Седмичен хороскоп за периода 27.11.-03.12.

В месеца на Стрелец всички ние ще желаем силно да подобрим начина си на живот, а това ще се превърне във фокусна точка от индивидуални приоритети, които ще повлекат след себе си важни разговори, новини…Своеобразен пик от информация може да се получи в четвъртък и петък, а оптимален срок да се справим и да въздействаме на водещи за нас теми е неделя. През това време възникват много креативни идеи, които можем да имплантираме в реалността.

Действията ни могат да доведат до отлични резултати, които в този период- разширяват хоризонтите, съответно-възможностите пред нас. Постиженията ще за база на развитие поне през идната година. Онова, което е способно да обърне „колата“ ни към успеха са спонтанните реакции, склонността ни първо да реагираме импулсивно, а после да мислим за последиците. Само хора със силна воля ще успяват да се контролират и да овладяват вид провокации.

Все пак и в повечето случаи накрая ще побеждава здравия разум, който ще минимизира някой конфликти. Ако все пак не успеем да се справим с вид предизвикателства, тогава те ще се завлачат до към 09-10 януари 2018г. В оптимален вариант- постигаме целите си бързо, креативно, а после набелязваме слаби звена, пропуски и ги изправяме през следващите близо 4 седмици. Следете за случващото се през втората част на седмицата, то може да се окаже лайтмотив за дълго и нека да е позитивно, а не обратното…

На 01 декември Венера ще премине в Стрелец, ще ни откъсне постепенно от силните страсти и неумереност в преживяванията през последните дни. Преходът обаче може да е съпътстван с разкриване тайни или чувства, които сме потискали до този момент.

Венера отговаря и за паричните потоци, любовта…От Сектора на Стрелец- ние с по-голяма лекота ще разходваме своите ресурси, защото Стрелец не е от най-пестеливите, особено когато става въпрос за развлечения и не само.

В любовта- ще се понесем на крилете на мечтите, ще забележим, че се усилват авантюристичните нагласи, също- стремеж да завладеем бързо обекта на своето сърце, а ако това не е възможно, тогава пак така бързо-ще губим интерес.

През втората част от седмицата мечтите ни стават по-ярки, някой ще се оплетат нереалистични копнежи, други и по-земни натури ще използват опеката от звездите така, че да сбъднат своите блянове с изобретателен подход, дори хитрост.

Възможно е да възникнат вътрешни съмнения, които понижават самочувствието ни, разсейват и разпиляват потенциала ни. В позитивен вариант- интуицията ни показва „слаби звена“, а трезвата и „изстудена“ мисъл ни помага да се справим с проблема.

На 03 декември е Пълнолуние, което се съчетава с обръщането на Меркурий в ретрограден ход. Може да узнаем нещо, което да пречупи представите ни и да ни върне назад, за да изправим евентуални грешки, да преоценим и анализираме събитията от нов ъгъл…

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Силен фокус в живота ви е да разширите хоризонтите пред вас, да подобрите начина си на съществуване като потърсите и намерите нови варианти за себе-осъществяване, включително като общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни лица, по-възрастни авторитети, които са способни да внесат известна стабилизация в живота ви и не само.

Добре се развиват теми отнасящи се до пътувания, уреждане на документи, юридически казуси.

Всичко горе-споменато обсебва вниманието ви, а постиженията ще са база за развитие поне през идната година. Ако не се справите, тогава подобни казуси ще се затлачат поне до 9-10 януари. В оптимален вариант- успявате да набележите евентуални слаби звена, които препятстват пътя ви към набелязаните цели и успявате да ги отстраните.

Възможно е да изпитвате нервно напрежение, което да ви подтиква да действате спонтанно. Понякога може да имате усещането, че и „сам войнът е войн“ или прекалено много ви се налага да се съобразявате с околните. Тогава наблегнете на конструктивните разговори, ще можете да повлияете на хода на събитията и да ги превъртите в своя полза, стига да не се преминат определени граници в добрия тон.

Пазете се от необмислени харчове, въпреки че не е изключено това да са принудителни плащания, провокирани повече от обкръжението ви, отколкото от вас самите…

Телец – Водеща тема е материалното ви благополучие, което сега може да се трансформира, ако получите адекватна подкрепа от партньори-лични и делови, влиятелни личности. Имате такива шансове, въпреки че е полезно да се пазите и от недоброжелатели, които са способни да спънат пътя ви към успеха. Явно, ще трябва да „отсявате сеното от плявата“ в близкото ви обкръжение повече от всякога.

Полезно е да планувате и на „момента“ в ежедневието си, на работното си място, за да не пропуснете текущи шансове, но и за да можете да реагирате по оптимален начин за изненади, понякога обрати, особено в четвъртък и петък, но не само…

На 01 декември Венера-вашата покровителка преминава в Стрелец, ще повлияе силно на линията ви на поведение, в посока- да се стремите да се откъсвате от вид зависимости, да бъдете по-самостоятелни. Усещането може да е за свобода, а може да е, че сте на прага на житейски кръстопът.

Пълнолунието на 03 декември „осветява“ материалното ви състояние- на какво можете да разчитате, с какви предизвикателства трябва да се справяте през идните седмици, че и повече. Ще постигат набелязаното онези, които привлекат на своя страна подходящите персони и отстранят нелоялните, меко казано. Ще имате достатъчно „подсказки“ и „козове“, за да се справите.

Близнаци – Справяте се отлично с ангажименти, които касаят професионалната ви реализация и постигате успехи, на които ще можете да разчитате дълго след това, ако има нещо, което е способно да спъне пътя ви към успеха, това са някой неразрешени казуси, обърквания или в по-неприятна форма- разочарования от страна на ваши партньори /лични или делови/. Добрата новина е, че можете да превъртите евентуални негативи в позитиви чрез конструктивни разговори.

Получавате важни нови или провеждате подобни разговори с хора от близкото ви обкръжение, които могат да се окажат лайтмотив за идните седмици. Темите могат да касаят общото ви бъдеще и отношения, а може да засягат пряко човек от близкото ви обкръжение, които рефлектират и върху вас самите. Внезапен изход може да се получи в четвъртък или петък, а понякога- това е изненада, която ще повлияе на сърдечните ви дела, на положението ви в колектив. Всичко е за добро, руши се само онова, което нестабилно, но то веднага се замества от друго и по-надеждно. Можете да го оцените или забележите, да направите път да прораства-отново чрез преговори, висока социална активност, чрез която изказвате идеите си, мнението си, а те срещат подкрепа.

Пълнолунието на 03 декември осветява партньорските ви отношения, обърнете внимание на случващото се, преумножете позитивите и се опитайте своевременно да отстраните негативите, които могат да ви оплетат в недоразумения до средата на януари.

Рак – Ежедневието ви е все по-натоварено, при мнозина излиза извън обичайния ритъм поради допълнителни ангажименти свързани с пътувания, далечни роднини, евентуални изисквания към квалификацията или пък това са юридически казуси, уреждане на документи.

Каквото и да е, звездите ви дават шанс да извършите своеобразен пробив в социалното си положение, през социална активност, провеждане на конструктивни разговори, подкрепа от страна на по-възрастни и авторитетни личности, които уважават и ценят натрупания ви опит и авторитет.

Възможно е да изпитвате вътрешно напрежение, защото ви е трудно да разпределяте времето си между домашни и служебни ангажименти, понеже семейството и близките ви отнемат голям енергиен ресурс, а понякога това са битови и имотни казуси, с които трябва бързо да се справите. Звездите ви дават шанс за това, като проявите забележителна организираност и рационалност.

През втората част от седмицата се откриват все повече варианти за успехи, дори в самото ви ежедневие възникват щастливи обстоятелства, които ви помагат. Те ви показват правилната посока на развитие, внасят известна оздравителна реорганизация.

Пълнолунието от 03 декември осветлява социалният ви статус-генерално, обхваща ключови теми като – кариерно развитие и брачни отношения. Обърнете приоритетно внимание на случващото се, преумножете позитивите и своевременно отстранете негативите, както знаем- в началото винаги по-лесно се влияе.

Лъв – През цялата седмица получавате новини или ви се налага да водите словесни „войни“, чрез които защитавате правата и интересите си и можете да сбъднете своя съкровена мечта. Вероятно не всичко ще протича гладко, но вие притежавате доза късмет и пълни шансове да превъртите вид негативи в позитиви, все пак е полезно да не преминавате определени граници в добрия тон, така че да се предпазите от изненади и обрати.

Все повече ви влекат теми, които се отнасят до вид хоби, което ви носи удоволствие или чрез което можете да разгърнете творческия си потенциал.

Водите конструктивни разговори с хора близки до сърцето ви, ако имате пораснали деца, вероятно около тях ще ескалират промени, които ще се отчитат за позитивни, повод за гордост.

Любовта и чувствата са съпътствани от доза съмнения, опитайте се да внесете яснота първо в собствените си преживявания. Не позволявайте недоразумения отнасящи се до чисто финансови приоритети да ерозират връзките ви.

През втората част от седмицата се появява личност, която ви носи радост. Пълнолунието на 03 декември осветява сърдечните ви взаимоотношения, преумножете позитивите и стопирайте своевременно негативите, ще можете, стига да искате…

Дева – Вероятно имате нужда да намалите темпото или да се отдадете на лични приоритети, включително касаещи дома и семейството ви. Сега е моментът да хармонизирате средата си на съществуване, да се справите с битови и имотни въпроси.

В оптимален случаи инвестирате в недвижимо имущество и бързо се разрешават спорни теми, които ще свалят известно напрежение в тази сфера.

През настоящия период са възможни недоразумения с ваши партньори-лични или делови, а може и те да изискват повече внимание и грижа. Каквото и да е, звездите са на ваша страна и вие задължително ще го усетите, като оцените факта ,че думите ви имат чуваемост и широк отзвук у околните…

Пазете се от внезапни и не планирани разходи, моментът не е подходящ да задлъжнявате, да теглите кредити, да давате заеми, после трудно ще възстановите финансовите ресурси…

Везни – Вие проявявате завидна инициативност, борбеност, които са способни да направят своеобразен пробив в избраното от вас направление и като водите доста конструктивни разговори, преговаряте, налагате волята и авторитета си като разчитате на натрупан опит, чрез хладен разум и устойчивост в намеренията. Така по един естествен начин будите уважение, предизвиквате респект, но подтиквате влиятелни личности да ви имат доверие, така че да ви подкрепят, а вие да сключите дълги договори, да изчистите евентуални недоразумения…

Все пак често срещу вас се изправят силни конкуренти, дори недоброжелатели, които ви изненадват със своите реакции. Полезно е да се пазите от недоразумения, интриги на работното ви място. Можете да преодолеете това предизвикателство, ако не позволите нервно напрежение или емоции да надделеят, така че да ви въвлекат в трудно контролируем конфликт и обрати.

Шанс за повишение или да спечелите нещо значимо по един неочакван начин.

На 01 декември Венера-вашата покровителка  преминава в Стрелец, ще ви подтикне към по-позитивни нагласи, социална активност, която ще ви срещне и с доброжелатели…Все повече ще можете да разчитате на дар словото и убедителността си…

На 03 декември е Пълнолунието, което ще внесе яснота по въпроси отнасящи се до по-далечни перспективи на развитие, евентуални юридически казуси, също- теми отнасящи се до лица стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл. Обърнете внимание на случващото се, преумножете позитивите и се постарайте своевременно да отстраните евентуални негативи..

Скорпион – Вие сте във важен период за материалното ви състояние, сега е моментът да въздействате позитивно на този сектор и да стабилизирате доходите си като проявите инициативност, действате креативно и разчитате на придобит опит и авторитет. Усилват се шансовете ви за печалба, особено през втората част на периода.

Все пак мнозина се чувстват изморени, хубаво е да обърнете внимание и ва физическото си състояние, да не се претоварвате твърде.

Препоръчително е да се пазите и от изненади „в гръб“, в оптимален случай- това са допълнителни ангажименти, които изваждат ежедневието ви извън обичайния ритъм и водят до напрежение, особено в четвъртък и петък, но не само.

Звездите ви закрилят, помагат ви да сбъднете своя сърдечна мечта, дори и това да е на съответна цена-буквално или в преносен смисъл.

Пълнолунието на 03 декември осветява приоритети отнасящи се до онова, което имате-общо, показва ви в каква степен можете да разчитате на околните. Анализирайте, насочвайте…

Стрелец – През тази седмица вземате важни решения, които касаят бъдещото ви развитие, обществено положение, лични и важни за вас връзки.

Взаимоотношенията ви с околните се трансформират, те може и да ви изненадват, но със сигурност вие сте тези, които можете да превъртате тенденциите в определена посока, вие сте инициаторите, вие владеете положението.

Намират се алтернативи, обходни пътища, чрез които да хармонизирате атмосферата в дома си. Въпреки всичко теми отнасящи се до дом и семейство внасят известен смут в душата ви, съмнения- по кой пат да поемете. Вероятно ще се чувствате по-добре навън, но моментът е много благоприятен да се справите с евентуални недоразумения, да внесете ред в хауса.

На 01 декември Венера преминава във вашия зодиакален знак и през идните няколко седмици ще ви закриля, вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, ще печелите симпатии и не само.

Вероятно мнозина ще променят нещо в линията си на поведение, дори външен вид и това ще се отчете за правилно, подкрепящо.

Пълнолунието на 03 декември осветява партньорските ви отношения, нека това да е пик от позитивни и скрепващи събития, а не обратното. Вие сте авторитетът, който насочва. Ако има нещо, което не ви е по вкуса- отстранете го своевременно. Тенденцията се свързва с пик от новини и разяснителни разговори.

Козирог – През тази седмица се налага да се борите за своето място под Слънцето, дори и това да е свързано с по-остри конфронтации-отстоявайте мнението и правата си, използвайте обходни пътища и успехите ви ще се закодират трайно.

Вероятно ви се налага да се занимавате с все повече ангажименти, които са извън обичайното, добрата новина в случая е, че ако установите, че една врата е затворена пред вас, можете да се огледате и да откриете друга като вариант, изход, така че да постигнете целите си.

Понякога това е и помощ от влиятелни лица, а може и обстоятелства, които не сте забелязвали до сега. Възползвайте се!

Възможно е вниманието на мнозина да е привлечено от някаква тайна или скрити, паралелни процеси. В повечето случаи ги идентифицирате и отстранявате, но това не пречи да сте на щрек за измами или подвеждаща информация, дори и да не е умишлено. Все пак, ако съществуват някакви тайни, то те ще се проявят.

Любовта преминава във фаза преоценки или все по-малко ще сте склонни да разкривате истинските си чувства и преживявания.

Пълнолунието на 03 декември осветява общественото ви положение в колектив, сред приятели, в частност-професионалната ви реализация. Анализирайте, насочвайте..

Водолей – Популярността ви расте, около вас се намират все повече хора, които са готови да ви помогнат при нужда, това включително може да са вид авторитети, влиятелни личности, които ви правят неочаквани предложения, способни да повишат социалния ви статус.

Преговаряйте, новини и теми, които се проявят сега може да са база за развитие, договорки или сключени контракти, които да се превърнат в лайтмотив за дълго.

Все пак не са изключени и изненади в информационният поток, пазете се от конфронтации с хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл, ако е възможно отложете пътувания и/или започване на юридически казуси, особено в четвъртък и петък.

Дори и да имате шансове за печалба, да повишите доходите си, в повечето случаи паричните потоци все едно изтичат между пръстите ви. Полезно е да се пазите от измами, нецелесъобразни харчове.

Новолунието на 03 декември ще освети теми, които се отнасят до сърдечните ви дела, връзки с важни за вас хора. Пик от събития ще ви посочат силните и слабите страни, преумножете позитивите и се опитайте да елиминирате своевременно негативите.

Риби – Вие сте в ключов период относно кариерното ви развитие или имидж като минимум. Това е оптимален срок, през който можете да преговаряте за по-добро заплащане, евентуално повишение.

Водите разговори, които пряко касаят материалното ви положение, получавате новини, които ще се превърнат в основна тема за идните месеци. Въпреки всички позитивни аспекти, ако има някой идеалистични представи за бъдещото ви развитие, то те сега ще се проявят като разминаване с очакванията. Оценете спокойно случващото се, имате достатъчно механизми да въздействате на случващото се, особено, ако наблегнете на рационалните съждения, натрупан опит и т.н. Тогава- ще оберете плодовете на дълго полагани усилия, ще получите опека от по-възрастни и авторитетни лица.

Ако има някой нереалистични представи по водещи за вас теми засягащи социалния ви статус-общо, то ще можете да ги идентифицирате чрез текущи събития-обърквания, съмнения или като се вслушвате във вътрешния си глас. Същевременно се появяват възможности да разширите хоризонтите пред вас, да подобрите начина си на съществуване като излезете извън границите на познатото, общувате с хора извън близкото ви обкръжение.

Добре се развиват юридически казуси, също- отнасящи се до пътувания, повишение на квалификацията или общественото ви положение.

Възникват непредвидени или допълнителни разходи и нека те да не рефлектират върху взаимоотношенията ви или доброто ви настроение.

Все пак не се препоръчва да предприемате финансови рискове, да теглите кредити, да задлъжнявате, особено в четвъртък и петък, но не само.

Пълнолунието на 03 декември осветява социалния ви статус-общо, в частност-дом, семейство, условия на съществуване. Преумножете позитивите и елиминирайте своевременно евентуални негативи, не ги пренебрегвайте.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply