Седмичен хороскоп за периода 31 Август – 6 Септември

Луната е намаляваща през тази седмица, а това означава, че се поддържа зададеното направление от предходния период, набират скорост приоритети свързани с професионалната реализация, всекидневни и злободневни въпроси, а при някой и необходимост да обърнат по-голямо внимание на здравето си…Всички горе-споменати въпроси са премесени с нюанс на някаква тревога, диктувани от първи сигнали за вид неяснота, объркване или трансформации на традиционните стереотипи, навици имплантирани в ежедневието. Ако във вашият живот се появят подобни знаци за промяна, то те ще се проявят в пълна степен през февруари, март 2016 година, но сега е моментът да ги насочите в една по-подходяща за вас посока.

В краен случай, тенденцията се провокира от умора, подчертана нужда от „пренастройка” на биологични процеси и чисто физическите ни ресурси. Рутината дразни мнозина и те си намират различни поводи и начини да „избягат” от нея…

Много подходящ момент да вземем мерки и да засилим имунитета си, да се провеждат очистителни диети, да се придържаме към нов здравословен хранителен режим,   това подчертано ще има благотворно въздействие и върху цялостното ни състояние и тонус, дори върху начинът ни мислене, все пак ние сме това, което ядем…От чисто астрологична гледна точка, така можем елиминираме в известна степен част от неблагоприятното въздействие на Нептун…Полезно е да се спомене, че употребата на лекарства и упойващи вещества имат  засилено влияние, бъдете внимателни…

В дела, които отчитаме, като най-близки до сърцето си, ще сме все по-склонни да действаме решително и упорито, да поемаме рискове и да сме по-инициативни от обикновено, защото желанията и емоциите са много силни или поради някакви изненади свързани с тях /независимо дали става въпрос за човек или обстоятелство, част от живота ни/. Разбира се, съдбата помага на смелите, така че по-креативни, находчиви личности могат да извършат своеобразен пробив към своите съкровени намерения до средата на септември,  да „догонят” мечта, чрез  активността си, да превъртят негативи в позитиви.

Любовта и страстите са силни, а любими хора могат да ни изведат от душевно равновесие. На 6 септември Венера ще обърне своя ход в директен. До тогава продължават ретроспекциите, шансовете да оздравим стари чувства и партньорски взаимоотношения. А после- продължаваме напред с онова, което сме „запечатали” в индивидуалната ни звездна карта за всичко ценно за нас и свързано с нашето минало. За едни то ще остане такова, какво то е, а за други- безспорно ще придобие нова стойност и то за дълго…

Овен – Ежедневието ви продължава да е извън обичайния ритъм, поради допълнителни ангажименти, странични обстоятелства и фактори извън контрола ви, които  внасят известен хаос, а понякога и напрежение.

Същевременно се отварят допълнителни пътища и варианти, които могат да повишат социалния ви статус, да променят в положителен вариант имиджа или приоритетите ви.

През тази седмица можете да проявите забележителна инициативност, понякога граничеща със своеволие, особено, ако засяга въпроси, с които сте обвързани сърдечно- от хора до дела и житейски обстоятелства /за частни предприемачи това могат да са бизнес инициативи например/. В тази сфера можете да сбъднете някаква своя мечта, която сте преследвали от известно време, идея, намерение, увенчаващо с успех до средата на септември.

Много емоции страст кипят около вас. Ако си търсите партньор-на този етап можете да го откриете в лицето на стар другар, който преоткривате. А след 06 септември- шансове за нови вълнуващи емоции и срещи, вече необвързани с вашето минало, стига да искате, разбира се.

Ако имате деца, те също се превръщат във фокусна точка, която в повечето случаи ще е повод за някаква радост, понякога и изненади.

Други пък може по-сериозно да се замислят да създадат поколение или това да се случи по един неочакван начин, ако пък нямате подобни намерения-бъдете по-внимателни…

От четвъртък ескалира необходимостта съзнателно да бъдете по-диалогични, за да избегнете назряващ конфликт или недоразумения между вас и важни за вас хора, на този етап все още можете да влияете на бъдещи перспективи в това направление.

В понеделник сте много емоционални и привличате внимание към себе си по различни поводи.Във вторник и сряда положените от вас усилия имат адекватна възвръщаемост. Може да спечелите нещо, но е факт и че можете да предприемете необичайни разходи, влияещи на бюджета ви подчертано.В четвъртък, петък и събота информационният поток около вас е доста засилен. Полезни или интересни новини.В неделя- водещи са семейни и домашни теми.

 

Телец – В дома ви продължават да кипят силни емоции и страсти, те са свързани с членове на семейството, битови условия на съществуване, имотни и други теми от тази сфера на влияние. До 6 септември съществува вероятност да продължите да обсъждате или обмисляте някакви конкретни въпроси в този план. Решенията или промените до средата на септември ще имат дългосрочно отражение, до края на следващата година като минимум.

Възникват и алтернативни варианти, допълнителни възможности, понякога под формата на изненада и неочакван развой. Голямо въздействие ви оказва някаква енергична, понякога агресивна личност от семейството или най-близкото ви обкръжение. В случая това може да е повод да спечелите нещо, да постигнете и собствени желания, дори и първоначално да не го отчитате точно по този начин.

Децата и други близки до сърцето ви хора са повод за гордост, разширяват хоризонтите пред вас, но също и ви тревожат по различни поводи. Подобни и не чак толкова позитивни послания, също намират алтернатива за справяне, особено в края на тази и през следващата седмица. Все пак периодът е много показателен и е добре да обърнете внимание на вид „сигнали” и бъдещи перспективи. Според индивидуалните ви нужди, ако съществуват „слаби звена”, с които не сте съгласни, опитайте се да ги отстраните от сега, защото през февруари и март ще се разгърнат в пълна степен с всички последици на тенденции, които се задават сега и до края на септември…Мислете, насочвайте…

В понеделник изненади, излиза нещо скрито на поръхността или си изяснявате детайли, които са ви убягвали до този момент.Във вторник и сряда в значима степен можете да влияете на събитията, получавате вид удовлетворение.В четвъртък, петък и събота можете да се поглезите с покупки или да си заформите малко тържество.В неделя-емоционални разговори.

 

Близнаци – През цялата седмица водите много емоционални разговори, имате необичайни срещи, получавате изненади от близки и приятели.

Информационният поток е много засилен и на този етап можете да извлечете полза от него, конкретно по интересуващия ви профил, понякога и по един неочакван начин.

Компания едва ли ще ви липсва, стари приятели се сещат за вас, а понякога се възраждат и отминали чувства, благодарение на нещо чуто.

Имиджът ви или начинът, по който ви възприемат околните някак неусетно се променя, защото вие се представяте в друга светлина или поради реално съществуващи фактори, променящи начинът ви на живот и приоритети свързани с кариерното развитие, семейни обстоятелства и т.н. За сега, ако съществува нещо, което ви тревожи и е в полезрението ви на „слабо звено”, не го пренебрегвайте, а се опитайте да се справите с него, защото през февруари, март 2016г. ще се разгърнат в значима степен трансформации зададени през септември и/или ще „берете плодовете” на това, което сте посели…

Вашият покровител Меркурий вече е във Везни и на вас ще ви се налага да балансирате подчертано между собствени и чужди настроения, особено, ако са свързани с материални и финансови въпроси.

В понеделник- приятели се сещат за вас, утвърждавате авторитета си в колектив. Изненади.Във вторник и сряда търсите и намирате алтернативни пътища за постигане на желанията ви. Възможно е да научите някаква тайна. Пазете се от недоразумения в дома ви.В четвъртък и петък сте „под светлината на прожекторите”, вие сте инициативни, ярки и пробивни.В събота и неделя ви занимават чисто финансови въпроси и нека те не застават между вас и любими хора.

 

Рак – Финансовото ви състояние като цяло се превръща в някаква фокусна точка и повод за силни емоционални преживявания. Защото сте решили да инвестирате или са нараснали разходите, поради факта, че се оформя шанс на хоризонта да спечелите нещо или да повишите благосъстоянието си и т.н.

Появяват се нови и неочаквани перспективи, които ще се отразят на материалното ви състояние през следващите две години, но не даром, а благодарение на инициативност от ваша страна, а и съответни и в пълна степен подкрепящи фактори след 06 септември. За сега е важно да сте дейни и предприемчиви и всъщност, повечето от вас са точно такива. Проектирайте си пран-график, цел свързана с това поле на влияние на звездите и тя ще се осъществи, понякога по един неочакван начин през септември.

На този етап е полезно и да сте по-внимателни в комуникацията. Не се доверявайте на всичко чуто, не е изключено някой да ви манипулира умишлено или несъзнателно да изкривява реалната картина. Така или иначе съществува някаква неяснота в информационният поток около вас, която може да ви дестабилизира. В друг вариант- научавате тайна или новини ви тревожат, но можете да откриете подходящ изход и вариант в лицето на ваши партньори /лични или делови/, до средата на месеца. Все пак е полезно да не пренебрегвате онова, което сте чули, разбира се като „отсявате сеното от плявата”- то ще се разгърне под формата на бъдещи перспективи в значима степен през февруари, март следващата година, но точно сега е моментът да отстранявате слабите звена ,да въздействате на онова, с което не сте съгласни.

Някой от вас могат да решат да пътуват и/или ги занимават теми свързани с хора стоящи далеч от тях- в пряк и преносен смисъл.

Подобни промени стартирани през септември ще са дълготрайни, дори и в началото да не протичат точно така, както сте очаквали, после се нареждат…

В понеделник дребни действия имат широко отражение върху цялостния ви статус, дайте най-доброто от себе си и ще получите адекватна възвръщаемост.Във вторник и сряда можете да разчитате на подкрепата на ваши приятели, колеги, близки.В четвъртък и петък пътя към успеха е обиколен или трябва да търсите допълнителни, алтернативни начини.В събота и неделя сте много емоционални, сами направлявате събитията, понякога и с крайни реакции.

 

Лъв – Вие кипите от силни страсти, емоционални преживявания и преувеличени желания. Тази перспектива генерира мощна енергия, която може да отпуши пътищата пред вас, особен, ако са свързани с пътувания, „разширяване на хоризонтите пред вас”- в пряк и преносен смисъл ,чрез общуване с влиятелни лица, нови познанства, промени на образователния ценз, множество социални контакти и т.н. Електронни носители като телефони и интернет се превръщат в мост към вашите намерения, носят ви изненади, внезапни шансове. Ако вече сте оформили водеща цел, постигате я след 6 септември.

Всичко постигнато до 10 септември ще ви влияе като минимум през следващата година, а най-вероятно и по-дълго.

Продължава тенденцията да преосмисляте всичко ценно за вас, а това може да се отрази дори на вкуса ви, начина, по който се представяте пред околните. Този процес на преоценки приключва през тази седмица, но ще запечата някаква трайна трансформация в имиджа ви.

Привличате доста противоположния пол, особено онези, които са част от миналото ви.

Финансовото ви състояние обаче е силно дестабилизирано, ако това са харчове за удоволствия на момента ,може би всичко е наред. Но е възможно да ескалира и някакво допълнително, принудително плащане, което да дестабилизира бюджета ви. Обърнете внимание на тенденциите, те могат да са първи сигнали за по-трайни перспективи, проявяващи се в пълна степен през февруари и март. Подходящо е на този етап да се опитате да елиминирате негативите в зародиш, да не задлъжнявате, включително и с кредити. Пазете се от измами или някаква неточна информация.

В понеделник кипите от ентусиазъм и току виж той се превърне в повод и за някаква радост, положителни изненади. Във вторник и сряда дребни ваши действия имат широко отражение, можете да спечелите бонус или морално удовлетворение. В четвъртък и петък няма да ви липсва компания, но дните са най-рискови за „джоба ви”. В събота и неделя се нуждаете от почивка или предпочитате компанията само на най-близките ви хора.

 

Дева – Повечето от вас имат някаква тайна мечта, съкровена, която е под повърхността и/или извън контрола им. През тази седмица тя започва да се разплита, реализира, да намира „внезапни” възможности за разрешение. Оформена визия, мнение или перспективи в това поле през тази седмица ще се запечатат за дълго, като минимум през следващата една година.

Вие продължавате да сте под енергийната опека на Слънце и Юпитер, а до 10 септември си струва да сте максимално инициативни, постигнатото ще действа после по инерция и във ваша полза. Високите ви  амбиции нарастват перманентно и подчертано силно, факт, които ще усещате през целия септември интензивно, понякога и с нотка на тревожност, подобно на предчувствие за нещо, което трябва да свършите бързо и спешно, да „хванете във въздуха” преди да е отлетяло и в повечето случаи това е точно така.

Напомням, че вие през този месец градите социална програма за следващата ви лична  година, която ще ви влияе като фон.

Кои са силните и слабите страни, на какво можете да разчитате и кое ви препятства, получавате „сигнали” сега и точно сега е най-подходящо да отстраните онова, което ви носи повече негативи, отколкото позитиви.

Мнозина от вас ще усетят, че „другите” са слабото звено, в частност- партньори /лични или делови/. Компромиси винаги са полезни, стига да са в рамките на нормалното и да не са свързани с вид нечестност и некоректност,  а ако тя все пак съществува и не й повлияете, ще се разгърне като последици през февруари и март.

В понеделник сте доста емоционални, крайни в мисли, че и реакции. Във вторник и сряда притежавате доза късмет-възползвайте се. В четвъртък и петък сте под светлината на прожекторите ,дните са важни за имиджа и просперитета ви, ясно е, че трябва да сте активни и внимателни едновременно. В събота и неделя се разтоварвате с приятели.

 

Везни – Меркурий вече транзитира през вашия зодиакален знак ,така че ще активира желанието ви да прокарвате, а често и налагате собственото ви мнение. През следващите седмици информационният поток около вас се засилва и ви въвлича в полемики, които ви влияят силно. В друг вариант- спорове или новини, внасят известно напрежение в душата ви.

Ваши партньори /лични или делови/ ви носят много изненади, но в повечето случаи те са позитивни и подкрепящи. Ако съществуват някакви недоразумения между вас- шанс да ги изгладите и то по един неочакван начин.

Все още хабите много енергия и емоции, за да се доказвате сред приятели и/или колектив, в който работите. Това е важно време за вашето утвърждаване сред другите, а постиженията ще ви влияят дълго, поне през следващата година. Догонвате цел в това поле след 06 септември. До 10 септември е подходящо да сте максимално активни, а и повечето от вас ще бъдат точно такива, къде по желание, къде по принуда.

През тази седмица в ежедневието ви цари известен хаос, ескалира объркване поради външни и независещи от вас причини или поради допълнителни ангажименти, към които сами се ориентирате.

В понеделник е подходящо да заздравите партньорските си връзки. Изненади. Ако се нуждаете от подкрепа я  потърсете и ще я получите. Във вторник и сряда ви занимават чисто финансови въпроси, намирате благоприятни възможности и изход. В четвъртък и петък притежавате доза късмет,  а в събота и неделя е полезно да се пазите от крайни и емоционални реакции.

 

Скорпион – Ежедневието ви е много динамично, пълно с изненади и възможности. През тази седмица имате шанс да „запечатате” някакви ваши постижения, които ще ви влияят дълго, поне една година, върху  имиджа, кариерно развитие, а при някой и брачни отношения. Звездите ви дават възможност да утвърдите авторитета си, особено като разчитате на хора, които са свързани с  миналото ви и са ви оценили или преоценили- в буквален или преносен смисъл.

До 10 септември си струва да сте максимално активни и предприемчиви, защото можете да  постигнете някаква ваша мечта, ако не веднага, то през следващите няколко месеца, но това ще действа подобно на „програма” и то във ваша полза, по инерция и по един „внезапен” начин.

Приятели или уважение от колеги едва ли ви липсват, но често и ще ви тревожат, в повечето случаи- с техни проблеми, които се отразяват и на вас самите.

В понеделник планирайте краткосрочно, за да можете да реагирате на момента и се предпазите от вид предизвикателства или пък да не пропуснете възможност. Изненади. Във вторник и сряда е подходящо да стабилизирате партньорските си отношения. Четвъртък и петък могат да са трансформиращи за имиджа, а и кариерата ви. В събота и неделя- оказвате силно въздействие върху околните.

Стрелец – Септември по различни поводи ще се окаже много важен за социалното ви положение или имидж. Звездите ще ви дадат възможност да постигнете някаква ваша голяма мечта, да извършите своеобразен скок- напред и нагоре. Но, на този етап вашият порив се спира от външни и независещи от вас фактори, не рядко това са семейни въпроси и/или такива, които са свързани с битови условия на съществуване, близки хора и роднини и т.н.

Нещо ви тревожи и е хубаво да го анализирате, да го елиминирате в зародиш, иначе тенденцията ще ескалира през февруари и март.

В повечето случаи откривате щастието по-далеч от близкото ви обкръжение, а в сърдечен план предстоят много изненади и силни емоционални преживявания. Ако „преследвате” някого или нещо, което ще допринесе за „разширяване на хоризонтите ви” /в пряк или преносен смисъл/- постигате го в пълна степен до средата на септември. В друг вариант- решавате да пътувате, а това ви носи ярки чувства, току виж срещнете и любовта на път.

Понеделник е напълно подкрепящ и позитивен. Във вторник и сряда материализирате намеренията си. В четвъртък и петък- сте търсена и предпочитана компания. В събота и неделя имате нужда от почивка и/или уединение.

 

Козирог – През тази седмица можете да разчитате на чужди ресурси, на подкрепа, която ще освежи и подобри цялостната атмосфера около вас. Не са изключени и изненади свързани с дома и семейството ви.

Вие играете ролята на „подкрепящ”, но и намирате начин също да подкрепите близките си хора. Нещо около тях или във връзката ви с тях се променя и ще се „запечата”, като минимум през следващата година.

Вие сте подчертано практични, вземате възможно най-правилните и рационални решения, които безспорно ще повлияят на авторитета ви. Въпроси свързани с далечни роднини, хора стоящи далеч от вас / в пряк или преносен смисъл/, власт-имащи, пътувания или образование се развиват добре. Онова, което е способно да ги препятства е някаква неточна информация, в друг случай-новини свързани с ваши близки, които променят предварителните ви планове.

В понеделник-изненади. Във вторник и сряда- притежавате доза късмет, възползвайте се! В четвъртък и петък ежедневието е натоварено с ангажименти, но и възможности. В събота и неделя е подходящо да заздравите отношенията си с вашата половинка или да й обърнете по-голямо внимание ,по различни поводи тя ще има нужда от това.

 

Водолей – Затягат се някакви въпроси с материалното ви благосъстояние, които можете да решите успешно ,но не без чужда подкрепа, а напротив- като разчитате на чужди ресурси-материални, морални и т.н.

Възможно е положението на вашият партньор да се променя, а това да рефлектира и върху вас самите. Периодът е доста трансформиращ за нагласите ви въобще по базови приоритети- отнасящи се до хора ,но и житейски обстоятелства. Понякога това може да е продуцирано от собствената ви неудовлетвореност и нови нагласи, но не е изключено и да е по „външни” причини, от страна на „другите”.

Ако имате дългове ,то те ще напомнят за себе си, така че да не ги обикаляте повече. Хубаво е да знаете, че до края на периода е крайно нежелателно да задлъжнявате /да теглите кредити, да давате пари на заем и т.н./

До 06 септември имате шанс да заздравите настоящите си партньорски отношения, а в друг вариант- да възродите стара любов. Не са изключени и изненади в подобно направление. След това, постиженията в горе-споменатата сфера ще ви влияят поне година- преоценени и „запечатани” чувства- и дано да бъдат по-силни и позитивни.

В понеделник- изненадващи новини, интересни разговори, полезна информация. Във вторник и сряда се раздвоявате между лични и професионални приоритети. В четвъртък и петък- звездите са на ваша страна.В събота и неделя „почивате” активно.

 

Риби –  В последно време сте доста ангажирани, а сега тенденцията може да доведе и до повишаване на доходите, понякога и по един неочакван начин, но все пак според натрупани заслуги в миналото. Като минимум- бонус, морално поощрение и удовлетворение.

Ако нямате работа, потърсете си, въпреки че подобна цел ще постигнете по-скоро след 6 септември, но на този етап поне е подходящо да преговаряте, да искате ,за да ви отговоря т на желанията после.

Партньорските ви отношения са друга фокусна точка, напомням, че перспективите, които зададете ще ви влияят поне през следващата година като фон. Не е изключено нещо да ви тревожи в тази връзка или вашите очаквания да се разминават с реалността около половинката ви. Обърнете внимание на „сигналите” на звездите, елиминирайте в зародиш онова, което отчитате като слабо звено, насочвайте в по-подходяща за вас посока, поне до колкото можете. Посятото през септември ще се прояви и „разцъфти” в значима степен през февруари и март.

В понеделник сте доста ангажирани. Изненади. Във вторник и сряда е възможно напрежение на работното ви място, не се поддавайте на провокации и не започвайте неконструктивни спорове. Подкрепа от партньора ви, ако имате такъв. В четвъртък и петък се раздвоявате между лични и служебни въпроси. В събота и неделя можете да се разтоварите с ваши приятели.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: strana-sovetov.com

No Comments Yet

Leave a Reply