Седмичен хороскоп за периода 16-22 Април

Седмицата започва с Новолуние в последните градуси на Овен, факт, който ще ни надари с втора възможност за ново начало, което може да прораства благодарение на собствената ни инициативност, революционни и креативни настроения, способни действително да преобразят живота ни. Ако нещо не ни е достигало до скоро да проявим в пълна степен желанията и ентусиазма си в определена посока, то сега това ще се случва по един неудържим начин. Всичко, което се е трупало в душата ни или е било препятствано на събитийно ниво, за да се реализира, започва да набира скорост…Разбира се за това ще ни помогне и Меркурий, който от началото на периода вече е директен и евентуални колебания по кой път да поемем се заместват от решителност,  борбеност, воля и смелост- често над средното ниво…

Седмицата носи много изненади- ние можем да отключим внезапни шансове, да попаднем в бързо променяща се обстановка, която ни помага да обновим живота си, но ако нямаме ясен план и визия за бъдещото си развитие- не е изключено да изпитаме и известна несигурност, дори страх от непознатото, а в по-неприятна форма-действително да преживеем вид обрати…

Добрата новина е, че с Новолунието възникват нови възможности, които могат да се преумножат и колкото сме по-инициативни, толкова повече варианти за просперитет ще се разкриват пред нас. А дори и една врата да се затвори, друга ще се отвори и т.н.

Движеща сила  и мотиви за нашите действия са съвсем практични,  материални стимули и прозрения как да осъществим намеренията си. През тази седмица може да се случи нещо значимо, което да се отрази на доходите ни. Може да се вземат решения, които да имат обогатяващ ефект, но същевременно- не е изключено разходите ни също да нараснат, при това- понякога и необмислено…

В любовта също са възможни пречупващи събития, страсти, които в оптимален вариант ще направят връзките ни по-здрави. Ако това все пак не е така, това ще е сериозен повод да се замислим- дали имаме общи и скрепващи идеи, интереси с партньора до нас.

Започнати любовни авантюри през тази седмица ще бъдат доста надеждни и устойчиви.

Овен – Новолунието е в последните градуси на вашия зодиакален знак, така че символично ви дава възможност да поставите ново начало в сфера, за която не ви е стигнало време или ресурси преди.

Колебанията, които евентуално сте изпитвали до скоро вече се заместват от значима решителност, последователност, които задължително ще се отразят на имиджа ви ,че и на социалния ви статус и могат да го преобразят. Вие можете да получите значима финансова или поне морална подкрепа от страна на влиятелни личности, институции или партньори, а това да ви подейства обогатяващо-буквално или в по-общ смисъл.

Все по-водещ мотив за вашите действия и инициативи са съвсем практични настроения за печалба или повишение на стандарта на живот и сега можете да го осъществите, да направите първи стъпки в тази посока, така през тази и следващата седмица мнозина ще попаднат в обновена обстановка на нови перспективи, които са способни да материализират мечтите им.

Действайте, но поемайте добре обмислени рискове, така по-малко ще изненадвате другите, че и себе си, а бъдещето ще е по-предвидимо.

Телец – Вие продължавате да сте под влияние на силната опека на Венера, която ви дава шансове да градите смели планове, включително и за по-далечното бъдеще. Можете да разчитате на подкрепа от страна на по-възрастни и влиятелни личности, хора стоящи далеч от вас-буквално или в по-общ смисъл, това може и да са институции…

Ако приоритетите ви са свързани с пътувания, повишения, разрешение на юридически казуси- можете да извършите своеобразен пробив в избраното направление, стига да сте достатъчно инициативни.

С по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и одобрение. Така можете да срещнете любовта, може да скрепите настоящите си взаимоотношения. Но у повечето от вас съществува някакъв емоционален вакуум или глад за повече внимание, любов и страст…Това може да ви подтикне да се отдадете на изкушение или да предприемете действия, които все пак ще ви подействат обогатяващо. Околните се превръщат в мост към успехите ви, но се пазете от преувеличени очаквания и не забравяйте, че всяко нещо си има цена.

Възможно е нещо тайно или извън контрола ви да ви тормози- това може да са ваши собствени желания, а може да е поведение от страна на околните. Сега подобни въпроси придобиват неконтролируем характер, изненадват ви, но поне през втората част от периода ви дават повече яснота, помагат ви да вземете оптимално правилни решения и избор.

Близнаци – Вашето обществено положение може рязко да се промени, а всичко зависи от собствените ви инициативност, това- към какви цели са ориентирани вашите мечти и желания. За тяхното осъществяване на този етап важна роля играят околните- от колеги до приятели, евентуални съдружници и т.н. Вероятно колебливото и несигурно отношения от страна на околните е обърквало и вашите собствени планове до скоро. Възможно е да имате „дежа вю“ като „уроци“, новини или преживявания, но от тази седмица и под влияние на Новолунието можете да ги канализирате в оптимално правилна посока.

Хора от близкото ви обкръжение ви изненадват, появяват се такива, които силно ви стимулират, правят ви интересни и креативни предложения. За съжаление ще има и такива, които са способни да предизвикат обрати в живота ви, така че е целесъобразно да внимавате на кого и в каква степен се доверявате, какъв избор правите.

При всички случаи сега е от водещо значение да се доказвате повече пред „другите“, за да отстоите интересите си или да заемете нови и по-престижни позиции.

Това е напълно възможно и като се осланяте на някакви скрити, обходни пътища за печалба, а понякога-това е неявна подкрепа от покровители.

Можете да сбъднете тайна мечта, в любовта- пак така вероятно не изразявате съвсем открито всичките си преживявания, а ако съществува вид неудовлетвореност, тогава може да се отдадете на взаимоотношения, които не сте склонни да афиширате по различни поводи.

Рак – Звездите ви предоставят втора възможност да преобразите социалния си начин при това по един бърз и изненадващ начин. Звездите ви подтикват силно да обновите водещи приоритети като кариерно развитие, брачни отношения. Вероятно се налага да внесете някой реформи, които ще разтоварят евентуално напрежение или пък ще ви изстрелят към по-високи хоризонти.

Все пак, вие самите трябва да имате някаква идея за по-далечни перспективи на развитие и как можете да ги насочите в по-положителна за вас посока. Ако това не е така, тогава ще попаднете под влиянието и насоките на властна или влиятелна личност от близкото ви обкръжение.

Животът на повечето от вас е доста динамичен, може не всичко да протича според очакванията ви или да е под ваш контрол, но добрата новина е, че звездите ви предоставят широк спектър от възможности, някой от които са отминали, но отново заставащи на пътя ви.

Вие сте в прекрасен период да утвърдите по-добри позиции в колектив, имате на кого да разчитате, особено, ако търсите подкрепа.

Можете да скрепите партньорските си връзки, а ако сте сами- едно приятелство може да прерасне в нещо повече…

Лъв – През тази седмица могат да възникнат внезапни възможности за повишение или варианти за развитие и то в по-далечна перспектива, но те може да са свързани с доза риск или поемане на по-големи отговорности от ваша страна, прояви на решителност и твърдост.

Всъщност, повечето от вас ще реагират точно така, а това задължително ще има положителен ефект върху имиджа ви като минимум. Не е изключено дълго полаганите от вас усилия най-накрая да се увенчаят с успех, а вие да получите своеобразна разплата, подкрепа от влиятелни личности, институции, партньори, важни за вас хора…

Все още може да се сблъсквате със стари и неразрешени казуси, предимно на работното ви място, но може и да е друго…Добрата новина е, че подобни казуси също ще започнат бързо да се разплитат.

Хора стоящи далеч от вас- буквално или в преносен смисъл- могат да внесат смут в душата ви, да ви изненадват. В такъв случай трябва да сте много внимателни в реакциите и изборът, който ще направите спрямо тях, защото може да изпаднете в ситуация на неизвестност, но и вълнуващи шансове.

В друг вариант- може да предпочетете да пътувате, да смените средата сина съществуване и нека рискът, който ще поемете да бъде добре обмислен.

Въпроси отнасящи се до дом и семейство се „раздухват“, могат да предизвикат пожар от емоции и нека те да ви насочат към обогатяващи действия, а не разпиляване на нещо ценно в този сектор…

Дева – През тази седмица звездите ви предоставят много възможности, но могат да ви изправят и пред предизвикателства, изненади, които да ви принудят да правите важен избор, а той да се отрази на финансовото ви състояние или онова, което имате-общо.

Вероятно трябва да сте по-внимателни по теми, които се отнасят до наследства, банки, застраховки и т.н. Не поемайте излишни рискове, по-скоро се движете според текущите приоритети, така че да съумявате да вземате оптимално правилни решения.

На този етап е удачно да градите мостове между вас и околните, вероятно доста зависи от тях, но същевременно е препоръчително да разчитате предимно на себе си. Вашата интуиция, прозорливост, „дар слово“- са способни да влияят подчертано и да преобразят живота ви, да сбъднат ваша съкровена мечта.

Започват да се разплитат казуси с любими хора или пораснали деца, ако имате такива.

Хора стоящи далеч от вас-буквално или в преносен смисъл-силно ви подкрепят или внасят смут в душата ви. Водите разговори или чувате новини, които може и да са леко преувеличени, емоционални, но и доста „осветляващи“ вашето бъдеще или онова, което е свързано с близки до сърцето ви хора.

Везни – Вашите практични решения и действия през тази седмица могат да вземат връх над всичко останало, така че да ви позволят да спечелите нещо значимо или да превъртите евентуални негативи в позитиви, особено такива, които се касаят до вашия дом и семейство, недвижимо имущество, но не само.

Може да решите да инвестирате в близкото си обкръжение или среда на съществуване и това ще се отчете да благоприятно, подкрепящо ви обстоятелство.

Вашите партньорски отношения-лични или делови продължават да се обновяват, помислете на къде искате да ги канализирате, защото това ще е отражение за дълго. Възраждат се спорове за неразрешени приоритети, но сега започват бързо да се разплитат, а вие получавате голяма яснота- до колко  и на какво можете да разчитате от страна на важни за вас хора.

Вашите партньори могат да ви изненадват със своите действия и инициативи или около тях се случват преобразувания, които се отразяват и на вас самите. Бъдете внимателни и гъвкави при воденето на разяснителни разговори, евентуални преговори, това е ключът към успехите ви на този етап или известна гаранция, че ще си спестите някой усложнения.

Разходите ви нарастват и нека да са добре обмислени…

Скорпион – Ежедневието ви е доста натоварено, носи ви много възможности, но и преобразувания, които могат да ви изненадат като допълнителни ангажименти, внезапни предложения отнасящи се до професионалната ви реализация, но не са изключени и провокации на работното ви място, а начинът по който реагирате-спонтанно или премислено- ще  определят позициите ви в колектив и не само…Ако е имало някаква неяснота относно реализацията ви, то тя се изчиства и канализира в окончателен вариант през тази и следващата седмица.

Успявате да сложите ред в хаоса, а някой от вас- да сбъднат своя съкровена мечта, като водят преговори, отстояват мнението и интересите си неуклонно, твърдо…Думите ви имат чуваемост, възползвайте се! Ако не проявявате достатъчна последователност в изказаните думи, тогава може да попаднете под влияние на чужда воля със съответните последици.

На този етап обаче рядко можете да се съмнявате в добронамереността на околните. Напротив, в близкото ви обкръжение има хора, които ви помагат и закрилят, особено, ако се нуждаете от това.

Партньорските ви отношения също могат да бъдат стабилизирани или поощрени в положителна посока, стига очакванията ви и изискванията от ваша страна да не са преувеличени. Преживявате запомнящи се и ярки емоции с любими личности, можете да срещнете любовта, да чуете думи, които да трансформират чувствата ви, да оставят траен отпечатък в сърцето ви…

Стрелец – Вие сте в прекрасен период да се докажете на работното ви място, да скрепите отношенията си с колеги, да повишите доходите си или да спечелите бонус, ако работата ви го позволява.

Може да спечелите от скрита опека, нерегламентирани доходи, покровители и т.н.

Все пак се разпилявате между различни приоритети, някой от тях могат да се отнасят до тайно желание в любовта или алтернативни източници за печалба, които силно ви влекат и ви дават „зелена светлина“. Може щастието ви в един по-общ смисъл да е извън рутината…

В друг вариант- занимавате се с казуси от миналото, които все още не са разрешени, но не можете да ги обикаляте, а те ви извеждат от традиционния ритъм в ежедневието.

В семейството ви също настъпват някой положителни трансформации, особено, ако целево ги преследвате.

Ако сте предприемач- през тази седмица ескалират провокации за  важни промени, склонни сте да действате рисково, можете действително да направите пробив в избраното направление, но вероятно не всичко ще се развива според предварителните ви планове, така че се вглеждайте в подробностите, за да сте подготвени и да не позволите да се преобърнат очакванията ви.

Деца, любими личности или хоби- продължават да са повод за нараснали разходи.

Козирог – Атмосферата в дома и семейството ви се обновява, понякога и по един бърз неочакван начин. Дава ви се втори шанс да подействате положително на тази сфера от живота си, да вземете решения, които ще разтоварят евентуално напрежение или ще канализират неразрешени въпроси в една по-положителна и конструктивна посока. Това може да са приоритети и с масто-живеене, недвижимо имущество- насочвайте до колкото е възможно през тази и следващата седмица,  после по-трудно ще влияете. Все пак не всичко ще зависи от вас, но ще имате варианти, вие ще трябва да направите избор.

В друг случай- фундамента под краката ви търпи малки или по-големи земетресения, в душата ви е неспокойно, вие предприемате крайни и решителни стъпки в определена посока, която ще смени „декорите“ в живота ви.

Водите емоционални разговори, може да разкриете тайна, нещо силно да докосне сърцето ви или по подобен начин вие въздействате силно с думите си на околните.

Мнозина получават сърдечна радост от любими хора или пораснали деца, ако имате такива.

Вероятно очакванията ви спрямо определени личности ще са преувеличени или ще ви костват компромиси, но със сигурност влиянието ви расте, има на кого да разчитате, а това може да е повод да се сдобиете с власт, популярност-буквално или в по-общ смисъл…

Водолей – Хора от близкото ви обкръжение продължават да ви изненадват, това може и да са роднини, които влияят силно на бъдещите ви планове.

Информационният поток е много усилен, дава ви шанс да сключите договори, да изчистите евентуални недоразумения, възможни са неочаквани новини и предложения. Вероятно не всичко ще е по вкуса ви, стари теми, които са останали неразрешени в миналото отново се възвръщат към вас и сега е моментът да вземете решения- дали да оставите окончателно зад гърба си нещо, което ви тревожи или е извън контрола ви или да използвате алтернативи, обходни пътища, за да постигнете една трудна, но важна за вас победа.

Появяват се неочаквани източници за допълнителни доходи, попълване на разходи, включително чрез вид опека.

Теми свързани със социалния ви статус са тясно зависими от решения, които се отнасят и до семейството ви, евентуално-место-живеене, разрешаване на имотни казуси. Ще имате достатъчно подсказки и право на избор в какво да инвестирате време и пари…

Риби – През тази седмица не са изключени допълнителни или непланирани разходи, вероятно всичко е наред, ако не поемате излишни рискове…Същевременно звездите ви дават шанс да откриете нови и внезапни източници на доходи, понякога това може да е под формата на изненада, а в други случаи- следствие на систематични усилия в миналото, които сега възобновяват стари шансове- те се възвръщат към вас, а вие може да се възползвате, ако желаете.

Може да получите добри новини от приятели, колеги, относно бъдещите ви планове, водите подобни успешни разговори и срещи.

Моментът е много подходящ да утвърдите позициите си в колектив или да заемете нови и по-престижни постове.

Бъдете оптимално социално активни и задължително ще откриете своята „птица на щастието“, все ще има кой да ви зарадва с положителен отзвук, подкрепа и т.н.

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com 

No Comments Yet

Leave a Reply