Седмичен хороскоп за периода 31.10.-06.11.

Седмицата започва с Новолуние в Скорпион, а както повечето знаят, то се свързва с „ново начало”, което може да е спонтанно породено от обновена среда на съществуване и текущи приоритети- подобно на часовников механизъм отмерващ промени във времето, но също- продуцирано от собствената ни нагласа и инициативност, така че онова, което предприемем в началото на Лунния месец да прораства през идните 2-3 седмици като минимум и накрая да даде отлични плодове…

И така, в месеца на Скорпиона и дни след Новолунието, ние можем да разкрием у себе си неподозиран запас от сили, способности за справяне и в най-трудни, предизвикателни моменти. Понякога, можем да разпознаваме скрити черти от характера- в самите себе си или в другите,  а това да е повод да достигнем и до по-добри резултати, адекватни на очакванията и реалните ни способности.

При всички случаи- през този отрязък от годината потенциалът ни се мобилизира, волята за успех е значима,  мисълта е задълбочена, находчива, комбинативна, а интуицията е много мощна.

Лайтмотив са теми свързани с генерални трансформации- в личните връзки или общественото положение-кариерно развитие, доходи, имидж.

За да постигнем желаното ще сме склонни да действаме крайно- все едно всичко е въпрос на „живот и смърт”, на „оцеляване”, а в някой случаи- това ще бъде точно така, понеже ще се засегнат пластове от начина ни на съществуване, които са базисни и способни да пренаредят цялата картина…

Хубаво е да се припомни, че постигането на целите е възможно при обединение, освен, ако самите вие не сте лидери, около които останалите се струпват…Но групирането или прегрупирането  от хора по интереси ще е очевидно, както и открояването на авторитети, власт-имащи- задаващи фон на останалите…

През настоящия период ще поемаме рискове над средното ниво, често ще се движим по „острието на бръснача” и според настроението: „всичко или нищо”, „изчаквам удобния момент”, „по-добре късно, отколкото никога” и т.н. И, да- стратегически, ако подхождаме, действително можем да преобразим живота си…Тенденцията ще е особено видна по „върховете” и при онези, които се отчитат за по-амбициозни…

Можем да бъдем всякакви през идните дни, но не и безразлични! Владеят ни страсти и чувства, които ще отключват спонтанни действия- в посока да открием или получим обич…

На хоризонта се очертаван алтернативи, допълнителни шансове…действайте, уловете „птицата на своето щастие”.

Овен – Вие сте в силно трансформиращ период- по отношение на доходи, подкрепа от страна на близкото ви обкръжение, като краен вариант- уреждане на наследствени и имуществени казуси, с които можете да се справите, да намерите благоприятен изход, алтернатива…

При всички случаи, през настоящата седмица можете да преобразите имиджа и социалния си статус, благодарение на собствената ви инициативност, като направите важни трансформации в линията си на поведение, вземете подобни преобразуващи решения или пък- сте на път да „оберете плодовете” на онова, което вече сте посели.

Можете да получите голям подарък от Съдбата или под формата на признание, помощ от влиятелни личности, важни за вас хора…

Векторът ви на развитие е  „нагоре”- образно казано, но все пак нивото на постиженията ще зависят и от вас самите…

В любовта- владеят ви силни страсти, шанс да преживеете незабравими мигове.

Ако нещо ви тежи- с по-голяма лекота ще се освобождавате от него, ще действате спонтанно, ще се устремявате към нови и по-примамливи цели.

В понеделник и вторник- показателни събития, за това на какво и кого можете да разчитате, кои са „отворените врати” пред вас за печалба… В сряда и четвъртък информационният поток е усилен, хора стоящи „далеч от вас”- буквално или в преносен смисъл, ви указват значимо въздействие. Правни или спорни теми се възобновяват, но можете да ги насочите в една по-положителна посока… Ако пътувате- това може да е свързано с изненади по пътя… В петък и събота сте крайни, защото усещате, че нещо утича от живота ви, че не можете да си позволите отпускане…Не са изключени разяснителни разговори, важни новини. В неделя- можете да се разтоварите  с приятели, търсена и предпочитана компания сте.

Телец – Партньорските ви отношения-лични или делови, се променят, сега имате шанс да ги обновите и насочите в една по-положителна посока, а „семената”, които ще посеете, после ще прорастват през идния месец и не само! Фонът, който ще зададете- може да ви влияе дълго и до пролетта или повече…. Събитията зависят в значима степен от вас самите, но и от околните- като разбирате до колко са здрави и перспективни връзките ви…

Вие сте в прекрасен период да повишите популярността и влиянието си, да потърсите и получите подкрепа, ако се нуждаете от такава, да скрепите взаимоотношенията си, да изчистите евентуални недоразумения…

Действайте, полезно е да сте социално по-активни, чрез „другите”- можете да постигнете собствените си цели и намерения, да разширите хоризонтите пред вас-буквално или в преносен смисъл- като пътувате или се издигнете в йерархията, разрешите или приведете в подходяща посока юридически казуси …

Материалното ви състояние обаче е застрашено от повишени разходи, подвеждане или други обстоятелства, но нека това да е повод за равносметки, а не да рефлектира в комуникацията с близките ви. След 04 ноември можете да повлияете положително и на тази сфера, да намери изход или варианти.

В понеделник и вторник привличате погледи, думата ви се чува- възползвайте се. Не са изключени разяснителни разговори, спомагащи за едно ново начало. В сряда и четвъртък- приоритет са финансите ви-изненади, но и шансове. В петък и събота, ако пътувате ще изживеете запомнящи се емоции, новини. В неделя- прозирате бъдещи перспективи, анализирате ги като минимум.

Близнаци – Вие можете да отключите нов етап във вашата професионална реализация, ако сте по-амбициозни и желаете това- имате шанс да сбъднете своя мечта. Ако настоящите перспективи не позволяват това, тогава посланията на звездите се пренасят в по-голяма натовареност от ангажименти, които отхвърляте като влагате и значима доза адаптивност, вид стратегия, а правилната ви преценка и отдаденост- ще се оценят по достойнство от околните.

Ако нямате подходяща реализация или настоящата позиция не ви удовлетворява- подходящо е сега да си потърсите нова, а вероятността да си намерите такава-е значима.

Да сте динамични, инициативни  и ангажирани е важно, защото това е пряко свързано със „сигурността” ви-общо или пък със здравето ви…

В партньорските си отношения до 04 ноември продължавате да се лутате между равносметки и/или усещане, че отношенията повече ви натоварват, отколкото обратното. Имате някакви илюзорни или преувеличени представи, с които се разделяте или на които можете да повлияете положително през втората част от периода, така че превъртите събитията във своя полза. Появяват се алтернативи- внезапни, очаквани, може и развръзки- все пак, всичко зависи от това-какво вие искате, а и каква посока е натрупаната енергия до този момент.

В понеделник и вторник сте доста натоварени, но действията ви са резултатни. В сряда и четвъртък- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Подходящо време да изчистите минали недоразумения и да стигнете благоприятни решения чрез разяснителни разговори и т.н. През тези дни най-силно имате шанс да влияете на връзките си- възползвайте се! В петък и събота ви занимават финансови приоритети- можете да спечелите много, но и да загубите, ако не се стремите към сътрудничество и/или сте прибързани, неумерени в изказа и не само. В неделя- звездите са на ваша страна.

Рак – Вие сте много емоционални, но откривате в себе си значими сили и ресурси, с които сте способни да преобърнете „планина”. Да, доза късмет- също няма да ви липсва.

Фокусът ви е върху хора близки до сърцето ви- от партньори до деца и сега имате шанс да повлияете положително на тази сфера, в известен смисъл- можете сами да провокирате своеобразно ново начало в отношенията ви с важни за вас личности, да ги привлечете на своя страна, да скрепите връзките си, а и вероятно- все нещо ще се намери, което ще порадва сърцето ви, ще създаде силен фокус, който може и да ви изведе от равновесие, но ще проправи път към сбъдната мечта или друго положително обстоятелство, дори и понякога-алтернатива.

До 04 на работното ви място също е доста напрегнато и/или ежедневието ви е натоварено с ангажименти, но през втората част от седмицата обстановката постепенно се успокоява или се намират бързи варианти, изход от заплетени ситуации и т.н.

В понеделник и вторник звездите са на ваша страна-възползвайте се! В сряда и четвъртък сте пробивни, успешни, но ежедневието е извън обичайния ритъм, пазете психическото и физическото си здраве. В петък и събота- осветляват се взаимоотношенията ви с партньори и/или около тях ескалират промени, които се отразяват и на вас самите. В неделя- сте крайни, внимавайте „вместо да изпишете вежди, да не извадите очи”, пазете се от необмислени или прекомерни харчове.

Лъв – Вашият дом може да е вашата крепост и/или най-силна подкрепа получавате от близки и роднини, същевременно сте в период, през който действително можете да зададете едно ново начало в този сектор- съзнателно, като насочвате събитията, стремите се да хармонизирате атмосферата и емоционалния фон, а понякога-инвестирате, извършвате ремонти, справяте се с битови или имотни въпроси. В този процес- можете да разчитате на близките си.

Да, в последно време над топлотата в сърдечните ви връзки бяха надвиснали облаци, но ето, че те също ще се разпръснат постепенно и нека се възползвате от опеката на звездите, така че да изчистите евентуални недоразумения или пък натрупано напрежение, дори проблеми…

Появяват се внезапни шансове- там в далечината, а понякога-буквално и извън близкото ви обкръжение, чрез пътувания или опека от висшестоящи да раздвижите статуквото и да се придвижите към успехи, мечта и т.н.

В понеделник и вторник сте доста емоционални, склонни сте на крайности, може и тонусът ви да не е твърде висок-пазете се! В сряда и четвъртък притежавате доза късмет и все някой ще порадва сърцето ви. В петък и събота сте натоварени от ангажименти ,дните са динамични, но и резултатни. В неделя- привличате погледи, интересни новини и разговори.

Дева – За вас Новолунието се свързва с „ново начало” в общуването с важни за вас хора- лични и делови, включително деца и партньори. Информационният поток е много усилен, обновява средата ви на съществуване, в подобен процес вие променяте социалните си позиции- можете да сключите договори, да оформите документи, да решите да пътувате, а тенденциите ще прорастват през почти целия месец.

В друг вариант- вашата комуникативност, инициативност е значима, а това води до добри резултати на различни нива, може да е повод за добри новини.

В дома ви също се разтоварва вид напрежение ескалирало по различни поводи- имотни, провокирани от близки и роднини. Като минимум- през втората част на седмицата се намира изход от заплетени ситуации, дори и това да се гради на прозрения и/или по-радикални мерки от ваша страна.

В понеделник и вторник- знакови известия и разговори, задаващи тон за дълго. Насочвайте, анализирайте! В сряда и четвъртък тонусът ви не е много висок- не е изключено да се раздвоявате между доводи и контра-доводи, странични въпроси да объркват предварителните ви планове. В петък и събота сте успешни, привличате погледи, налагате мнението си. В неделя „почивате” активно.

Везни – Новолунието за вас може да постави своеобразно ново начало в сфера, която се свързва с вашата „сигурност”, онова, което притежавате-общо, като през настоящия период е подходящо сами да инициирате вид обновление, така че да насочвате активно събитията и бъдещите перспективи, а не да се оставяте външни фактори да ви дестабилизират, да ви поставят условия или да се оказвате пред „свършен факт”.

Моментът е много подходящ да сложите „ред в хаоса”- в ежедневните процеси, като пренаредите приоритетите си и ги степенувате по важност с реална полза, която можете да извлечете, така че да се отдалечите или елиминирате онова, което ви нанася повече щети- буквално или в преносен смисъл, отколкото ползи.

Звездите ще ви насочват към подобни анализи по различни поводи, ще ви подтикват да действате стратегически, а вие действително ще имате шансове да реализирате намеренията си, да получите заслужена разплата за вече положени усилия или пък волево и чрез изграден план- стъпка след стъпка- да повишите доходите си, да завоювате по-престижни позиции, които ще се отразят и на по-доброто ви материално състояние.

Припомням, че вие сте в ключов период за социалното ви положение сега и до октомври 2017 година. То ще се трансформира, а през тази и следващата седмица можете да направите много, за да изградите здрави основи, върху които да се развивате, да материализирате мечтите си…

Информационният поток продължава да е усилен, да ви носи изненади, можете бързо да изправите минали недоразумения, ако поискате, да получите неочаквана подкрепа, която да съдейства за популярността ви, имидж и т.н., можете да получите известия или да се срещнете с креативни личности, отпушващи по-широки и високи хоризонти пред вас- в личен или професионален аспект.

В понеделник и вторник-  случващото се пряко рефлектират върху „джоба ви”. Анализирайте, възползвайте се от позитиви… В сряда и четвъртък- новини с продължение, разяснителни разговори. В петък и събота тонусът ви не е много висок, възможни са превратни събития, решения. В неделя- няма да ви липсва приятна компания.

Скорпион – Новолунието в Скорпион ви засяга пряко, така че посланията за „ново начало” са в пъти по-валидни за вас, отколкото при останалите зодиакални знаци, особено и подчертано за рождениците от седмицата.

Нюансът при вас е, че събитията, обновлението в живота ви в значима степен зависи от вас самите, звездите ще ви надарят с достатъчно ресурси, а и стимули, така че да се отърсите от неприятности, да стартирате нова житейска програма, която явно ще се гради върху необходимостта да сте социално по-активни, да скрепвате връзките си,  да изчиствате евентуални недоразумения…

За някой Скорпиони- приоритет ще бъдат партньорските отношения- лични и делови, подобно на „мост” към успехите им, за други- творчески и частни инициативи, като бизнес, хоби, което може да допринесе за стабилизиране или подобряване на доходите, за трети- това са децата, като най-важна сфера, гълтаща време, внимание, но с възвръщаемост от сърдечна радост и топлота…

През тази седмица можете да сбъднете своя мечта, да получите помощ, ако се нуждаете от такава, а мнозина ще изпитат вълна от силни емоционални преживявания, предимно родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

Неочакван изход от заплетени ситуации в ежедневието, бърз шанс- да стабилизирате позициите си на работното място и/или да се доберете до желана длъжност- също се оформят, но ако съществуват подобни амбиции във вас, полезно е и да сте по-инициативни.

В понеделник и вторник сме под влияние на Новолунието, хубаво е да си направите своеобразен ритуал- изчистващ ви от всичко старо и ненужно, освобождаващ място за по-хубави перспективи. Обръщайте внимание на „сигналите”- кои са силните и слабите звена, на къде да впрегнете усилията си, а какво ви подсказва вътрешния ви глас? Безспорно сега интуицията и прозорливостта ви са забележителни- не ги пренебрегвайте! В сряда и четвъртък- печелите нещо /бонус, финансово или морално поощрение/. В петък и събота-знакови новини, разговори, които са способни да преобразят представи и не само… В неделя- имате нужда от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.

Стрелец – Вие все по-силно навлизате в дълбините на своето подсъзнание, опитвате се да анализирате реалността около себе си от една друга перспектива, стремите се да намирате алтернативи, обходни пътища, ако статуквото не ви удовлетворява, а някой от вас- генерално ще сменят линията си на поведение, бъдещи приоритети, като ще се вкопчат за нови идеи и за сметка на отживели и безперспективни.

Не сте склонни да афиширате толкова явно и бурно своите преживявания, но сте като „река”, която е най-тиха там, където е най-дълбока…Нещо подобно се случва и в душата ви, а и в реалността около вас- преобразяването първо е  на скрито, но базисно ниво, а скоро ще изплува със съответните последици…

За сега, важно е да се спомене, че можете да изгладите евентуални недоразумения в дома ви, в семейството ви, поне се добива яснота по ключови въпроси и събитията се канализират в една по-конструктивна посока.

Сърдечна радост, внезапни и нови шансове в любовта, но не само- за родените през трети деканат основно, а и за останалите в различна степен.

В понеделник и вторник интуицията ви е значима, не са изключени показателни сънища, ако има нещо скрито или подмолно като течение, но също- неизползвана възможност- те ще застанат на пътя ви. В сряда и четвъртък сте под „светлината на прожекторите”, вие сте емоционални, ярки, думите ви се чуват- дайте най-доброто от себе си и то няма да остане без последици. В петък и събота се пазете от спонтанни или необмислени разходи. Но някой от вас ще получат и „подарък”-буквално или в преносен смисъл. В неделя- приятни, интересни известия.

Козирог – Вашето положение в колектив- на работното ви място или пък сред близки и приятели се обновява, като тенденцията е продуцирана от новите позиции, които заемате, промени в средата или начин на мислене…Каквото и да е, обединяващо правило е, че сега повече от всякога е важно да стабилизирате връзките си, за да постигнете намеренията си, вид успехи или сигурност в бъдеще…

Социалната ви активност се усилва, паралелно и с информационния поток, проведени срещи, разяснителни разговори. Тенденцията осветлява подробности, разделя ви с евентуални илюзии, но също ви показва допълнителни шансове, от които да се възползвате.

Важен, приоритетен сектор си остава- домът, семейството ви и/или необходимост да се справите с имуществени казуси и да, сега се появяват варианти ,които да разтоварят напрежението, ескалирало по различни поводи.

До края на седмицата Марс е във вашия зодиакален знак, възползвайте се от енергията на тази планета, за да се справяте с конкуренция, но като се стремите да избягвате по-остри конфронтации, за да постигате намеренията си, но на съизмерима цена, а не на по-висока…Помислете! Постигнатото после ще ви влияе като фон през идните две години…

В понеделник и вторник- разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Ако потърсите помощ, вероятно и ще я получите. Едва ли ще ви липсва компания, подкрепа… В сряда и четвъртък сте неспокойни, не са изключени изненади, които влияят на предварителните ви планове. В петък и събота- на повърхността изплуват всички негативи или позитиви, които пряко ви засягат. В неделя- печелите нещо…

Водолей – Новолунието за вас в Скорпион може да е ключово, превратно за социалния ви статус- кариерно развитие, брачни отношения, имидж и обществено положение…

Разбира се, важно е в подобен период да сте максимално инициативни, за да завъртите „колелото на Съдбата” в по-подходяща за вас посока, въпреки че значима част от събитията вече се движат по инерция, но все пак- мнозина попадат на прага на житейски кръстопът, а изборът, който ще направят ще им влияе дълго след това и сами ще се убедят в това…

За сега е от определящо значение да усетят на „къде духат ветровете”, особено в понеделник и вторник, за да определят как да „опънат платната”-образно казано.

Звездите ви дават шанс да спечелите- повишение, материално или морално удовлетворение.

Информационният поток продължава да е усилен, не те предпазени от неприятни изненади, но и нови възможности. Знанието винаги е „сила”, ако знаем как да се възползваме от него, а не обратното… В сряда и четвъртък- интересни или полезни известия от приятели, колеги, влиятелни личности. В петък и събота- осветяват се всички „тъмни ъгълчета”- под формата на неизползвани възможности или пък скрити препятствия. В неделя- привличате погледи, думата ви се чува, възползвайте се!

Риби – Настъпва период, през който можете да раздвижите границите пред себе си- реално и като предприемете пътувания, извършите премествания, смените средата си на съществуване или пък чрез социална активност- увеличите кръга си от познати, съответно- на влияние, възползвате се по адекватен начин от това обстоятелство.

Звездите ви дават шанс да извървите крачка напред и нагоре, включително и като повишите знанията си, а после и през следващите месеци това ще се закодира в общественото ви положение.

Някой Риби могат да бъдат въвлечени в юридически, правни  казуси /в един по-общ смисъл/ и през тази седмица могат да ги насочват в една по-благоприятна за тях посока…

Появяват се и внезапни, бързи шансове за печалба, особено, ако доходите ви са на хонорар…

В понеделник и вторник можете да подпишете документи, да проведете успешни преговори относно бъдещото ви развитие. Осветляват се по-далечни перспективи, ако искате, ще ги видите. В сряда и четвъртък- дребни действия имат широко отражение- за кариерното ви развитие, имидж- като минимум. В петък и събота- приятели се сещат за вас, вие сте в център от внимание, някой получават известия, които оставят траен отпечатък в съзнанието им. Околните ви указват подчертано въздействие- възползвайте се от енергийната им подкрепа, пазете се от конфронтации. В неделя- предпочитате компанията на най-близките ви или денят не протича точно по предварителен график. Изненади.

 

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply