Седмичен хороскоп за периода 22-28 Юни

Дали ще продължи да ни владее чудесната енергия от миналата седмица започнала с новолунието в Близнаци? Как ще съумеем да реализираме множеството идеи нахлули в съзнанието ни като прилива на морето?

 

Овен – седмица ще бъде не само интересна, а в по-голямата си част и приятна. И не защото влиянието на положителните тенденции е силно изразено, а заради самите вас, за това как се чувствате и какво правите. В началото на седмицата е важно да не се отпускате, да не разчитате на факта, че щом нещо е започнало добре ще завърши добре. За повечето представители на зодията трудни дни ще бъдат петък и събота. В тези дни е възможно да загубите интерес към случващото се около вас. Съществува риск да изпаднете ако не в меланхолия, то поне в мрачно настроение. Не бъдете лицемери – позволете си малко емоция и баланса ви скоро ще се възстанови.

 

Телец – тази седмица сериозни неприятности не се очакват. В началото на седмицата бизнес – срещите ще бъдат продуктивни, имате шанс да си намерите нова работа, която ще бъде във всяко отношение по-добра от предишната. Много представители на зодията ще сключат изгодни сделки.

Очакват се неприятности през втората половина на седмицата. Следва да се отбележи, че повечето от проблемите, които възникват в този период вие си създавате сами. Насочете въображението си в конструктивна посока и живота ви бързо ще започне да се променя към по- добро.

През почивните дни обърнете внимание на ангажиментите, за които все не ви стигаше време през седмицата. Във връзка с това е добре да прегледате личните си документи, писмата си и всякаква друга документация. Добре е да укрепите защитните сили на организма си. Отделете достатъчно време за сън.

 

Близнаци – през тази седмица ще ви се открие възможност да изясните редица важни въпроси. Нужно е да бъдете последователни в действията и желанията си. Към средата на седмицата някой от вас ще бъдат застигнати от известие, което ще дадат нов тласък на кариерата им. В края на седмицата отстъпете от позициите, които не ви носят никакви ползи. Направете цялостен анализ за финансовата ситуация, в която се намирате. През почивните дни е необходимо да направите равносметка и да се опитате да разберете на къде сте тръгнали. Освободете се от сянката на миналото, за да направите достатъчно място за настоящето и бъдещето. Пълноценният отдих през уикенда ще възстанови равновесието в организма ви.

 

Рак – тази седмица ще трябва да се вземат трудни решения, да се поемат отговорности. Това изглежда досадно и настроението ви се влошава. За щастие, има един човек, който може да ви развесели. Като цяло седмицата е добра. Ще ви се отдаде възможност за нови контакти, които ще ви послужат в бъдеще, така че не отклонявайте присъствието на конференции, семинари и други подобни мероприятия. Началото на седмицата ще бъде трудно от финансова гледна точка, тъй като паричните постъпления, на които се надявате може да закъснеят. С напредване на седмицата обаче ситуацията се подобрява. От гледна точка на личните отношения тази седмица не е твърде благоприятна. Твърде често ще се оказвате пленник на собственото си лошо настроение. Малките разногласия в семейството са толкова многобройни, че едва ли ще може да се насладите на желаното спокойствие.

С настъпването на новата работна седмица е добре да направите програмата си така, че да прекарвате достатъчно време със семейството си. Не е изключено някой от вас да се отправят на път по работа. Към средата на седмицата се концентрирайте върху ангажиментите, които имат потенциал да ви донесат успеха, на който се надявате в професионалната сфера. В края на седмицата не се поддавайте на манипулации. Добре е да проявявате стремежа си да постигате отлични резултати, но не пропускайте шансовете, дадени ви от звездите. През почивните дни не бягайте от проблемите. Пътуванията, срещите и забавленията с приятели ще ви се отразяват изключително добре, така че – не ги пренебрегвайте.

 

Лъв – не предприемайте каквито и да е промени на работното място в началото на новата седмица. Действията ви на този етап ще ви помогнат да канализирате амбициите си и да осъществите желанията си. През втората половина на седмицата ще получите делово предложение. Обмислете го добре, не го отхвърляйте с лека ръка. В края на седмицата моментът е подходящ за придобиване на допълнителен опит, който ще ви даде възможност да се надявате на значително израстване в служебната йерархия. През почивните дни силната емоционалност може да ви изиграе лоша шега. Сложете под контрол действията и мислите си. Заемете се с нещо, което ви доставя удоволствие и ви помага да се отпуснете.

 

Дева – през тази седмица успехите ви в професионален план ще се измерват с постигнатите резултати. Ако желаете промяна, сега е момента да я направите. До средата на седмицата много от представителите на зодия Дева ще бъдат застигнати от щастливи обстоятелства, които до голяма степен ще променят живота им. Съобразете действия си с реалността. В края на седмицата в деловата и в материалната сфера избягвайте всякакви крайности. Моментът е благоприятен за придобиване на допълнителни знания и умения чрез обучение или практика. През почивните дни освободете съзнанието си от проблемите. Не отлагайте вече планираните промени от личен характер. Имате нужда от подкрепата на семейството.

 

Magic Of The Mind
Magic Of The Mind

Везни – началото на седмица няма да бъде твърде благоприятна – това е труден период , през който представителите на знака ще бъдат атакувани от противоречиви желания . Ще ви бъде трудно да поддържате добри отношения с околните. Възможни са служебни конфликти. Желателно е да се оттеглите от участие в обществени събития и публични изяви. Средата на седмицата е труден, но ползотворен период за вас. По това време ще намерите начин да покажете организаторските си умения. Успешен период за реализация на собствен бизнес проект. Края на седмицата е успешна за представителите на зодия Везни, особено за тези, които не се страхуват да поемат рискове и са готови да се доверят на интуицията си. Този период обещава промени към по- добро в личните взаимоотношения.

 

Стрелец – през първата половина на седмицата трябва да проявите търпение и внимание. Това е трудно време за мнозина от представителите на зодията. В началото на седмицата обърнете внимание на малките неща, които биха могли да ви донесат някакви ползи. През този период всяка победа е от значение. Не рискувате да нарушите сигурността си в материално отношение. Втората половина на седмицата ще бъде значително по- успешна за представителите на зодия Стрелец. Възможни са някой интересни съвпадения, които ще ви помогнат да откриете нови перспективи. Към края на седмицата момента е много подходящ за някой от вас да започнат нова романтична връзка. През почивните дни пътувайте за отмора и забавление. Имайте предвид, че на път може да се срещнете с интересни хора, които да поставят нови предизвикателства пред вас. Някой от вас мечтаят за трайно обвързване. Добре е да загърбите проблемите и да се съсредоточите върху изграждане на добри връзки и контакти в социалната сфера.

 

Козирог – запазете спокойствие в началото на седмицата. Неприятности по това време са възможни, но характера им е краткотраен и не следва да им се обръща особено внимание. С повишено внимание подхождайте към финансовите дела. Не бързайте да сключвате сделки, дори и тези, които изглеждат примамливи. Възможни са загуби.

Постепенно ситуацията се променя към по- добро. През втората половина от седмицата ще успеете да реализирате успешни бизнес начинания, които значително ще укрепят финансовото ви здраве. Отделете достатъчно време и за себе си. В края на седмицата е възможно да възникне спор между вас и интимната ви половинка.

През почивните дни е възможно да възникнат затруднения при комуникацията с жени. Отдайте се на активна почивка и приятни занимания. Имате нужда от пълноценна почивка.

 

Водолей – още от първия ден на новата седмица се концентрирайте върху проектите си. С подкрепата на близки и приятели шансовете ви за успех се увеличават многократно. От изключителна важност е да бъдете търпеливи ако нещата не се развият според очакванията ви в началото. Не бива да проявявате колебание или да ви обзема съмнение. През цялата седмица трябва да държите финансовите си дела под контрол. Към средата на седмицата периода ще се окаже от изключителна важност за тези от вас, които планират пътуване зад граница. През почивните дни се доверете на интуицията си. Направете правилна преценка за материалното си положение и се откажете от разходите за неща, които нямат спешен характер. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, обмислящи трайно обвързване в любовта.

 

Риби – несдържаност, склонност към критични изказвания, стремеж да получите желаното на момента са само част от инструментите, които развалят живота ви тази седмица. Желателно е да се настроите на по-спокойна и по-философска вълна. Личните отношения не винаги се развиват според очакванията ви и това допълнително ви дразни. И преди на нервничите се опитайте да поговорите с човека до вас. Компромис винаги ще се намери. В началото на седмицата обърнете внимание на неотложните ангажименти от делови характер. Много от вас ще получат финансови приходи. Около средата на седмицата обърнете внимание на въпроси от административен характер и им посветете достатъчно време. В края на седмицата ще се създаде условия за изключително благоприятна ситуация. Част от вас ще научат добри новини, които ще внесат повече стабилност в живота ви. През почивните дни ви очакват много приятни моменти. Отделете достатъчно време за пълноценен отдих и за срещи с приятели. Заемете се с уреждането на някои въпроси от битов характер.

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply