Седмичен хороскоп за периода 19-25 Февруари

Слънцето преминава в Риби още в понеделник и ще акцентира силно този сектор, в който са се събрали още три планети. Това влияние ще ни насочи към по-голяма чувствителност, склонност да се потапяме дълбоко в нашите  скрити желания, страхове…Съответно- неявни процеси до скоро ще стават все по-видни, ще определят линията ни на поведение.

През следващите дни може да не атакуваме пряко онова, с което не сме съгласни, но може да използваме доста обиколни пътища, изобретателен подход, а често и манипулации, за да постигнем своето.

Възможно е и да се сблъскваме с подобни процеси, които ни мобилизират или разделят с илюзии.

За периода е характерно още, че не рядко намеренията ни ще са по-добри, отколкото реалните действия. Причините за това могат да бъдат много- притиснати сме от определени обстоятелства, подсъзнанието ни работи на пълни обороти и създава силен фокус върху нещо неустоимо, което да ни отклони от първоначалните идеи за развитие.

Имаме силни предчувствия, на които е добре да се доверяваме, въпреки че е добре да се пазим от внушения и само-внушения, границата между двете тенденции ще бъде много тънка.

Хубавото е, че през цялото време, особено през последните дни- ще можем да откриваме алтернативи, които да ни подкрепят и да ни измъкват от сложни и заплитащи се ситуации. Все повече ще можем да стабилизираме своите позиции, точно- като се възползваме от варианти, които могат да се оказват доста надеждни и то за дълъг период от време.

Въпреки всичко е добре съзнателно да се стремим да скрепваме своите отношения, да не позволяваме недоразумения да ги рушат. Вероятността от разяснителни разговори, които да поставят много връзки пред дилема- как да се развиват в бъдеще е повече от голяма. Сблъскваме се със своеобразен изпит за устойчивост, здравина на отношенията, които се оказват между идеали, романтични представи и действителност. Нека това да не е повод за разочарования, а ясен поглед, който ще изчисти евентуални негативи, ще обогати чувствата с повече нежност и топлина. Иначе и в по-неприятна форма- можем да разберем или да станем жертва на предателства…Особено показателни са петък, събота и неделя.

В месеца на Риби е подчертано важно да се обграждаме с позитивно настроени хора, да дадем път на мечтите, които да прорастват след изминалото Новолуние, а не на нещо друго…

Щастлива и успешна седмица за всички!

Овен – През тази седмица може да ескалира усещането, че не всичко зависи от вас, понеже се сблъсквате с външни и независещи от вас обстоятелства, които препятстват бързото придвижване в желаната от вас посока, като минимум- може да се сблъскате с вид некоректност. Преди да продължите напред следва отстраните от пътя си онова, което препятства развитието ви, чувството на щастие-общо. Звездите много силно ще ви подтикват в тази посока.

Същевременно пред мнозина ще се оформят все по-ясно алтернативи за развитие, които ще засегнат ключови за вас въпроси, ще подействат като облекчение, ще имат положителен ефект върху имиджа ви и т.н.

А някой, които са по-смели и упорити- ще сбъднат своя тайна мечта.

Все пак следва да сте по-внимателни при пътувания, въпроси свързани с правни казуси-буквално и в преносен смисъл. Вглеждайте се в подробностите, допитвайте се до професионалисти, ако е възможно- отложете подобни ангажименти за март.

Хора извън близкото ви обкръжение също може да ви тревожат, не ги изпускайте от поглед, за да не изпуснете водещи за вас тенденции.

Телец – През тази седмица може да ескалира усещането, че не всичко зависи от вас, понеже се сблъсквате с външни и независещи от вас обстоятелства, които препятстват бързото придвижване в желаната от вас посока, като минимум- може да се сблъскате с вид некоректност. Преди да продължите напред следва отстраните от пътя си онова, което препятства развитието ви, чувството на щастие-общо. Звездите много силно ще ви подтикват в тази посока.

Същевременно пред мнозина ще се оформят все по-ясно алтернативи за развитие, които ще засегнат ключови за вас въпроси, ще подействат като облекчение, ще имат положителен ефект върху имиджа ви и т.н.

А някой, които са по-смели и упорити- ще сбъднат своя тайна мечта.

Все пак следва да сте по-внимателни при пътувания, въпроси свързани с правни казуси-буквално и в преносен смисъл. Вглеждайте се в подробностите, допитвайте се до професионалисти, ако е възможно- отложете подобни ангажименти за март.

Хора извън близкото ви обкръжение също може да ви тревожат, не ги изпускайте от поглед, за да не изпуснете водещи за вас тенденции.

Близнаци – Вие сте в ключов период относно вашия социален статус-кариерно развитие, брачни отношения, имидж-като минимум. Успявате да се представите във възможно най-добра светлина, повечето от вас действат гъвкаво и действително успяват да превъртят провокации в своя полза и дори да спечелят-чисто материални дивиденти или морално удовлетворение.

Все пак в живота ви съществува напрежение, което е продуцирано предимно от вашите партньори-лични или делови. Те изпитват вашето търпение, често може да имате усещането, че са твърде нетолерантни към вас, а понякога- способни да ви дестабилизират и то с нечестни методи. На този етап твърде много зависи от „другите“, следва да не се противопоставяте пряко с тях, а да търсите обходни пътища, които да изгладят недоразуменията в оптимален вариант- успявате да привлечете на своя страна евентуални конкуренти, дори недоброжелатели или действате така, че техните действия се оказват  във ваша полза.

Все пак- много внимателно си подбирайте обкръжението, не бързайте в изказвания, реакции и т.н.

Показателни дни за зададени от вас тенденции и как ги насочвате са петък, събота и неделя.

Рак – Вашето ежедневие продължава да е доста натоварено, причината за това могат да бъдат допълнителни ангажименти, понякога с хора стоящи далеч от обкръжението ви, може да са принудителни пътувания, необходимост да повишите или промените квалификацията си. Каквото и да е- тенденцията може да породи смяна на вашата работа през февруари, да трансформирате общественото си положение, длъжност и т.н.

В този процес следва да внимавате за подробности, особено, ако се налага да подписвате документи с по-дългосрочен характер, пазете се от измами и подвеждане.

Препоръчително е и да не се претоварвате твърде, за да не пострада и физическото ви здраве.

Някой от вас могат да бъдат въвлечени в съдебни процеси, в такъм случай- налага се добре да си изберете посредник, професионалист по интересуващия ви профил.

Финансовото ви състояние продължава да е пряко зависимо от партньорската подкрепа, която получавате- в личен или делови аспект. В края на периода можете да подобрите настоящото положение, като се подобри общия фон и взаимодействие. В друг вариант-може да бъдете привлечени от личност, която да ви помага, да внася по-голяма сигурност в живота ви и то за дълго.

Чувствата на повечето от вас се променят по един магичен начин, това е период на „изтрезняване“ и нека онова, което виждате да стопли сърцата ви, а не обратното.

Лъв – Вие продължавате да се намирате в силно трансформиращ период, който влияе на сърдечните ви връзки или нещо друго любимо- например хоби, а може да е частна инициатива, ако това ви интересува. В такъв случай вие може да попаднете в период на силно „отрезвяване“, което да ви подтикне да промените своята линия на поведение, бъдещи намерения. Интимните ви отношения също се променят- може онова, което ви е привличало силно до скоро да не е същото или да смените обекта на вашето влияние.

Мнозина научават за тайни процеси, които също им указват влияние.

Онова, което може да ви окаже ключово въздействие и да насочи в окончателен вариант посоката ви на развитие са финансови ресурси, практични оценки, дори от типа: „колко давам, а какво получавам“. В края на февруари подобни анализи ще трансформират взаимоотношенията ви и би трябвало това да има оздравителен ефект върху начина ви на живот, така че да не позволявате да се възползват от вас.

Действията ви в ежедневието и на работното място са все по-продуктивни и ще се отразят положително на авторитета ви, може да получите желано морално удовлетворение, повишение, бонус и т.н.

Дева – Водещ фокус в живота ви са партньорските отношения, в този сектор се случват преобразувания, които следва да насочвате внимателно и без да позволявате да ескалират недоразумения и спорове. Възможно е напрежението да е продуцирано от различни гледни точки относно битови и имуществени казуси. В оптимален случай- извършвате не леки ремонти у дома. В друг вариант-трябва внимателно да хармонизирате визията си за бъдещо развитие, с ключови теми като-место-живеене…Понякога други членове на семейството също може да се оказват в епицентър на конфликти, указващи въздействие върху целия ви фон на съществуване.

Каквото и да е, в повечето случаи вие можете да разчитате на добронамереност и диалогичност на отсрещната страна. Възползвайте се, имате шанс да превъртите някой от горе-посочените негативи в позитиви чрез разяснителни разговори и не само. Скрепващи за семействата са още децата, също-общи творчески проекти, включително и частна инициатива. Възможно е да се разтоварвате чрез хоби и развлечения извън дома ви и така е правилно, това действително може да има положителен ефект на различни нива.

Най-малкото, ако се дистанцирате за известно време от текущи приоритети, ще можете да видите общата картина и в по-далечна перспектива, така че да вземете оптимално правилни решения.

Препоръчително е и да сте по-внимателни към здравето си, избягвайте прекалено напрежение, ако е необходимо или възникнат подобни предпоставки-това може да е свързано с промяна в ритъма на работата, дори заемане на нова длъжност и т.н.

Везни – Ежедневието ви е много динамично и в повечето случаи-извън обичайния ритъм. Възможно е тенденциите да са свързани с принудителни пътувания, а в други случаи- това са нелеки разговори и преговори, които водите на работното си място и определят нови условия на труд, изисквания и т.н. В друг случай- може да влезете в по-остри конфликти с колеги, които ще изискват адекватни мерки. Някой от вас може да изпитат силна необходимост да променят место-работата си. В такъв случай е полезно да изчакат, шансове за нова професионална реализация могат да се отворят през следващата седмица.

За сега- получавате силна подкрепа от семейството си, уреждате с по-голяма лекота или конструктивно приоритети отнасящи се до недвижимо имущество, благоустройство, възникват варианти в този сектор, от които да се възползвате и да разтоварят натрупващо се напрежение. Ваш е изборът дали ще се възползвате или не…

Тонусът ви се повишава, може да има оздравителен ефект, ако се отдадете на вид изкуство, посетите културни или творчески мероприятия, правите предимно онова, което ви е приятно, за да не пострада  и физическото ви състояние.

Скорпион – Повечето от вас са в творчески подем, който ще порадва сърцето им. Надигат се романтични настроения, действията ви отново са съпътствани с повече късмет, появяват се хора, които ви носят радост, ако сте сами-можете да срещнете любовта.

Ако имате пораснали деца- те също могат да бъдат повод за гордост и удовлетворение.

В друг случай- вниманието ви е силно привлечено от хоби или частна инициатива, способни да прорастват дълго. В този процес можете да проведете знакови, конструктивни разговори, преговори, указващи ви влияние за дълго.

Онова, което може да вгорчи чувството ви на щастие са повишени разходи, необходимост от инвестиции и нека чисто материални приоритети на не застанат между вас и любимите ви същества.

Все пак е полезно да се пазите от необмислени харчове, а понякога и измами.

Стрелец – Марс е във вашия зодиакален знак и продължава да ви зарежда с много сили и енергия, но паралелно с това в душата ви може да ескалира вид недоволство или чувство на неудовлетворение, раздразнителност, която следва да канализирате в оптимално подходяща посока. Преди да продължите напред, вероятно на повечето от вас ще се наложи да направят важен избор, който ще се отрази на фона им на съществуване общо.

В друг случай- налага се да изчистите дълго трупани недоразумения засягащи дома и семейството ви, това може да са недоразумения свързани с взаимоотношенията, а може да са битови казуси, въпроси отнасящи се до место-живеене и т.н. Не е изключено член на семейството ви да има подчертана нужда от повече внимание и грижа. Отстранете евентуални негативи конструктивно и без конфликти, защото фонът, който ще зададете сега, после ще ви влияе дълго.

В друг вариант- вашият дом може да се превърне в притегателен център от инвестиции на време и/или финансови средства и това действително ще има силно оздравителен ефект, може да внесе стабилност на различни нива в живота ви. На този етап и в повечето случаи-може да разчитате на добронамереност от страна на близките ви, възползвайте се по оптимален начин.

Козирог – Финансовото ви благополучие се оказва все по-важен, водещ приоритет по различни поводи- нараснали разходи, хора извън близкото ви обкръжение, които точат ресурсите ви, това също може да са интриги, нечестно поведение, от което следва да се пазите като внимавате за подробности, не се предоверявате и т.н. В друг вариант- изтича някаква програма, която е свързана с кариерното ви развитие, начини на придобиване на материални блага и следва да се мобилизирате, за да се прехвърлите на нови релси на развитие, поне- да утвърдите настоящите си завоювани позиции.

Имате значими шансове да насочвате тези тенденции и те се усилват с времето, може да се доберете до нещо ново и по-надеждно за дълго време напред, стига да не се отказвате, да проявявате упоритост и последователност. Тогава и от втората част на февруари- мнозина ще имат възможност да подобрят доходите си, да утвърдят авторитета си и да се изкачат на по-високо ниво в своето кариерно развитие и не само…

Информационният поток е много усилен- чувате интересни, полезни новини, възможно е да узнаете за някаква тайна, която препятства усещането ви за щастие-общо. Това може и да са дълго трупани недоразумения, които сега излизат на повърхността, ескалират. През втората част на седмицата водите все по-успешни и конструктивни преговори, които ви измъкват от подобни процеси.

Водолей – Средата ви на съществуване- приятели, колеги и т.н., указва силно въздействие на онова, което имате-общо. В оптимален вариант- натъквате се на енергична личност, която ви стимулира да се развивате, дава ви интересни съвети и идеи, можете да се възползвате от подкрепата й.

В не толкова позитивен случай- нараства конкуренцията, не е изключено да се появят и недоброжелатели, които пряко да повлияят на финансовото ви състояние и да „бръкнат в джоба ви“. Полезно е да се пазите от манипулации, преки конфронтации и т.н.

През втората част от периода все по-ясно се оформят алтернативи, от които можете да се възползвате и те да попълнят загубите или направо да се превърнат в нов източник на доходи.

Нещо добре познато „старо“ отново застава на пътя ви като вариант за развитие.

Взаимоотношенията пряко се влияят от паричните потоци, имайте го предвид и не позволявайте евентуални ерозивни процеси да нахлуят в живота ви.

Риби – Вече 4 планети транзитират във вашия зодиакален знак, включително и Слънцето, което задава началото на новата ви лична година. Сега е моментът да извършите важни преоценки, да бъдете инициативни, да поставите ново начало, което ще прораства през идните месеци. Вероятно и повечето от вас усещат нахлуващото обновление в живота си, то поставя мнозина пред променени условия на съществуване, задачи за изпълнение и т.н.

Налага ви се по различни поводи да се борите за своето място под Слънцето- на работното си място или в личните ви връзки. Този процес не винаги ще бъде лесен, ще ви подтиква да се мобилизирате, да променяте линията си на поведение, дори външен вид, може да се въвличате в словесни двубои, в които отстоявате мнението си. Дали ще успеете аргументирано да се наложите ще определи вектора ви на развитие за дълго.

В обкръжението ви има силни личности-приятели, по-възрастни авторитети, приятели от миналото, които ви подават ръка и ви подкрепят, възползвайте се!

През втората част от периода може да заемете по-престижна позиция в колектив или поне-имате шанс да утвърдите позициите си, има на кого да разчитате, полезно е да сте социално по-активни, за да преумножите горе-споменатите позитиви…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply