Седмичен хороскоп за периода 20-26 Юни

От началото на седмицата Венера вече е в зодиакалния знак Рак, а към нея от вторник ще се присъедини и Слънцето. Това е важно астрологично събитие, което бележи нов етап от годината, през който несъзнателно или волево, почти инстинктивно ще се насочим към теми, които се отнасят до най-близкото ни обкръжение, а именно- нашето семейство, дом…Венера и Слънце са в аспект-съвпад все още и ще създават благоприятни условия да хармонизираме или подобрим средата си на съществуване.  

По „звездно разписание”, почти през целия юли ще имаме шанс да извършим положителни промени в този сектор, като изясним евентуални недоразумения, скрепим връзките си с любими хора, може да се извършат доста целесъобразни битови покупки, ремонти, да се предприемат премествания или пък уреждане на наследствени дела…все теми, ескалиращи по различни поводи…

Ще отделяме все повече внимание на лични приоритети или професионалните ангажименти ще зависят силно вътрешното ни спокойствие, подкрепата от страна на близките ни.

Това е време, през което ще демонстрираме своята привързаност чрез грижа и всеотдайност, а емоционалният фон, който зададем в своя дом, трансформациите, които предприемем после ще ни влияят дълго.

Ако все пак, не усещате своето щастие у дома, ако до края на юли  не успеете да пуснете свеж и топъл полъх в него, това ще е сериозен „сигнал”, че необходимостта от обновление е по-скоро императивна, отколкото пожелателна…

Водещ мотив за всички предприети действия ще се оказва желанието засигурност. Ще се търсят здрави опорни точки, защото емоционално ще сме по-уязвими. Щастието ще се  намира във фундаментално заложени  навици, привързаност, че и възпитание…

Чувствата не са повърхностни- напротив. Анализираме ги в дълбочина, ако имаме партньор до себе си- ще забелязваме всички негови реакции, ще искаме подчертано доказателства за взаимна обич, но също и ще даваме подобни доказателства.

Ако сте сами и започнете нов любовен роман през следващите 3-4 седмици,  бързо можете да стигнете до  идеята за сключване на брак.

Същевременно до петък, Меркурий създава „друг фронт”, който продължава да отключва „отрезвяващи” съждения, вероятно не без причина, а благодарение на важни новини /в частен или по-глобален аспект/, събития, които ни разделят с някакви илюзии.

Разяснителните разговори са неефективни и само ни прехвърлят от един проблем върху друг. Не е препоръчително да се подписват договори…

През първите три дни настроението е неустойчиво, може да се раздвояваме между това което искаме и онова, което трябва да правим.

През втората част от седмицата постепенно надделява целесъобразността…

 

Овен – Теми свързани с домашните условия на съществуване или отношения в семейството ескалират по различни поводи. Може да се замислите на този етап за някакви преустройства, които поетапно да осъществите до края на юли. В значима степен те трябва да хармонизират най-близката ви среда, а и чувство за сигурност, от което имате все по-нарастваща нужда.

За целта, всеки един от вас ще предприеме различни действия от ремонти, премествания и уреждане на имуществени въпроси до целенасочени инициативи за скрепване на връзки, които се отчитат за важни.

Изглежда през тази и следващите няколко седмици, поговорката „моят дом е моята крепост” ще бъде подчертано валидна за вас, а вие истинска подкрепа или усещане за щастие ще откривате предимно в семейството си.

Склонни сте да действате емоционално, крайно, защото в душата ви е неспокойно. Търсите уют и/или своето място под Слънцето, особено, ако все още не сте припознали подобно кътче за себе си. Можете успешно да повлияете на тези въпроси сега и през идния  месец.

Водите напрегнати разговори или получавате новини, които ви действат отрезвяващо, събуждащо, осветляват се подробности, които сте пренебрегвали до този момент. В крайна сметка- информацията е винаги полезна и вие можете да се възползвате от нея. Въпреки всичко, не е препоръчително да предприемате разяснителни разговори, защото те едва ли ще водят до консенсус.

В понеделник и вторник интересни новини, които правят настроението ви по-неустойчиво от обикновено. В сряда и четвъртък може да бъдете крайни в реакциите си, волево превъртате начина си на съществуване в желана от вас посока. В петък и събота няма да ви липсва компания, може да се оказвате в център от внимание. Ежедневието е доста динамично… В неделя може да имате нужда повече от релакс и почивка.

 

Телец – През тази и следващите близо три седмици вашата социална активност перманентно ще се усилва, поради променени условия на съществуване и необходимост да се доказвате повече от обикновено или защото са нараснали амбициите ви. Звездите ще ви надаряват с шансове да можете да влияете по-лесно на околните чрез дар словото си, да привличате симпатизанти и хора, които да подпомогнат честолюбивите ви планове, да се срещате или запознавате с лица, които да ви носят ползи или удоволствие.

Информационният поток се усилва, а с него и вариантите пред вас за просперитет.

Вашата покровителка Венера вече е в зодиакалния знак Рак и ще ви направи по-емоционални от обикновено, бих каза чувствителни, дори раними по отношение на околните- чутото може да остави дълбок отпечатък в сърцето ви за добро или зло. Вие сте наблюдателни, оценявате всеки жест, който се анализира в дълбочина със съответните последици, особено в дните до сряда.

Същевременно материалното ви положение клони към усложнение по различни поводи и през целия период не е препоръчително да поемате рискове в този сектор, необходимо е да си правите точен разчет на приходи-разходи, бъдете внимателни при подписване на документи и по възможност не задлъжнявайте, не позволявайте чисто финансови теми да застават между вас и близките ви. В петък и събота- можете да повлияете положително на тези теми като намерите изход чрез подкрепа от околните или получите бонус ,спечелите нещо… В неделя- избирайте внимателно компанията си, разбирате на кого можете да разчитате, а кой ви носи повече щета…

 

Близнаци – Вие сте в подчертано „отрезвяващ” период, склонни сте да преосмисляте своите бъдещи перспективи на развитие и в този процес важен коректив се оказват вашите партньори-лични или делови, които ви поставят някакви условия, коригират или направо променят плановете ви със своите условия, изисквания, а може би и различно от очакваното поведение. Може да гледате с „други очи” както на важни за вас хора, така и на визията ви за бъдещо развитие…

Имиджът ви продължава да се трансформира ,вероятно, защото самите вие не сте същите и сте склонни да покажете една друга своя страна.

Мисълта ви е ясна ,точна, много ви помага при вземането на решения, тъй като повече от всякога действате тактически и съобразно крайната цел, отколкото емоционално…Вероятно и ви се налага да лавирате по различни поводи и да, усилията ви ще дадат положителни резултати, така че през тази, а и следващите близо три седмици вие можете да повишите благосъстоянието си, да материализирате идеите си, да спечелите- морално удовлетворение или финансови поощрения.

За вас започва ключов период, през който можете да направите много за собственото си благополучие, като уредите домашни, битови въпроси и/или разчитате на семейството си, като собствената ви инициативност в професионалната ви реализация се увенчава с успехи…

До четвъртък подобни въпроси свързани с приходи-разходи и/или тяхното стабилизиране са водещи, очертават се шансовете за печалба, на какво можете да разчитате, а също и кои са пробойните в това поле. Опитайте се да избягвате всякакви крайности и окончателни решения до края на седмицата, не поемайте излишни рискове. Най-хубавите ви дни са петък и събота, а в неделя провеждате важни, разяснителни разговори.

 

Рак – Слънцето и Венера вече транзитират през вашия зодиакален знак, така че ще ви енергизират, ще подействат положително на самочувствието ви, на инициативността ви, така че вие ще сте все по-активни по отношение на приоритетни за вас теми, постепенно ще усетите, че умеете повече да контролирате или влияете на текущите събития.

Прикривани, потискани емоции изплуват спонтанно на повърхността, водите се според натрупани преживявания, отключващи поетапно и почти през целия юли възможността да реализирате и най-смелите си планове, също и такива, които се свързват с по-далечни хоризонти- в пряк или преносен смисъл.

Венера е „малкото щастие”, което ще ви закриля през следващите близо 4 седмици. През това време се променя имиджа ви в резултат на обновена линия на поведение или дори трансформации, които сами предизвикате във външния си вид, съдействащи за вашия чар, способност да влияете на околните. Ще установите и че притежавате доза късмет в избраното от вас направление.

Въпреки всичко, все още съществуват теми, които ви тревожат, отчитат се за извън контрола ви и може да са свързани с професионалната ви реализация, също идеи за далечни пътувания, хора, извън близкото ви обкръжение или роднини, а за някой- ескалация на юридически дела. Пик от събития в това направление до сряда ще ви дадат яснота, а и ще оформят някакви варианти пред вас, но и ще изискват адекватни решения.

Ежедневието ви е доста натоварено, ритъмът му се определя от неотложни или допълнителни ангажименти ,включително и наложени от авторитетни, важни за вас личности, особено до четвъртък, тенденция, която може да предизвика разяснителни разговори. Това е подходящо време да изясните спорни въпроси, да стиковате собствените си очаквания с тези на околните. Всъщност звездите силно ще ви подтикват в това направление и могат да сложат вид разграничителна черта между чувства и разум, като накрая ще победи целесъобразността… В петък и събота- прозрения, склонни сте на крайности. В неделя- ярки емоционални преживявания.

 

Лъв – Вие сте на път да приключите един годишен цикъл и съвсем естествено се насочвате към вид ретроспекции, анализирате с какво искате да продължите напред, по кой път да поемете, замисляте се за алтернативи за бъдещо развитие, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

Всъщност това е правилният подход, защото сега и през следващите близо три седмици пред вас действително ще се разкрият допълнителни варианти- за печалба или просперитет, ако ги търсите. А онова, което трябва да оставите зад гърба си ще се прояви в по-ярки краски, така че да му обърнете внимание и да вземете съответни мерки. До средата на юли разбирате в пълна степен коя част можете да контролирате, коя препятства успехите ви, а и чувството ви на щастие. Важното е, че звездите ще ви дадат право на избор.

Повечето от вас имат нужда от почивка, в известен смисъл дори е препоръчително да намалите темпото, да обърнете повече внимание на лични въпроси, дори и на физическото си състояние.

Ежедневието ви продължава да е натоварено, възникват допълнителни ангажименти, вие решавате как и дали да ги делегирате с околните.

До петък хора близки до сърцето ви- от деца до партньори и приятели се превръщат в друга фокусна точка, която ви превърта в съвсем друга обстановка. Внася се значима яснота, благодарение на разговори и новини, които ще разплетат сложен възел. Най-показателни или ключови са понеделник и вторник, сряда и четвъртък са динамични, напрегнати, но успешни. В петък и събота популярността ви расте, влиянието ви над околните също. В неделя сте много емоционални, внимавайте, пазете се от крайни и необмислени реакции.

 

Дева – Вашата социална активност расте паралелно с популярността ви и влиянието ви над околните. Сега и през следващите близо три седмици вие можете да завоювате нови и по-добри позиции за себе си, благодарение на собствената ви инициативност и повишени амбиции. Не е изключено обаче, също да сте поставени в ситуация, в която действително ви се налага да се мобилизирате и да се доказвате пред другите повече от обикновено, поради променени изисквания от страна на ваши партньори-лични или делови, поради обновени ангажименти на работното ви място, нарастващи ангажименти и т.н.

Каквото и да е, вие навлизате в много силен период, през който поетапно ще отстранявате евентуални пречки към просперитета, чувството за щастие, успехите, благодарение на отличните ви комуникативни умения, връзките, които ще заздравите или новите контакти, които ще осъществите…

Вие сте един от зодиакалните знаци, който се намира в ключов период относно социалното си развитие и всяка ваше действие, че и изказана идея се закодират трайно в бъдещото ви развитие. Към настоящия момент тенденцията ще се имплантира в обновения ви имидж и/или положение в колектив,  така че е важно да се концентрирате в посока- да градите „мостове”, а и вероятно обстоятелствата сами ще ви насочват към подобни тенденции.

Юпитер вече е директен и до септември бързо ще разширява хоризонтите пред вас, а от вас се изисква да подберете правилните цели и желания, които ще прорастват…

В понеделник, вторник и сряда сте много емоционални, но успявате да извлечете ползи в обективно сложни ситуации. В четвъртък, петък и събота ежедневието е много динамично, но резултатно, справяте се дори със задачи, които иначе са били отлагани или препятствани. В събота- разяснителни разговори.

 

Везни – Навлизате в ключов период относно социалния ви статус, защото вземате важни решения, понеже звездите ще ви подтикват да търсите, съответно- намерите своето най-подходящо място, което да ви носи удовлетворение.

Амбициите ви нарастват, а паралелно с тях и инициативността ви, която е способна да отключи пик от събития и развръзки, превъртащи „колелото на Съдбата” в една по-позитивна за вас посока.

Повечето  от вас са склонни да променят линията си на поведение, да действат гъвкаво и креативно, тенденция, която ще благоприятства професионалната ви реализация, като напрежението, което ескалираше през последните месеци постепенно може да спадне или направо да бъде туширано през настоящия период и поетапно през следващите три седмици.

Мотивите за трансформации, които ви подтикват да действате- чрез новини да кажем, са най-силни до края на тази седмица, после утихват.

Ако се възползвате правилно от енергията на звездите- шанс да повишите доходите си, да спечелите бонус, да си намерите нова и по-подходяща реализация от сега и до средата на юли.

Друга фокусна точка е семейството ви, с какво трябва да се справяте в този сектор, получавате първи сигнали за бъдещи тенденции в дните до сряда. Може да обсъждате перспективи, да вземате важни решения.

В четвъртък, петък и събота притежавате доза късмет, по-лесно постигате намеренията си, ще има хора, които да порадват сърцето ви. В неделя „почивате” активно, пазете здравето си, не се претоварвайте.

 

Скорпион – Границите пред вас се разширяват- в пряк или преносен смисъл. През тази и следващите близо три седмици вие ще бъдете съпътствани от доза късмет, който безспорно ще повлияе положително и на настроението ви, на възможността да достигнете нови и по-високи успехи- в личен или професионален аспект.

Склонни сте да гледате по-философски на нещата и дори да има някой нетолкова приятни оценки – например за приходи-разходи, вие пак можете да намерите благоприятен изход или пък няма да позволите подобни теми да помрачат доброто ви настроение и нарастващия ви ентусиазъм.

Зараждат се идеи или предпоставки за пътувания, ако ги осъществите- обещават да са доста приятни. В друг вариант- хора извън близкото ви обкръжение постепенно обсебват вниманието ви.

Някой от вас може да се концентрират върху уреждането на юридически казуси и в този случай- звездите ще бъдат на ваша страна.

Информационният поток се усилва и до четвъртък получавате важни, интересни новини. Подходящо време да потърсите-откриете влиятелна опека.

В петък и събота ви занимават приоритети с вашия дом  и семейство, условия на съществуване, през тези дни с по-голяма лекота въздействате на подобни въпроси. В неделя се отдавате на романтика, но в душата ви е неспокойно, не е изключена и някаква носталгия…

 

Стрелец – Може да имате усещането, че се намирате на прага на житейски кръстопът или на вас самите да вие трудно да намерите най-вярната за вас посока. От една страна са желанията ви, а от друга- бързо променящата се около вас обстановка, която ви подтиква да сте по-адаптивни от обикновено.

Завладяват ви силни страсти и желания, така че ще сте по-крайни и безкомпромисни в своите реакции и решения.

Тенденцията може да обнови средата, в която живеете или пък самите вие ще се представяте в съвсем друга светлина, която ще принуждава околните повече от обикновено да се съобразяват с вашата воля.

През тази и през следващите близо три седмици мнозина ще извършат някакви положителни преобразувания в статуса си- кариерно развитие, семейни отношения, ще могат да разчитат на подкрепа от страна на лични или делови партньори, авторитетни лица и т.н.

Въпреки всичко ескалират допълнителни харчове, внимавайте и не поемайте излишни рискове в този сектор сега и до средата на юли.

Най-рискови в това отношение са дните до четвъртък. Разчитате на семейството си, получавате подкрепа от близките си. В петък и събота няма да ви липсва приятна компания, интересни новини и срещи. В неделя- имате нужда от почивка, тонусът ви не е много висок, пазете се от прибързани реакции.

 

Козирог – През тази и през следващите близо три седмици популярността ви постепенно ще нараства, вие с по-голяма лекота ще привличате погледи, поддръжници, хора, на които можете да разчитате при нужда.

Партньорските отношения се превръщат във фокусна точка, защото човекът до вас се нуждае повече от внимание или пък навлизате във важен етап във взаимоотношенията ви, когато ги обновявате, „рестартирате”, насочвате в една по-благоприятна посока.

Прекрасно време да скрепите настоящите си връзки, да изясните евентуални недоразумения, особено в дните до четвъртък.

Ако пък сте сами, току виж откриете своята половинка сега или до средата на юли.

На работното ви място може да съществува известно напрежение, което за да туширате, следва да се обединявате с други и влиятелни лица, а не да се противопоставяте. Успехите ви вече зависят, преминават подчертано през одобрението на околните. В известен смисъл те ще ви „проверяват” или провокират по различни поводи, така че да отстоите позициите си.

В петък и събота- печелите финансов бонус или морално удовлетворение. В неделя избягвайте неконструктивни спорове. Може да чуете думи, които да оставят дълбок отпечатък в съзнанието ви.

 

Водолей – Фокусна точка за вас все повече се превръща материалното благополучие, на което можете да повлияете положително през тази и следващите близо три седмици, като се докажете на работното си място и получите повишение, финансов бонус или пък като си потърсите и намерите по-подходяща за вас професионална реализация.

Ежедневието ви става все по-динамично, изпълва се с ангажименти, понякога допълнителни или непредвидени, но в пълна степен водещи до отлични резултати.

Хармонизират се отношенията ви на работното място, срещате сърдечност, разбиране, а ако сте сами- леки флиртове могат да прераснат в любовна авантюра до средата на юли.

Настоящите ви връзки с хора близки до сърцето ви- от деца до партньори, че и приятели- изискват повече внимание, ресурси, вид корекция според текущи обстоятелства и провокации. Следва да ги насочвате съзнателно в по-подходящо за вас направление, приоритетно до четвъртък, когато става ясно- какво препятства чувството ви на щастие, какво ви помага и следва да наблегнете на него.

Петък и събота са най-хубавите ви дни, възползвайте се! В неделя- не позволявайте финансови въпроси да застават между вас и любимите ви същества.

 

Риби – Звездите ще усилят вашата емоционалност, но също и чар, способност с по-голяма лекота да печелите симпатии, да давате и получавате сърдечност. Изглежда, че през тази и следващите близо три седмици все ще се намери някой който да порадва сърцето ви.

Прекрасен период да заздравите партньорските си отношения- лични или делови, а ако сте сами- да откриете своята половинка в живота. Почти през целия юли ще имате подобни шансове.

На този етап обаче, звездите ви подтикват да се разделите с някакви илюзии, обстоятелства или представи, които не кореспондират с действителността, да отворите нова страница…Дните до четвъртък са показателни или текущите събития силно ви подтикват в нова посока на развитие, възможни са ключови, неочаквани провокации, но и шансове…

В петък и събота пред вас се разкриват допълнителни алтернативи за печалба- финансова или като морално удовлетворение. В неделя- по различни поводи сте в център от внимание, трудно ви е да прикривате натрупаните във вас емоции.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

снимка: http://ladymagazine.bg

No Comments Yet

Leave a Reply