сряда, когато популярността ви нараства, паралелно с необходимостта да обръщате повече внимание на ваши партньори /лични или делови/ и да „изчистите” различията, да си изясните ситуации. През почивните дни пътувате или намирате друг активен начин да се разтоварите.

 

Рак – Марс от полето на вашия зодиакален знак- Рак, разпалва силно емоциите ви, факт, който може да ви направи особено енергични и инициативни, а понякога и агресивни, особено, ако съществуват различия между вас и партньора ви. Настъпва ключов момент за взаимоотношенията ви, лични или делови, които могат да се отразят на цялостния ви статус- кариерно развитие, брак. Важно е сега да не се противопоставяте, да градите мостови между вас и околните, а не да ги рушите, защото ще вие трудно да се преборите с чужда воля и вече оформено мнение. По всяка вероятност ще ви се наложи да сверите вашите емоционални чувства с тези на важни за вас личности, може би като се откажете от част от собствените ви приоритети или преживеете емоционални трансформации, преоцените връзки, бъдещи планове и т.н. Най-показателни, а и „превключващи” са четвъртък и петък.

Насочвайте в една по-подходяща посока събитията чрез конструктивни разговори, преговори, зададените тенденции ще ви се отразят за дълго като минимум за следващите две седмици, а като фон- за следващите две-три години.

В понеделник, вторник и сряда ежедневието е наситено с ангажименти, често над обичайното или извън нормалния ритъм, но също така резултатността на вложените от вас усилия ще е адекватна с шанс да спечелите нещо значимо-морално или морално, награда, а за някой и повишение.

В събота и неделя имате нужда от почивка или да разнообразите дните извън познатото обкръжение и/или занимания.

 

Лъв – Продължавате да сте закриляни от „малкото и голямото щастие”- Венера и Юпитер и това е най-важното. Защото каквито и препятствия да има по пътя ви те са напълно преодолими, а евентуални негативи могат да се превъртят във ваша полза и в края на краищата- да извлечете ползи, да излезете победители и т.н.

Все пак ежедневието ви протича под влияние на известен стрес или напрежение, особено, ако сте служители във фирма- голяма част от случващото се е извън контрола ви, благодарение на скрити обстоятелства, а понякога и тайна конкуренция, недоброжелатели…

За подмолните течения в живота ви, за онова, което препятства собственото ви развитие, а чувство на щастие, а и трябва да се преборите- разбирате в четвъртък и петък. Това е полезно, защото ще ви даде шанс да го отстраните, да го оставите като товар зад гърба си…Всъщност всеки един от вас ще бъде силно изкушен да се раздели с нещо от миналото, тъй като е дошла някаква пределна точка на търпение.

Обърнете внимание на здравето си- по уязвимо е от обикновено. Най- хубавите ви дни са понеделник, вторник и сряда, тогава с лекота печелите симпатии, притежавате и доза късмет. Информационният поток е много засилен и ще порадва сърцето ви по различни начини. През почивните дни нарастват авторитета и популярността ви, но също и необходимостта да сте по-съпричастни към любим човек, който го изисква…

 

Дева – Вие сте социално много активни, защото ви се налага по-енергично да отстоявате имиджа и положението си или пък поради факта, че амбициите ви са се преумножили, при това пропорционално на допълнителни, понякога паралелни или странични източници на доходи, осъществяване на намерения дълбоко залегнали в душата ви, но някак под повърхността по различни поводи.

При всички случаи, ако преговаряте, желаете да се докажете или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ще имате уникален шанс за това. Същевременно ескалира необходимостта да ревизирате някой отношения с приятели, колеги, партньори и т.н. Поради повишена конкуренция или открито противопоставяне, или различни гледни точки. Вариантите са много, но също и доста показателни, особено в четвъртък и петък.

Ако имате пораснали деца те също ще са повод за силни емоционални преживявания, защото обстоятелствата около тях са се променили или пък е назрял моментът за важни решения и преобразования. В понеделник, вторник и сряда се раздвоявате между лични и служебни приоритети, а в друг случай- тонусът ви не е твърде висок, разсеяни или раздразнителни сте.

В събота и неделя „почивате” активно.

 

Везни – Юли по различни поводи може да се окаже превратен за вас, а в каква посока, на какво можете да разчитате и с какво ще трябва да се справяте, изяснява ви се в значима степен в четвъртък и петък. Вие сте все по-активни в отстояването на вашата собствена позиция, защото се налага поради конкурентна среда и други „външни” провокации извън собствената ви воля или поради фактът, че най-близката ви среда /дом, семейство/ са различни и вие трябва да реагирате адекватно на това.

В ежедневието ви постепенно нахлува вид ред или се хармонизират процеси, които ви надаряват с повече възможности, а като минимум – знание, полезни новини и подробности, относно, които ви помагат да вземете оптимално правилни решения.

Мнозина излизат от хаос- в пряк или преносен смисъл, като се разделят с илюзии или други непродуктивни обвързаности.Разширява се кръгът ви от познати, приятели, личности, на които можете да влияете или пък да извличате ползи. Нараства авторитетът ви в колектив и със сигурност няма да ви липсва подкрепа /морална или чисто материална/, ако я поискате.

Ако сте сами и нямате партньор- можете да си намерите, при това да привлечете доста ексцентрична или богато душевна личност. Ако сте обвързани- можете да превъртите връзката си в по-позитивна посока, ако пожелаете, да изживеете приятни мигове, да кроите планове за по-далечното бъдеще. Изненади от страна на любими хора няма да липсват, особено в понеделник, вторник и сряда. Четвъртък и петък са превратни или дребни действия имат съществено отражение върху вас. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

 

Скорпион – Като цяло периодът е доста подкрепящ за вас и ви дава шансове да осъществите и най-амбициозните си планове, относно кариерно развитие или други теми, залегнали дълбоко в съзнанието ви като мисъл, а за някой – бик казала предопределеност, която в по-малка или значима степен ще трансформира начинът ви на живот до края на август.

За сега е полезно да знаете ,че можете да разчитате на хора стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл, ежедневието ви е наситено с изненади, но и внезапни шансове, от които да се възползвате. Все пак е полезно да планирате стъпка след стъпка ,за да имате възможност да отговаряте на известни провокации от страна на околните, а и събития извън контрола ви. Не изключено информационният поток да ви донесе някакви крайно емоционални новини, такива, които ще оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви и ще ви подтикнат да промените гледната си точка.

Време през което можете да преподпишете договори, но също и да ги скъсате, както между впрочем и отношения /лични или делови/. Най- показателни са четвъртък и петък. Избягвайте спорове през тези дни, защото могат да прераснат във война или пък недоразуменията трудно ще бъдат отстранени после.

В понеделник, вторник и сряда- награда, подарък, заслужена разплата или повишение на доходите. В събота и неделя ви занимават домашни и семейни дела.

 

Стрелец – Изключително трансформиращ период за повечето стрелци, който ще се отрази на материалното им благополучие и „сигурност” в един по-общ смисъл. „Гореща точка” за вас са чужди ресурси- банки, на партньора и т.н., които могат да прераснат в спорен момент и ескалация на напрежение, особено в четвъртък и петък. Относно финансовото ви благополучие тези дни са много показателни, а в друг вариант- решавате да инвестирате или възникват принудителни плащания, разтърсващи събития относно материалното ви състояние. Най-показателни са четвъртък и петък, а и най-рискови за загуби. Внимавайте! Пренареждате си „картите” за следващото полугодие, обърнете внимание на „сигналите”, ако се наложи коригирайте своевременно.

Различия, които ескалираха в последно време в дома ви, постепенно могат да бъдат изгладени и изчистени като недоразумения. Същевременно най-голяма радост получавате от хора, стоящи далеч от вас- в пряк или преносен смисъл. Вие мечтаете за далечни хоризонти и може да решите да пътувате или пък да се разнообразявате извън традиционното ви обкръжение.

Най-силните ви дни са понеделник, вторник и сряда. През тях сте под „светлината на прожекторите”, привличате внимание по различни поводи, с по-голяма лекота влияете на околните, популярността ви расте.

 

Козирог – Ескалира необходимостта да изгладите евентуални различия с ваши партньори /лични или делови/, да разясните спорни теми, при това трупани от доста време. Възможно е да имате усещането, че към вас не се проявява нужното разбиране или че околните ви „предизвикват”, държат се по-агресивно или нетолерантно към вас. За силните и слабите страни във взаимоотношенията ви разбирате в пълна степен в четвъртък и петък. Същевременно, това е моментът, когато най-силно можете да въздействате на бъдещи тенденции или дребни действия имат широко отражение. Противопоставянето едва ли ще ви донесе нещо позитивно, но за това пък ако успеете чрез разяснителни разговори да внесете яснота във връзките, ще може де да се възползвате от енергийните потоци на другите и да извлечете нужните ползи, а те ще действат подобно на „моторче”, напред и нагоре към по-висок социален статус, осъществяване на ежедневни желания като минимум.

Важно е да се знае, че сега можете да изгладите всички различия, стига да поискате, но чрез дипломация и гъвкавост, а не твърдо отстояване на позиции.

Ежедневието ви е много динамично, ако сте служител във фирма- авторитетът ви се повишава ,благодарение на ораторските ви способности, социална активност и т.н.

Ако нямате работа- подходящо е да си потърсите, съответно-намерите. В понеделник, вторник и сряда ви се налага да се съобразявате с обстоятелства извън контрола ви или да „намалите темпото” по различни поводи и странични ангажименти. В събота и неделя- пазете се от необмислени харчове.

През почивните дни информационният поток е усилен, търсена и предпочитана компания сте, не са изключени и изненади.

 

Водолей – Ежедневието ви е динамично, понякога ангажиментите ви са повод за напрежение, а в друг вариант- необходимостта да се доказвате на работното място, обстоятелства около професионалната ви реализация са повод за значимо напрежение. А може и да не сте доволни от настоящото си положение и да вложите огромен енергиен ресурс, за да го промените. На какво можете да разчитате- разбирате в четвъртък и петък. Избягвайте противопоставяне с влиятелни лица през тези дни, планирайте на момента ,за да можете да реагирате на евентуални провокации от страна на другите /например конкуренти, недоброжелатели сред колеги или клиенти и т.н./

Продължава обаче прекрасния период, през който можете да изградите трайни партньорски отношения, да изгладите евентуални различия или да създадете нови връзки- носещи ви ползи или удоволствия, при това такива, на които да разчитате дълго време.

Не пропускайте подобен шанс, а и не забравяйте, че каквито тенденции зададете, на такива ще разчитате поне през следващото полугодие. Важното е, че сте закриляни от Съдбата, популярността и влиянието ви над любими личности е значимо, а от вас ще зависи дали и как ще се възползвате.

Понеделник, вторник и сряда сте търсена и предпочитана компания, новини и изненади. Пазете психическото и физическото си здраве в четвъртък и петък, не е изключено да узнаете някаква тайна, на повърхността излизат прикривани емоции, а и обстоятелства. В събота и неделя самоувереността ви нараства, звездите ви надаряват с допълнителни „козове”.

 

Риби – Хора близки до сърцето ви от деца до любовници са повод за ярки, силни емоционални преживявания. Възможно е да се налага да отделяте голям енергиен ресурс-психически или физически, но помощта и действията ви ще имат особено благотворно влияние, можете да ги направлявате в желаната от вас посока или сложни ситуации започват да се разплитат постепенно и да се изясняват, подобно на вдигаща се мъгла, премахване на невидими бариери и т.н. Ако заниманията ви са свързани с вид творчество и ли собствен бизнес- разчитайте на подем и силен нюх, усет за печалба.

Макар и по агресивен начин, може да осъществите съкровено намерение, да порадвате сърцето си, но всичко ще зависи от нивото на собствената ви инициативност, а тя също се покачва.

Продължава и благоприятния период, през който можете да повишите доходите си или да си намерите подходяща работа, при условие, че нямате такава.

Различията и недоразуменията в дома ви също клонят към изясняване…Понеделник, вторник и сряда са важни за социалния ви статус, дребни действия имат широк отзвук, показателни и съществени събития. Четвъртък и петък са стресови, пазете се от крайни емоционални реакции. Близки хора обсебват вниманието ви -дните са показателни за бъдещи тенденции в подобно направление. В събота и неделя имате нужда от почивка.

 

 

 

 

източник:http://astrohoroscope.info/

снимки:omtimes.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply