Седмичен хороскоп за периода 20 – 26 Август

Август навлиза в решителната си фаза. За мнозина това означава, че настъпва време за решителни действия по някой важни въпроси. Въпреки тези ангажименти, ако все още не сте, сега е момента да помислите и за почивката си!

Голямо отражение за мнозина ще окаже пълнолунието в Риби, което предстои да се случи на 26-ти август.

Ефектът от Пълнолунието ще се усеща най-силно на 25 и на 26 август. И през двата дни е важно да сме изключително внимателни, понеже повечето от нас ще усещат конфликт между емоциите и съзнателните си желания, който може да се прояви на различни нива от нашето съществуване. От една страна ще бъдем изключително чувствителни, състрадателни и сливащи се с околните (Луна в Риби), от друга ще има част от нас, която да иска да запази автономност, рационалност и ред в мислите и действията си (Слънце в Дева).

Като цяло ситуацията ще се развива благоприятно. Възползвайте се от това стечение на обстоятелствата!

Овен – Седмицата няма да бъде от най-леките за вас. Ще се наложи да защитавате интересите си и да се утвърждавате, дори там, където авторитета ви е безспорен.

Приемете спокойно нещата и не влагайте прекалено емоции и притеснения. Действително периодът е наситен на изпитания от интелектуален, емоционален и физически характер, но скоро ще свършат. Предстоят ви и хубави моменти. Финансовите приходи ще подобрят настроението ви в края на седмицата и ще създадат повод за празнуване. Семейството ви ще се сплоти, пък и ще имате причина да отбележите важна годишнина.

Отложете пътуванията, намерете по-интересни занимания за почивните дни или се отдайте на почивка. Нови запознанства ще ви подтикнат да станете по-великодушни и с готовност ще работите върху проблемите на другите.

Телец – Дайте простор на въображението и творческата си насоченост. Доверете се на вътрешния си глас и по-често се вслушвайте в детските си желания. Търсете истината в тях.

Там са не обременените ви от физическия свят мечти. Лесно ще стигате до реализацията им и ще оставате доволни от себе си. Ако се почувствате податливи на изкушения и крайности, съумейте да потушите в себе си тези си импулси. Рискувате да загубите пари и достойнство. Финансови успехи ще ви помогнат да подобрите семейния бюджет и да направите възможни планирани пътувания. Подгответе се и за евентуални недоразумения с хора от обкръжението си.

Спазвайте договореностите и не проявявайте егоизъм. Не забравяйте, че това, което не ви се полага, не ви се дава. Ако решите, че може да го имате, грешите. Ще ви струва в пъти повече и ще съжалявате.

Близнаци – Няма да ви липсват трудни моменти и често ще мислите, че се трудите напразно. Бъдете сигурни, че това не е така и скоро ще се убедите сами.

Станете устойчиви на изпитанията на съдбата и мислете за моментите, които предстоят. Те ви носят по-добри реализации. С интимния партньор не влизайте в преки сблъсъци за да не се стигне до нежелани последствия. Волята ви е непреклонна, но има нужда да се огледате с чужди очи. Тогава може би ще видите истини, които ви убягват. Трудностите идват за да ни подготвят за по-следващи етапи, в които ролята ни ще бъде значително по-голяма от сегашната.

Радостта ви ще бъде неизмерима от събития свързани с вас и ваши близки. Споделете ги и ще имате щастливи поводи за празнуване.

Рак – Бъдете търпеливи и не пресирайте събитията, желаейки по-скоро да видите резултатите. Това е начин да избегнете разочарованията и да запазите всичко, което сте постигнали до тук.

Ако имате планове за разширяване на бизнес си, изберете внимателно подходящия човек, който ще ви подкрепи финансово и с професионални съвети. Притесненията ви, свързани със здравето ще отшумят по-бързо, ако вземете мерки и следвате препоръките на специалистите. Учейки се от чуждия опит, повишавате своя, без това да се отразява негативно на авторитета ви. Онези, чието съзнание и мислене е свързано с промените, ще търсят начини за печеливши инвестиции.

Опитността ще им помага да минават през непознатите сфери на живота си по-леко. Щом намеренията ви са чисти, ще печелите симпатията и активността на хора, имащи добро положение в обществото и заедно ще преодолявате проблемите по пътя.

Лъв – Покажете с мисленето и действията си, че сте носители на позитивна енергия и заедно с другите работете в подкрепа на добрите идеи и решения.

Общите ви усилия ще благоприятстват доходите и настроението ви, което ще се отрази добре и на семейството ви. В професионален план ще изпъквате с качества и подготовка, което ще ви отрежда водещи позиции при взимане на отговорни решения и в управлението. Предстои да стартират интересни проекти, в които участието ви ще е от значение не само лично за вас, но и в по-голям план. Без затруднения ще създавате нови връзки и ще разширявате кръгозора си, това са все неща, които ви се отдават.

Добрите ви идеи ще срещат разбиране и ще може да ги реализирате, стига да сте последователни в действията си. Новостите ви привличат и без да се конфронтирате с никого, прилагайки ги, ще вървите напред. Обикновените на пръв поглед неща ще ви носят приятни вълнения, живеейки в мир със себе си и с околния свят.

Дева – По убедителен начин ще работите и живеете, показвайки силата на духа си. В защита на добрите идеи и решения ще търсите по-широка подкрепа и лесно ще стигате до разума и сърцата на онези, към които се стремите.

Общите ви усилия ще благоприятстват доходите, семейната атмосфера и настроението ви. Видим напредък ще имате в професионалното си развитие, благодарение на качествата и подготовката ви ще участвате активно при взимане на отговорни решения и в управлението. Предстои да стартират интересни проекти, в които участието ви ще е от значение не само лично за вас, но и в по-голям план. С лекота ще създавате нови контакти и ще разширявате кръгозора си, чувствайки се на мястото си.

Новостите ви привличат и с практичен подход ще намирате приложението им в делата си. Подготовката за важно събитие е в ход и много неща очакват вниманието ви.

Везни – Чувството ви на неудовлетвореност от работа, семейство и обкръжение ще ви накара да се замислите повече над живота си. Ще се радвате на повече внимание и взаимност, ако промените нагласата и мисленето си.

Не винете другите, търсете отговорността в себе си. Какво значение има, че някой друг е виновен, когато вие сте тъжни и страдате. Вземете нещата си в свои ръце и действайте, бъдете себе си. С по-ведър поглед, настроение и удвоени сили ще се погрижите за материалната си осигуреност, очаквайки живота ви да стане по-спокоен и добър. Възможности няма да липсват, най-вече там, където имате интереси и влагате енергията си.

Нещата, които харесвате и ги притежавате ще запълват липсата на онези, които не може да имате. Разбирането ви за това говори за духовна зрялост, и ако имате такава, то вие сте сред първенците.

Скорпион – Ще постигнете максимума в усилията си, работейки върху идеите и реализирайки ги бързо и без затруднения. Дните са наситени с енергия, не бива да губите надежда за нищо, в голямата си част плановете ви ще се осъществят.

Да радвате хората около вас е в приоритетите ви, както и да следвате интересите си. По свой начин ще съчетаете и двете, така щото да има настроение и хубави поводи за празнуване. Бидейки толерантни към партньорите си, ще следвате решенията им, разширявайки собствения си мироглед. Идващите дни са силни за вашия бизнес, делово представяне, позиции на работното място и в обществото. Успехи ще имате в много направления и ще се поздравите с материални придобивки.

Неспокойната ви душа ще се погрижи да внесете повече топлина и ведрина в дома си и в сърцата на любимите ви хора. Грижейки се за тях се погрижете и за себе си.

Стрелец – Отново ще се доверите на прагматичния си усет и няма да сгрешите. Ще извличате полза там, където другите грешат и затъват. Доверявайки се на интуицията си ще пристъпвате към осъществяване на смели ходове и търсейки най-доброто за себе си, ще успявате.

Служебните ви ангажименти няма с нищо да изненадват обиграният ви професионализъм. Лобито ви в средите на власт имащите е силно и от това ще извлечете редица привилегии. Емоционалният ви живот ще ви носи доволство и повече от всякога ще се отдавате на удоволствия. Ще демонстрирате независимост, показвайки предимствата си в търсене на себеподобни. Внимавайте да не се натъкнете на някой, по-независим от вас и да влезнете в остри противоречия.

Козирог – Овладейте напиращите у вас емоции. Сами провокирате неблагоприятните ситуации, като давате път на нечии не добронамерени желания.

По-бързо ще се избавите от всички тях, ако станете по-търпеливи и дипломатични, и покажете на всички доброто си отношение. Насочете поглед навътре в себе си, към собствените си усещания, чувства, вълнения и тревоги. Животът, към който се стремите е далече от реалността и е справедливо да си отговорите какви цели преследвате и дали те са в хармония с потребностите ви(финансови и духовни). Професионалните ви резултати ще се подобрят, ако се освободите от натрупалата се енергия, водеща ви в грешна посока.

Живейте по-опростено, изчистете от агресия мислите си и направете по-светли желанията си.

Водолей – Добро развитие на делата ви и един проблем по-малко. Ще продължите да работите по проекти, надявайки се чрез тях да задоволите финансовите си очаквания.

Най-често ще приключвате започнатото в срок и в края на седмицата ще се поздравите с добри приходи. Разполагайки с тях и с други, добити и чрез кредит, ще проучите пазара и ще помислите за подходяща инвестиция. Добра възможност е влагането им в недвижим имот. Други от вас ще предпочетат да участват в колективни форми на изява. Успехът ще повиши увереността им и подобри самочувствието им. Бъдете внимателни в общуването с партньора ви, уважавайте желанията му и не правете нищо на инат. Ако сте семейни търсете подходящите форми да изразите любовта към близките си, парите не са достатъчни, когато липсва внимание.

Празнината в душата ви се забелязва, за това говорете открито, без да се притеснявате, че може да останете неразбрани. Подходящ начин за разтоварване от стреса е да потърсите спокойствието и красотата на природата.

Риби -Податливи сте на емоции от всякакъв характер. Пазете се от пориви на силна амбиция, които могат да ви подтикнат към действия, стоящи в страни от възможностите ви.

Ако рискувате, ще носите сами последствията. Повече успешни ще бъдете, ако планирате действията си и в детайли осъществите намеренията си. Индивидуалното у вас ще взема преднина, показвайки добро самочувствие, силна воля и независимост. За всичко това ще ви е нужна енергия и в края на периода ще се чувствате уморени. Гледайте да се възстановите пълноценно. Ще привличате интереса на повече хора и е възможно да ви изненадат с внезапни проверки или други мероприятия, носещи ви напрежение.

Подгответе се, без да се притеснявате излишно. Не пренасяйте в романтичната си връзка от напрегнатото си ежедневие, то само би ви попречило да се насладите на щастливите си мигове.

 

 

 

 

източник: https://www.astrodata.bg/

 

No Comments Yet

Leave a Reply