Седмичен хороскоп за периода 22 – 28 Август

Близо една година Юпитер е в сектора на Дева, но на 09 септември ще го напусне, а през последните дни на своя престой в това поле ще ни даде пик от развръзки или поне ценна информация- до колко нашите усилия в избраното направление могат да се увенчаят с успех, дали действията ни са довели до някакъв ръст или точно обратното.

Почти през цялото време тази планета ни насочваше към детайли и съвсем практични съждения, а благодарение на тяхната оценка ние трябваше да „сверяваме своите часовници” с реалността, да отстраняваме слаби звена, да се вглеждаме в детайли, които сме пренебрегвали или не сме забелязвали, но са препятствали чувството ни за щастие- в един по-общ смисъл. Сега и през цялата седмица, Юпитер много бързо ще си проправя път през последните градуси на Дева, а звездните аспектации са такива, че ще отстранява всички препятствия, така че да се осъществят в максимална степен вече създадени тенденции, а като минимум- ще получим вид прозрения, ще насочваме мисълта си настойчиво към проблеми или шансове за тяхното преодоляване, които вече могат да утекат окончателно в миналото в своята настояща форма. Мнозина усещат инстинктивно или под влияние на събитията тази перспектива, така че ще дадат най-доброто от себе си, за да уловят отиваща си възможност, да превъртят евентуални негативи в позитиви, да поправят стари грешки…

Разбира се, за едно или друго проявление винаги има и провокации-събития, новини и т.н., а моментът е много подходящ да влеем в тях онова, което сме научили и анализирали през изминалите месеци и усилията ни да не останат напразни…

На 23 август Слънцето също навлиза в Дева и допълнително ще забърза ритъма на нашето ежедневие с неотложни или допълнителни ангажименти. За някой- това ще бъде част от професионалната реализация, която ще изисква по-голяма отдаденост, за да утвърдят позициите си, за други променени условия на труд- поради натрупани и ескалиращи преобразувания в този сектор, за трети- да обърнат повече внимание на здравето си, да променят свои навици и не само, за да го подобрят и т.н. Водните зодии приоритетно /Риби, Рак и Скорпион/, но може и представители от други знаци според индивидуалната им карта- ще наблегнат на партньорските взаимоотношения, като водещо, определящо звено за бъдещо развитие.

Бъдете активни и инициативни, особено в направление- преговори, разяснителни разговори…на 28 август Меркурий ще обърне своя ход в ретрограден и ще смени посланията, а и възможностите, с които ни надарява…

 

Овен – Дните  ви стават все по-пълни с ангажименти, но растат и шансовете за себе-реализация в избраното от вас направление. Възможностите пред вас се множат и ако имате ясно поставена цел, която да преследвате- вероятността да я постигнете е повече от голяма. Онова, което може да препятства устрема ви напред и нагоре са предимно хора, които се отчитат за „далеч стоящи” от вас- включително чужденци, висшестоящи личности, понякога по-възрастни авторитети, роднини, взаимодействие с персони на „закона”-буквално или в преносен смисъл. Сега е правилно да концентрирате усилията си върху една водеща тема, с визия за по-далечното бъдеще, а мнозина ще бъдат насочени да действат точно по такъв начин, ще проявят забележителна воля, за да постигнат желаното, ако не веднага, то по етапно през следващите месеци.

Ритъмът на ежедневието ви се променя, понякога това може да се отрази и на навици, съпътстващи приоритети, които се пренареждат по различни поводи. Периодът е много подходящ да получите своеобразна награда за положени усилия през изминалата близо година. Това може да е повишение, назначаване на нова длъжност, морално поощрение или друго…Ако указанията на звездите не съвпадат с очакванията ви обаче, тога вероятно качествено ще промените своята стратегия, бъдещи планове и т.н.

В понеделник привличате внимание, вие сте инициативни, бих казала-пробивни. Пазете се само от спонтанни реакции, способни да изненадат и вас, и околните като следствие и резултат. Вторник и сряда могат да материализират ваши мечти, може да получите своеобразен подарък. Положените усилия са подчертано резултатни. В четвъртък и петък получавате ценни новини, от които да се възползвате, някой от тях не е изключено да ви раздразнят, дори разтревожат, но знанието винаги е сила- насочете го в конструктивна посока, а не безсмислени спорове или други деструктивни реакции. В събота и неделя имате нужда от почивка или най-добре се справяте с дела, които са свързани с вашия дом, семейство, получавате нужната подкрепа и разбиране.

 

Телец – Основна, водеща тема в живота ви сега са сърдечните дела- връзки с любими хора- партньори, може и пораснали деца. Те са фокусна точка по различни поводи- защото на хоризонта се оформят променени условия касаещи този сектор, нови възможности, от които да се възползвате или като минимум да оцените.

Обединяващо правило е, че на всички горе-споменати въпроси вие можете да въздействате и  ще получите адекватно разбиране и подкрепа от определени и важни за вас личности. Но е факт, че това също може да черпи много ресурси- чисто финансови или под формата на вид морален компромис и анализ от ваша страна. В оптимален вариант- инвестирате в любимите си същества, а може и да решите да се отдадете на заслужена почивка и развлечения, които пак се отразяват на джоба ви и не само. В не толкова положителен аспект- внимавайте материални затруднения или разходи да не застанат между вас и близките ви.

Но през настоящия период звездите са на ваша страна, те ви закрилят, надаряват ви с доза късмет и е правилно да сте максимално инициативни, за да не пропуснете някакъв шанс.

Седмицата подвежда към пик от събития или развръзки, оформяне на окончателни варианти и вид прозрения в личните ви взаимоотношения. Ваш е изборът- на къде ще ги насочите…

Понеделник не протича по предварителен график, планувайте на момента, за да сте в крак със случващото се. Вторник и сряда са най-хубавите ви дни и все нещо ще порадва сърцето ви. Можете да направите пробив в избраното от вас направление, бъдете максимално инициативни. В четвъртък и петък се пазете от необмислени харчове, загуби- в пряк или преносен смисъл. В събота и неделя-важни известия, полезни разговори, вид прозрения и новини, които оставят дълбок отпечатък и силно ви въздействат.

 

Близнаци – Всички по-значими събития сега се случват във вашия дом или поне- най-близкото  обкръжение ви указва значимо въздействие на бъдещите  планове.

Подходящо време да се направят положителни реформи в този сектор- като ремонти, уреждане на имуществени казуси, включително- премествания, покупко-продажби и т.н.

В друг случай- вземате важни решения за личния си живот-сключване на брак или пък раздяла, при условие, че някакъв предел от търпение клони към изчерпване.

Така или иначе, партньорските ви взаимоотношения се променят, може да имате усещането, че човекът до вас не проявяват достатъчно разбиране или е  по-взискателен към вас от обикновено, стреми се да наложи авторитета си, без оглед на вашето мнение и т.н. Периодът до 04 септември може да се окаже ключов или много показателен за вашите връзки. За да имате успехи и да преминете по-леко през настоящата седмица е препоръчително да се обединявате, а не да се конфронтирате. Иначе може да се въвлечете в напрегнати ситуации на съперничество, безсмислено упорство, вид конкуренция без ясен изход или да се окажете под влияние на обстоятелства извън контрола ви.

В понеделник приятели и колеги ви изненадват, ежедневието е динамично и няма да ви липсва подкрепа при нужда. Във вторник и сряда се очертават алтернативи, от които да се възползвате, дните са позитивни, възможност да се сдобиете с план А, Б и да осъществите някой от тях. В четвъртък и петък информационният поток е усилен, изяснявате си взаимоотношения, разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате. Привличате внимание и в притежавате достатъчно ресурси, за да насочвате тенденциите. В събота и неделя- получавате подарък-материален или под формата на морално удовлетворение.

 

Рак – Пътувания, премествания, общуване с повече хора, срещи- сега пълнят живота ви на различни нива и се оказват особено полезни за бъдещото ви развитие, а като минимум- получавате приятни и/или полезни новини, които да ви разнообразят или да се възползвате по оптимален начин.

Дори и да съществува някаква натегната ситуация, можете да я разтоварите точно с горе-споменатите варианти.

Въпреки всичко, ежедневието на повечето от вас действително е напрегнато, а това може да се възвърне подобно на бумеранг или да рефлектира върху добрия тон между вас и околните. В друг случай- пазете се от претоварване, отразяваща се върху физическото ви състояние.

Полезно е да сте социално активни, да комуникирате, да обменяте информация, за да не се разминете с шанс, да изгладите недоразумения, най-накрая да се доберете до желан резултат, но са пазете от твърде емоционални реакции, за да не „извадите очи, вместо да изпишете вежди”, ако сте неумерени в изказа…

В понеделник ежедневието е динамично, способно да зададе вектор на развитие за селия период, насочете го в положителна посока. Във вторник и сряда- няма да ви липсва компания или помощ при нужда. Интересни, важни известия. В четвъртък и петък- се пазете от удари под кръста, евентуални обрати, ако не внимавате. Някой от вас научават тайна или забелязват онези подробности, които са способни да застанат между тях и щастието им. В събота и неделя- звездите са на ваша страна.

 

Лъв – Съдбата може да ви направи някакъв доста щедър подарък- чисто финансов или под формата на морално удовлетворение, понякога-материализирана мечта. Ако имате фокусна точка, вид цел- вероятността да я постигнете е повече от голяма, особено, ако това е свързано с общественото ви положение или пък реализация.

В личните взаимоотношения продължава да е „горещо”- връзките могат да варират в широки граници- от спонтанна страст до пълна апатия и отчуждение, според текущи предизвикателства. Едно е ясно-умереност липсва, а ако желаете да поддържате любовния трепет- се въздържайте от крайности в реакциите.

Периодът е прекрасен да разберете- на кого можете да разчитате, кой ви цени или повече черпи от ресурсите ви- парични или други…

Дали някой ви носи полза или щета- се оформя в особено ярки краски като визия до 04 септември. Тенденцията е способна да се превърне в повод за своеобразна „чистка” в най-близкото ви обкръжение.

Ако имате пораснали деца, частен бизнес- те също може да са повод за повишено внимание и разходи, като вид-инвестиции. Това е оптимален вариант.

В понеделник- преобладава ентусиазмът, притежавате и доза късмет,  чрез който да осъществите намеренията си. Вторник и сряда- са ключови за социалния ви статус, имидж-като минимум, но и напълно подкрепящи за вас. Дребни действия имат широко отражение, полезно е да сте максимално активни по интересуващи ви теми. В четвъртък и петък- виждате „истинското лице” на определени хора със значение в живота ви. В  събота и неделя се отдавате на почивка.

 

Дева – През тази и следващата седмица са възможни пик от събития или новини, които под формата на развръзка- да увенчаят усилията ви през изминалата близо година с успех или поне да получите „зелена светлина”, показваща шанс за бъдещо развитие и просперитет. Полезно е да сте максимално активни и инициативни, въпреки че повечето събития и тенденции вече се движат повече по инерция и зависят предимно от натрупан потенциал на развитие.

В душата ви може да е неспокойно, поради вътрешен конфликт и вид дилема, неяснота, по кой път да поемете, особено в частта свързана със семейство и роднини, битови и имотни казуси и т.н. На подобни теми малко можете да влияете и по-скоро е възможно да набележите слабите звена, така че да ги обиколите или да направите оптимален избор и с визия за една по-далечна перспектива.

Понеделник е напрегнат, окачествява се като „трансформиращ” по различни поводи. Вторник и сряда са най-силните ви дни, възползвайте се, звездите са на ваша страна и вие имате шанс да разширите хоризонтите пред вас. В четвъртък и петък не са изключени провокации, способни да ви изведат от обичайното състояние. През тези дни дребни действия имат значимо въздействие върху имиджа ви като минимум. В събота и неделя се разтоварвате в приятна компания.

 

Везни – През тази седмица и до 04 септември си изяснявате много факти относно водещи за вас теми и свързани с близкото минало, зададени тенденции и т.н. В резултат на всичко чуто, анализирано и/или преговорено, мнозина ще се пренесат на нови релси за бъдещо развитие. В този процес, някой връзки могат да се укрепят, но други ще отпаднат окончателно от обкръжението ви, защото осъзнавате истина, защото открито ви провокират, защото трябва да вземете най-правилен за себе си избор, все едно сте на житейски кръстопът.

Мнозина все повече ги влече вид алтернативи-в личен или професионален аспект, така че да променят статуквото и да, това сега може да се случи, като преговаряте, отстоявате правата си, но и съзнателно се стремите да не влизате в конфронтации и по-остри спорове, особено в четвъртък и петък. През тези дни- пик от информация- възползвайте се от нея спокойно и без излишни емоции.

През втората част на периода, ако има нещо, което да препятства чувството ви на щастие или бъдещо развитие- вие ще проявите забележителна воля, праволинейност, така че да превъртите събитията във ваша полза.

 

Скорпион – Около вас е пълно с хора, които могат да са полезни за бъдещото ви развитие, стига да поискате. Моментът е много подходящ да утвърдите позициите си в колектив, а при някой от вас и се налага, защото сте променили средата си, длъжността си или по различни поводи повече зависите от одобрението на близкото си обкръжение. Важното е, че благосклонността към вас е значима и вие имате шанс да извлечете ползи от тази поддръжка на определени лица.

Същевременно, все по-остро стоят въпроси свързани с материалното ви състояние. В някой случаи това е резултата на преувеличени амбиции, които силно ще ви фокусират в тази сфера, може да ви принудят първо да инвестирате, а после и да преуспеете. В други случаи обаче- трябва да се пазите от подвеждане и некоректно поведение към вас самите, от неправилни или необмислени харчове, способни да дестабилизират в значима степен финансовото ви благополучие. Изглежда, че е подчертано важно да „отсявате сеното от плявата”-като приоритети, но не само и то с визия за по-далечно бъдеще, като не пренебрегвате детайли и т.н.

В понеделник ежедневието е напрегнато, не са изключени и изненади, но вие притежавате достатъчно енергия ,за да се справите с всички предизвикателства. Във вторник и сряда популярността ви расте, подходящо време да реализирате и най-честолюбивите си планове. Дните са удачни да заздравите партньорските си връзки, а ако сте сами-едно приятелство може да прерасне в любовна авантюра. В четвъртък и петък се пазете дребно „камъче”, да не преобърне „колата ви”, с която се придвижвате напред и нагоре. В събота и неделя- ако пътувате, можете да прекарате прекрасно. Интересни, приятни известия, понякога и от хора, които са излезли от обкръжението ви…

 

Стрелец – Периодът е много важен за социалния ви статус- кариерно развитие или пък брачни отношения, имидж-като минимум. Раздвижват се тенденции, които са трупани през изминалата година и за първи път са се проявили, „отпушили” през есента на 2015г. Сега е моментът, подобно на финал- да концентрирате усилията си в правилна посока, да сте максимално инициативни, така че да сте доволни от получения резултат. Онова, което постигнете или оформите като визия за просперитет, после ще ви влияе много дълго.

Факт е, че някой от вас попадат и под влияние на външни и независещи от тях обстоятелства, изискващ само по-голяма адаптивност или избор-сега и почти през целия септември, когато мнозина от вас качествено ще преобразят живота си, ще пренаредят приоритетите си, в резултат на направени анализи, пик от събития и т.н.

Самоувереността ви перманентно расте, както и готовността ви да се борите, да постигате желаното, дори и това да ви струва скъпо. Пробивността ви е значима, вие се представяте в нова светлина, способна да повиши авторитета ви, да ви помогне да постигнете почти всяка цел, но също и да ви отдалечи от онези личности, които не са били достатъчно коректни към вас или са ви разочаровали по някакъв повод.

В дома и семейството ви съществуват някакви неясноти, може да има човек или обстоятелство, които ви тревожат, правят ви неспокойни или гълтат голям ресурс вашата енергия- физическа, психическа…Е, изглежда е все по-наложително да изясните подобни казуси и ако не желаете, обстоятелствата ще ви подтикват в тази посока.Разбира се, винаги е по- добре да „водим” събитията, а не да се „влачим” след тях, всеки има право на своя избор…

В понеделник преобладава ентусиазмът, който ви пали, но създава и благоприятни възможности. Във вторник и сряда ежедневието е много натоварено, но и резултатно, вие получавате „зелена светлина” да осъществите намеренията си ,да се придвижите напред и нагоре…ако сте поели в правилна посока-ще го разберете през тези дни. В четвъртък и петък се пазете от недоразумения с ваши партньори-лични или делови. Не са изключени и разяснителни разговори, които не винаги са приятни, но пък са полезни и оздравителни. В събота и неделя сте крайни в реакциите си и печелите от това. За някой-знакови известия или решения.

 

Козирог – Вие сте под влияние на мощна опека от страна на звездите, така че дори и да съществуват в живота ви някакви затруднения, то те пак могат да бъдат превъртени във ваша полза или в последствие да се окаже, че „всяко зло е за добро”. Ако пътувате, занимават ви правни въпроси- буквално или в преносен смисъл, те също се развиват във ваша полза, като се отстраняват евентуални препятствия, възникнали да кажем през първата част на август…

Въпреки всичко, успехите ви може да се крепят на напрегнати разговори, новини, в които си изяснявате истини, а ако има някой, който ви е недоброжелател, препятства чувството ви на щастие- задължително ще покаже своето лице. Не е полезно сега да си създавате врагове, да се конфронтирате ,защото може да се натъквате на всякакви подводни камъни и течения, но това не означава и че трябва да бездействате, напротив! Но заложете на стратегията- с една по-далечна перспектива на развитие, ако е необходимо потърсете помощ, от хора „стоящи далеч от вас”, влиятелни личности, че и роднини.

В понеделник не са изключени изненади, объркващи предварителните ви планове. Във вторник и сряда притежавате късмет и достатъчно механизми, с които да постигнете целите си. И все нещо ще зарадва сърцето ви. В четвъртък и петък се пазете от обрати, особено, ако позволите да ви въвлекат в неконструктивни спорове и да се окажете жертва на чужди идеи и кроежи. Информационният поток е много усилен-разделяте се илюзии, ако има такива, на повърхността изплуват и детайли, обстоятелства,  които не сте забелязвали. В събота и неделя- укрепвате партньорските си отношения или можете да ги насочите в по-положителна за вас посока.

 

Водолей – Периодът продължава да е силно трансформиращ общественото ви положение, имидж или партньорски отношения, като сега ще мерите последните обективно и според реалната им поддръжка към вас, както се казва- на дела, а не само на думи. В такъв процес, можете и ще укрепите онези връзки, които си заслужават, останалите могат да отпаднат от живота ви.

Факт е, че необходимостта да се доказвате или обяснявате пред вид авторитети в живота ви перманентно се усилва, в друг случай- просперирате в конкурентна и напрегната среда. Да действате гъвкаво и правилно спрямо околните е тема, която е пряко свързана с „джоба ви” и финансовото ви благополучие. Така че не бива да позволявате да ви използват, но също е полезно да внимавате с кого и как се конфронтирате…

В понеделник- изненади, интересни новини. Във вторник и сряда ви занимават предимно домашни и лични въпроси – на всички тях въздействате позитивно. В четвъртък и петък- се пазете от прекомерни или необмислени харчове, не са изключени обаче и полезни равносметки- на кого и в каква степен да разчитате. В събота и неделя „почивате активно”.

 

Риби – Водещ фактор за благополучието ви продължават да бъдат партньорските взаимоотношения-лични и делови, а понякога въздействието на околните и на вид обстоятелства върху вас е толкова силно, че можете да имате усещането, че събитията са извън контрола ви и зависят повече от външни фактори, понякога натрупани във времето, но ескалиращи към настоящия момент.

И в известен смисъл е точно така. Вие можете да се борите за своите по-добри социални позиции, но звездите контролирано и целенасочено „пропускат” само онези идеи, отчитани за подходящи или кореспондиращи с вашата предопределеност и потенциал. С останалите- сте принудени да се съобразите или рязко да промените своята посока на просперитет. До 04 септември- става пределно ясно- кои от идеите ви ще се увенчаят с успех и ще повишат авторитета ви, а кои ще потънат и ще се погубят по етапно и през следващите месеци, кои- могат да ви въвлекат в остра конкуренция, вид съперничество и противопоставяне на интереси, проявили се за първи път през изминалата есен и клонящи към развръзки сега.

Залагайте на сътрудничеството, „градете мостове” с определени лица и те ще преобразят начина ви на съществуване, ще ви надарят с допълнителни шансове за бъдещото ви развитие или ще играят ролята на стабилна основа под краката ви.

В понеделник- печелите нещо- материално или под формата на морално удовлетворение. Във вторник и сряда- приятни, полезни разговори и новини. В четвъртък и петък- в дома или най-близкото ви обкръжение може да ескалира конфликт, ако не туширате емоциите и не ги канализирате в конструктивен диалог. В събота и неделя- може да се разтоварите в приятна компания

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply