Седмичен хороскоп за периода 15-21 Юни

Остават още само пет дни от ретроградния Меркурий. Този период ще е много подходящ за изпипване на всеки един план и подреждане на идеите, а вече от другата седмица може да се пристъпи към действие.

Сега в края на периода може да имате голямо желание да правите ремонти, да се местите, да купувате билети за пътуване, да подписвате договори. Не прибързвайте! Няма да се случи нещо страшно, но плановете ви могат много да се променят след края на ретроградния период на Меркурий.

 

Овен – през тази седмица се осланяйте на шестото си чувство. Това ще ви помогне да се справите справите с обстоятелствата в професионален, в материален и в личен план. Действията ви сега ще определят събитията в живота ви в бъдеще! Около средата на седмицата не се поддавайте на емоциите си. Добре е да обърнете специално внимание на здравословното си състояние. В края на седмицата по никакъв начин не се поддавайте на манипулативните действия на колега. През почивните дни се насочете към изясняване на въпроси, които се отнасят до членовете на семейството ви. Много от вас ще имат потребност да постигнат пълен синхрон между делничното и личното. Опитайте се да избягвате двойните връзки, особено ако сте трайно обвързани в любовта.

 

Телец – тази седмица сериозни неприятности не се очакват. В началото на седмицата бизнес – срещите ще бъдат продуктивни, имате шанс да си намерите нова работа, която ще бъде във всяко отношение по-добра от предишната. Много представители на зодията ще сключат изгодни сделки.

Очакват се неприятности през втората половина на седмицата. Следва да се отбележи, че повечето от проблемите, които възникват в този период вие си създавате сами. Насочете въображението си в конструктивна посока и живота ви бързо ще започне да се променя към по- добро.

През почивните дни обърнете внимание на ангажиментите, за които все не ви стигаше време през седмицата. Във връзка с това е добре да прегледате личните си документи, писмата си и всякаква друга документация. Добре е да укрепите защитните сили на организма си. Отделете достатъчно време за сън.

 

Близнаци – през настоящата седмица се съсредоточете върху своите най- важни и най- големи проекти. Именно в тези проекти могат да възникнат проблеми и закъснения. В началото на седмицата има вероятност да влезете в конфликт с колеги. От друга страна, първите дни на седмицата обещават много интересни романтични истории. Към средата на седмицата може да изпитате известни затруднения, особено тези от вас, които се занимават с еднообразна и монотонна дейност. Има опасност от грешки при работа с документи. Края на седмицата носи промяна към по- добро. Стабилизирането на емоционалния фон носи и смел поглед към бъдещето. За мнозина от представителите на зодия Телец това е време свързано с появата на нови планове за работа и кариера. През почивните дни посветете времето си на семейството. Постарайте се да се отдадете на пълноценен отдих, който ще ви позволи да възстановите равновесието в организма си.

 

Рак – очаква ви страхотна седмица в професионалната сфера. В началото на седмицата ще имате възможност да стартирате начинание, от което не само ще печелите добре, но и ще използвате като платформа за бъдещи проекти. Около средата на седмицата обърнете специално внимание на здравословното си състояние, особено ако имате някакви оплаквания. В края на седмицата намалете темпото и се заемете само с неотложните ангажименти. През почивните дни се концентрирайте върху делата в дома и семейството. Не е изключено някой от вас да изпаднат в депресия заради липса на внимание.

 

Лъв – през тази седмица е важно да бъдете в кондиция, тъй като нещата няма да се случват според очакванията ви. Ще се наложи да направите някой промени в плановете си. Бъдете бдителни! Към това прибавете и проблемите, които ви създават недоброжелатели. През втората половина на седмицата ще се наложи да направите компромис. Запазете присъствие на духа. Към края на седмицата нещата малко по малко ще започнат да си идват на мястото. През почивните дни се съсредоточете върху семейните ангажименти. За много от вас ще има положителни емоции през уикенда. Постарайте се да влагате енергия, желание и любов в нещата, с които ще запълните свободното си време.

 

Дева –  очаква ви ползотворна седмица откъм професионални ангажименти. В началото на седмицата ще имате възможност да започнете желания проект или работа. Късмета също е на ваша страна и ще можете с лекота да решите всеки проблем или спънка. Към средата на седмицата ще бъдете изцяло погълнати от рутинни задължения. Към края на седмицата някой от вас ще бъдат обзети от противоречиви мисли и чувства, които биха могли да ви представят в лоша светлина пред приятел или познат. През почивните дни заложете на движението, на разнообразието и на възможността да се срещате с хора. Моментът е благоприятен да правите всякакви планове с интимната половинка.

sedmichen horoskop, astrologichna prognoza
sedmichen horoskop, astrologichna prognoza

Везни – с настъпването на новата седмица ще намерите решение на много въпроси, които ви притесняваха напоследък. За мнозина от вас това време ще бъде свързано с полезен опит, както и с нови запознанства, които ще открият интересни перспективи пред вас.

До средата на седмицата се опитайте да се справите с най-важните въпроси, и отделете време да общувате с близките си хора. Имайте предвид, че ще бъдете много ангажирани да уреждате важни срещи с лица, от които по един или друг начин сте зависими.

Края на седмицата ще бъде по-благоприятна за Везните мъже. Те ще могат да демонстрират лидерските си качества. Докато дамите Везни ще се радват на късмет в неделя, когато ще успеят да вземат правилно решение в изключително заплетена ситуация. Пазете се от всякакви измами.

 

Скорпион – през първия делничен ден личната мотивация ще ви помогне да преодолеете редица трудни ситуации. Стремете се да не говорите повече отколкото е необходимо и да обмисляте ситуацията предварително. Избягвайте каквито и да било рискове. Към средата на седмицата обстоятелствата около вас ще се развият положително. Опитайте се да избегнете грешки, които може да ви костват много в бъдеще. В края на седмицата любовта и личният живот като че ли ще играят по-важна роля в живота ви. Много от вас ще обмислят промяна в личен план. През почивните дни е добре да се стремите към хармония и разбирателство. В личен план ще се наложи да преодолеете някои препятствия. Напълно възможно е разногласията ви с интимната половинка да станат причина за вземането на крайни решения.

 

Стрелец – още от първия ден на седмицата концентрирайте усилията си в дела, които ще ви носят отлични приходи. Опитайте да се облагодетелствате от знанията и опита, който сте натрупали през годините. Постарайте се да осъществявате намеренията си с подкрепата на хора, които и друг път са ви поддавали ръка във важен момент. Към средата на седмицата овладейте страстите си и нещата около вас ще се получат по възможно най-благоприятния начин. Към края на седмицата не бързайте да реализирате идеите си, тъй като те няма да ви донесат успеха, на който сте се надявали. Концентрирайте усилията си в изпълнението на текущите си задачи. През почивните дни бъдете готови да окажете безрезервна подкрепа на близък. Обърнете внимание на здравето си.
Козирог – през първия ден от новата седмица не предприемайте нищо ново, особено ако нямате достатъчно познания. В случай че искате да се пробвате в ново поприще, не се колебайте да потърсите мнението на специалист, който би ви помогнал по-лесно да навлезете в материята. Към средата на седмицата избягвайте рискованите ходове в деловата и в материалната сфера. Някой от вас може да почувстват липса на енергия. Това може да се отрази и на любовния ви живот. Към края на седмицата не се поддавайте на външни внушения и на манипулации. Постарайте се сами да прецените ситуацията. През почивните дни е добре да се отдадете на пълноценен отдих. Много от вас ще се съсредоточат върху възможността да помогнат на близък или роднина. Не реагирайте твърде остро на критиките на приятел.

 

Водолей –  още от първия ден на новата седмица се концентрирайте върху проектите си. С подкрепата на близки и приятели шансовете ви за успех се увеличават многократно. От изключителна важност е да бъдете търпеливи ако нещата не се развият според очакванията ви в началото. Не бива да проявявате колебание или да ви обзема съмнение. През цялата седмица трябва да държите финансовите си дела под контрол. Към средата на седмицата периода ще се окаже от изключителна важност за тези от вас, които планират пътуване зад граница. През почивните дни се доверете на интуицията си. Направете правилна преценка за материалното си положение и се откажете от разходите за неща, които нямат спешен характер. Моментът ще се окаже ключов за много от вас, обмислящи трайно обвързване в любовта.

 

Риби – седмицата ще започне за вас с рутинните задължения. Периода е подходящ за дейност, от която може да спечелите допълнителни средства. Възползвайте се от възможностите, които съдбата ви предоставя. Към средата на седмицата някой от представителите на зодията ще успеят да преодолеят свои предразсъдъци, дължащи се най-вероятно на липсата на достатъчно информация или опит. Към края на седмицата много от вас могат да очакват приятни новини. През почивните дни е важно да възстановите загубената от вас енергия през изминалите работни дни. Постарайте да съсредоточите изцяло вниманието си върху важните за вас неща. Хубаво би било да отделите и достатъчно време за пълноценен отдих.

 

 

 

 

 

източник: http://www.astropro.bg/

снимки: omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply