Седмичен хороскоп за периода 6-12 март

Слънцето продължава да акцентира сектора на Риби и през тази седмица влиянието ще се изрази в стремежа да бъдем по-дипломатични, меки в изказа, а понякога- хитри и неуловими.

Можем да изваждаме от „ръкава си” скрити козове, с които да впечатляваме околните и будим доверие, симпатии, постигаме набелязани цели.

Няма да е чудно, ако се объркваме в разнопосочните „сигнали”, които получаваме. Същевременно ще се доверяваме на онези думи, които повече кореспондират със собствените ни очаквания, отколкото с истината. Обратната връзка също е възможна- да играем роли, да реагираме така, както си мислим, че ще получим одобрение или да се представяме в светлина, която е повече илюзорна, но печеливша.

При всички случаи фантазиите могат да замъглят разума ни, можем да бъдем съзнателно или- не, подведени от важни за нас хора, а онова, което ни се вижда  реално сега, после няма да е съвсем същото.

В положителен вариант- ние сме много изобретателни при търсенето и намирането на начини да осъществим своите намерения.

Творческият подход също е на високо ниво. Така могат да преуспяват няколко категории- представителите на изкуството, духовни водачи, алтруисти, но също- измамници и манипулатори.

До края на периода- използването на горе-посочени похвати ще преобрази социалния статус на мнозина, ще им помогне да сбъднат мечта…Също- ще понижи вероятността от прояви на агресия, която така или иначе витае във въздуха като високо напрежение.

Все пак до 10 март ние сме особено инициативни, неуклонни, когато желаем…

От 10 март Марс вече ще транзитира през сектора на Телец. В дните на прехода ще е налице известна преориентация, която изисква време. Марс в Телец набира бавно скорост-образно казано, асоциативно и ние с него, но веднъж поели определен курс, после посоката ще е трудно отменяема. А тя /посоката/- в значима степен ще бъде съобразена и ще рефлектира върху онова, което отчитаме за „ценно”- от хора до материални блага. Начинът ни на действие ще бъде подчертано зависим от практични съждения- как да преумножим благата си, да повишим комфорта си, да стабилизираме финансовото си състояние като минимум. Интересът ще ни „държи”, така че да не предприемаме рискове, които да предизвикват загуби. Ще ескалира тенденция, при която ще си правим разчет за приходи-разходи, какво даваме, а какво получаваме…Всичко това- на фона на ретроградната Венера. Тя ще ни връща назад- да изправяме грешки и пропуски, водещи до щета, може онова, което до вчера ни е изглеждало съблазнително вече да е изгубило част от своята стойност или изобщо смисъл.

Връзките-лични и делови, доходите ни, стабилността ни-общо, преминават в „тест-период”.

Овен – През настоящата седмица вие може да сте силно фокусирани върху някаква паралелна действителност, вид алтернативи, далечни хоризонти- буквално или в преносен смисъл.

Може да имате ярки мечти, на които трудно да устоите, да не е лесно да изберете посоката си на развитие, защото нямате пълна яснота, има все още въпросителни по водещи за вас въпроси, продуцирани от собствените ви съмнения и/или външни и независещи от вас причини, принуждаващи ви да смените посоката, да се съобразявате.

Най-добре реализирате целите си като разчитате на хора извън близкото ви обкръжение, използвате „обходни пътища”, варианти…Полезно е да имате план А, Б и т.н., особено, ако са налице тайни процеси, ако трябва да избирате и да пренебрегнете едно за сметка на друго. Тази тема ще се усилва през март.

Важното е, че имате избор, към настоящия период той може да ви дари неочакван шанс, който ви е убягвал, но ще се закодира като „благословия” или „милост” от звездните аспектации в социалния ви статус.

От 10 март до 22 април Марс- вашият покровител ще е в Телец и ще ви помогне да материализирате мечтите си, на този етап- като промените линията си на поведение, като потърсите и намерите- варианти, попълните пропуски. До сряда- получавате достатъчно „сигнали” коя част от желанията ви получават „зеле светлина”, а коя- са повод за дестабилизация, императивна нужда от трансформации. В петък, събота и неделя сте силно концентрирани върху желания, които може да осъществите спонтанно или с доза късмет. Въпреки всичко забавяте темпото, може да се чувствате напрегнати…

Телец – Вие търсите „своето място под Слънцето”, като сте социално много активни, стремите се да разширите хоризонтите пред вас като разширите кръга си от приятели, хора, които могат да са ви полезни и на този етап действително може да получите мощна подкрепа, включително и от такива, които са „далеч стоящи”-буквално или в преносен смисъл. Търсите алтернативи на различни нива или скрити чувства, мечти, обстоятелства заемат все по-голяма част от съзнанието ви. Тенденцията може да има оздравителен ефект, стабилизиращ, предвид напрегнатото ви ежедневие.

Ако сте служители във фирма, сега е моментът да усетите на „къде духат ветровете” и да утвърдите позициите си чрез смяна в подхода, преквалификация, понякога пътувания.

В личен план- чувствата ви се ревизират, „тестват” и в зависимост от избора, който ще направите, връзките ви  ще преминат на нови релси на развитие или някой ще бъдат прекратени.

Информационният поток до сряда ще внесе голяма яснота. Обръщайте подчертано внимание на чутото, не пренебрегвайте недоразумения, опитайте се да ги разрешите своевременно.

На 10 март Марс навлиза във вашия зодиакален знак, постепенно ще ви зареди с много сили и енергия, която ще прерасне в инициативност, борбеност, а успехите, които постигнете до 22 април, после ще ви съпътстват през идните близо две години и половина. Усещането, че сами владеете положението, увереността ви ще е допълнителен повод да наложите авторитета си, да принуждавате околните да се съобразяват с волята ви. През втората част на седмицата е полезно да се избягвате нервни напрежения, които могат да рефлектират в отношенията ви.

Близнаци – През тази седмица е оптимален срок да въздействате положително на кариерното си развитие, обществено положение, да се доберете до подкрепа, която пряко да се отрази и на материалното ви благосъстояние.

Периодът е важен, показателен, успехите, които постигнете сега, после ще ви съпътстват дълго.

Същевременно, някаква енергийна програма е на път да се изчерпи, тенденцията се усилва от 10 март и постепенно ще ви пренесе на нови релси на развитие, като минимум- ще ви покаже какво трябва да оставите зад гърба си, към какви алтернативи се налага да се насочите, какво е изгубило своя смисъл и може, трябва да се обнови в лицето на нови партньори /лични или делови/, идеи, които да реализирате.

До сряда ви занимават материални приоритети, можете да спечелите нещо значимо, но не са изключени и извънредни разходи. Анализирайте, кои са дестабилизиращите звена, не поемайте излишни рискове във финансов аспект. Теми за приходи-разходи могат да се отразят на взаимоотношенията ви-лични или делови, насочвайте конструктивно и без конфронтации. Все пак разбирате- кой ви носи ползи и кой щети- буквално или в преносен смисъл. Четвъртък, петък и събота-ежедневието е динамично, интересни, полезни новини, разговори и срещи.

Рак – Можете да влияете положително на теми, които се отнасят до „разширение на хоризонтите” пред вас, чрез сключване на договори, пътувания, общуване с влиятелни лица, получаване на „зелена светлина” за разрешаване на юридически казуси…

Седмицата е прекрасна да скрепите отношенията си с партньори-лични или делови, да ги трансформирате в положителна посока и е добре да се възползвате от аспектацията на звездите, която ви дава „кратка почивка” в иначе напрегнати връзки, които се „тестват” за здравина перманентно от миналата година декември месец. Ако през изминалите няколко месеца са се отключили промени, те ще клонят към развръзки през март. Сега имате шанс да изгладите евентуални различия, да разгорите любовта между вас, като се съсредоточите към общи и по-далечни проекти. Ако са ескалирали недоразумения обаче, постарайте се да ги овладеете своевременно, за да не стигнете до разрив. Показателни, а за някой и превключващи са дните до сряда.

До 10 март се изяснява дали сте успели да наложите възгледите си над важни за вас личности, понякога в семейството, друг път- над конкуренти.

След 10 март- променяте тактиката си, социалната ви активност ще продължи да расте, паралелно и на популярността ви, способността да привличате на ваша страна лица, които ще подкрепят вашите инициативи, ще помогнат да сбъднете желанията си.

Въпроси свързани с дом, семейство и/или имоти и наследства- са допълнителни варианти, способни да окажат подчертано въздействие върху ритъма на ежедневието ви, могат да отнемат голяма част от вниманието ви, сега е моментът да анализирате пропуски и да ги запълвате, така че да спечелите нещо-материално и не само.

Лъв – Седмицата е подходяща да повишите доходите си, да спечелите бонус или морално удовлетворение като разчитате на подкрепата на влиятелни лица, партньори-лични или делови. Седмицата е динамична, показва до какви положителни трансформации можете да се доберете на работното ви място.

В друг вариант- вие сте на прага на житейски кръстопът, който рязко променя ритъма в ежедневието ви, професионалната ви реализация, обществено положение.

От 10 март вие навлизате в период, през който ще се борите за по-добри позиции, поради нови ангажименти, по-големи амбиции или конкуренция, която ви предизвиква да се мобилизирате.

До сряда се изяснява онова, което ви помага, но и се отчита за извън контрола ви, понякога действащо подривно и зад гърба ви. В четвъртък, петък и събота привличате погледи, на повърхността изплуват всички трупани емоции и не само, но вие можете да се възползвате от тях.

Дева – Водеща тема за вас продължават да бъдат партньорските отношения, които особено след Слънчевото затъмнение изискват някаква корекция през идното полугодие. В каква посока, вероятно сами ще решите, , ще анализирате като все повече поглеждате  близък или роднина с „други очи”. Все пак е важно какво искате. Ако желаете да скрепите отношенията си- през настоящия период ще имате подобен шанс. Ако все пак това не се случи, значи тенденциите са набрали висока скорост и не могат да се върнат назад.

В друг вариант- трансформации около любим човек, понякога-безпомощен, „гълта” голяма част от вниманието и енергията ви, тревожи ви, а вие трябва да търсите алтернативи и обходни пътища, за да намерите изход и към настоящия момент се отваря такъв…Възползвайте се по оптимален начин!

Друга водеща тема е материалното ви благополучие, до колко сте стабилни разбирате до сряда. През тези дни са възможни крупни разходи, но и печалби, зависи от минали събития, сега са предимно развръзки, но не окончателни. Разговори, преговори отнасящи се до финансовото ви благополучие могат да ви превъртят на ново ниво, но все пак е препоръчително да не поемате прекалено големи рискове.

След сряда е препоръчително да „бързате бавно”, да се ориентирате към варианти, най-добре извън „познатото”, когато става дума за печалба. В друг случай- ще срещате енергична подкрепа от хора стоящи далеч от вас или ще успеете да се справите с юридически казуси.

Везни – Животът ви е много динамичен, изпълнен с предизвикателства, изненади, обрати, но на всичко вие можете да въздействате положително и да го насочвате в по-подходяща за вас посока.

Все пак е полезно да разчитате предимно на себе си, собствения си потенциал, инициативност, че и закрила от звездите, респективно-късмет. Дестабилизиращо звено могат да се оказват „другите”- в най-широки варианти и дори, когато са добронамерени, пак може да се окажат подвеждащи. За силните и слабите звена в партньорските ви отношения-лични или делови, за общественото ви положение- разбирате в дните до сряда. Ако някой ситуации ескалират като извън контрола ви, принудят ви да направите рязък завой- например да скъсате връзки, да промените работата си, това се случи- спонтанно, тогава- ще бъдете компенсирани от нещо ново, което ще е по-надеждно и дългосрочно, дори и това да не се случи веднага, а през втората част на април или юни.

За сега е полезно да сте внимателни, да не се въвличате в безпринципни спорове и докато Венера е ретроградна /15 април/- да попълвате пропуски от миналото, търсите варианти- които ще ви компенсират в бъдеще. Не е препоръчително да започвате нови връзки, да търсите нови източници на доходи, после може да се окаже, че не е съвсем така, както сте очаквали или пък да размислите, сами да се откажете.

През втората част на седмицата популярността ви расте, едновременно с шанса да печелите чрез подкрепата на околните.

Скорпион – През настоящия период звездите ви дават шанс да сбъднете своя съкровена мечта, като преговаряте, търсите и получавате подкрепа от хора, които са ви близки.

Прекрасен период да скрепите романтичните си отношения, не са изключени разяснителни разговори, които да трансформират връзките ви, може да вземете важни решения, които да се отчетат за положителни.

На работното ви място перманентно съществуват изненади, от които можете да се възползвате, а може да ви принудят да смените професионалната си реализация, да ви подтикнат да потърсите и намерите  алтернативи. Показателни или превключващи са дните до сряда.

През втората част на седмицата- продължава периодът, през който можете да преобразите социалния си статус, дребни действие и инициативи имат широко отражение, възползвайте се!

Стрелец – До 10 март вие може да се лутате между онова, което ви се иска да правите, можете да вложите творческа инициатива или да порадвате сърцето си, а след тази дата звездите все повече ще ви притискат към рутинни задължения, също и такива, които се отнасят до професионалната ви реализация, така че да укрепите позициите си, да повишите доходите си или да се справите с конкуренция, а понякога-нови условия на труд по външни и независещи от вас причини.

Друга водеща тема е домът и семейството ви- през настоящия период можете да извършите някакви положителни трансформации в този сектор, включително като се възползвате от алтернативи, внезапни шансове, като уредите имотни казуси или пък разчитате на подкрепата на далечни роднини.

Разходите ви продължават да са високи, можете да повлияете на финансовото си положение до сряда, внимателно насочвайте, премисляйте дали инвестицията ви ще се възвърне и не поемайте прекалено големи рискове. През втората част на седмицата- все някой ще порадва сърцето ви, притежавате доза късмет.

Козирог – До сряда дните са много динамични, ентусиазират ви, мобилизират ви, могат да превъртят начина ви на съществуване на съвсем други релси, като вие притежавате достатъчно воля и ресурси да извличате полза във всяка една ситуация, дори и не винаги събитията да се развиват според очакванията ви, да ви изненадват обстоятелства свързани с дома и семейството ви, въпроси отнасящи до недвижимо имущество.

Към настоящия момент вие сте в прекрасен период да водите преговори, да налагате волята си, да насочвате събития и тенденции като разчитате на дар словото си, като водите преговори, разяснителни разговори, осъществявате срещи. Получената информация може да ви е много полезна и да се възползвате от нея. Вероятно ще чуете нещо или ще изговорите думи, които ще оставят траен отпечатък, така че е добре да премисляте всяка дума.

През втората част на седмицата това може да повиши доходите ви или да ви „отвори очите”- на каква подкрепа можете да разчитате от страна на околните.

Водолей – През настоящия период можете да повлияете положително на доходите си като разчитате на алтернативи, подкрепа от хора, които предимно не са от близкото ви обкръжение.

Все пак е важно да действате в посока, която да доведе до вашата сигурност-общо, като оценявате и факти, които до този момент са оставали извън полезрението ви, скрити процеси, които сега отчитате, възползвате се от позитивите и отстранявате негативите.

От 10 март- водеща тема става недвижимо имущество, благоустройството на дома ви, хармонизирането на отношенията в семейството ви. За бъдещи тенденции са особено показателни четвъртък и петък, дните са подходящи да изгладите евентуални различия с вашия партньор. В неделя- не позволявайте чисто финансови въпроси да застават между вас и любими хора.

Риби – През тази седмица популярността ви расте, като имате шанс да се превъртите на по-добри социални позиции и точно- разчитайки на подкрепата на околните-приятели, колеги и не само.

Възползвайте от аспектацията на звездите, искайте, за да ви се даде, питайте, за да ви се каже…Но при всички случаи няма да ви липсва подкрепа, особено, ако я търсите.

От 10 март- вие все повече ще отстоявате правата си, може да влизате в словесни „войни” или да си служите с думите като с оръжие-вероятно и не без причина. От 10 март до 22 април можете да проведете важни разговори,да чуете подобни новини, да сключите договори, да осъществите срещи, от които да извлечете ползи.

Материалното ви състояние е нестабилно, в дните до сряда вие може да спечелите нещо значимо, но може да претърпите и загуби, зависи от тенденции, които перманентно се проявяват, зададени са поне от декември през изминалата година. През втората част на седмицата ежедневието е динамично, но много резултатно, имате шанс да направите пробив в избраното от вас направление!

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply