Седмичен хороскоп за периода 23-29 Април

Предстои една много интересна седмица, през която всеки един ще демонстрира на какво е способен, до къде може да стигне в своите действия и инициативност, за да постигне набелязаната цел. Власт-имащи, амбициозни и волеви личности ще предприемат стъпки, които ще определят важни тенденции са следващите месеци, че и години. Всеки един може да преобрази начина си на съществуване или да попадне в подобен бурен поток от събития, но колкото по-големи са желанията, толкова по-значими ще са трансформациите.

Значима част от хората попадат под хипнотичното въздействие на фокусна точка от интерес, който ще преследват с много страст, упоритост, волево и почти до краен предел. В този процес можем да открием черти в собствения си характер или този на близкото ни обкръжение, като напомнят, че няма невъзможни неща, когато копнежа извира от душата. В положителен вариант това създава условия да се справим и с най-сложни ситуации, това е като „второ дихание“ изпълнено с енергия и магия за нов живот.

Да не забравяме, че ние вече сме в месеца на Телец, когато онова, което сме „посели“ в близкото минало и не само- се ражда, придобива материална форма, в не малка степен разбираме и какви бъдещи плодове можем да очакваме. Все още сме в ключов период да въздействаме.

През настоящия период и до 14 май ние ще бъдем изкушени да разрушим нещо старо, но не винаги ще сме готови за обновлението, то някак е неизвестно или изискващо поемане на рискове. До колко сме склонни да действаме спонтанно или се оставяме Съдбата да ни изненадва със своите нови условия? Става ясно през следващите дни…Неочаквани възможности, но и резки промени в перспективите на развитие ще са част от ежедневието на мнозина…

В глобален аспект- вземат се решения, които могат да засегнат банковия сектор, начин на заплащане, силови структури…Би трябвало тези решения да са оздравителни или целесъобразни…

Все пак, някой ще забогатеят и ще преуспеят за сметка на други и това ще бъде особено видно и на различни нива- някак си правата си остават на страната на „силния“.

Преговори няма да се водят лесно, напротив- конфликтът между вид авторитети се задълбочава, както и между поколенията, между обществото и институциите.

„Старата песен на нов глас“ по отминали теми зазвучава, това може да са неразрешени въпроси от втората част на март, вече излизаме от този кръговрат…

От 25 април Венера ще транзитира пред Близнаци- можем да се стремим да се изразяваме по-красиво и да сме любезни, но това ще е на пръв поглед или поне в началото, вероятно ще се убедим в това и е полезно да сме по-внимателни, за да не повярваме на думи, които са лишени от съдържание или „увисват“ без реално развитие после….

Овен – През тази седмица можете да предприемете някакви стъпки, които да имат дълготрайно отражение върху кариерното ви развитие или имидж като минимум, може да е нещо, което да ви помогне да се измъкнете от сложни и заплетени ситуации и не само-вие излизате победители, които печелят нещо значимо материално или под формата на морално удовлетворение.

От тази седмица и до средата на април вие можете да сътворите чудеса от храброст като демонстрирате на какво сте способни, за да постигнете желаното. Може да поемате повишени рискове, да действате упорито и пряко силите си, да влизате в словесни двубои и да отстоявате интересите си, а в някой случаи- да сте готови да разрушите всичко, за да го изградите после на ново, но според онова, което искате, а не това, което е.

Разбира се, „крушката си има опашка“, в повечето случаи вие сте предизвикани да реагирате по подобен начин. Добрата новина е, че можете да въздействате, способните сте да преобразите начина си на съществуване, бих казала по един магичен начин- сбъдвате тайни желания, а може би е важно- какво си пожелавате, защото може да се сбъдне?

Не е лесно да се спори с вас през тази седмица, това може да охлади чувствата, дори да скъса някой връзки, внимавайте…

Телец – Вие мечтаете за по-далечни хоризонти на развитие- буквално и с желание да пътувате, да смените средата си на съществуване или да израснете, да разчупите границите на възможното пред вас, а това е напълно осъществимо с подкрепа от страна на партньори /лични или делови/, влиятелни личности, които ви подават ръка, нашепват ви варианти, от които можете да се възползвате, ако искате.

Същевременно, не е изключено да има нещо скрито като идея или това е тема извън контрола ви, която ви тормози. През тази седмица може да получите новини или да проведете разговори, които да внесат голяма яснота по тези приоритети, възможно е не всичко чуто да ви хареса, но ще ви помогне да вземете оптимално правилни решения.

На 25 май Венера-вашата покровителка преминава в Близнаци и като че ли ще ви освободи от някакви задължения, норми- вие ще се чувствате все по-свободни, ще действате практично, гъвкаво, бих казала- обогатяващо.

Близнаци – През тази седмица информационният поток около вас е доста усилен, това ще ви надари с много полезна информация, ще ви помогне да разплетете сложен възел породил се в близкото минало, това може да ви помогне да спечелите нещо значимо- повишение, подкрепа-морална или финансова от важни за вас хора…

Ежедневието ви е много продуктивно, вие се доказвате като професионалисти, а успехите, които завоювате ще се закодират трайно в бъдещото ви развитие. Ако условията ви на работа го позволяват- вие действително ще се изкачите по йерархичната стълбичка. Ако не- могат да възникнат идеи и предложения за нова работа…

На този фон обаче, някой от вас ще влязат в по-остра конкуренция, дори конфликти, в които ще разберат на кого и в каква степен могат да разчитат, така че ще „разчистят“ обкръжението си. Смяна на средата или позициите в колектив е водещ мотив за мнозина до средата на май.

На 25 април Венера ще премине през вашия зодиакален знак и силно ще ви подкрепи през идния близо месец, ще ви надари с късмет и възможности да  постигате желанията си с по-голяма лекота…

Рак – Седмицата е благоприятна да заздравите партньорските си отношения, да изчистите евентуални недоразумения като споделяте интензивно чувствата си, като се концентрирате върху общи цели-творчески, намирате време за забавления или пък обсъждате вашите деца и тяхното бъдеще, ако имате такива…

Възможно е да възприемате партньора си като доста силна, инициативна личност, която ви дава интересни идеи, отразяващи се на по-дългосрочни перспективи на развитие. Въпрос на избор е, дали ще се съгласите с него. Но изглежда, че за да имате успехи на този етап- по-скоро трябва да се сдружавате, да преговаряте, тогава можете да сбъднете някаква ваша съкровена мечта, можете самите вие да се сдобиете с власт-буквално или в преносен смисъл.

Търсете вид опека, обединете усиля с влиятелна личност и ще преуспеете…Това е ключът към успехите ви на този етап, а постигнатите резултати ще са стабилна база на развитие за дълго.

Ако все пак възникнат различия и спорове с важни за вас личности, играещи ключова роля за социалния ви статус, те няма да са случайни, това ще са дълго трупани недоразумения, които се възвръщат като „старата песен на нов глас“, но вече с окончателни решения и вид развръзки, анализирайте, насочвайте, до колкото е възможно.

Все повече има на кого да разчитате, шансовете да заемете нови и по-престижни позиции в колектив растат.

Лъв – През тази седмица настъпва някаква трансформация на работното ви място, която е способна да ви измъкне от сложна и заплетена ситуация, да ви изкара своеобразни победители, шанс- да превъртите евентуални негативи в позитиви.

Успехите, които ще постигнете сега и до средата на май ще се окажат дългосрочни, повишаващи авторитета ви или стабилизиращи позициите ви на работното място и не само.

Ако все пак това е невъзможно, тогава може да предприемете крайни действия- да скъсате договори и отношения, да се въвлечете в спорове, включително и правни…

Положителни промени са възможни и в дома ви, това може да е малък празник или чудо, което ви разтоварва от напрежение.

А може да инвестирате в дома си, да повишите комфорта си, каквото и да е- ще ви порадва…

Дева – През тази седмица може да проведете разговори, да чуете новини, които да докоснат сърцето ви, да ви помогнат да сбъднете съкровена мечта. „Осветяват“ се важни теми, които касаят вашите лични връзки, деца, ако имате такива. Възможно е да се вземат дългосрочни решения, да се зададат подобни и трудно-отменяеми трансформации, те може да са инициирани от вас самите, а може и от тях, това да е стечение на обстоятелствата, което влияе на любими личности, но и на вас самите. В повечето случаи промените са обогатяващи, отчитат се за правилни…

Все пак мнозина се чувстват напрегнати, преобразуванията ви струват нещо-материално или друго, а вие сте пред дилема, трябва да вземете решения, които ще определят онова, което имате- в един по-общ смисъл. Дали да инвестирате /време, пари/ или да се откажете- ще имате достатъчно подсказки, за да изберете по кой път да поемете-разяснителни разговори, известия.

Добрата новина е, че думите ви имат голяма чуваемост, въздействате силно на околните, ако желаете можете да привлечете на ваша страна вид опека и т.н.

Възникват идеи за пътувания, възможности за повишение, от втората част на периода вие по различни поводи се оказвате в център от внимание, привличате погледи, печелите одобрение с по-голяма лекота…

Везни – Водеща тема си остава за мнозина условията на съществуване-дом, семейство, недвижимо имущество, може да решите да инвестирате в тази сфера или да откриете дългосрочен изход, траен- за дълго трупани недоразумения в този сектор.

Все пак не са изключени недоразумения, спорове с ваши партньори-лични или делови, по базови приоритети, това може да са стари и неразрешени казуси, които отново напомнят за себе си или се изострят, сега клонят към развръзки, вземане на окончателни решения.

На 25 април Венера-вашата покровителка преминава в Близнаци и ще ви подейства- все едно се разтоварвате от някаква тежест, поне- по-лесно възприемате случващото се, намирате изход от сложни и заплетени ситуации като пътувате, общувате с хора извън близкото ви обкръжение, като кроите планове и чертаете пътища за по-далечни хоризонти на развитие.

Материалното ви положение може да се трансформира, а посоката-много зависи от подкрепата, която получавате от партньори-лични или делови, от институции. На този етап- звездите са на ваша страна, възползвайте се!

 

Скорпион – Начинът ви на мислене, изразяване, линията ви на поведение се променят, вероятно и не без причина, а поради нарасналите ви амбиции, но и възможности пред вас, също- и предизвикателства, които изискват да отстоявате интересите си, ако се налага да спорите, да водите словесни битки на работното си място или в ежедневието…Звездите са на ваша страна, така че или ще преобърнете евентуални негативи в позитиви или ще се окаже, че „всяко зло е за добро“…Каквото и да е, моментът е изключително благоприятен да общувате с повече хора, да преговаряте, така можете да се доберете до влиятелна опека, да достигнете до дългосрочни уверения или сключване на договори, които ще се превърнат в стабилна основа за израстване.

Все пак, ако някой ескалиращи конфликти са неразрешими, тогава ще скъсате стари контракти и връзки, но какво пък-нищо ново не прораства на старо и не освободено място…

В сектор професионална реализация- предстоят знакови новини, тенденции, сега и до средата на май, които ще определят вектора ви на развитие и през идните месеци. Подходящо е да се движите по посока на най-малкото съпротивление, там, където са вашите шансове, те са ви закодирани и т.н.

Друга водеща тема са партньорските отношения, подходящо време да ги заздравите, пак така да ги насочите,  можете да зададете фон, който ще ви влияе и през идните месеци…

Стрелец – Вашите разходи са повишени, а все от някъде се намира начин да компенсирате загубите. Това са алтернативни източници за печалба, допълнителни или нерегламентирани доходи, вид опека, която понякога е скрита, неочаквана, може да имате благодетел или пък дълго полагани усилия-сега дават резултат и ви действат обогатяващо…Всъщност можете да спечелите нещо значимо или да сбъднете тайна мечта.

Ежедневието ви е доста натоварено, но и резултатно. Сега е моментът да утвърдите позициите си на работното място.

Възможни са някой недоразумения с партньори или деца, ако имате такива, евентуални спорове може да са по чисто финансови въпроси, но са напълно преодолими…

През втората част на периода в близкото ви обкръжение се появява личност, която силно привлича вниманието ви, нарастват шансовете да срещнете любовта или да изгладите различия в настоящата ви връзка…

Козирог – През тази седмица вие притежавате особена сила, с която можете да постигнете почти всичко, към което се стремите, това важи за всички и подчертано за родените между 15 и 20 януари. Същевременно тази мощна енергия трябва да бъде внимателно канализирана в избрана посока, защото преобразуванията, които може да извърши са дълготрайни, трудно отменяеми. Ако не откриете подходяща цел, тогава рискувате да се само-нараните или да изпаднете в нервно напрежение.

Сега можете да се сдобиете с власт-буквално или в преносен смисъл, да разширите влиянието си в колектив, да привлечете влиятелни личности на ваша страна.

Проявявате забележителна упоритост, твърдост, воля, които понякога преминават определени граници на нормалното или възможното със съответните последици. Нека действията ви надскочат очакванията ви, така че да сбъднете и най-смелите си мечти. Внимавайте само да не се въвлечете в спорове, които са трудно потушими, може да ескалират такива в дома ви, с определена личност от семейството или близкото ви обкръжение, това е добре познат, но неразрешен въпрос от миналото, който сега и до средата на май може да преобрази средата ви на съществуване, насочвайте, анализирайте, въздействайте, особено, ако във всичко горе-споменато е включено и недвижимо имущество.

След средата на май някаква възможност в този сектор ще изтече…

Водолей – Все по-важна тема се превръща дома и семейството ви, същевременно сега най-силно можете да влияете на този сектор от живота си-възползвайте се по оптимален начин. В друг вариант- това са теми отнасящи се до недвижимо имущество, промени в комфорта ви на съществуване и т.н. От тази седмица и до средата на май мнозина ще преживеят трансформации, които ще са фон на съществуване и за идните месеци, това се отнася за всички, но подчертано за родените от 14 до 19 февруари. Анализирайте, възползвайте се от всички възникващи възможности, опитайте се да минимизирате или елиминирате някой негативи.

Информационният поток продължава да ви носи изненади, може стари и неразрешени въпроси отново да се активират, те може да са свързани със скрити процеси или теми, отчитани като извън контрола ви. Какво пък, дори и нещо да е на път да излезе от живота ви, то ще направи място на друго, което е по-перспективно и отговаря на собствената ви предопределеност.

А алтернативи или обходни пътища има, както и шансове да сбъднете ваша тайна-съкровена мечта. Понякога тя може да е свързана с пътувания, премествания, в други случаи с доста привлекателни предложения, които могат да засегнат кариерното ви развитие или партньорски отношения.

От 25 април се увеличават шансовете да изпитате сърдечна радост от партньор или пораснали деца, ако имате такива. Ако сте сами-може през идния близо месец да срещнете любовта.

Риби – Вашата социална активност расте, а едновременно с нея и шансовете да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да откриете вид опека в лицето на по-възрастна и авторитетна личност…Стари приятели също могат да напомнят за себе си, а понякога и да се превърнат в мост към успехите ви.

През настоящия период вашите обществени позиции действително може да се трансформират, в друг случай- околните ви указват такова значимо въздействие, че са способни да обновят материалното ви положение, така че да повишите доходите си, да спечелите нещо значимо…Всъщност, ако ви интересуват въпроси с кредити, данъчни, наследства- сега можете да ги превъртите във ваша полза, всички подобни казуси могат да намерят благоприятен изход или поне да им въздействате значително.

Все пак и за сега-нарасналите разходи се запазват, скоро това ще се промени, но за сега- премисляйте внимателно, когато харчите, инвестирате и т.н.

Ако имате стари дългове /вие дължите или пък на вас ви дължат/, те ще напомнят за себе си и ще клонят към вид развръзки разрешение.

Някакви възможности относно материалното ви положение клонят към привършване до средата на май, бъдете максимално инициативни, за да увенчаете с успех дълго полагани усилия, за да не се разминете с шансове и т.н.

През втората част на седмицата се усилва вероятността да хармонизирате средата си на съществуване-дом, семейство…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply