Седмичен хороскоп за периода 26.02.-04.03.

Ние сме в разгара на сезона на Риби, който ни потапя в дълбоки преживявания…И не винаги ще можем да си обясняваме своите чувства и променливи настроения, че и да ги обладеем. Те ще бъдат разнопосочни, разнолики, като самия океан пълен с причудливи, красиви и страшни места, изпълващи нашето подсъзнание. Под влияние на вече натрупан опит и емоции-понякога ще изпадаме в плен на романтика, друг път- на носталгия, няма да ни е лесно да разсъждаваме трезво и безпристрастно-  това е почти изключено!

Силата на Риби е във фантазиите и мечтите, които по един магичен начин могат да се сбъднат. За това допринася също- изобретателния подход, креативност, интуиция, инстинктивен нюх за печалба- в един по-широк смисъл.

Проблемът през настоящия период е, че добрите идеи могат да се „разтворят“ в нищото, защото често няма да са подкрепени от действия. Или пък- намеренията ще са по-добри от реалните проявления. Но не е изключено и да ескалират прояви на откровено, умишлено подвеждане и манипулации с цел изгода.

По-умелите ще успяват да ловят „риба в размътена вода“, чрез благост, щедрост и красиви думи ще спечелят много, ще преобразят статуса и имиджа си. Всъщност често ще чуваме изказвания, доста въздействащи и пленителни. Ще процъфтяват хора на словото, изкуството, но и измамници.

Това е изпитващ период за взаимоотношенията, за морала и верността.

Вероятно е най-добре да не прибързваме в своите решения, а дали ще се поддадем на изкушения или вид подвеждане, ще зависи предимно от индивидуалните характеристики. Все пак е препоръчително да сме по-внимателни, да не вярваме на всичко изказано, да се пазим от внушения, само-внушения…

До колко нашите представи кореспондират с действителността-имаме повод да разберем в дните на Пълнолунието- на 2 и 3 март, когато предстоят развръзки, пълнота от знание- до какво водят зададени тенденции в миналото.

Няма да е лесно да се концентрираме върху 1 цел, да сме организираме. Напротив- ще се разпиляваме между онова, което „искаме“ и това, което „трябва“ и почти винаги ще побеждава-1-то, измъкващо ни по различни начини от рутината и обичайния ритъм в ежедневието.

Организмът ни е по-податлив на инфекции, добре е да го имаме предвид, както и че скоро всичко ще се промени осезаемо, буквално от следващата седмица, когато здравето, отличният тонус и възстановителни сили, хубавото време ще се завърнат…

Овен – Възможно е да не се чувствате твърде в свои води или реално ежедневието ви е извън обичайния ритъм. Причината за това може да бъдат допълнителни ангажименти, варианти, от които се възползвате, че и измъквате от онова, което ви тежи. Може да сте силно изкушени да „избягате“ като позволите на паралелни процеси или чувства, шансове да нахлуят в живота ви, а ако това е невъзможно, тогава ще се потопите в тайни мечти и току виж-сбъднете някоя от тях, пак така-тайно…

През тази седмица имате шанс да подобрите социалния си статус, имидж, да спечелите нещо значимо, като се осланяте на неявна опека, подобни инициативи…Авариен изход винаги има, а сега това е валидно в пълна степен, само трябва да го потърсите и ще го откриете, стига да искате.

Събитията се движат повече по инерция и според създадени вече тенденции, особено внимателни трябва да бъдете при пътувания, уреждане на документи, включително международни, също-ако водите правни дела, в тези случаи- са възможни обърквания или подвеждане.

М-да и взаимодействието с далечни роднини, хора стоящи далеч от вас-общо, също не са лесни и е хубаво да избягвате разяснителни разговори на този етап…

Телец – През тази седмица няма да ви липсва приятелска и партньорска подкрепа. Популярността ви расте, вие умело можете да привлечете на своя страна влиятелни личности, приятели, колеги, които ви помагат при нужда. Позициите ви в колектив се подобряват, защото нараства авторитета ви или понеже получавате шанс да израснете кариерно.

Прекрасен период да заздравите партньорските си отношения, като градите смели планове за по-далечно бъдещо развитие или сте социално по-активни, посещавате културни или развлекателни обекти.

Ако сте сами, имате шанс да срещнете любовта или едно приятелство може да прерасне в нещо повече.

Слабо звено за тази седмица са повишени разходи от ваша страна или пък- не винаги доброжелателността на околните и милите думи ще са съпътствани от реални подкрепящи действия, факт, който може да предизвика разочарования. В по-неприятна форма- трябва да се пазите от некоректност, която е способна да ви навреди, дори чисто финансово.

Хубаво е и да не позволявате материални въпроси да стават повод за конфликти между вас и близкото ви обкръжение. В оптимален случай- това е признак, че преборвате конкуренция…

Близнаци – Вие сте в прекрасен период да повлияете положително на професионалната си реализация, да се изкачите по йерархичната стълбичка.

В този процес може да разчитате предимно на собствения си чар, креативна и изобретателна мисъл, нюх за печалба, интуиция…

Онова, което може да препятства успехите ви е повишена конкуренция, понякога-откровени недоброжелатели, с които по правило можете да се справите като заложите личните си качества, но и щастливо стечение на обстоятелства, на този етап звездите ви подкрепят силно и ви помагат да въздействате особено силно с дар словото си.

Все пак, по различни поводи отношенията с вашия партньор са обтегнати, може да имате усещането, че те не проявяват нужното разбиране, напротив- отнемат голяма част от времето или вниманието ви, за да се справяте с техни проблеми, а в оптимален случай- сега възниква необходимост от разяснителни разговори, които ще изчистят недоразумения, натрупани в миналото. Вероятно ще ви се налага повече да се съобразявате с мнението на отсрещната страна, но ако го направите- в повечето случаи и после- вие ще извлечете полза от това, помислете…

Рак – Повечето от вас са концентрирани върху разрешаването на казуси, които ще обезпечат щастието им, ако не веднага, то в бъдеще. За целта може да се концентрирате върху идеи за повишение на квалификацията, пътувания, премествания, уреждане на дългосрочни договорни отношения и действително имате шанс да преуспеете, ако действате в тази посока.

Някой от вас- може да са концентрирани върху юридически въпроси и в този случай звездите също са на ваша страна, добре е да се възползвате.

Разширявате кръга си на влияние, откривате изход и вид опека, когато общувате, взаимодействате с хора извън близкото ви обкръжение. И така е правилно! Подобен подход може да преобрази живота ви за дълго и да ви даде повече от очакваното, да сбъдне ваша съкровена мечта.

М-да, партньорските отношения също могат да се стабилизират, скрепят с общи идеи, планове за развитие…Всъщност, от вас се изисква действително нещо да трансформирате във връзките си- насочвайте в избрано от вас направление, иначе обновленитео ще настъпи по външни и независещи от вас причини…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта на път…

Ежедневието ви продължава да е натоварено над обичайното, предимно- с част или всичко горе-споменато. Справяйте се хладнокръвно, без да позволявате нервно напрежение да ви подтикне да  действате спонтанно и необмислено…

Лъв – Водещ фокус за мнозина е да подобрят комфорта си на съществуване, като за целта се фокусират върху разрешаване на битови и имотни казуси и/или се  концентрират  върху професионалната си реализация. В този процес може да решите да промените заеманата длъжност и да потърсите подкрепа за новите си идеи и сега- имате шанс да получите тази опека, стига да искате и да действате в подобна посока.

В друг вариант- обновявате линията си на поведение, а това  се отразява  върху  статуса и имиджа ви, но трябва да има положителен ефект. Подходящо време да повишите благосъстоянието си, но като разчитате на сътрудничество с партньори, влиятелни личности.

В любовта- владеят ви силни страсти, но те перманентно се охлаждат от „студен душ“-външни обстоятелства, имащи отрезвителен ефект.

Възползвайте се, за да извършвате оптимално рационален избор, особено, когато се оказвате на прага на житейски кръстопът.

Дева – Вие сте в ключов  период относно вашето партньорство. Прекрасно време да насочете  връзките си в една по-позитивна за вас посока. Може да разчитате на доброжелателността на отсрещната страна, също- на отличния ви изказ.

Възползвайте се по оптимален начин! Въпреки всичко, в душата на повечето от вас тлее някакъв конфликт или вътрешно неудовлетворение, отнасящо се точно до взаимоотношенията.  Вид недоразумения могат да възникват между вас и половинката ви- по чисто  битови, имотни или семейни казуси. Е, сега можете да изгладите поне част от тях и то по-лесно от обичайното.

В друг вариант, в миналото са се натрупали разногласия, които трябва да разрешите, защото можете, а и е назрял моментът.

Припомням, че  фонът, който зададете  през тази и следващата седмица, после ще ви съпътстват дълго…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта, която обещава да бъде доста романтична, но и надеждна.

Везни – Седмицата ви предоставя уникални възможности да подобрите условията си на труд, да заемете нова и по-добре платена длъжност  или пък да си намерите подходяща работа,  при условие, че нямате такава.

Помага ви- добронамереността от страна на колеги или важни за вас хора, но е добре да знаете, че не всички са на ваша страна. Вероятно ще има и такива, които ще изпитат търпението ви или ще застанат на пътя на успеха ви. Вие можете да се справите с тях, стига да не позволявате да ви въвличат по-остри конфликти или интриги. В оптимален вариант- успявате да се преборите с нараснала конкуренция, намирате начин да се справите с повишени изисквания към вас, да превъртите негативи в позитиви и то като разчитате на отличния си изказ и не отстъпвате от мнението си.

Ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм, но също е доста продуктивно, даващо уникален шанс да постигнете забележителни резултати и да се изкачите по-йерархичната стълбичка. Действайте, бъдете максимално инициативни и звездите ще ви подкрепят.

Ако сте сами, може да срещнете любовта на работното си място…

Скорпион – Звездите ви подкрепят силно и задължително ще намерят начин да порадват сърцето ви. Причините могат да бъдат различни- усещате, че сте обичани, харесвани, също- постигате по-голяма лекота поставените от вас цели…

Вероятно не ви е лесно да се концентрирате върху служебни и текущи приоритети, освен, ако те не са и творчески, не ви дават известна свобода на действие. Тогава, ако вашите занимания са част и от ваше хоби- вие ще преуспеете.

Същевременно- налага ви се да инвестирате твърде много в собствената ви инициатива или в любими хора, понякога развлечения. Опитайте се да редуцирате разходите и да не поемате прекалено големи рискове, за да не предизвикате загуби, за които по-късно ще съжалявате…

Речта ви е особено въздействаща, ако преговаряте, може да чуете новини или да предизвикате разговори, които ще преобразят живота ви и могат да внесат в него стабилност за дълъг период от време.

Стрелец – Водещ приоритет за повечето от вас е домът и семейството, които имат нужда повече от вашето внимание или пък- дошъл е моментът да разрешите спорните ми, които са трупани дълго в миналото.

Добрата новина е, че почти винаги- вие можете да разчитате на доброжелателността на вашите близки. Дори и да не сте съгласни с всичко случващо се в този сектор, ще се откриват варианти, които ще въздействат като неочакван или алтернативен, а понякога „авариен“  изход за сложни ситуации.

Ако това не ви вълнува, тогава- по различни поводи ви се налага да забавите темпото и да оставате повече в дома си или насаме със себе си. Инвестиции в близкото ви обкръжение са особено полезни, в друг случай- „вашият дом е вашата крепост“, а вие можете да разчитате на семейството си, включително в чисто финансов аспект. Използвайте момента, за да анализирате всичко случващо се, няма за къде да бързате, вникнете в душата и истинските си преживявания, за да направите избор, който ще определи фонът ви  на съществуване за дълго.

Препоръчително е да сте по-внимателни към здравето си.

Козирог – „Знанието е сила“,  а през тази седмица вие може да се доберете до много ценна информация, от която да се възползвате. Вероятно не всичко ще е по вкуса ви, може да се натъкнете на тайни, скрити процеси и врагове, които не действат явно. Каквото и да е, след като го идентифицирате, вие може да му повлияете и да го насочите в оптимално подходяща за вас посока.

През  целия период вие сте социално много активни, може да се оказвате в център на внимание или дебати. Водите конструктивни, полезни разговори, които ви на даряват повече власт- буквално или в преносен смисъл. Сега е моментът да преговаряте за своите интереси и да  постигате целите си. Думите ви са  въздействащи и имат  подчертана чуваемост, възползвайте се по оптимален начин!

Ако сте сами, можете да срещнете любовта и дори това да се окаже “ любов от пръв поглед“.

Все нещо ще има, което да „погали“ слуха ви,  това може да е предоставен шанс, за който да се захванете, а може и да е дълго очаквана добра новина…

Водолей – Вие сте в прекрасен период да повишите доходите си, да повлияете положително на кариерното си развитие и имидж като минимум. Имате шанс да получите по-висока длъжност, особено, ако се борите за такава. Подходящо време да преговаряте за заплащането си и да материализирате целите си.

Понякога възникват допълнителни или непланирани, алтернативни източници на източници на приходи. В друг вариант-това е тайна опека от влиятелни личности.

Все пак, добре е да имате предвид, че не всички ще са толкова доброжелателни. Сред приятелите и колегите ви може да има и такива, които да ви разочароват, дори реално да предизвикат загуби-умишлено или не.

В друг вариант- околните ви стимулират, амбицират, можете да се справите с повишена конкуренция…

Чувствата- те продължават да се влияят подчертано от паричните потоци…Или пък- се колебаят между идеали и рационални съждения.

Риби – 4 планети транзитират през вашия зодиакален знак, а това е мощна енергийна подкрепа! Като следствие- вие често може да се оказвате в център от внимание, привличате погледи, с по-голяма лекота печелите симпатии, думите ви имат чуваемост…

Амбициите на мнозина растат стремително и в основата може да е конкретен повод- личност, която ви стимулира или повишена конкуренция.

Това може да е ново кариерно развитие или необходимост да повишите доходите си, да стабилизирате статуса си, който може да е под влияние на своеобразно изпитание или звездите не ви позволяват да се отпускате по различни поводи. И така е правилно! Сега е моментът да сте максимално инициативни, „звездите са на ваша страна“ и колкото по-далеч се целите, толкова по-далеч можете да стигнете.

Добри новини или помощ от хора стоящи далеч от вас, ако пътувате- това може да се отрази доста позитивно на бъдещото ви развитие!

Ако водите съдебни дела- те също може да се развият във ваша полза, поне- можете да наклоните везните на ваша страна и да им повлияете позитивно в значима степен…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply