Седмичен хороскоп за периода 19-25 Декември

През настоящия период вниманието ни е силно фокусирано върху  тема свързана с промени в социалния ни статус – кариерно развитие, условия на работа,  брак, постигане на високи резултати…Понякога тенденциите са наложени от вън и от независещи от нас обстоятелства, а в други случай- в резултат на собствените ни амбиции.

Не е изключено да не ни е достигнало малко, за да финализираме и увенчаем с успех усилията си, поне не във варианта, който сме очаквали. А може и да сме постигнали трудна победа. Независимо от крайния изход обаче, ние сме склонни да сменяме  тактиката си, да действаме упорито, за да се справим с въпрос, обсебващ съзнанието ни и проявил се в близкото минало.

В друг случай – имаме нужда да си изясним подробности, понякога скрити процеси, ставащи все по-явни. И да, това ще е един от водещите приоритети през идния близо месец, който ще ни помогне да наваксаме пропуски, да изправим евентуални грешки, да потърсим и намерим варианти, така че да се справим със заплитащи се обстоятелства, да сбъднем свои мечти и желания…

Отново на различни нива- в личен и по-глобален план.

Ретроградният Меркурий от началото на седмицата настойчиво ще ни стимулира да се връщаме към миналото, да го анализираме, вероятно някаква мисъл или идея, няма да ни „пусне” до края на януари и докато не намери подходящ начин да се осъществи…Меркурий също е в Козирог, а от този сектор повече от обикновено ни кара да се учим от натрупания вече опит, като можем да разчитаме на здрав разум, вид стратегия и дипломатичност, способни да превърнат желанията в реалност, да материализират целите…

Въпреки всичко, Меркурий в Козирог не обича твърде експериментите. Доверява се трудно и разчита на доказателства. В подобно време, най-сигурни се чувстваме, когато общуваме с хора от миналото, такива, на които можем да разчитаме. Успехите са гарантирани в известен смисъл, ако се осланяме на здрави опори и натрупан вече авторитет.

На 22 декември Слънцето преминава също в Козирог и бележи началото на период, през който предстои кулминация, развръзки на тенденции, които сме задавали през изминалата близо година и ще се закодират в нашия имидж като минимум.

Козирог е един от кардиналните знаци, по „звездно разписание” ние трябва да извършим кардинални трансформации относно общественото си положение или ще попаднем в поток от събития, увличащ ни в една или друга посока, но изискващи да си „сверим часовника”.

От 19 декември Марс вече ще транзитира през Риби и ще ни покаже- коя от енергийните програми, сформирана  да кажем преди около две години и половина, е изчерпана и трябва да оставим зад гърба си, а коя- е уместно да обновим, пренесем и в следващата година.

Докато Марс е в Риби /от 19 декември до 28 януари 2017г./- емоциите, скритите желания, мечтите за по-далечни хоризонти могат да ни подтикнат да сътворим „чудеса” от храброст, така че да сбъднем блян или пък, в друга крайност-  да извършим „чудеса” от глупост, защото сме се оплели в настроения, субективни, неясни, под булото на преувеличени емоционални преживявания и очаквания.

Марс в Риби често ни прави по-неспокойни от обикновено, защото от този сектор активира подсъзнанието ни, психиката ни е по-лабилна, действията се влияят от дълбоко заложени качества и мисли, които иначе сме потискали. Препоръчително е да се пазим от негативни чужди настроения, които попиваме като „гъба”, че и манипулации…

В оптимален случай – интуицията ни се усилва в пъти, способността да виждаме неявни шансове, да действаме тактически и да преодоляваме дори най-трудните препятствия, постигаме и най-смелите си желания…

Любовта е хладна или се филтрира от разума…В събота и неделя е голям християнски празник- Коледа. Тази дата е не случайна, а през настоящата  година съвпада с Луна в Скорпион и аспекти, които действително могат да ни помогнат да надникнем в бъдещето- чрез своята интуиция и не само…

Помолете се, пожелайте си нещо, за да се сбъдне, представете си нещо, за да го видите! Весели и щастливи празнични дни!

Овен – Вие сте все по-силно концентрирани върху важен въпрос, който пряко засяга социалния ви статус, имидж като минимум. Вероятно сте стигнали до някаква кулминационна точка, пик от информация и равносметки, които през тази седмица започват да се преразглеждат, анализират…Много е важно до 10 януари в подобен процес да „бързате бавно” и по-скоро да се концентрирате върху попълване на пропуски, утвърждаване на вече постигнати позиции, като усъвършенствате уменията си, промените тактиката си на действие…

Вашето положение може да се окаже леко дестабилизирано поради промени в собствените ви нагласи и настроения или пък – тези на най-близкото ви обкръжение.

Изглежда, че от януари до март 2017 година, вие ще попаднете в поток от бурни събития, като от една страна ще са собствените ви високи амбиции, вътрешно безпокойство, което няма да ви позволи да се отпуснете, но и рязко може да ви изстреля нагоре по йерархичната стълбичка, да сбъдне ваша мечта…А от другата страна са- одобрението и подкрепата на важни за просперитета ви хора, без които шансовете ви намаляват драстично, а положението ви става рисково. Понякога, може да ви изглежда, че губите своята самостоятелност и независимост, че повече давате, но това е печелившия ход, който ще преумножи успехите ви. Определящо е да създавате и заздравявате връзки, да балансирате подчертано между вас и чужди интереси, да се съюзявате. Вероятно ще отпадат персони от кръга ви на „близки”, но те ще са предимно онези, които са изгубили доверието ви. В такъв случай, бързо ще бъдете компенсирани с други отношения, които са по-надеждни и в ритъм  на собствения ви живот, визия за щастие и т.н.

На този етап, вие усещате тази тенденция като „леко земетресение” под краката ви, а първопричините са точно- партньорските връзки…Сега е подходящо да се възползвате от ретроградния Меркурий, да изчистите недоразумения, от това зависи много или всичко, а всъщност-получавате подобен шанс – да се изгладят различията, да се открият варианти.

Марс – вашият покровител, от 19 декември вече ще транзитира през Риби и ще ви подтикне да се доверявате повече на интуицията си, може да имате силни предчувствия, да сте по-неспокойни и емоционално уязвими.

Марс ви показва- коя енергийна програма, да кажем- от преди две години и половина вече е изчерпана, загубила своя смисъл и към какви алтернативи да се насочите. Варианти ще възникват спонтанно или ще започнат да се оформят на хоризонта постепенно, подобно- под вдигаща се мъгла. Не е изключено да се чувствате и по-изморени от обикновено…пазете психическото и физическото си здраве, на този етап-няма за къде да бързате кой знае колко…

Телец – Все по-силен фокус стават теми, които са свързани с възможно разширяване на вашите възможности за реализация- на работното ви място, но не само. Към настоящия момент, вие действително имате нужда от промени, които да утвърдят вече завоювани позиции. В подобен процес, може да ви се налага да преговаряте с авторитети в живота ви, да търсите баланс и варианти, които да снижат или премахнат ескалиращо напрежение в ежедневието ви.

Ако става въпрос за професионалната ви реализация, процесът може да е свързан с промени в работния ви график, пътувания, необходимост от предоговаряне на условията ви на труд, евентуални пътувания, повишаване на знания, умения и т.н. Ако приемете предизвикателството, в края на януари, може да се окажете поне с една стъпка по-напред пред останалите.

В личен план- далечни роднини или хора стоящи „далеч от вас”, са крайъгълен камък, който трябва да обиколите или се налага да им обръщате повече внимание. Бъдете толерантни и дипломатични, а от справянето ви с такива въпроси зависи собственото ви спокойствие или ще се определят много допълнителни възможности, които иначе се препятстват по една или друга причина.

За някой Телци ескалират съдебни дела, уреждане на имуществени казуси. На този етап е полезно да бързате бавно, да внимавате за детайли и подробности, за да не ви подведат и това да ви струва скъпо.

Средата, в която съществувате става по-напрегната или конкурентна. В оптимален случай- вие имате шанс да се възползвате от енергичен колега или приятел, да се възползвате от чужда инициативност, да се съюзите с хора, които да ви пренесат „през бурна река и на отсрещния бряг”-образно казано. Възползвайте се, заздравявайте отношенията си, обединявайте се, странете от конфликти и действително ще стигнете доста далеч.

Имиджът ви продължава да се променя, а вие да сте закриляни от щастлива звезда, вероятно ще го усещате във всеки по-провокативен момент.

В понеделник и вторник прозирате истини ,тенденцията може да внесе известен хлад в чувствата ви, но притежавате доза късмет, от който да се възползвате. Сряда, четвъртък и петък, дните са много натоварени, динамични, не са изключени изненади, но и неочаквани аванси. Планирайте на момента, за да сте максимално адаптивни на случващото се. В събота и неделя- може да изпитате много силни емоции, дните са благоприятни да скрепите партньорските си отношения.

Близнаци – Всичко случило се в близкото минало, водещо до малки и големи земетресения в живота ви, вид трансформации- в личен, но и материален аспект, сега сте склонни да преразглеждате и преосмисляте. Вероятно си има причина за това. Да кажем, действията ви не са довели до ползите, които сте очаквали, когато става въпрос за пари…

А в партньорските връзки? Е, там продължава да се нищи някаква тема, от рода на- до колко можете да разчитате на тях, дали ви носят повече ползи или вреда, не че може да се премери с „теглилка”, но явно трябва да се балансира повече между вашия и чуждия интерес, защото това ще се окаже крайъгълен камък за бъдещото ви развитие, успех, чувство за щастие, че и сигурност.

Меркурий, вашият управител и покровител вече е ретрограден, традиционно това ви указва силно въздействие, помага ви да се вгледате в пропуски, да изправите евентуални грешки от миналото. Вие усвоявате уроци, които понякога ви правят по-песимистично настроени, но също сте-реалистични, здраво стъпили на земята и действително сега ще откриете вид опори, образно казано, които са най-надеждни и можете да им се доверите.

От тази седмица и почти до края на януари, вие сте в център на вихър от събития, които ви принуждават да се мобилизирате, да сте енергични, инициативни, така че да се справите с ескалираща конкуренция, постигнете на обновени и по-високи цели, като минимум- да защитите имиджа и авторитета си. Онова, което постигнете, после ще ви влияе дълго- през идната година или две…Така че е от особена важност сега и в началото, да усетите на къде духат ветровете и да се възползвате по оптимален начин.

Понеделник и вторник са доста показателни за преобразуващата се обстановка около вас. Става ясно кои от идеите ви ще се превърнат в сбъдната мечта, а кои ще останат в сферата на илюзиите. В сряда,  четвъртък и петък звездите са на ваша страна- обективно сложни ситуации можете да превъртите във ваша полза, ако действате по-гъвкаво, а вие го умеете… В събота и неделя ежедневието ви ще е доста динамично и няма да скучаете…

Рак – Партньорските ви отношения- лични или делови се оказват все по-важна тема, около която се завъртат водещи приоритети като  кариерното ви развитие, материална обезпеченост, дом…

Изглежда, че всичко се задейства около някакъв въпрос, който се е породил от страна на близък, важен в живота ви  човек и това се превръща в крайъгълен камък, способен да преобрази начинът ви на съществуване. През идните близо 10 дни е подходящо да набележите всички силни и слаби страни на вече получена информация или взети решения, така че да се доберете до максимални ползи и добри резултати, ако не веднага ,то в края на януари. За сега, водите разяснителни разговори, можете да чуете  или да кажете неща, които са били прикривани или незабелязвани до този момент.

Всъщност, навлизате в ключов период за взаимоотношенията ви или общественото ви положение. Сега е моментът да акцентирате върху общи интереси и в съответствие с хармонично, щастливо бъдеще, да изчистите слаби звена, колебания и съмнения- прокрадващи се у вас или в близък, важен за вас човек.

Емоционалният фон във връзките ви, който ще зададете сега и през идните няколко седмици, ще ви съпътства почти през цялата 2017 година, ще е трудно отменяме- като създадени тенденции. За това е полезно да насочвате в една по-подходяща за вас посока, като не губите крайните си цели от поглед.

Все по-активно ви се налага да се занимавате с въпроси, които да ви изведат от статуквото- пътувания, разширяване на кръга от хора, с които общувате, разрешаване на правни казуси…действайте, звездите са на ваша страна!

В понеделник и вторник- интересни, „осветяващи” новини и разговори, които ще са ви доста полезни, дори и в някой случаи да ви разделят с илюзии. В сряда, четвъртък и петък, събитията се движат повече по инерция, но са много показателни и с дълготрайно отражение. В събота и неделя-силни емоционални преживявания,  няма да ви липсва сърдечна подкрепа и съпричастност и можете да преживеете незабравими моменти.

Лъв – В работата или в ежедневието ви може да настъпи известно объркване, защото се преосмислят вече взети решения, водят се преговори, има вероятност да попаднете в ситуация на „развален телефон” и да „предъвквате едно и също”, поне докато не го разрешите или пък не настъпят естествени развръзки в края на януари.

Вие съществувате в ситуация на много възможности, но също и провокации от страна на другите, понякога- словесна война, способна да преобрази живота ви. Така че е препоръчително да сте по-гъвкави в общуването, да не позволявате да ви въвличат в безпринципни спорове.

Все пак, социалната ви активност, способността ви да привличате към себе си хора, сега и до края на март- ще е повод за вълнуващи срещи, възможности за просперитет, понякога над средното ниво.

Важно и определящо условие си остава да „отсявате сеното от плявата”- сред партньори, приятели, колеги…това ще се случва в резултат на собствените ви преценки или като спонтанен процес, пречистващ най-близката ви среда и имащ оздравителен ефект.

Да, хубаво е и да сте по-внимателни към здравето си, да не се претоварвате твърде.

От тази седмица и до 22 януари, вие сте в прекрасен период да подобрите доходите си, да заемете по-добра длъжност, като получите одобрение от страна на енергични и влиятелни лица, изчистите евентуални спорни моменти. Действайте, постиженията ще ви влияят дълго!

В понеделник и вторник-можете да повлияете на доходите си, като минимум да усетите на къде духат ветровете. В сряда, четвъртък и петък- интересни новини, срещи, понякога-превратни със силно въздействие. В събота и неделя- предпочитате семейната среда.

 

Дева – Близки до сърцето ви хора-  от деца то партньори, все повече обсебват вниманието ви по различни поводи. Възможно е около тях да ескалират промени, които да се отразяват и на вас, а в друг случай вие преосмисляте отношението си, налагат се разяснителни разговори, изчистване на недоразумения и т.н.

До края на януари е оптимален срок, през който можете да въздействате на горе-споменатото, да го насочите в една по-позитивна за вас посока, да скрепите връзките си.

До 10 януари- взаимоотношенията ви са много динамични, вероятно съпътствани с известно напрежение, но също- прозорливост, креативност…За някой тенденцията е шанс- да се справят с непродуктивни схеми на общуване и взаимодействие, а за други- да започнат нова връзка, да изживеят романтична, но и страстна авантюра.

Материалното ви положение е силно неустойчиво- поради внезапни, допълнителни разходи, идеи за инвестиции в хоби, частен бизнес или любими хора…каквото и да е, до края на март е препоръчително да не поемате излишни финансови рискове…показателни за бъдещи перспективи са сряда, четвъртък и петък.

Понеделник и вторник са „вашите дни”, а в събота и неделя няма да ви липсва компания и все някой ще се намери, който да стопли сърцето ви. Приятни, интересни, емоционални разговори и срещи.

Везни  – Вашият дом, семейство, условия на съществуване привличат или обсебват перманентно вниманието ви по различни поводи. Това може да са реални събития, промени около ваши близки, които ви мобилизират и насочват, а може и да са битови, имуществени казуси- като премествания, покупко-продажби, разрешаване на наследствени казуси.

В този случай се налага преразглеждане на вече взети решения, получена информация и т.н. Анализирайте, наваксайте с евентуални пропуски, имате шанс да изправите грешки, да намерите варианти и изход до края на януари, стига да сте по-инициативни.

Ежедневието ви става все по-динамично, поради допълнителни ангажименти на работното ви място, нараснала конкуренция или променени условия на труд. Каквото и да е, сега е моментът да демонстрирате на какво сте способни и да извлечете максимални ползи. Успехите и постиженията ви могат да резонират през идната година или две…

Кои са слабите звена, „задкулисните играчи”, но също и силните, подкрепящи ви обстоятелства- разбирате в понеделник и вторник. В сряда, четвъртък и петък се оказвате в център от събития или внимание, дребни действия имат широко отражение…Притежавате достатъчно козове, само трябва да ги изиграете правилно и да не се подавате на евентуални провокации. В събота и неделя- бонуси, подаръци, внимание…

Скорпион – Социалната ви активност продължава да е много висока и така е правилно- срещите, комуникацията, ви носят много полезна информация, шансове да преобразите начина си на съществуване. Вероятно ще се наложи да изчиствате някой възникнали вече недоразумения, да „осветявате” тайни или неясни процеси, да преразглеждате вече взети решения, дори- сключени договорености.

Най-важното на този етап е действително да се премахнат пропуски и грешки…знанието е сила, до края на януари, ако си изградите вид стратегия в общуването, ориентирате се към „правилните” хора-можете да се измъкнете от сложни и заплитащи се ситуации, ако не веднага, то в края на януари. През това време едни контакти, договори- могат да бъдат прекратени, но и бързо компенсирани от други- по надеждни или такива, които са ви по-приятни.

Хора близки до сърцето ви- от партньори до деца, обсебват все повече вниманието ви, водите емоционални разговори, вземате креативни решения за по-светлото бъдеще.

В друг случай, любими лица- се държат по-настойчиво от обикновено, стремят се да ви насочват  и влияят. До 10 януари обменът на информация е много динамичен, полезен, даващ яснота, варианти за успех или лично щастие.

Ако сте сами, това е подходящо време да срещнете любовта.

В понеделник и вторник- не ви липсва компания, но трябва да отсявате чутото, да не се предоверявате. В сряда, четвъртък и петък- дните не протичат по предварителен график, планувайте на момента, за да можете да реагирате по оптимално адекватен начин. В събота и неделя на повърхността изплуват всички трупани емоции, вие указвате значимо влияние върху околните.

Стрелец – Водеща тема е материалното ви състояние или „сигурност” в един по-общ смисъл. Идеи, разходи или инвестиции, които сте приемали до този момент, сега може да ви изглеждат необмислени и дестабилизиращи. От подобно заплетено положение, свързано с приходи-разходи, можете постепенно да се измъкнете, като се върнете назад, действително анализирате вече взети решения и ги адаптирате към настоящата действителност, идентифицирате слабите звена и ги отстраните, акцентирате върху работещи и доказани вече схеми за придобиване на материални блага или стабилност…

Много важно да направите правилен избор, той ще се закодира трайно или ще има по-значимо отражение върху „джоба ви”. Оптимален срок на въздействие е края на януари, но в началото винаги по-лесно се влияе на бъдещи перспективи.

В семейството ви също ескалира необходимост от повече внимание- това може да са ремонти, инвестиции в дома и в близките ви. В друг вариант- това е необходимост да се изчистят спорни моменти у дома, възможно е да ескалира и известно напрежение, подобно на сблъсък на различни мнения и визия за бъдещо развитие. Изглежда ,че през идните седмици е важно да скрепите хармонията у дома, като избягвате конфронтации, проявите повече толерантност и не губите общите си интереси, цели, от поглед.

До 03 януари социалната ви активност е повод за провеждане на приятни, полезни разговори и срещи. Думите ви имат чуваемост- възползвайте се! Може да привлечете късмет в реализацията си или пък в любовта.

Понеделник и вторник са „осветяващи” за имиджа и социалния ви статус, обръщайте подчертано внимание на „сигналите” и тенденциите. В сряда, четвъртък и петък- околните ви изненадват, пазете се от прибързани и необмислени действия, понякога отразяващи се пряко върху джоба ви. Няма да ви липсва компания… В събота и неделя предпочитате уединението, романтиката, компанията само на най-близките ви хора.

Козирог – Меркурий е ретрограден от вашия зодиакален знак, така че ще ви подтикне силно да се върнете назад към миналото, да преосмислите свои решения, идеи, получена информация.

Възможно е някаква мисъл или идея да не ви дава покой, силно да ви фокусира…Тенденцията може да се превърне в мощен стимул да търсите варианти за по-светлото ви бъдеще, чувство на щастие и удовлетвореност- у дома, на работното ви място…Все едно сте в бурно море и трябва да изберете вярната посока, която ще се отрази на начина ви на живот-генерално. Имате шанс да намерите алтернативи, да изправите евентуални грешки и да превъртите начина си на съществуване в по-подходяща посока до 22 януари.

Слънцето навлиза във вашия зодиакален знак на 22 декември и вие навлизате в период, през който започвате да градите нова енергийна програма за цялата 2017 година. Инициативността ви е определяща, тя ще прораства през идните месеци, не го забравяйте.

На този етап и до 10 януари- вие може да влизате в словесни битки, все по-аргументирано да отстоявате мнението си, вероятно не без причина, а като отговор на провокации. През това време можете да преподпишете договори, да заздравите отношения, в значима степен- зависи от собствените ви желания, подход…Тенденцията е валидна предимно за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен.

В понеделник и вторник- шанс да разширите границите на възможното. Интересни, полезни новини… В сряда, четвъртък и петък- се „осветява” социалния ви статус, обърнете внимание на случващото се, не го пренебрегвайте… Дребни действия имат широко отражение. В събота и неделя се разтоварвате в приятна компания.

Водолей – Вие сте в процес, през който започвате да преосмисляте вече взети решения от близкото минало. Това е подходящо време, да анализирате евентуални слаби звена, препятстващи бъдещите ви успехи или чувство за щастие –общо, като се вгледате в детайлите, попълните пропуски, оцените убягнали ви детайли или разкриете тайни…Каквото и да е, то ще е много полезно да изберете вярната посока …

На 22 декември Слънцето навлиза в козирог, традиционно през това време вие по-ясно разбирате- какво трябва да оставите зад гърба си, с какво да продължите. Предстоят развръзки и кулминация на онова, което сте поддържали през отиващата си вече 2016 година. Възползвайте се, за да „очистите къщичката си”-образно казано и да позволите свеж въздух да нахлуе в него…

Все по-актуална става темата с приходи-разходи и до 10 януари ще сте силно мотивирани да спечелите и укрепите финансовото си положение, включително като разчитате на алтернативи, нерегламентирани доходи или подкрепа извън близкото ви обкръжение – и да, ще имате подобен шанс, стига да го потърсите. Показателни са понеделник и вторник…

До края на януари, онова, което инициирате за материалното ви благополучие- ще има дълготрайно отражение. Същевременно, полезно е да се пазите от необмислени харчове, спорове на подобни теми, а ако имате стари дългове, те могат да напомнят за себе си.

До 03 януари Венера е във вашия зодиакален знак и ви закриля- възползвайте се! Дори и да има някакви предизвикателства пред вас- тя може да ги минимизира.

В сряда, четвъртък и петък- информационният поток отново е много усилен, не са изключени изненади, ако има тайни или скрити процеси, те могат да станат явни. Пазете се от спонтанни и необмислени реакции, изказани думи. В оптимален случай- социално активни сте ,успявате да се възползвате от чутото и да го превъртите във ваша полза. В събота и неделя- сте много емоционални, осветяват се по-далечни перспективи на социалното ви положение-генерално.

Риби – На 19 декември Марс преминава във вашия зодиакален знак и силно ще ви въздейства, ще пробуди желанието ви да се борите, да постигате целите си стратегически или на всяка цена, като разчитате на подкрепа от страна на околните /приятели, колеги, партньори/, но също като  си промените линията на поведение, особено, ако настоящето ви- не е водело до нужните резултати, разбиране и т.н.

До 10 януари сте в прекрасен период, да съчетаете интуицията и креативността с реални действия, които да материализират желанията ви.

Имате шанс да привлечете на своя страна енергични личности, които да подпомогнат личните ви успехи, също- да изгладите евентуални недоразумения с околните. До края на януари вие можете да излезете от сложна и заплетена ситуация, която е свързана с общественото ви положение, важни за вас връзки и т.н, като разчитате на точно- на инициативност и активност. На този етап- набележете слабите звена, разграничете „сеното от плявата”, що се отнася за обкръжението ви, вижте на кого можете да разчитате, кой ви носи повече вреда, какво трябва да трансформирате в общуването, за да получавате повече подкрепа, а не обратното…Всъщност, горе-споменатото по един естествен начин ще промени бъдещите ви планове, позиции в колектив, не е изключено да създадете нови и полезни връзки, а някой от старите и вече изчерпани- да отпаднат от живота ви.

През идния близо месец пластовете под краката ви се наместват, онова, което предприемете, може да прораства през цялата идна година или две…Създайте си стратегия!

В понеделник и вторник- подходящо време да стабилизирате връзките си. В сряда, четвъртък и петък- звездите акцентират върху материалната ви стабилност и сигурност, възможни са непланирани разходи или бързи печалби. Направете си анализ… В събота- приятни, емоционални преживявания с любими хора.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com/

No Comments Yet

Leave a Reply