Седмичен хороскоп за периода 21-27 Август

Седмицата стартира с Новолуние в  последните градуси на Лъв и частично Слънчево затъмнение. Това означава, че новото начало, което ще започне да прораства ще бъде значимо, осезаемо, дори императивно, то трябва да  продължи и доразвие вече стартирани промени. Приоритетно и за всички те касаят сърдечните дела, близки и любими хора, частна инициатива, особено отнасяща се до развлекателния бизнес, хазарт, също- хора, които се свързват с власт, лидери са и указват влияние на всички останали със своите действия.

Слънчевото затъмнение и Новолунието се отразяват подчертано на представителите на Лъв, Водолей, Телец и Скорпион, особено родените в 3 деканат, но и останалите в различна степен.

Новото начало през тази седмица обещава да бъде знаково, прехвърлящо ни на други релси на развитие подчертано в горе-посочените сфери на влияние, оформят се тенденции, водещи теми, които ще ни занимават поне през идното полугодие.

Ясно е, че трябва активно да участваме в тези процеси, да насочваме потока от събития  до колкото това е възможно, защото настоящото Новолуние е обвързано в значима степен с минали решения, настроения и т.н.

Всъщност, мнозина ще действат точно така- инициативно, напористо, ще поемат големи рискове, ще действат смело и са способни да преобразят своя собствен живот, но и на околните. Ако не канализираме огнената енергия в по-подходящ за нас начин, тогава ще попаднем под влияние на чужда воля, може да изпитаме нервно напрежение.

При всички случаи се усилва състезателният хъс, с голям размах и в дългосрочна перспектива…Така по съвсем естествен начин ще се пренаредят социални позиции, едни ще отстъпят, други- ще преминат напред…Едни връзки ще се затвърдят /лични и делови/, ще се скрепят с нови проекти, идеи за общо развитие. Други връзки ще се разпаднат, бързо, дори внезапно…сега или през идните близо 40 дни или най-много полугодие…Следете на къде „духат ветровете“, за да сте адекватни на случващото се.

В обществено значим план са възможни законопроекти, международни преговори и решения /от настоящия период и до средата на октомври/, които ще имат подобно осезаемо отражение, да се надяваме към по-добро.

Цялата седмица е динамична, носеща множество изненади, шансове, обрати…

На 23 август Слънцето ще премине в Дева, постепенно ще успокои страстите, ще ни насочи към повече практични съждения и реакции, на първо време- това е необходимост от адаптация през последните дни, вероятно и защото миналото може да ни застигне по различни начини-известия и не само.

На 26 август Венера преминава в Лъв- любовта и всичко ценно ще придобие нова стойност, нещо скрито може да стане явно…

Овен – Седмицата стартира с Новолуние и  слънчево затъмнение, което ще обнови сърдечните ви дела и в значима степен според вашите желания, вече натрупани енергии и перспективи. Вие може да проявите забележителна инициативност, която за дълго ще предопредели развой на партньорските ви отношения лични или делови, може да промени общественото ви положение и имидж постепенно, поетапно и през идното полугодие с най-голям интензитет през тази и следващата седмица, с развръзки и да оберете „плодовете на посятото“ през февруари.

Седмицата е динамична, изпълнена с много възможности, изненади- внезапни, бързи шансове, но и обрати. Следва да сте нащрек, за да сте адекватни на случващото се, да канализирате потока от събития в по-подходяща за вас посока.

Моментът е подходящ да бъдете социално активни, да градите връзки, които да са мост между вас и желанията ви. Всъщност по различни поводи вие ще бъдете насочени точно в такава перспектива, дори и само поради факта, че някой силно привлича вниманието ви и ви принуждава да реагирате.

Ако имате частен бизнес- подходящо време да го разширите, обновите с творчески подход, преговори, обмен на информация, въпреки че Меркурий е ретрограден.

Ако имате пораснали деца, те ще са повод за радост, но и ще отнемат голяма част от времето ви…

Ежедневието ви постепенно забързва своя ритъм, през втората част на седмицата се налага да пренаредите приоритетите си, някакви въпроси от близкото минало отново ви застигат, за да ги преразгледате, оцените от друг ъгъл преди да продължите напред.

Телец – Новолунието и слънчевото затъмнение ще обнови средата ви на съществуване, това може да са тенденции породени от ваши близки, а може да са лични решения, които се отнасят до недвижимо имущество, благоустройство, премествания и т.н. Каквото и да е, онова, което се породи сега- следствие на собствената ви инициативност или друга енергична личност, част от семейството ви, може да се превърти в база на развитие, водещ приоритет, който да преобрази живота ви през идното полугодие и до февруари…Следете, насочвайте…

Опитвайте се да избягвате конфликти в дома си, стремете  се да обединявате усилията си, а не да се състезавате с любими хора, въпреки, че може да се чувствате и предизвикани в подобен план.

В оптимален вариант- разрешавате имотни и наследствени казуси, инвестирате в дома си, получавате подкрепа от семейството си и в ежедневието, съобразявате се с мнението им, а те влияят на решения, които се отнасят дори до професионалната ви реализация…

През втората част от седмицата силните страсти в душата ви отстъпват пред хладни анализи, равносметки, които може да са възможности от миналото, отново заставящи на пътя ви и способни да порадват сърцето ви, поне да го успокоят. Поглеждате с „други очи“ на партньори или пораснали деца, ако имате такива, вероятно не без причина, а следствие на текущи събития.

Близнаци – Новолунието и слънчевото затъмнение може да постави връзките ви-лични или делови на „други релси на развитие“, според получена информация, проведени разговори, сключени или разтрогнати договори, много зависи- вие самите какво искате. Новолунието ще обнови отношенията и дори общественото ви положение, но онова, което се проявява сега като перспектива не е от „вчера“, то е трупано дълги, но към настоящия момент се проявява, принуждава ви да прелистите „нова страница“, понеже настоящата е изгубила актуалност-образно казано.

Целият този процес трябва да има оздравителен характер, онова, което е качествено- ще бъде заздравено, ще порадва сърцето и ще процъфти, ще обсеби вниманието ви през идното полугодие и ще даде „плод“ през февруари.

Ако нещо си отиде от живота ви, не бива да съжалявате, а и в повечето случаи това ще е съпътствано от лично желание, не само външни влияния.

През цялата седмица енергично отстоявате мнението и правата си, може да влизате в словесни двубои, но имате огромни шансове да излезете победители.

През втората част от седмицата може да изпитате някаква носталгия, да се възобновят стари въпроси, които касаят вашия дом, семейство, но се обновяват, за да откриете оптимални решения и варианти, ако не веднага, то през септември, когато все повече ще натежават като необходимост.

Рак – Новолунието и слънчевото затъмнение ще обнови онова, което имате-общо. Може да придобиете голям подарък от Съдбата, да намерите варианти да повишите доходите си, да си намерите нова и по-доходна работа, а като минимум сте в прекрасен период да утвърдите авторитета си.

Все пак, ако имате някакви стари дългове, трябва да инвестирате-в работа или дом, семейство,  това също ще стане приоритетна тема тази и следващата седмица.

Полезно е да сте максимално инициативни, новото начало може  да материализира мечтите ви, ако не веднага, то поне да прораства през идното полугодие и до февруари.

Следете за разходите си, дали са целесъобразни, а не под формата на загуба, насочвайте, защото това може да е лайтмотив за дълго…

През втората част от седмицата информационният поток се усилва, може да се сблъскате с неразрешени казуси от миналото, нещо като „старата песен на нов глас“, обърнете внимание на случващото се, за да не ви въвлече във водовъртеж от недоразумения до средата на септември.

Лъв – Новолунието и  слънчевото затъмнение от началото на тази седмица е едно от най-важните и значими астрологични събития за вас през годината, приоритетно за родените през седмицата, но и всички останали в различна степен…

Новолунието показва, че вие имате шанс да прокарате нещо ново и значимо в живота си, благодарение на собствената ви инициативност, висока амбиция, но в съчетание с практични оценки…

Сега вие можете да проведете доста успешни преговори, да чуете важни или определящи бъдещото ви развитие новини…Те може да са свързани с ваша мечта, хоби или любими хора /партньори, пораснали деца, ако имате такива/. Каквото и да е, следва да сте максимално активни, за да преумножите успехите си, а постигнатото ще прораства дълго ,да кажем- през идното полугодие, че и повече.

Финансовото ви състояние все още може да е сложно или да възникват някой обърквания, колкото и да е неприятно човек да се занимава с подобни подробности, все пак ще се налага, особено през втората част от периода, когато ще трябва да преразгледате въпроси като приходи-разходи, също- по какъв начин да стабилизирате финансите си, тази тема все повече ще привлича вниманието ви, но също- ще се появяват възможности да въздействате, на този етап- предимно под формата на  идеи, варианти и предложения…

Дева – Новолунието и  слънчевото затъмнение от началото на седмицата може да ви покаже алтернативни начини за печалба, това може да са допълнителни или нерегламентирани доходи, неявна или неочаквана подкрепа от хора извън близкото ви обкръжение…

Вариантите са много, но ви дават шанс, ако желаете да осъществите някаква своя по-далечна или скрита мечта, като на този етап можете да направите първи стъпки, а тя да прораства през идното полугодие и да кажем да даде определени плодове през февруари /според „посятото“ сега-образно казано/. Слънчевото затъмнение може да постави на нови релси на развитие и въпроси отнасящи се до най-близката ви среда на съществуване-дом, семейство, близки, като най-интензивни и показателни са събитията през тази и следващата седмица, но не само…

Ако има теми, които от доста време стоят неразрешени, отнасят се до недвижимо имущество, условия на съществуване, могат да открият нов път да разрешение, по-позитивен, под формата на алтернатива и шанс, точно след новолунието.

Меркурий, вашият покровител е ретрограден, вероятно в душата си изпитвате някакви съмнения, колебаете се по-кой път да поемете, може да се чувствате и преуморени, да имате усещането, че трябва да прелистите „следваща страница“ в живота си и това за повечето от вас ще е така, а в каква степен и как, зависи в значима степен от личните ви желания, също-какво се налага да „жертвате“, оставите зад гърба си, то се изяснява отново- до средата на септември.

Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 23 август, това астрологично събитие може да е свързано с някакво прозрение, нещо скрито да стане явно, да се сблъскате с истина, осъзнаване и т.н. Всичко е за добро, знанието винаги е сила…

Седмицата е динамична, променлива ,планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се.

Везни – Новолунието и слънчевото затъмнение от началото на седмицата може да ви отреди ново място в колектив, защото заемате нова и по-престижна длъжност, понеже сменяте средата си на съществуване…

В друг вариант- вие пренареждате връзките си-лични или делови, някой от тях се скрепват, а други, които са изчерпани остават зад гърба ви.

Възможно е да ви мъчат някакви скрити въпроси, съмнения, такива ,които отчитате за извън контрола ви, свързани са с по-далечни перспективи на развитие или засягат хора стоящи далеч от вас. Тази тенденция може да се усили и през втората част от седмицата да се случи превключващо събитие, което да промени предварителните ви очаквания, намерения.

Седмицата е динамична, предоставяща много възможности, но не са изключени и изненади от страна на околните, които пряко да повлияят на имиджа ви. Не се предоверявайте твърде, бъдете нащрек, за да сте адекватни на случващото се- да не пропускате шансове, но и да не позволявате обрати продуцирани от некоректни личности…

Онова, което постигнете като успех през тази и следващата седмица ще се закодира трайно и ще привлича вниманието ви през идното полугодие. Това може да е въпрос касаещ вашия авторитет и обществено положение, а може и да е конкретна личност, която нахлува в живота ви и все повече ви привлича…

Скорпион – Новолунието и слънчевото затъмнение ви подтикват и ви дават шанс да направите важни стъпки напред и нагоре по отношение на кариерното си, да повлияете на имиджа си и да го трансформирате в по-положителна за вас светлина. Вероятно в този процес няма да липсват енергични личности ,които да ви указват влияние или пък това може да е също нараснала конкуренция, която да ви стимулира да се развивате.

Ако не сте доволни от настоящия си път на развитие или това не е ваше предопределение, тогава ще възникнат императивни обстоятелства, които ще ви пренесат на нови релси на развитие…Всичко е за добро, вие имате възможност да стабилизирате доходите си, да си намерите стабилни доходи и колкото сте по-инициативни, бих казала смели, толкова повече се преумножават възможностите пред вас.

Промените, които се проявяват- следствие на действията ви и/или в съчетание с външни причини, ще се превърнат във водещи въпроси, които ще прорастват през идното полугодие или повече, ще дадат „плод“ през февруари…

Ежедневието е динамично, носещо много изненади, особено по теми касаещи по-далечни перспективи на развитие или хора, които стоят далеч от вас, също- това може да са юридически казуси, необходимост от пътувания и т.н. Планувайте на момента, за да сте адекватни на случващото се…

През втората част на седмицата социалната ви активност нараства, възможни са знакови или интересни новини, разговори с приятели, колеги, касаещи често неразрешени казуси от миналото с алтернативи за тяхното разрешение. Нараства необходимостта да укрепвате връзки, да водите разяснителни разговори, имате силна интуиция, възползвайте се!

Стрелец – Новолунието и слънчевото затъмнение ще постави пред мнозина нови и по-високи цели за реализация, те може да са в съчетание на промяна на най-близката среда на съществуване, разширение на кръга на влияние, може да възникне необходимост от повишение на квалификацията, смяна на „тактиката“ за просперитет или генерално целите ви да се подменят с нови. В основата на всичко случващо са „околните“, някой от тях ви стимулират да се развивате ,подават ви ръка, други играят по-скоро на дразнител, който ви принуждава да вземете мерки и да се защитите..

При някой Стрелци назрява необходимостта да уреждат юридически казуси, документи, в такъв случай събитията ще се развиват бързо и ще имат по-дългосрочно отражение върху начина ви на съществуване-общо.

През настоящия период имате шанс да утвърдите авторитета си в колектив- сред приятели, колеги, защото действате смело, упорито, разчитате на своя опит и не само…

Материалното ви положение е нестабилно, в оптимален случай харчите повече за вид хоби, развлечения близки хора…В не толкова подкрепящ вариант- полезно е да се пазите от грешни ходове, дори загуби, не е препоръчително да задлъжнявате и поемате излишни рискове.

Любими хора ви изненадват, нещо важно и превключващо може да промени предишните ви представи. Всичко е за добро, действа по-скоро освобождаващо, отколкото натоварващо…

През втората част на седмицата се сблъсквате с казуси от миналото, които пряко влияят на социалния ви статус, имидж като минимум. Това са въпроси, на които следва да обърнете подчертано внимание, за да не ви оплетат в мрежи от недоразумения и не само.

Козирог – Новолунието и слънчевото затъмнение ще постави мнозина на житейски кръстопът, може да предизвика кардинални промени според избора, който направите, това касае приоритетно родените между 15 и 20 януари, но и всички останали в различна степен.

Вероятно ще трябва да разчитате повече на важни за вас хора- влиятелни личности ,партньори или те ще са в основата на бъдещите ви решения. Следва да се концентрирате върху укрепването на онези отношения, които ще са мост към успехите ви.

Те могат да засегнат материалното ви положение и онова, което имате общо, да се отразят на имуществото ви, место-живеенето ви и т.н. Каквото и да е, през тази седмица все още можете да влияете на тенденциите, а после те ще прорастват през идното полугодие, ще се превърнат във водещ вектор на развитие до февруари или повече…

През втората част на седмицата попадате в правни спорове-буквално или в преносен смисъл. Изяснявате си истини, неясноти, които не са от вчера, изискват категоричност, която няма да позволи да се лутате в съмнения.

Водолей – Новолунието и слънчевото затъмнение ще засегне предимно партньорските ви отношения-лични или делови, обществено положение.

Вие имате шанс да скрепите връзките си с планове и общи проекти за по-далечно бъдеще, разяснителни разговори, които да изчистят недоразумения и т.н. Същевременно може да ви се струва, че „другите“ се държат прекалено агресивно и/или навлизат в личното ви пространство. На практика сега успехите ви зависят повече от одобрението на важни за вас личности, отколкото от собствената ви воля или влиянието на определени лица върху вас самите е толкова значимо, че ви отнема „контролния пакет“-образно казано.

Трябва да се подчертае, че трансформациите, които се предизвикат в контактите ви сега, после ще са трудно отменяеми, темите които ескалират между вас и другите могат да се превърнат в лайтмотив поне за идното полугодие и да обсебят вниманието ви. Имайте го предвид и насочвайте, имате такава възможност.

В друг случай и ако сте сами- вие имате шанс да срещнете любовта, това може да е енергична личност, която ще преобрази живота ви…

Ежедневието ви е динамично, не е изключено превключващо събитие или информация, която ще промени ритъма му.

През втората част на седмицата се сблъсквате с неразрешени казуси, които касаят материалното ви положение, не позволявайте подобни неясноти да се задълбочават и да предизвикат загуби.

Риби – Новолунието и слънчево затъмнение засягат професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието и вие имате шанс да стабилизирате позициите си, да повишите отговорностите, а паралелно с тях и заплащането, стига позицията ви да позволява това.

Някой от вас могат да получат неочаквани, нови и бързи предложения, които да се отразят позитивно на „джоба им“. Това може да е също трайна тенденция, а може и да е подарък от съдбата, нещо, което вече сте заслужили. В друг случай и ако сте на хонорар, възможностите за печалби се множат според връзките ,които създавате, собствената ви социална активност. Препоръчително е да сте максимално инициативни в това поле, преобразуванията, които предизвикате ще прорастват дълго, като минимум през идното полугодие, способни са да ви превъртят на по-високо ниво на професионален ръст.

Хора близки до сърцето ви-от партньори до пораснали деца, ако имате такива, ви изненадват, налага се да им обръщате повече внимание, да инвестирате в тях-морална или материална подкрепа. Не е изключено превключващо събитие, което да прехвърли взаимоотношенията ви на други релси на развитие.

През втората част от седмицата се сблъсквате с неразрешени казуси, които касаят важни за вас личности, това може да е ценна и осветляваща информация, нова тенденция или пък недоразумение, което ще изисква повече време ,за да се разясни. Анализирайте, насочвайте, опитайте се да стопирате негативите и да наблегнете, преумножите позитивите като не губите от поглед крайните си желания.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply