Седмичен хороскоп за периода 25-31 Декември

Тече последната седмица от 2017г., изпращането на тази година ще бъде свързано с много равносметки, анализи на миналото, раздяла с нещо старо и изживяло своето време. Ние навлизаме в нов етап на своето развитие, който ще изисква да сме максимално мобилизирани, за да удържим постигнатото, а и да се развиваме, защото „всичко тече и всичко се променя“…Обновлението, с което трябва да се съобразим сега е, че то може да е напълно позитивно, ако разчитаме на придобит опит, знания и умения. Следва да се има предвид, че навлизаме в ера на „лидери“, когато  претенциите, амбициите и жаждата за власт ще ескалират на различни нива, всеки /съзнателно или според обстоятелствата/ ще принуден да демонстрира своя потенциал, ще действа предимно самостоятелно и почти винаги целесъобразно с оглед личен интерес.

Онова, което припознаваме лично като водеща тема за сигурност и просперитет ще се превърне в лайтмотив, ще се преследва безкомпромисно и ще се превърне в нова база на развитие…

Можем да укрепим своя фундамент на съществуване единствено чрез прояви на твърдост, организираност, постоянство, също- изисква се да се фокусираме върху водещ въпрос, а не да се разпиляваме. Искаме или не, вярваме или не- неуклонно звездите ще ни бутат в тази посока и разбира се е по-добре сами да избираме посоката, да насочваме събитията, а не да се влачим след следствията…

На психологическо ниво и не само, можем да усетим случващото се чрез собственото ни настроение, което е все по-прагматично, понякога песимистично, но и реалистично.

Венера в понеделник също преминава в Козирог, така че ще повлияе и на нашите чувства. През следващите седмици ще вярваме предимно на дела, отколкото на думи. В този процес привързаността на мнозина ще охладнее, вероятно и не без причина, а поради ретроспекции, разяснителни разговори, новини и т.н. в друг случай- ще „циментираме“ мнение, което пак така ще „циментира“ взаимоотношения, които са издържали своеобразна проверка, доказали са се като надеждни и т.н. Все повече ще държим на лоялност, на връзки, които са предвидими, сигурни- в по-общ смисъл. Трудно ще експериментираме или ще допускаме нови лица в сърцето или обкръжението си. За сметка на това- можем да си върнем минало приятелство, ако желаем..

В паричните потоци ставаме все по-пестеливи, разхищения и прекалена щедрост рядко ще има…

Навлизаме в ерата на Козирог, който е достатъчно суров, но справедлив учител, той ще подчертае наши грешки и пропуски, ще ни накара да се разплатим с тях, но и ще ни даде шанс да се справим, като дадем най-доброто от себе си и накрая станем по-силни, по-успешни, устойчиви на външни влияния…

Весели празници!

Овен – Навлизате в качествено нов период от своето развитие, през който променяте свои водещи приоритети, защото ги виждате от различен ъгъл и сами търсите вид промяна, която да ви направи по-независими, успешни или сте принудени от текущи събития да се мобилизирате, да дадете най-доброто от себе си, за да не бъдете изместени, да не бъдат подменени интересите ви, напротив- да извършите пробив, да се изкачите напред и нагоре, но не даром, а благодарение на положени усилия…Трансформират се нагласи, чувства, перспективи, нещо окончателно остава зад гърба ви и вие поемате по път, който ще обнови репутацията ви като минимум.

Сатурн ще изисква да се концентрирате върху един и водещ въпрос, да не се разпилявате, получава се силна фокусна точка, която ще обсеби вниманието ви ,ще смени декорите около вас.

Чувства, парични потоци- всичко се преоценява, ставате все по-пестеливи и/или хладни, защото трябва да съхраните първо себе си и така е правилно, поне на този етап.

През цялата седмица дребни обстоятелства се отчитат като особено показателни да по-далечни перспективи на развитие и следва да не се пренебрегват. Може да се почувствате притиснати от „трябва“, но ако отговорите на подобни послания на звездите- наградата после ще бъде много голяма. Превключващи дни- вторник и сряда.

Телец – Границите на възможното пред вас се разчупват чрез нови и по-далечни цели, които можете да постигнете, благодарение на приятелска, партньорска подкрепа, като разчитате на придобит опит и авторитет и т.н. Предстои да оберете плодовете на минали ваши и полагани усилия, всичко зависи от индивидуалните приоритети, но те действително ще ви дадат шанс да надградите постигнатото. Това може да се случи чрез сключване на договори /включително и брак, ако това ви интересува/, скрепване или създаване на връзки с хора, които са влиятелни и допринасят за чувството ви на щастие или успехи.

Някой или нещо- силно ви мотивира, а ви се дава „зелена светлина“ да дадете път на тези нови перспективи.

Още от началото на седмицата Венера- вашата покровителка преминава в Козирог и ще ви направи по-практични, твърди, устойчиви, пробивни-понякога студени. Трудно ще се примирявате с компромиси и ще намерите начин да излезете извън рамки, които ви ограничават, потискат, а по един естествен начин популярността ви ще расте.

Въпроси отнасящи се до хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл набират скорост, в друг случай-това са собствените ви желания за пътувания, премествания и ако поемете подобни стъпки, то те ще сменят обстановката около вас трайно, почти неотменяемо, без път назад.

В друг случай- налага се да разрешите правни и имотни казуси, тогава- можете да разчитате на добро взаимодействие с околните, включително посредници, професионалисти и т.н.

Рак – Вие навлизате в силно трансформиращ период, като вашия просперитет до голяма степен ще зависи от партньорската подкрепа, която получавате. Водещ мотив за мнозина е финансовата стабилност, а тя е като скачени съдове за влиятелни, важни в живота ви лица, по-възрастни авторитети и т.н. Явно трябва да действате в посока заздравяване и/или изграждане на качествени, надеждни връзки.

Ежедневието ви е много динамично, натоварено и можете да направите пробив в професионалната си реализация, поне да се ориентирате и да направите първи стъпки в нова и дълготрайна посока на развитие. Конкуренцията или изискванията към вас растат, не са изключени и допълнителни ангажименти, а в някой случаи те може да се отнасят и до физическото ви състояние, хубаво е да не пренебрегвате определени симптоми.

Други въпроси могат да бъдат имотни и наследствени дела, крупни суми, да кажем- уреждане на кредити и заеми. Можете да им повлияете позитивно, чрез собствената ви инициативност…

Близнаци – Фокусна точка се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови. Причините могат да са промени около важни за вас хора ,които рефлектират и върху вас самите, а може и да са трансформации в самите взаимоотношения. Вие кипите от силни страсти и чувства, факт, който ще ви стимулира да направите всичко по силите си, за да удовлетворите този емоционален вакуум, така че да получите удовлетворение, да постигнете успехи, които да отговорят на вашите, но и чужди потребности.

През тази седмица можете да си върнете стара любов или отминали преживявания да имат превратно значение, да определят бъдещото ви развитие, отново- в частта взаимоотношения.

Ако всичко е наред, тогава можете да скрепите връзките си чрез разяснителни разговори, решения за брак или други ключови стъпки, които да ви сближат още повече. Това може да е общ творчески проект, да кажем-бизнес, а може и да е детенце, като минимум- ще се отдадете на забавления.

Ако е имало натрупани недоразумения обаче- те ще ескалират и ще изискват да бъдат разяснени, особено във вторник и сряда, когато става ясно до колко е възможно това.

Навлизате в превратен момент в партньорството и/или популярността ви, общественото ви положение. Припомням, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте, елиминирайте своевременно евентуални негативи, ако има такива- те задължително ще станат особено видни, както и онова пък, което ще съхрани близостта и доверието.

Лъв – Фокусна точка се превръщат партньорските ви отношения-лични или делови. Причините могат да са промени около важни за вас хора ,които рефлектират и върху вас самите, а може и да са трансформации в самите взаимоотношения. Вие кипите от силни страсти и чувства, факт, който ще ви стимулира да направите всичко по силите си, за да удовлетворите този емоционален вакуум, така че да получите удовлетворение, да постигнете успехи, които да отговорят на вашите, но и чужди потребности.

През тази седмица можете да си върнете стара любов или отминали преживявания да имат превратно значение, да определят бъдещото ви развитие, отново- в частта взаимоотношения.

Ако всичко е наред, тогава можете да скрепите връзките си чрез разяснителни разговори, решения за брак или други ключови стъпки, които да ви сближат още повече. Това може да е общ творчески проект, да кажем-бизнес, а може и да е детенце, като минимум- ще се отдадете на забавления.

Ако е имало натрупани недоразумения обаче- те ще ескалират и ще изискват да бъдат разяснени, особено във вторник и сряда, когато става ясно до колко е възможно това.

Навлизате в превратен момент в партньорството и/или популярността ви, общественото ви положение. Припомням, че в началото винаги по-лесно се влияе, насочвайте, елиминирайте своевременно евентуални негативи, ако има такива- те задължително ще станат особено видни, както и онова пък, което ще съхрани близостта и доверието.

Дева – Вие сте все по-силни, самоувереността ви се връща, думите ви имат особена чуваемост, така че можете да сбъднете своя съкровена мечта.

Водите емоционални разговори, които докосват вашето сърце или на любими хора. Възползвайте се от опеката на звездите, за да постигнете щастие в един по-общ смисъл.

Занимават ви приоритети с деца, партньори, могат да ви обземат стари чувства, миналото се надига като равносметки, развръзки, може да имате усещане за „дежа вю“ или ви се дава шанс да си върнете нещо изгубено.

Тенденцията ще подтикне мнозина да оценят близките си от друг ъгъл, а ако това в индивидуален план насочва по-скоро към „отрезвяване“, дори нахлуване на хлад в душата, тогава или ще откриете по един практичен начин свързващи звена- съвсем рационално набелязани или ще отворите нова страница, като оставите хора и обстоятелства зад гърба си…

Вие сте в творчески подем, креативни и успешни сте, канализирайте тази мощна енергия в правилна посока и ще можете да превъртите почти всяко предизвикателство във ваша полза.

Везни – Обновяването на приоритетите в живота ви ще касаят предимно- дом, семейство, като това може да включва уреждане на премествания, имотни казуси, промяна на броя на членовете у дома, промени, които касаят близки и роднини. През тази седмица може да чуете важни новини касаещи всичко горе-споменато, а може и самите вие да вземете определящи условията ви на съществуване решения. Може да отделяте голям енергиен или чисто финансов ресурс, за да обновите средата си и това в повечето случаи ще се отчита за благотворно обстоятелство.

Все пак в този сектор се оформя водеща тема, която ще изисква повече допълнителни и продължителни усилия… Например, можете да решите да инвестирате в недвижимо имущество, което ще гълта средства през идните години. Може да заживеете самостоятелно или пък ще попаднете под императивното влияние на човек- по-възрастен и/или авторитетен, който ще изисква да се съобразявате с него, а понякога и да му помагате…Вариантите са доста и имате избор, който следва да направите.

Друга водеща тема може да е финансовото ви благополучие, имате шанс за повишение на доходите, ако професионалните ви позиции го позволяват, но като разчитате на опека от страна на силна и енергична личност.

Скорпион – Звездите ви надаряват с много енергия, която е като лазерен лъч, способен да направи пробив в почти всяко направление, което сте си избрали. Вие действително трябва да канализирате този мощен поток, за да не избие на агресия и нервно напрежение.

Оформяте се като лидери, все по-често сте в център от внимание или събития по  различни поводи- благодарение на собствената ви инициативност и нараснали амбиции или понеже се превръщате във фактор, който не може да бъде обиколен, а по-скоро околните трябва да се съобразяват с вас.

В този процес вие постепенно ще промените нещо в начина си на мислене, комуникация, ще вярвате повече на факти, отколкото на красиви думи, ще отстоявате мнението си твърдо, ще налагате авторитета си и така по един естествен начин ще редуцирате връзките си, ще останат само най-качествените, другите ще отпаднат.

Чути новини, проведени разговори, могат да трансформират бъдещите ви планове или да сменят декорите на  близко обкръжение, включително братя, сестри, съседи, колеги…

Мисълта ви е хладна, прозорлива, бих казала-печеливша. Чрез социална активност и усилен информационен поток може да погледнете на миналото от друг ъгъл, но и да си върнете нещо изгубено. Показателни за нови възможности, но и предизвикателства, с които трябва да се справяте са вторник и сряда.

Стрелец – Вие ставате все по-практични, финансовата стабилност е водещ приоритет за мнозина. Същевременно сега можете да набележите алтернативни източници на доходи, които да запълнят нарастващите разходи или това са нови и по-надеждни приходи, към които трайно ще се ориентирате.

Все пак клоните към пестеливост или сте на щрек да не загубите вече нещо придобито и така е правилно, успехите или провалите, които се закодират през настоящия период ще ви влияят после дълго.

Можете да си върнете нещо изгубено, от което сте се облагодетелствали преди,  това може да са стари схеми за печалба, като минимум- се появяват подобни идеи и възможности. Кои са пробойните или дестабилизиращите елементи можете да набележите във вторник и четвъртък, идентифицирайте ги и по възможност-отстранете своевременно.

В дома и семейството ви се оформят шансове да изчистите евентуални недоразумения, може да обогатите или трансформирате в по-положителна посока тази сфера на влияние чрез разяснителни разговори, като използвате неявни методи, реализирате тайни мечти и т.н.

Козирог – Вие навлизате в един от най-важните си периоди за цялата предстояща година, като той ще продължи и почти през целия януари.

За сега тенденциите се свързват с промяна в линията ви на поведение, като миналото играе някаква определяща роля в този процес, подтиква ви да действате безкомпромисно, твърдо, за да наложите мнението и авторитета си, а може би и според натрупани обстоятелства- да станете по-самостоятелни, отговорни, натоварени с ангажименти, които ако поемете, действително ще си гарантирате вид предвидимост и устойчивост за идната година, а вероятно и много по-дълго време.

На този етап обкръжението ви указва подчертано мощно въздействие- има енергични и влиятелни личности, които ви подкрепят, мотивират, помагат да заемете лидерски позиции. В друг вариант, това е нараснала конкуренция, повишени изисквания, с които можете да се справите и както се казва- всичко е във вашите ръце, притежавате достатъчно лостове за въздействие и насочване, дори и понякога да си служите със стратегия, тайни източници на информация или поне да не разкривате в пълна степен всичките си намерения.

Показателни или превключващи дни са вторник и сряда.

Водолей – Повечето от вас се оказват на прага на житейски кръстопът, когато трябва да вземат определящи решения, които ще им влияят дълго. Вероятно едни възможности ще се окажат изчерпани, ще трябва да оставите нещо зад гърба си, но за сметка на това ще се появяват и алтернативи, а вие много внимателно ще трябва да изберете пътя си на развитие.

Все пак, ако нещо е на път да си отиде, вероятно няма да можете да спрете този процес, той ще ескалира почти през целия януари. На вас  по-скоро ще ви се налага да се преориентирате, да изградите нови и по-дългосрочни схеми на развитие, които ще касаят нещо ценно за вас-от любими хора до начини на стабилизиране на материални блага.

Не е изключено чувствата ви силно да охладнеят, да преминат в етап преоценки като минимум, ако желаете можете да укрепите отношенията си и на база компромис, но ако са ненадеждни- ще се ориентирате към други или поне ще смените качествено подхода си, намеренията си и т.н.

Може да се насочите и към варианти за придобиване насредства, които поне ще попълват пропуски, ако не и да се превърнат в базисни източници на доходи.

Риби – Вие навлизате в период, през който вашите позиции в колектив- сред приятели или колеги, постепенно ще се трансформира, защото заемате нова и по-престижна длъжност или сменяте средата си на съществуване-кардинално. В този процес можете и трябва да привлечете на ваша страна по-възрастни и авторитетни личности, които ще ви помагат, ще са свързващо звено към собствените ви успехи. Иначе- можете да попаднете под строгия контрол или повишени изисквания от страна на власт-имащи.

Връзките ви през идните седмици ще се редуцират, ще останат най-качествените, останалите ще отпаднат. Възможно е да погледнете на околните от друг ъгъл, едни личности ще преоткриете, а някой ще ви разочароват. Стари приятели отново напомнят за себе си и могат пак така да възродят отминали чувства.

Хора стоящи далеч от вас също ви указват влияние, могат да ви стимулират да се развивате, но не е изключено и да ви тревожат, да ви изправят пред конфронтации и напрежение.

Ако водите юридически дела, то те ще навлязат в особено остра форма, изискват да не се отпускате, да се борите и да- имате шанс да наклоните везните на ваша страна.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply