Седмичен хороскоп за периода 30.04 – 06.05

Седмицата започва с Пълнолуние, което може да зададе тон на всички останали дни от периода, че и по-дълго. Пълнолунието обхваща зодиакалните знаци Скорпион и Телец, така че ни носи пик от информация и събития относно онова, което имаме, можем да задържим, преумножим или пък сме на път да изгубим- в чисто материален аспект, но не само. Този процес ще бъде съпътстван с научаването на тайни, силни емоционални преживявания и страсти, интуиция, предчувствия, които ще ни помагат да се ориентираме, понякога и инстинктивно- в посоката, която трябва да изберем…

Водеща тема се превръща финансовото благополучие, то е в основата на всички реакции и решения на различни нива, сега все още можем да въздействаме на подобни приоритети, въпреки че някакви тенденции са набрали скорост според минали действия и сега се движат повече по инерция, в рамките на това- можем да въздействаме, за да извлечем най-доброто от случващото се. Самите ние, но и околните- трудно се отказват от намеренията си и поддържат с особена упоритост мнението си. Твърдостта и волята в месеца на Телец са гаранцията за успехите-винаги, не случайно в този период-ние материализираме мечтите си или постигаме качествени, устойчиви резултати. Но сега това послание е в съчетание с голяма изобретателност, креативност и социална активност, при която мнозина ще преговарят за своите интереси, ще използват всякакви методи, дори и манипулации, за да постигнат своето…

Целият май месец е много бурен, ще преобрази живота на не малко хора. Как? Получаваме първи и по-ярки сигнали още в първите дни, а „ветровете на промяната“ все повече ще се усилват. Причината за това е, че Уран транзитира през последните градуси на Овен и се кани да напусне този сектор- това е ключово събитие, което ще доведе до малки и големи земетресения през май месец-буквално или в преносен смисъл, също- революции, спонтанни възможности, обрати, „взривове“ от емоции и нека да са само емоции, ще е бурно и интересно, ще видим…Обърнете особено внимание на случващото се в понеделник, вторник и неделя. Ако преобладават положителните оценки- можете да се чувствате щастливци и за закриляни от Съдбата.

През тази седмица харчовете се усилват- дано да бъдат и целесъобразни.

В любовта сме склонни да действаме по-лекомислено от обикновено, с по-голяма лекота завързваме връзки, но и се разделяме, ако не се чувстваме уютно.

Не малка част от населението ще намира убежище във вид развлечения, поне- като си прекара добре в приятелска компания, обменят се информация и идеи, това- в повечето случаи е приятно, полезно, че дори и необходимо…

Овен – Водеща тема е материалното ви състояние, поради нараснали разходи, алтернативи, от които можете да се възползвате или трансформации, които влияят на този сектор.

Вероятно в този процес мнозина трябва да вземат някакви  решения, които действително ще преобразят онова, което имат-общо. Голяма част от тенденциите са вече зададени и по-скоро ви принуждават да реагирате по оптимално адекватен на случващото се начин. Вашите собствени инициативи са ключът към  успехите ви, по друг начин казано- всичко или в значима степен зависи от своеобразен избор, който се налага да направите по водещи въпроси-кариерно развитие или пък брачни отношения.

Социалната активност, преговорите, срещите са друг „коз“, на който можете да разчитате, така че да е повод за намиране, попълване на финанси или пък- изчистване на недоразумения между вас и любими хора.

Дребни флиртове могат бързо да прераснат в романтична авантюра, но пак така- тя бързо да бъде прекратена.

През втората част на седмицата се усилва вероятността да узнаете някаква тайна, но все пак е полезно да се пазите от манипулации, че и измами.

Телец – Вие запазвате своята практичност, но тя е премесена с лекота, рационален подход, който ви помага да се издигнете „над нещата“ и по-лесно да се разделите с онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви е полезно.

На път сте да оставите нещо зад гърба си с „гръм и трясък“, поне на този етап силно ви влече в тази посока, която ще ви направи по-свободни и щастливи. Като минимум- променяте линията си на поведение, която може да изненадва околните, но и вас самите понякога. Тенденцията е най-силна за родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен.

Все пак, вие не губите интересите си от поглед, а само може да се прехвърлите от едни релси на развитие на други, а в този процес- винаги възникват варианти, също-възможности за взаимо-помощ, сътрудничество и т.н.

Теми отнасящи се до по-далечни перспективи на развитие внасят смут в душата ви, в друг вариант- това са приоритети с пътувания, хора стоящи „далеч от вас“, разрешаване на евентуални юридически казуси…На всичко изброено ще можете да влияете все по-силно и през целия май, това ще се превърне във фокусна точка, която ще се задържи поне до ноември и е способна да разшири границите на възможното пред вас, на успехите и т.н.

През това време водите разяснителни разговори с ваши партньори, вие насочвате как ще се развият те, но не бива да забравяте, че подкрепата която получавате до ноември е гаранция за истинското ви благоденствие, за това търсете съдружие, преговаряйте, това е „вашият месец“, бъдете оптимално инициативи, за да изградите най-добрата енергийна програма, която ще прораства през цялата ви идна година.

Близнаци – Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти, с които се налага да се справите, за да гарантирате материалната си сигурност и не само.

Вие сте доста успешни в своята реализация, възникват интересни идеи и предложения, алтернативи за развитие, някой от които могат да сбъднат ваша тайна или съкровена мечта и то в по-далечна перспектива на развитие.

Вашето финансово състояние е неустойчиво и като скачени съдова за подкрепата, която полочвате или пък-не, от страна на ваши партньори-лични или делови. Съобразно това- вие сте на път да „хлопнете една врата“, предимно пред онези, които ви действат повече като щета, отколкото обратното. Тенденцията се усилва през втората част на периода, че и през целия май. И така е правилно, получавате достатъчно подсказки- на кого и в каква степен можете да разчитате, а имате достатъчно лостове за въздействие.

Все пак, ако съществуват неразрешени казуси с наследства, данъчни или кредити- е полезно да сте много внимателни, евентуално да се допитате до мнението на трети лица, които да ви подкрепят, дадат съвети и т.н.

Венера ви закриля- с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение-възползвайте се по оптимален начин!

Рак – Вашият социален статус може рязко да се промени- кариерно развитие, брачни отношения, посоката на развитие силно се определя от разговорите, които ще проведете с ваши партньори-лични или делови и съответните решения, които ще вземете, тенденцията се усилва през втората част на периода и през целя май, засяга основно родените през първи деканат на зодията, но и всички останали в различна степен. Насочвайте внимателно, онова, което ще решите ще се закодира трайно и ще ви влияе поне до ноември, ще смени ритъма в ежедневието ви.

Повечето от вас са обиколени от силни личности, хубаво е да се възползват от тяхната енергия и инициативност, а не да се противопоставят, така могат да постигнат стабилност, дори да се изкачат на ново и по-високо ниво на развитие. Ако все пак-това е невъзможно, тогава не е изключен разрив. При всички случаи- до средата на май ще зададете фон на съществуване, действайте, насочвайте…

По различни поводи ви се налага да се доказвате повече в колектив или пред околните-общо, но връзките, които създавате или заздравявате, одобрението, което получавате е мост към собствения ви просперитет.

Мнозина са склонни да преосмислят своите чувства или поне не изразяват съвсем открито всичко натрупано в душата им.

Лъв – Вие сте във важен период относно вашата професионална реализация, проявявате все по-голяма упоритост и инициативност, които до средата на май могат да преобразят позициите ви, да ви изкачат по йерархичната стълбичка. Не всичко протича гладко, ритъмът на ежедневието ви може да е извън обичайния ритъм поради необходимостта да разпределяте времето си между лични и служебни въпроси, понякога- да се съобразявате повече с мнението на близките ви.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл внасят смут в душата ви, в друг вариант- това са правни казуси-буквално или в по-общ смисъл, които отнемат време и енергия, но сега е моментът да дадете най-доброто от себе си и да ги превъртите във ваша полза.

При някой възникват идеи за пътувания, премествания, които в бъдеще ще ви надаряват с много вълнуващи моменти, вероятно и повече свобода, но също- и непредвидимост. Свободата може да е най-голямото богатство, но си има цена и тя се крие в способността да се носи пълна отговорност за всяко действие и съответно следствие…

Няма да ви липсва приятна компания, въпреки че през втората част на седмицата може да установите, че не може да се вярва на всички красиви думи.

За по-добър имидж или друго- през последните дни от седмицата ви разходите нарастват.

Дева – Възможно е да ви вълнуват основно приоритети с уреждане на документи, включително свързани с пътувания и/или юридически казуси. В значима степен това касае и материалното ви състояние, сега и до средата на май можете да въздействате на горе-посочените приоритети по един оптимален начин.

Хора близки до сърцето ви- от деца до партньори- са друг водещ приоритет, възможно е около тях да ескалират трансформации, които да се отразяват и на вас самите- тенденцията се усилва през май и в повечето случаи ще намери изход за дълго заплитащи се теми, които сега ще се разтоварят, ще снижат напрежението, ще намерят изход-отново чрез решения за пътувания или намиране на нови и по-перспективни възможности за развитие и то за дълго…

Действайте, „ловете своята птица на щастието“ и разчитайте на това, че думите ви имат особено силна чуваемост.

През втората част на седмицата се разделяте с някакви илюзии, които касаят основно-партньори лични или делови или пък- навлизате в „хлъзгав терен“, при който по-големия стратег печели…Все пак е полезно да внимавате, за да не ви „подхлъзнат“…

Везни – Вие сте в силно трансформиращ период, който преобразява живота ви от „основи“, поради собствените ви преоценки, които правите или пък- темите се отнасят до дома, семейство ви, недвижимо имущество. Каквото и да е- всичко горе-изброено е тясно свързано с материалното ви благополучие, също- подкрепата, която можете да получите от партньори или влиятелни личности.

В оптимален случай- инвестирате в жилището си и това се отчита за правилно. В друг вариант- ескалиращо напрежение в дома ви бележи пик със съответните развръзки до средата на май. Сега- получавате достатъчно подсказки за тенденциите и все още можете да насочвате ,дори и това да е в някакви зададени вече рамки.

Получавате подкрепа от страна на хора „стоящи далеч от вас“, ако пътувате- това може да ви накара да преживеете приятни емоции.

Теми отнасящи се до професионалната ви реализация се нареждат прекрасно, понякога и по един неочакван начин, така че да сложите „ред в хаоса“. Ако не сте професионално ангажирани, тогава сега може да получите интересно предложение, в повечето случаи- с добро заплащане.

Все пак- разходите ви са значими или направо потъват някъде, пазете се от преувеличени или неоправдани ходове…

Скорпион – Партньорските отношения са лайтмотив за мнозина- вие водите разговори, които могат да зададат по-далечни перспективи на развитие в отношенията ви, може да вземете дългосрочни решения, да изчистите евентуални недоразумения.

Като магнит сте за околните и компания не ви липсва, въпреки че не всички са чак толкова доброжелателни.

На работното ви място или в ежедневието перманентно се усилва напрежение- поради промени, проведени разговори, поставени нови условия и т.н. Сега е моментът да отстоявате мнението и интересите си! Ако това все пак не се случи по начин, който очаквате, тогава рязко може да промените работата си до средата на май и то като разчитате на подкрепя, която можете да получите.

Влиянието ви върху околните е значимо, популярността ви расте, нека това да е повод и свързващо звено  за успехи на всички нива от живота ви!

Стрелец – Периодът е важен за професионалната ви реализация, ежедневието ви става все по-натоварено, но и резултатно с шанс да направите своеобразен пробив в доходи или кариерно развитие през тази и следващата седмица.

Възникват допълнителни ангажименти, които ви извеждат извън обичайния ритъм. Мнозина са изправени пред дилема- как да пренаредят приоритети си, към какво да се насочат, причините за това може да е изборът, който имате, но също и някой притискащи ви обстоятелства. Препоръчително е да се движите в посока- на най-малкото съпротивление, да не „насилвате събитията“, също- да не предприемате прекалено големи рискови действия до средата на май. Ако трябва да се прехвърлите на други релси на развитие- нека е добре обмислено…Ако сте решили да продължите- бъдете диалогични, преговаряйте, искайте, за да ви се даде и вероятността да получите е значима.

Мнозина от вас са склонни да инвестират в бизнес, хоби, любими хора-от партньори до деца. Ако става въпрос за близките ви- вероятно всичко е наред. Но  е препоръчително на този етап да сте особено внимателни с частни инициативи и лични проекти- могат да преобразят живота ви, но по един трудно контролируем начин и само най-подготвените ще успеят да превърнат това предизвикателство в печалба. Другите- могат за губят крупни суми и не само…

Авантюристичния дух в сърцето ви се заменя от все по-практични оценки, вероятно защото самите вие искате повече сигурност във взаимоотношенията. На този етап се радвате на внимание, добронамереност, има на кого да разчитате…

Козирог – Звездите ви дават сили, само-увереност, способност да влияете и насочвате събитията в значима степен. Възможно е да проведете разяснителни разговори, които ще изчистят евентуални недоразумения между вас и любими хора.

Същевременно в душата на мнозина кипят силни страсти, на които за сега не давате воля, но приличат на „тенджера под налягане“, която ей сега ще избухне…може би е по-добре да разтоварвате това напрежение малко по малко и до средата на май?

Думите ви имат чуваемост, може да водите запомнящи се или влияещи силно на душата разговори- възползвайте се. Разбирате новини, които оставят траен отпечатък в сърцето ви.

В дома ви са на път да се случат трансформации, които могат да преобразят средата ви на съществуване- това може да е свързано с премествания, уреждане на имуществени казус…друго трупано дълго! Каквото и да е- то ще придобие някакъв окончателен вид или трудно отменяем сега и до 16 май, така че- насочвайте внимателно.

На работното ви място срещате подкрепа и разбиране…

Водолей – Все по-важна или водеща тема се превръща дома и семейството ви, евентуални имуществени казуси.

И сега е най-подходящото време да въздействате на тези приоритети, да зададете един по-позитивен, хармоничен фон на съществуване- защото можете или понеже се налага да изчистите някой недоразумения като търсите-намирате алтернативни за въздействие, включително и на стари неразрешени казуси в това поле- варианти се намират, понякога по един неочакван начин, следствие на подкрепа и т.н.

Може да решите да инвестирате в дома си и това ще се отчита за правилно, ще има оздравителен ефект.

Подходящо време да скрепите отношенията си с близки до сърцето ви хора –от деца до партньори.

Все пак- въздействието на звездите не е еднозначно- възможно е някой процеси да са набрали скорост и да са извън контрола ви или „зад гърба ви“. Усетете на „къде духат ветровете“ и вземете мерки, това се отнася до всички, но подчертано за родените през първи деканат на зодията.

Риби – Социалната ви активност през тази седмица е значима и може да е повод да проведете конструктивни разговори, преговори, да чуете добри новини, приятни известия…

Периодът е прекрасен да изчистите евентуални недоразумения, да заемете нови и по-добри позиции в колектив- все се намира на кого да разчитате, а силни-влиятелни личности могат силно да ви подкрепят, да са повод за повишение, печалби и т.н. Особено значими, показателни новини можете да чуете в понеделник, вторник и неделя…

Материалното ви положение е на път да се трансформира- можете да спечелите нещо значимо, което да преобрази финансите ви, особено, ако сте по-инициативни- Съдбата може да ви изненада…

В други случаи- съществува риск да изгубите нещо значимо, ако нямате достатъчно изострени сетива, които да ви предпазят от външни и негативни влияния до средата на май.

Или пък- намирате нова работа, източник на доходи, ако настоящите не ви удовлетворяват…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply