Седмичен хороскоп за периода 14-20 Ноември

През тази седмица Слънцето ще премине през последния деканат на зодия Стрелец, а предвид комплекс от астрологични фактори, това може да остави във нас някакво горчиво усещане, че не всичко протича точно така, както сме очаквали, че може би сме имали преувеличени очаквания по приоритетни и индивидуални въпроси- в частност, а в глобален план- това засяга вид неудовлетвореност свързана с „първия необходим пуск” на промени свързани в сферата на здравеопазването, условия на труд, средно-специализирани специалисти и администрация, международни отношения, хуманитарна дейност.

В тези основни полета сега и до 22 декември, вече по-скоро ще се правят анализи на пропуснати шансове, грешки, ползи и т.н. После „втора вълна” на подобни силни импулси за трансформации ще възникнат през април и юни, август и септември 2016г.

На този етап обаче, продължаваме да си изясняваме бъдещи тенденции, все още сме в „превратен момент” на истината.

Меркурий, който отговаря за „начинът ни на мислене” вече е в Козирог и през следващия месец нашите съждения ще са по-хладни, лишени от излишни емоции, ние ще се водим подчертано от вече натрупания си опит, анализи на миналото, ще имаме възможност да включим и една конструктивна мечтателност, съчетана с интуиция…

Ако искате да получите точни и ясни отговори- периодът е много подходящ, а и вероятно, ако съществуват някакви неразрешени спорове, заплетен възел от противоречиви мнения- те ще се разплитат и нареждат съвсем логически, някак спонтанно и нормално като продължение на причинно-следствена връзка, но по начин, който е добре осъзнат от вас, така че независимо от развоя, би трябвало всичко да протича по-безболезнено, защото разумът надделява.

В чувствата няма фалш или поне трудно се прикриват истинските преживявания, ако някой иска да показва едно, а да изпитва друго- няма да му е лесно да се справи…Любовта е ярка, всеки ще усети някакъв дълбок подтик да почувства близост, всеотдайност, да сподели страстта си.

Четете в очите на близките си, ако има нещо, което ви тревожи- опитайте се да го отстраните рационално, точно, звездите ни подкрепят в това отношение.

 

Овен – През тази седмица могат да възникнат много хубави идеи относно кариерното ви развитие и бъдещи перспективи въобще. Можете да ги обсъждате, да водите разяснителни разговори, да търсите и откривате някакви алтернативи за бъдещото ви развитие като разчитате на помощ, включително и материална, понякога от хора, които не са от близкото ви обкръжение.

Същевременно продължавате да съществуване в обстановка, която е „наелектризирана” от напрежение, недоразумения, предимно с ваши партньори-лични и делови, но това може да са и други лица, които се стремят да ви влияят и да променят положението и имиджа ви.

В ежедневието ви е все по-трудно да следвате някакъв график, защото или възникват допълнителни ангажименти, или пък самите вие сте доста по-разпилени и неорганизирано от умора, загуба на интерес от рутината и т.н.

Любовта се трансформира под натиска на ярки емоционални преживявания. Разбирате на кого можете да разчитате, съответно-не.

Дамите са много привлекателни за противоположния пол, а мъжете са като на „война”  „с” или „за” любимата жена.

В понеделник преобладава сериозния тон, вие сте организирани, дейни, дребни действия могат да имат широко отражение за бъдещето ви. Във вторник и сряда приятели се сещат за вас, вие се превръщате в значим фактор за околните, привличате внимание, налагате мнението си. В четвъртък имате силна интуиция, оформят се вид алтернативи на пътя ви, а в петък сте разсеяни, може да ви липсва енергия, кондиция, пазете се от грешки, измами и само-заблуди.В събота и неделя – вие направлявате събитията, защото сте твърде емоционални, защото се чувствате предизвикани…

 

Телец – Ежедневието ви е все така напрегнато и динамично, служебни или други ангажименти извън нормата ви карат постоянно да се нагласяте към бързо променящата се атмосфера в живота ви.

Добата новина през тази седмица е, че ви се изясняват доста спорни въпроси, такива, които са ви поставяли на своеобразен кръстопът.

Можете също да разчитате на благоразположението от страна на ваши партньори-лични или делови, а ако има недоразумения между вас, тогава моментът е подходящ да ги изчистите.

Хора стоящи далеч от вас ви оказват силно въздействие, а в друг вариант- възникват идеи за пътувания, образование и преквалификация, които ще са ви доста полезни, а и приятни, ако ги стартирате сега. Понеделник е показателен в тази връзка.

Във вторник и сряда можете да повлияете силно на статуса или имиджа си, при това „внезапно” в някой случаи. В четвъртък- приятели и колеги ви подкрепят, търсят, оказват подчертано въздействие, а в петък това въздействие може да превключи на психологична атака, че и манипулация- внимавайте! В събота и неделя може много да ви се иска да си почивате, но все ще възниква нещо, което да обърква предварителните ви планове.

 

Близнаци – Семейните и/или партньорските ви отношения през тази седмица клонят към оформянето на някакъв окончателен фон, вариант на бъдещи перспективи. Разбира се, докато тече периодът вие все още можете да насочвате потокът от събития, но в повечето случаи очакванията ви ще са по-големи от реалността, ще трябва да правите съзнателен компромис, а в кои звена- разбирате сега. При мнозина настъпва някакво „изтрезняване”, а при други- откровена конфронтация и отчуждение, внимавайте тенденцията да не прекрачи своеобразни граници до края на декември.

Същевременно в ежедневието ви постепенно се настанява някаква хармония и последователност, която е в резултат на по-ясната ви визия за бъдещето- какво искате, какво желаете да оставите зад гърба си, коя от мечтите ви е реалистична и малко по малко започва за разцъфтява пред очите ви. Самотните Близнаци ще имат шанс да срещнат любовта на работното си място или поне да пофлиртуват, да придобият по-добри позиции в колектив, включително и със заявка за повишение, ако работата им го позволява.

В понеделник сте доста натоварени и напрегнати, същевременно сте способни да извършите съществени преобразувания.

Във вторник и сряда летите като вятъра към целите си и сте доста пробивни. В четвъртък дребни действия имат широко отражение върху социалния ви статус, ако сте внимателни, можете да извлечете големи ползи, но чрез съдружие, вид подкрепа и/или ако действате в подобна посока. Петък е рисков и може сериозно да ви обърка, допуснати грешки или недоразумения през тези дни трудно ще се оправят. В събота и неделя се разтоварвате с приятели.

 

Рак – Тече последна седмица на активност, която се отразява пряко на професионалната ви реализация. В зависимост от натрупаната енергия и потенциал, сега вие ще препотвърдите  договорни отношения, а ако те са изчерпани като варианти- ще ги скъсате, за да си намерите по-благоприятни в бъдеще време.

В дома ви продължава да се трупа напрежение, което изисква съответно разтоварване- чрез ремонти, пътувания, за някой-премествания, разяснителни разговори с партньора и т.н.

Подобно на останалите и вие клоните към вид развръзки , оформяне на фон- в най-близкото ви обкръжение, който после ще ви влияе дълго.

Вижте тенденциите и се опитайте да ги насочвате чрез компромиси и/или енергични действия в едно по-подходящо за вас направление. Но е факт, че животът ви е толкова динамичен през последните месеци, че и години, че вие трудно можете да знаете какво ви очаква зад ъгъла. Факт е, че част от перспективите сами ще задавате, а останалите, които възникват по външни и независещи от вас причини следват своя логика,  която е полезно да следвате, а не да се противопоставяте. Така и само така, тя- утре ще ви подкрепи като нов и „внезапен шанс на Съдбата”.

През тази седмица също можете да проведете важни разяснителни разговори с вашия партньор, да получите ценна информация от него, да изгладите различията с хладни и безпристрастни съждения. Понеделник е показателен за партньорските ви отношения, но и останалите дни в различна степен. Във вторник и сряда възникват внезапни алтернативи, но не са изключени и обрати. Дните носят заряд на риск и високо напрежение. Ако сте внимателни, може да се възползвате и да отскочите подобно с помощта на трамплин. Но е полезно да планирате на „момента”, за да реагирате на всякакви предизвикателства. В четвъртък и петък теми свързани с по-далечното бъдеще са актуални по различни поводи. Могат да възникнат спонтанни идеи за пътувания. В събота и неделя сте склонни да вземате крайни решения.

 

Лъв – През настоящия период се покачва вероятността да се отдадете на някакво хоби, любим човек или да се поглезите по някакъв начин. Който и вариант да изберем- той ще ви струва скъпо и в повечето случай  в чисто материален аспект и може би е добре да се надяваме, че така ще си остане и няма да засегне преувеличени очаквания от страна на любим човек.

В друг вариант, ако имате собствен бизнес вземате решения за вид инвестиции или това послание е императивно и наложено от вън.

Ако пък сте служители във фирма, тогава напрежението може да бъде снижено в значима степен сега чрез конструктивни и разяснителни разговори. При всички случаи в това поле ви се изясняват някакви важни детайли и подробности, особено в понеделник, но и във всички останали дни в различна степен.

Във вторник и сряда популярността ви расте, подходящо е да се опитате да скрепите връзките си, да градите „мостове” към околните, защото успехите ви ще преминават предимно през тях. Изненади, интересни новини. В четвъртък и петък сте разсеяни или твърде емоционални, може да ви липсва енергия, но пък ще имате силни предчувствия и интуиция. В събота и неделя преобладава ентусиазмът, импулсът да действате. Трудно контролирате емоциите си, може да решите да пътувате, в такъв случай-внимавайте, не всичко протича както сте очаквали, а и съществуват рискове в това поле.

 

Дева – През тази седмица можете да проведете доста конструктивни и полезни разговори, които да скрепят партньорските ви отношения или други- важни за вас връзки. Общо взето, чрез дар словото ви имате шанс да спечелите  или да преобърнете вид негативи в позитиви, стига да се концентрирате в подобна цел и идея. Но вероятността нещо приятно да „погали” слуха ви е значима.

Същевременно в дома  и семейството ви текат преобразувания, които може да не са съвсем по вкуса ви или поне-очакванията ви да са били по-големи. До края на тази седмица съществува пик от събития, решения, известия, които ви изясняват подробности от една страна, а от друга- създава се някакъв фон, който ще после ще ви влияе дълго.

Материалното ви състояние продължава да бъде рисково, бих казала „превратно”, внимавайте!

В понеделник притежавате доза късмет-възползвайте се! Във вторник и сряда ежедневието е динамично, изпълнено с предизвикателства, но и възможности. В четвъртък и петък вашият поглед е отправен към ваши партньори-лични и делови. Ако имате нещо за изясняване, направете го в четвъртък, защото в петък ескалират недоразумения. В събота и неделя се пазете от спонтанни харчове или такива теми –приходи-разходи ще са повод за разгорещени дебати.

 

Везни – През тази седмица информационният поток около вас е много усилен, възможно е да осъзнаете някакви подробности или да разберете тайна-вариантите са различни, но ще ви помогнат да продължите напред като оставете нещо зад гърба си и то в основата си ще се тълкува на „изживяло своето време”, раздяла с илюзии или нещо друго, което е неконструктивно.

Сега може да получите важна информация, да сглобите цялостна картина на бъдещи тенденции, които постепенно ще се наредят подобно на части от пъзел до септември 2016 година и после ще ви поставят на други житейски „релси” за развитие.

Напрежението в душата ви и желанието ви да се борите, да отстоявате позициите си нараства стремглаво и е провокирано по различни поводи и на различни нива- семейна обстановка, кариерно развитие и социален статус като цяло.

Все повече мислите ви се съсредоточават върху най-близкото ви обкръжение. Не са изключени разяснителни разговори у дома или за дома, но хубавото е, че сега можете да разчитате на целесъобразни решения, особено в понеделник, но и всички останали дни в различна степен. Във вторник и сряда- притежавате доза късмет, възползвайте се! В четвъртък и петък сте доста натоварени, но психическото и физическото ви здраве са по-уязвими от обикновено , пазете се да не пипнете някой вирус- в пряк или преносен смисъл. В събота и неделя се пазете от конфронтации и спорове..

 

Скорпион – Все за нещо допълнително възникват разходи, като  през тази седмица разходите могат да превишат приходите, ако не внимавате. Същевременно възникват и алтернативи за печалба, които може да са свързани с професионалната ви реализация, а може и да са под формата на подаръци.

Венера продължава да ви закриля и пази, в известен смисъл може да се каже, че вие минавате „между капките”. Все едно около вас е напрегнато, а вие успявате да продължите напред, че и да извлечете ползи. Всъщност успехите ви много зависят от вашата комуникативност, желание да сте социално активни, да общувате.

През тази седмица можете да проведете много интересни разговори, да получите приятни известия, да изгладите евентуални недоразумения, ако съществуват такива, защото „магията” струи от вас, особено в понеделник, когато имате шанс да зададете тон за целия период.

Ежедневието ви продължава да е напрегнато, изпълнено с ангажименти и предизвикателства извън норма, които ви обсебват и изтощават. Във вторник и сряда се раздвоявате между лични и служебни приоритети, които допълнително объркват плановете ви. В четвъртък и петък хора близки до сърцето ви  карат да изпитвате ярки и запомнящи се емоции. В събота и неделя „почивате” активно.

 

Стрелец – Под влиянието на различни астрологични фактори вие сте на прага на значими преобразувания в живота ви на различни нива- в личен, в професионален аспект и т.н.

Повечето от вас вече са усетили „ветровете на промяната”, а през настоящия период нещо важно се изяснява и придобива окончателни краски за бъдещи перспективи. Вероятно ще си направите оценки на минали събития и решения- кои са допринесли за по-доброто ви положение, кои са ви разочаровали и съответно- спонтанно или по принуда ще отстраните онези, които нямат място в бъдещото ви развитие.

След настоящия период ще се движите повече по инерция, която ще се запази почти до пролетта.

Материалното ви положение продължава да е в доста рискова и превратна фаза, но сега възникват някакви допълнителни идеи или варианти за печалба, за които е добре да се захванете и продължите като линия и перспектива през следващите месеци. Не се отказвайте от евентуални предложения, бъдете и по-активни в това поле, възможностите могат да възникват по един неочакван начин и от по-далечни поддръжници, особено в понеделник, но и през всички останали дни в различна степен.

Във вторник и сряда интересни, полезни разговори и новини. В четвъртък и петък тонусът ви не е твърде висок, може би е полезно да намалите темпото. Семейни и други домашни въпроси ви тревожат или отнемат голям психичен ресурс. Пазете се от недоразумения в петък. В събота и неделя сте „огнени”, позитивни и почти нищо не може да застане на пътя ви.

 

Козирог – Основна тема трябва да бъде социалната ви активност и доброто ви положение в колектив, което отстоявате или от което зависи възможността ви за просперитет и то за дълго.

Вероятно ще имате поддръжници, при това креативни и инициативни, но също ще има и такива, които ще се опитат да „разклатят стола ви”, да ви ощетят и може и да успеят, ако не внимавате. Като минимум разбирате на кого можете да разчитате, съответно- не.

Същевременно възниква някаква допълнителна алтернатива, която е способна да подкрепи социалния ви статус, тя идва или е свързана с миналото ви, може да е тайна мечта или да е подпомогната от хора, които са извън близкото ви обкръжение. Но възможности да спечелите нещо „обходно” и е хубаво да се възползвате, като самите вие сте по-активни или не пропускате идеи, дори и да ви изглеждат незначителни на пръв поглед.

В друг вариант- получавате бонус, подарък, морално поощрение.

Любовта е на „кантар” или предстоят важни преобразувания, анализи, решения.

В понеделник тонусът ви не е много висок, но може да узнаете тайна, да направите важни анализи на стари събития. Във вторник и сряда сами направлявате събитията, привличате внимание. В четвъртък и петък се пазете от необмислено ходове, преувеличения, че и загуби. В събота и неделя изненади, избягвайте спорове…

 

Водолей – Основна тема трябва да бъде социалната ви активност и доброто ви положение в колектив, което отстоявате или от което зависи възможността ви за просперитет и то за дълго.

Вероятно ще имате поддръжници, при това креативни и инициативни, но също ще има и такива, които ще се опитат да „разклатят стола ви”, да ви ощетят и може и да успеят, ако не внимавате. Като минимум разбирате на кого можете да разчитате, съответно- не.

Същевременно възниква някаква допълнителна алтернатива, която е способна да подкрепи социалния ви статус, тя идва или е свързана с миналото ви, може да е тайна мечта или да е подпомогната от хора, които са извън близкото ви обкръжение. Но възможности да спечелите нещо „обходно” и е хубаво да се възползвате, като самите вие сте по-активни или не пропускате идеи, дори и да ви изглеждат незначителни на пръв поглед.

В друг вариант- получавате бонус, подарък, морално поощрение.

Любовта е на „кантар” или предстоят важни преобразувания, анализи, решения.

В понеделник тонусът ви не е много висок, но може да узнаете тайна, да направите важни анализи на стари събития. Във вторник и сряда сами направлявате събитията, привличате внимание. В четвъртък и петък се пазете от необмислено ходове, преувеличения, че и загуби. В събота и неделя изненади, избягвайте спорове…

 

Риби – Седмицата е важна за социалния ви статус, а като минимум- много показателна за бъдещи тенденции, особено в частта с вашите партньорски отношения-лични или делови.

Те се променят, поставят ви други условия на съществуване и могат да разширят хоризонтите пред вас, но също този „дар” е вероятно да не е твърде по вкуса ви и по ваша воля и желание. До каква степен хармонизира визията ви за бъдещето с тази на важни за вас хора се изяснява сега и може да подейства като „колело на Съдбата”, което се завърта в една или друга посока със съответните последици.

Същевременно, можете да се радвате на подкрепа от страна на приятели и колеги- приятни и интересни известия от тяхна страна, особено в понеделник, но и през останалите дни в различна степен.

Подходящ момент да утвърдите авторитета си в колектив, да търсите и получавате подкрепа, която е способна да ви превърти на друго ниво.

Материалното ви състояние и през тази седмица е силно дестабилизирано, внимавайте и не поемайте излишни рискове, защото после трудно ще поправите щетите.

Във вторник и сряда- изненади, неочаквани и допълнителни възможности, които застават на пътя ви. В четвъртък имате силна интуиция и въздействието ви върху околните е значимо. В петък преобладават лични и не твърде ясни съждения, оценки, които да прераснат в недоразумения, обърквания и не само, внимавайте! Събота и неделя- спонтанни разходи или подобни теми се дискутират.

 

 

 

 

 

 

 

източник:http://horoskop-astrom.com/

снимки: www.ladymagazine.today

 

No Comments Yet

Leave a Reply