Седмичен хороскоп за периода 29 Юни – 5 Юли

Към горещите страсти тази седмица се добавят и много емоции, а това може да провокира много хора да се държат по един краен начин. Чувствата ревност, притежание и емоционално нараняване могат да бъдат много силно представени точно сега.

Трудно се прави комбинация между деликатност и настойчивост и настъпателност, но точно това трябва да направим сега и да се опитаме да сме максимално умерени.

 

Овен – вашата основна задача в първите дни на седмицата е да се предпазите от сериозни грешни стъпки. Тогава всичко ще бъде по-лесно, по-приятно и интересно, особено за тези, които миналата седмица нямаха достатъчно приключения и забавления. Около средата на седмицата ще имате възможност да се изявите в най- добрата си светлина привличайки вниманието на хора, с които ще се прекарате времето забавно. Края на седмицата се очаква да бъде противоречива, изпълнена с много и неочаквани събития. През почивните дни се отдайте на пълноценен отдих. В любовта много от вас ще копнеят за нова авантюра и за силни чувства. Стремежът ви към постигане на съгласие, любов и разбирателство с интимната половинка ще бъде водещ в живота ви. Постарайте се да проявявате разбиране към хората, от които сте заобиколени.

 

Телец – тази седмица сериозни неприятности не се очакват. В началото на седмицата бизнес – срещите ще бъдат продуктивни, имате шанс да си намерите нова работа, която ще бъде във всяко отношение по-добра от предишната. Много представители на зодията ще сключат изгодни сделки.

Очакват се неприятности през втората половина на седмицата. Следва да се отбележи, че повечето от проблемите, които възникват в този период вие си създавате сами. Насочете въображението си в конструктивна посока и живота ви бързо ще започне да се променя към по- добро.

През почивните дни обърнете внимание на ангажиментите, за които все не ви стигаше време през седмицата. Във връзка с това е добре да прегледате личните си документи, писмата си и всякаква друга документация. Добре е да укрепите защитните сили на организма си. Отделете достатъчно време за сън.

 

Близнаци – в началото на седмицата обърнете внимание на приоритети си, както в личен, така и в служебен план. Организирайте до най-малката подробност как да осъществявате текущите си задачи. Към средата на седмицата очаквайте приятно известие, което ще даде сериозен тласък в професионално отношение. Не се отпускайте! Постарайте се да приключите свой важен проект в определените срокове. През почивните дни се отпуснете. Отделете достатъчно време за любими занимания, или дела, които ви доставят удоволствие. Обърнете внимание на любимите си хора. Те също имат нужда от вас.

 

Рак – очаква ви добро начало на седмицата. През първата половина на седмицата е добър момент да започнете да работите по нови проекти, бизнес преговори и намирането на съюзници. Вашите идеи бързо набират подкрепа, идеите ви оживяват и носят печалба. Възможна кариера, израстване в службата.

Втората половина на седмица ще бъде по- напрегната и сложна. В този момент плановете ви често се променят и можете да разчитате само на себе си. Но вие ще бъдете внимателни и следователно няма да попаднете в капаните недоброжелатели. През почивните дни момента ще бъде важен за отношенията с интимната половинка. На много от вас ще им се отдаде възможност да се отправят на път за удоволствие.

 

Лъв – през тази седмица оставете настрана колебанията и вътрешните си противоречия. Имайте предвид, че ще получите истинско удовлетворение от работата, когато видите отличните крайни резултати. Възползвайте се от шансовете на съдбата. Към средата на седмицата приятел ще ви даде съвет. Послушайте го, дори и да смятате, че греши. Към края на седмицата е наложително да се погрижите за здравето си. През почивните дни поставете личните си желания на първо място. Не очаквайте развитие на съществуващата интимна връзка, ако чувствата отдавна са изчерпани.

 

Дева – седмицата не започва по най- добрия начин. Първите дни от новата седмица ще бъдат трудни, особено от емоционална гледна точка. Това е време на сблъсъци, често със силен и влиятелен противник. Избягвайте да се впускате в интриги. През настоящата седмица ще имате нови идеи и скоро ще имате възможност да ги реализирате. Става възможно и решаването на лични проблеми. Не са изключени финансови затруднения тази седмица, както и конфликти с хора, на които обикновено разчитате.

С настъпването на новата седмица ще се създаде възможност да се заемете с планираните от вас инициативи. Стремете се да преценявате добре ситуациите, в които попадате. Около средата на седмицата се опитайте да разширите полето си на развитие в професионалната сфера. В края на седмицата е възможна промяна в плановете ви. През почивните дни е добре да насочите действията си за постигането на стабилност в отношенията с интимната половинка. Не очаквайте чудеса в личен план.

 

Везни – още в началото на седмицата нещата могат да излязат от контрол, ако не овладеете ситуацията. Не бъдете припряни, това не е присъщо за вас. Концентрирайте се върху неотложните ангажименти. Трябва по някакъв начин да намерите баланса между деловите ангажименти и проблемите в семейството. Към края на седмицата много от представителите на зодията ще имат шанса да постигнат отдавна желана мечта. Изживейте момента. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да се насладите на почивката пълноценно.

 

Скорпион – с настъпването на новата седмица обърнете особено внимание на деловите си ангажименти. За много от представителите на зодията това ще доведе до финансова сигурност и спокойствие. Към средата на седмицата избягвайте конфронтация, която ще ви донесе само проблеми. Добре преценявайте рискованите ходове. Ограничете действията, които по някакъв начин може да предизвикат сериозни материални проблеми. В края на седмицата в работата си заложете на индивидуалния подход и положителните резултати няма да закъснеят. Възползвайте се от положителните качества, които притежавате. През почивните дни заложете на активността, защото точно тя ще ви спасява от скуката и еднообразието в личен план. Постарайте се да се наслаждавате на малките неща. Те ви носят радост. Не се поддавайте на емоциите. Те могат да ви доведат до крайности.

 

Стрелец – още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.

 

Козирог – това е може би най-трудната седмица от месеца за вас, така че съберете сили и се фокусирайте. Бъдете много внимателни. Все едно се разхождате в минно поле. Да, истина е, че ви очакват изпитания, в които може да загубите много. Всичко зависи изцяло от вас. Родителите трябва да бъдат търпеливи с децата и честно да отговорят на всичките им въпроси, дори и най-неудобните. Възможни са здравословни проблеми през настоящата седмица. Висока степен на вероятност от алергични реакции.

През първия ден от седмицата ще имате възможност да съчетаете професионалните и личните си ангажименти. През първата половина от седмицата периода ще бъде наситен на събития в професионален план. Финансовото ви положение чувствително ще се подобри, така че не предприемайте нищо крайно и необмислено. Към края на седмицата не бързайте да правите необмислени инвестиции. При много от вас ще се наблюдава чувствително увеличение на задълженията. През почивните дни се отървете от всички ангажиращи мисли и се отдайте на любимите си занимания. За някой от вас е възможно пътуване за удоволствие. Използвайте времето, за да бъдете до любимите за вас хора.

 

Водолей – очаква ви напрегната и тревожна седмица. Понякога ще може да се отпуснете, но не за дълго. Някои цели са заменени от други, и приоритети ви не са постоянни. С една дума – седмица ще бъде ангажирана, а вероятно и досадна. Ще ви бъде много трудно да сте в хармония със себе си. В началото на седмицата е добре да заложите на предприемчивостта. В случай че обстоятелствата позволяват, то на всяка цена се опитайте да стабилизирате както служебното, така и материалното си положение. Около средата на седмицата ако не сте сигурни в преценката си, то на всяка цена потърсете професионален съвет. В края на седмицата действайте активно или се включете работа, която има потенциал да ви донесе развитие в кариерата и финансови приходи. През почивните дни се посветете на ангажименти, свързани със семейството. Не е препоръчително да се обвързвате с неподходящи хора.

 

Риби – успехите в началото на седмицата несъмнено ще ви донесат много положителни емоции. Въпреки това, много представители на зодия Риби вярват, че заслужават повече. Възможно е у някои от вас да се появят притеснения свързани с финансови въпроси. През втората половина на седмицата може да има трудности и недоразумения по време на работа, те ще бъдат особено тежки за тези, които работят в колективи предимно от жени. Не всички Риби в този момент могат да се погаждат с възрастни роднини, така че семейните срещи не минават толкова гладко. Края на седмицата ще бъде приятна за тези, които се занимават с творческа дейност.През почивните дни ще се радвате на вниманието на интимната половинка. Късметът ще бъде на ваша страна!

 

 

 

 

 

 

източник: astropro.bg

снимки: www.spiritofchange.org

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply