Седмичен хороскоп за периода 4-10 Септември

През цялата седмица сме концентрирани около някаква водеща тема от миналото, която е приоритетна в индивидуален или по-глобален план. На този фон предстоят много изненади, внезапни развръзки, попадане в обновени и различни от настоящето ситуации, също-оформяне на вид алтернативи. Почти на всяка крачка ще имаме избор или ще бъдем принудени да извършваме такъв, като в този процес ще сменим тактиката си, начина по който реагираме на случващото се. Причината е, че още на 05 септември Марс-планетата, която символизира в астрологията нашият импулс за действие преминава в Дева. От този сектор тя ще ни подтикне да заменим импулсивността, дори проявите на агресивност с вид тактика…Все едно е настъпило време, когато стари методи са изчерпани и трябва да ги заменим с други, вглеждайки се повече в детайлите, които са „слаби звена“ или „препъни камък“ за мнозина.

При всички случаи- да забавим хода, да оценяваме подробностите и да бъдем по-внимателни, се проявява като императивно условие по различни поводи- по желание или принуда. Тенденцията има оздравителен ефект, дори и не винаги да ни е по вкуса. Тя също е съчетание от ярки прозрения- какво е осъществимо, съответно-не. Понякога всичко горе-споменато може да породи съмнения, а в по-неприятна форма- неувереност в собствените сили, раздяла с илюзии, след което следва въпросът: „а сега на къде?“. Подчертано можем да попаднем в такава обстановка в дните на Пълнолунието в 05-06 септември. И отговор можем да получим, алтернативи също, с пик от показателни събития, също, ако не пренебрегваме случващото се, дадем път на рационалните съждения, а не на ярките емоционални преживявания. Разграничаването между „искам“ и „трябва“ също е водещо условие за успехите ни и не само, то може да ни предпази от допускане на грешки, въвличане в некоректни схеми, дори измами, от които трудно ще се измъкнем после и до края на септември или повече.

Ежедневието ни рядко ще протича според предварителните ни планове, така че е препоръчително да „бързаме бавно“, за да сме адекватни на случващото се.

Звездите предразполагат да надникнем отвъд видимото, да узнаем за скрити процеси, да научим тайна, стига да искаме и да не си „затваряме очите“. Иначе- вид „истина“ ще ни застига перманентно и до края на месеца. Много показателни и превключващи, а за някой и превратни ще се оказват дните в края на периода- 9-10 септември. Следете, анализирайте…“Ветровете по върховете са най-силни“, ако амбициите ви не са чак толкова големи, тогава седмицата може да премине по-спокойно, но пак да се налага значима доза адаптивност- на психическо и чисто физическо ниво. Имунитетът е занижен, добре е да го имаме предвид и да вземем превантивни мерки…

Венера все още е в Лъв, показва, че можем да печели любов, пари, ако заявяваме открито и без недомлъвки какво очакваме, но и сами проявяваме повече щедрост, благородство, а не егоизъм /“другата страна на същата монета“/ …

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Още на 05 септември вашият покровител Марс преминава в Дева и ще повлияе силно на подходът ви на различни нива- в личен и професионален аспект. Възможно е да направите сериозни преоценки на всичко случващо се, да пренаредите приоритетите си, да забавите ход, за да оцените евентуални слаби звена, онова, което извежда ежедневието ви извън обичайния ритъм или препятства осъществяването на собствените ви намерения. В този процес постепенно ще се настроите на друга вълна, която ще ви помогне да шлифовате уменията си, ще си изградите нова стратегия, която отново ще ви изведе като лидери в избраното от вас направление.

Възможни са прозрения, оздравителни или разделящи ви с вид илюзии, в по-неприятна форма- некоректни домогвания и дори измами. Най-показателни са дните на Пълнолунието, съответно- 5-6 септември.

Звездите продължават да подхранват оригинални съждения, които, могат да ви надарят с внезапни възможности, излизане от сложни и заплетени ситуации. В основата на успехите е собствената ви инициативност, предимно- в осъществяването на социални връзки, преговори, срещи…

Получавате подкрепа или радост от хора близки до сърцето ви- партньори, пораснали деца, ако имате такива.

През последните дни на седмицата възвръщате своята само-увереност, не са изключени изненади, развръзки, които в значима степен можете да насочвате…

Телец – През цялата седмица са възможни изненади, които могат да „сменят декорите“ на най-близката ви среда на съществуване, да кажем вашето семейство, дом, но също- на работното ви място…В този процес могат да възникнат внезапни, бързи възможности, за да разрешите казуси от този сектор и да ги превъртите в една по-положителна за вас посока. Важното е да знаете какво искате ,да се готови да приемете вид предизвикателства и преобразувания.

Все по- водеща тема за вас се оказва необходимостта да обръщате повече внимание на хора близки до сърцето ви- партньори, пораснали деца, ако имате такива, защото около тях ескалират трансформации и те се нуждаят от вас или понеже се обновяват връзките ви. В друг случай, налага ви се да се доказвате повече от обикновено сред колеги или пък да си направите ясен анализ- кой ви носи ползи, на кого можете да разчитате, съответно- да се предпазите от некоректни личности ,които могат да ви подведат или реално да нанесат щети върху вас самите…В този процес получавате вид прозрения, част от водещи за вас личности ще докоснат силно сърцето ви, но ще има и такива, на които ще погледнете с „други очи“. Своеобразно „просветление“ с пик от събития или разговори получавате в дните на Пълнолунието- 5-6 септември. Не позволявайте да ви въвличат в сложни схеми или интриги, от които после трудно ще се измъкнете.

В края на периода се насочвате спонтанно към вид алтернативи, които са много съблазнителни или понеже настоящите перспективи са на изчерпване…

Близнаци – През тази седмица се тества социалното ви положение, имидж, ключови приоритети- като кариерно развитие, брачни връзки…В този процес разбирате кои от честолюбивите ви планове са осъществими и кои по скоро могат да ви нанесат ущърб, да ви превъртят в съвсем друга посока.

Вашият покровител Меркурий обръща своя ход в директен на 04 септември, оформя във вас окончателно мнение или фиксира постижения, път на развитие с пик от събития, получена важна информация, разгорещени дебати и изненади, включително внезапни и бързи възможности, стига да сте максимално инициативни и по-отворени към мнението на другите, водите преговори, които могат да скрепят връзките ви, да привлекат на ваша страна креативни личности, а не обратното.

Това, на което можете да разчитате е убедителността в изказа ви, думите ви имат чуваемост и е от ключово значение на къде ще насочите тези ресурси…Можете да срещнете любовта, да привлечете щастието и късмета- точно чрез дар словото ви…

Най-показателни, а за някой и превратни са дните на Пълнолунието, тоест- 5-6 септември. Анализирайте, насочвайте, имате достатъчно „козове“ за това.

На 09 септември Меркурий ще премине в Дева и все повече ще ви принуждава да се вглеждате в подробности, евентуални пропуски, да смените тактиката си…Тенденцията може да породи вид съмнения, в такъв случай се доверявайте на доказани специалисти по интересуващия ви профил, приятели и авторитети, които ще ви помогнат, ако желаете…

Рак – През цялата седмица могат да възникват внезапни, бързи възможности, които да преобразят социалния ви статус, приоритетно-кариерното ви развитие, така че да повишите доходите си или да се изкачите по йерархичната стълбичка, ако условията позволяват. В този процес можете да водите напрегнати разговори и вероятно не всички ще са по вкуса ви, но следва енергично да отстоявате мнението си, да се борите за своите интереси и права и звездите силно ще ви подтикват в това поле.

Полезно е да отсявате „сеното от плявата“ , тоест- да не вярвате на всичко чуто. Така можете да се предпазите от некоректни личности, да не ви въвлекат в интриги, също- да прозрете истини, за да си изградите най-точна стратегия…Пик от новини, евентуални разяснителни разговори, очертаващи по-далечни хоризонти на развитие получавате в дните на Пълнолунието- 5-6 септември, а след това и през втората част на седмицата предстоят развръзки, които ще ви измъкнат от дълго вълнуващи ви приоритети…

Лъв – До края на седмицата се получават перманентни възможности да разширите хоризонтите пред вас, съответно-възможности за реализация и развитие, като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни личности, преговаряте, пътувате, проявявате инициативност…

Същевременно все по-важен въпрос става финансовата  ви обезпеченост, поради нарастващи разходи, необходимост да инвестирате и да изберете най-важна тактика, за да сте стабилни, за да материализирате и обезпечите иначе високите си амбиции и инициативност.

В този процес следва да разчитате предимно на собствените си усилия, също да се пазите от подвеждане, препоръчително е да не поемате излишни рискове, които влияят пряко върху онова, което имате-общо. На кого и в каква степен можете да разчитате, кои са пробойните, които могат да ви дестабилизират, се изяснява в дните на Пълнолунието, съответно- 5-6 септември. През тези дни е препоръчително и да отстоявате интересите си по-енергично от обичайното, но без да позволявате подобни въпроси да застават между вас и любимите ви същества.

Венера все още ви закриля, помага ви с по-голяма лекота да печелите симпатии и не само, възползвайте се по оптимален начин и си изградете стратегия!

Дева – Навлизате в ключов период, когато благодарение на личната ви инициативност, вие можете да преобразите начина си на съществуване и мнозина ще вземат подобни трансформиращи решения, обновяваща житейските им приоритети, защото стара схема е изчерпана или понеже на пътя ви застават нови задачи за изпълнение , оно и шансове, от които следва да се възползвате.

На 5 септември Марс навлиза във вашия зодиакален знак, ще го усетите на физическо и психическо ниво, адреналинът и борбеността ви постепенно ще се покачат, вероятно и не без причина, а защото търпението ви е изчерпано или силно желаете да се измъкнете от водовъртежа на статуквото.

В този процес ще ви помогне Меркурий-вашият покровител, той /Меркурий/ на 04 септември ще обърне своя ход в директен, ще оформи у вас окончателно мнение за възможности или пък-какво следва да оставите зад гърба си, трансформациите може да са значими, засягащи материалното ви положение, теми, които се отнасят до ваши партньори-лични или делови, съответно- до колко можете да разчитате на моралната или материалната им подкрепа. В друг вариант- трансформации около водещи за вас личности, се отразяват и на вас самите, принуждават ви да се съобразите. Пик от показателни събития предстоят в дните на Пълнолунието- 5-6 септември, те „осветяват“ вашите връзки, не са изключени прозрения или пренареждане на пластовете във взаимоотношенията ви, които после ще ви влияят дълго.

Меркурий преминава в Дева на 09 септември и може да изкара на повърхността скрити процеси, като минимум да предизвика разяснителни разговори…Все повече възвръщате само-увереността си или решимостта сами да бъдете господари на собствения си кораб, без да позволявате прекалено вмешателство…

Везни – Партньорските отношения- лични или делови продължават да ви носят много изненади, като се оформят възможности за внезапни, бързи и нови перспективи на развитие, въпреки че често това може да се тълкува също като „минал шанс“, който отново се възвръща към вас, също-излизане от водовъртеж на сложни взаимоотношения с намиране на варианти, вид развръзки, окончателно оформяне на мнение по водещи въпроси приоритети и касаещи контактите ви. В този процес е полезно да сте максимално инициативни, за да защитите интересите си, да утвърдите по-добри обществени позиции, които така или иначе пряко се влияят от взаимодействието ви с околните, с най-близката ви среда на съществуване.

Имате на кого да разчитате при нужда, думите ви имат чуваемост и в повечето случаи ще утвърдят авторитета ви.

Същевременно се на прага да приключите един житейски цикъл, така че налага да си правите равносметки, тенденцията може да породи някой съмнения относно поетия курс, не е изключено да ескалират скрити процеси или подробности, на които до сега не сте обръщали внимание, но набират скорост и вие трябва да ги оцените, за да не излязат от контрол. В друг случай- това са външни влияния, независещи от вас обстоятелства, принуждаващи ви да забавите ход, да смените „тактиката“, да пренаредите приоритетите си.

Най-показателни и „осветляващи“, дори и тъмните ъгълчета от живота ви са дните на Пълнолунието- 6-7 септември.

Полезно е да не се претоварвате през първата част от периода, да планувате на момента, за да сте в крак със случващото се, то рядко протича по предварителен график. Също- да си обръщате повече внимание на здравето..

През втората част на седмицата- градете „мостове“, бъдете социално активни, успехите ви в значима степен ще се определят от това…

Скорпион – Конкуренцията около вас расте или необходимостта да сте максимално мобилизирани, да се доказвате пред околните, за да отстоите интересите си или да постигнете честолюбивите си намерения…До края на седмицата ежедневието ви е изпълнено с множество предизвикателства, ангажименти над средното ниво, изненади, но и внезапни, бързи възможности, които ще се отразят положително на кариерното ви развитие, имидж като минимум.

Меркурий обръща своя ход в директен на 04 септември, така че ще фиксира впечатление, което ще оставите, също, ако има спорни и неизяснени казуси относно бъдещото ви развитие, те ще бъдат уточнени…

Кои са „подводните камъни“ във вашите лични или служебни отношения се разбира в дните на Пълнолунието- 5-6 септември, през тях можете да получите вид прозрения, яснота- кой ви помага или пък действа повече деструктивно. Ако има някаква нечестност или разминавания между това, което искате, очаквате и онова, което е реалност- ще се прояви в пълна степен през това време. Само „не замитайте“ новините и събитията, за да не ви въвлекат в перманентни недоразумения, от които трудно ще се измъкнете.

Стрелец – До края на седмицата радост, успехи или възможности откривате извън рутината, като пътувате или взаимодействате с хора извън близкото ви обкръжение. Същевременно информационният поток ви носи много изненади, които касаят хора близки до сърцето ви, роднини,  влиятелни личности. Част от тях могат да преобразят живота ви за дълго като се възползвате от възникващи шансове, променена обстановка извън границите на познатото, други- могат да ви въвлекат в правни или други спорове, в които можете да излезете победители.

Трансформира се кариерното ви развитие, имидж като минимум. Не е изключено да се налага да се „борите за своето място под Слънцето“, поради обновена обстановка от нови изисквания към вас, нарастваща конкуренция, трансформации, на които трябва да реагирате, да сте мобилизирани, за да се изкачите нагоре или да не бъдете изместени, в по-неприятна форма да станете жертва на недоразумения и интриги.

Пълнолунието от 5-6 септември ви дава пълнота от знание по ключови въпроси като социален статус-генерално…Ако има нещо неизяснено или под формата на ерозивни процеси- ще бъде изяснено. В оптимален вариант това ще ви даде знание, което ще снижи напрежението, а иначе- ще смените радикално бъдещите си намерения, линия на поведение, тактика…

Седмицата може да е превключваща за мнозина, не поемайте излишни рискове, не пренебрегвайте подробностите, всъщност звездите ще ви подтикват точно към това- към анализи, равносметки, способни да ви разделят с непродуктивни схеми на развитие, дори илюзии…

Козирог – През цялата седмица възникват внезапни, бързи възможности да се справите с въпроси, които касаят дома, семейството ви или това са базисни приоритети, които с малки и по-големи земетресения-образно казано, ще наместят пластовете под краката ви. Може да се справите с казуси, които дълго са ви вълнували, били сте на прага на житейски кръстопът и ето ,че сега всичко намира своето развитие, клони към развръзки и след пик от разяснителни разговори или събития бъдещия ви курс на развитие е много по ясен…

Все повече ви вълнуват казуси относно по-далечни перспективи на развитие, поради променени условия, нови възможности или друго…

В този процес може да решите да се борите за правата си като общувате с хора и извън близкото ви обкръжение, допитвате се до професионалисти по интересуващия ви профил, в крайни форми- може да бъдете въвлечени в съдебни и правни спорове, в този случай- трябва да се пазите от некоректност…

Информационният поток е много усилен, може да научите тайна, да осъзнаете скрити процеси, но също и да оцените подобни- не явни възможности. Възползвайте се от полученото знание и действайте, изградете си стратегия!

Водолей – До края на седмицата ваши партньори-лични или делови ви изненадват, възможно е тенденцията да породи разгорещени дебати, в които да си изяснявате недоразумения или пък да вземете важни решения, които ви мъчат от доста време и не от вчера, също- вид развръзки или окончателно оформени впечатления ще се закодират и после ще ви влияят дълго, имайте го предвид и насочвайте в по-положителна за вас посока.

Нараства необходимостта да защитавате онова, което отчитате за свое-общо. Дали ще изтече между пръстите ви нещо ценно или ще трябва да платите някаква цена, за да го задържите и преумножите- зависи в значима степен от подкрепата, която получавате от влиятелни в живота ви личности, също-от натрупани вече и в миналото тенденции. Пик от показателни събития се получава в дните на Пълнолунието- 5-6 септември, полезно е да анализирате през това време дали преобладават разходите или пък приходите, кои са пробойните, които могат да ви дестабилизират. Не поемайте излишни рискове и се пазете от измами, също- не позволявайте подобни теми да застават между вас и любимите ви същества.

Вие навлизате в силно трансформиращ период, когато на мнозина им се налага да направят избор, а за да наклоните везните във ваша полза- бъдете социално по-активни, общувайте с по-голям кръг от хора, преговаряйте и някой от шансовете ще застават внезапно на пътя ви…

Риби – Продължават шансовете и през тази седмица да спечелите бонус, повишение, да повлияете положително на доходите си чрез собствената ви инициативност или като се намери изход от сложна и заплетена ситуация от дълго и получите вид разплата за положени от вас усилия. При всички случаи се решават важни приоритети относно онова, което имате-общо и е препоръчително активно да се включвате в тези процеси, за да не се разминете с някой шансове.

Същевременно все по-явна става необходимостта да бъдете по-диалогични, понеже крайният резултат зависи от контактите ви, съответно от подкрепата, която получавате или напротив- въвличате се в конкурентна борба и пораждате недоброжелатели.

Тестват се общественото ви положение, връзки, лични и делови. Силни и слаби звена в партньорските ви отношения се набелязват ясно в дните на Пълнолунието-5-6 септември, в друг случай това са трансформации около любим човек, които се отразяват и на вас самите. Дните на Пълнолунието са показателни за важни за вас връзки, през тях можете да вземете решения, а после те ще ви влияят дълго, имайте го предвид и насочвайте до колкото е възможно. Ако възникнат разминавания с очакванията ви, не ги „замитайте“, за да не се въвлечете в недоразумения-меко казано, от които ще се измъкнете трудно.

Някой от вас осъзнават скрити процеси или позволяват да бъдат въвлечени в подобни…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply