Седмичен хороскоп за периода 13-19 Ноември

Предстои една много интересна седмица изпълнена с много страст и запомнящи се моменти. Причината за това е Венера, която е в Скорпион и ни потапя в дълбините на желания, които са  закодирани в подсъзнанието ни, в истинската ни същност, а сега изплуват на повърхността и се раздухват, преумножават от влиянието на Юпитер.

Някой могат да спечелят нещо значимо, под формата на финансови постъпления, повишение, морално удовлетворение и прочие.

Други ще изпитат вълшебна любов..

Ако нямаме „център“ обаче, тогава ще изпитаме неудовлетворение, което е способно да ни погълне в съмнения, мрачни мисли, ревност…Най-подходящо е тогава да открием къде се крият „слабите звена“, да си изградим стратегия, за да преобърнем събитията в наша полза и като разчитаме на интуицията си- Скорпион е „най-добрият“ в този аспект…

При всички случаи- животът ни се трансформира, защото трудно правим компромиси, правим си равносметки, след които вече нищо не е същото, възникват изкушения, възможности, предизвикателства, така че да открием  „мястото си под Слънцето“…

Ако животът ви е сравнително спокоен и сте рационални по природа, тогава ще имате усещането, че не сте твърде в „свои води“, може да ви обземе носталгия с философски оттенък или романтични настроения…

Това на фона на проекции върху „другите“- да отговорят на всички очаквания…А ако се получат разминавания между представи и реалност, тогава мнозина ще реагират крайно, остро, без особена мисъл за последиците…Вербална или дори физическа агресия може да ескалира, а ние трябва да се стремим да я избягваме по всякакъв начин.

Меркурий вече е в Стрелец и така аспектиран през настоящия период, че общуването ще варира от гръмки изказвания, манипулации и хитрост до нетактичен сарказъм предназначен да „ранява“ без оглед на постигнатия ефект, последици и т.н.

Шанс да погледнем на себе си и на околните от един по-всеобхватен ъгъл, да идентифицираме скрити черти от характера или не явни процеси в ежедневието, които ни влияят.

На 17 и 18 ноември сме под влияние на Новолунието, подходящо е да поставим ново начало като използваме „приливната вълна“ , извършим реални или символични действия, вслушваме се във вътрешния си глас /той е най-верен ориентир!/ и канализираме мощния енергиен поток в най-подходящата за нас посока, съответно онази, която кореспондира със същността и предопределеността ни.

Овен – Звездите ви подтикват към ярки емоционални преживявания поради реални събития- това може да е сбъдната далечна мечта или понеже силно желаете да трансформирате нещо- от начин на придобиване на материални блага до взаимоотношения с любими хора…

Ако приоритет са финансите ви, кариерното ви развитие, тогава сега ви се отдава някаква възможност да осъществите намеренията си като действате рисково, промените стратегията си или това е алтернатива за печалба, допълнителен доход, който се проявява благодарение на подкрепа, която получавате от партньори-лични или делови.

Ако тенденцията касае връзките ви- явно чувствата ви придобиват нови краски от страсти- изяснявате си силни и слаби страни и на фона на това, че трудно правите компромиси с евентуално неудовлетворение, имате нужда да почувствате любовта в дълбочина, да усетите взаимност и обич. Ако това е невъзможно с настоящия ви партньор, тогава може да бъдете увлечени от тайна или паралелна връзка, поне ще бъдете доста изкушени…

Каквото и да е, то се превръща във фокусна точка, която не ви дава покой, подтиква ви да се борите, понякога да влизате в противопоставяне на интереси и дори конфликти, в съчетание с резки и крайни реакции, решения, които се отразяват на имиджа ви като минимум.

Водите дебати за пътувания и/или хора извън близкото ви обкръжение привличат вниманието ви, това може да ви ентусиазира, но и да внася смут в душата ви, да ви извежда извън обичайния ритъм в ежедневието.

Телец – Вашата сила и шансове за успехи сега се коренят във възможността да градите връзки-лични и делови, те могат да ви помогнат да осъществите по-далечни мечти, да разширите хоризонтите си пред вас- буквално или в преносен смисъл. Ако имате половинка в живота, тогава моментът е подходящ да скрепите отношенията си като обсъдите по-далечни перспективи на развитие, интересни идеи и скрепващи интереси. Понякога те може да са свързани с пътувания, премествания, в други случаи- уреждане на документи, включително правни, изчистване на евентуални недоразумения, в които участват и роднини и т.н.

Ако водеща тема в живота ви е професионалната реализация, тогава също трябва да потърсите вид опека от влиятелни лица, трябва да преговаряте с тях и всъщност имате доста големи шансове да се доберете до целите си.

Последното ще е особено полезно за мнозина, предвид напрегнатото ежедневие в последно време. То може да ескалира от повишена конкуренция, откровени недоброжелатели или понеже търпението ви е изчерпано. В такъв случай, можете да се прехвърлите на други релси на развитие, особено като използвате Новолунието на 17, 18 ноември, „градите мостове“ с вид авторитети и отстранявате препятствия.

Ако сте сами- можете да срещнете любовта и тя обещава да е надеждна, вълнуваща.

Ако имате проблеми в настоящите си отношения, дава ви се втори шанс да ги изправите, особено и отново с Новолунието, след него…Ако все пак това не се случи, може да имаме сериозни доказателства, че това „не е вашия човек“.

Близнаци – Няма невъзможни неща във връзка с вашата професионална реализация, вие сте доста изобретателни и способни да сбъднете и най-смелите си мечти с творчески подход, комуникативност, гръмки обещания, само-реклама.

Ако нещо е способно да ви разочарова или да „сложи прът в колелата ви“, това вероятно ще е провокирано от ваши партньори-лични или делови. Те могат да ви разминат с очакванията, а в по-неприятна форма да ви разочароват с некоректно поведение. Ако има тайни и ерозивни процеси между вас, то те ще се проявят.

Добрата новина е, че имате достатъчно ресурси, лостове, с които можете да влияете на някой негативни и горе-споменати тенденции.

Ако сте сами, можете да срещнете любовта-точно на работното ви място, можете да утвърдите и по-авторитетни позиции, но е полезно да не се предоверявате, явно и трябва да „отсявате сеното от плявата“ в близкото ви обкръжение.

Ако не ви е достигнало нещо, за да постигнете намеренията си и предимно в професионалната реализация, появява се „втори шанс“ с Новолунието на 17, 18 ноември, възползвайте се от него, бъдете инициативни, така или иначе в този сектор предстои известно обновление, а то изисква активна позиция.

Рак – Вие сте романтично настроени, звездите ви подкрепят силно, надаряват с доза късмет, така че можете да изживеете незабравими моменти с близки до сърцето ви хора- деца, партньори…

Това, което може да препятства чувството ви на щастие са прекалено наситените емоционални преживявания, които могат да ви подтикнат да изгубите мярката и да действате обсебващо, крайно…внимавайте!

В оптимален вариант- появяват се възможности да скрепите отношенията си,  а близките ви са повод за радост, гордост. Това в друг вариант може да е някакво щастливо събитие..

Трудно ви е да се концентрирате върху рутинни задължения, освен, ако те не са свързани с хоби, което силно ви влече или това е частна инициатива, която сега може да се разгърне и да се превърне в нова перспектива на развитие.

Възникват недоразумения с битови, имотни казуси, евентуални премествания, ремонти. Внимавайте това да не всее напрежения и конфликти в семейството ви, туширайте още в началото подобни негативни проявления…

Лъв – Вие сте все по-силно въвлечени в дебати, дори противопоставяне на интереси между вас и важни за вас хора. Недоразуменията може да са поради несъгласие по чисто финансови приоритети, но може и да са други принципни и неразрешени спорни моменти, на които е дошло време да сложите своеобразна точка през тази и следващата седмица.

Изградете си правилна стратегия, имате значими шансове да преобърнете хода на събитията във ваша полза, стига да не се прекрачат границите на добрия тон и да се достигне до трудно обратим разрив.

Преоценявате всичко ценно за вас, поглеждате с „нови очи на обикалящата действителност“. Причините може да се коренят в собствените ви преживявания, а може и да е поради реалност, която „сменя декорите“ около вас.

Прекрасен период да се решат домашни, семейни, битови и имотни казуси. Ако не всичко се развива според очакванията ви, ще имате втори шанс на въздействие с Новолунието, което на 17, 18 ноември.

Дева – Хора близки до сърцето ви- от партньори до деца, обсебват силно вниманието ви по различни поводи.

Възможно е да ескалира необходимост да изчистите някой недоразумения с вашата половинка, ако има нещо не доизказано, дори скрито и ерозивно- то ще се прояви, така че да можете да бъдете максимално информирани и да вземете оптимални мерки. В друг вариант- човекът до вас се нуждае от повече внимание, грижа, подкрепа от ваша страна.

Деца или хоби пък са повод за повишени разходи, дано и да са оправдани, внимавайте, пазете се от загуби. Не е препоръчително към настоящия момент да поемате излишни финансови рискове.

Социалната ви активност е значима и така е правилно. Чрез повишена комуникация вие можете да повишите авторитета си, да заемете по-престижни обществени позиции, да срещнете „късмета си“ и/или любовта…

Везни – Вие сте в прекрасен период да повишите материалното си благополучие, чрез подходящи инициативи. Звездите ви подкрепят в частта да се справяте с чисто материални приоритети, дори и да е за сметка на това да се концентрирате върху неспецифични за вас приоритети и/или да ви се налага да промените нещо в подхода си, да се нагаждате към текущи и обновени обстоятелства.

Все пак- мнозина ще получат награда за положени в миналото усилия, това може да е бонус или морално поощрение като минимум.

Не е изключено обаче да получавате разнопосочна информация, през целия период сте изправени пред опасността от подвеждане-умишлено или не. В друг вариант има известни неясноти по водещи за вас теми, приоритетно – ритъм в ежедневието, реализация, които сега се изясняват, така че да можете да вземете оптимални мерки и решения, ще имате такъв шанс. Ако нещо не ви е достигнало, тогава ще имате право на втора възможност с Новолунието на 17, 18 ноември, помислете, действайте, изградете си стратегия и се „възползвайте от приливна вълна“, която е способна да ви отведе далеч.

Пазете се от нервно напрежение, което може да рефлектира и върху физическото ви здраве.

Теми отнасящи се до дом, семейство, место-жителство, имотни казуси- ескалират, изискват решителни, но и добре обмислени действия, за да не излязат от контрол през тази  или следващата седмица, усетете на къде „духат ветровете“, за да се предпазите превантивно.

Скорпион – Вие сте в период на значими трансформации, някой от тях са инициирани от вас самите, други- от бързо променяща се обстановка около вас от променящи се приоритети, които ви подтикват да вървите напред, да се развивате, така че да следвате своята предопределеност, да оставяте зад гърба си онова, което е изживяло своето време.

На този фон се появяват алтернативи за печалба- те може да са допълнителни доходи, паралелни или нерегламентирани, може да са под формата на бонус или неочаквано предложение, помощ от хора, които са извън близкото ви обкръжение. Това може да компенсира пък- нарастващи разходи, които са по направление-любими хора /деца, партньори/, а може и да е хоби, необходима инвестиция в частна инициатива…Вариантите са много ,понякога може да имате усещането, че средствата изтичат между пръстите ви по различни поводи, но важното е, че се появяват и компенсиращи механизми, ваше право е да се възползвате или пък-не.

В прекрасен период сте да откриете професионална реализация, която ще повиши авторитета ви, ще ви стабилизира материално, ще промени ритъма за ежедневието ви за дълго. Полезно е да сте максимално инициативни в тази посока, особено след Новолунието на 17, 18 ноември…

В любовта- привличате погледи, печелите с лекота симпатии, стига да поискате…

Ескалира някакъв въпрос, който е извън контрола ви, бъдете нащрек, внимавайте за подробности, „пазете си гърба“, за да не ви изненадат…Ако има нещо тайно, то задължително ще се прояви.

Стрелец – През тази седмица указвате значимо влияние на обкръжението, в което се намирате, вие сте отворени за нови идеи, желаете промени и ги афиширате ясно и високо, това е повод да постигнете целите си или поне често ще се оказвате в център на внимание…

Привличате енергични и инициативни личности на своя страна или се справяте успешно с вид конкуренция…

През целия период силно ви влече „навън“, привличате се от нещо, което е извън рутината и познатото. В сърцето и ума на мнозина се прокрадват тайни идеи и са силно изкушени да последват своя мечта, която ще ви отдалечи от онова, което ви тежи и натоварва в последно време. Възможно е действително да се доберете до някаква алтернатива, която ще замени други и затворени пред вас пътища- в личен или обществено значим аспект… Склонни сте да преоценявате своите чувства, поне не афиширате всички страсти, които бушуват и се надигат в душата ви…

Домашните задължения ви натоварват повече от обикновено или внасят смут в душата ви. Добрата новина е, че сега можете да се справите с подобни въпроси, стига да искате, особено в дните на Новолунието и след това…

Козирог – През настоящия период може да назрее конфликтна ситуация с ваши конкурентни. Следва да се опитате своевременно да се справите с подобни тенденции, за да не пострада репутацията ви или да не рефлектира генерално върху социалния ви статус. Имате достатъчно ресурси, лостове, за да въздействате, включително като се опитате да си намерите съюзници- ще имате подобен шанс, като известна компенсация.

Положението ви в колектив се променя под влияние на всичко горе-споменато, също, понеже сменяте средата си на съществуване, заемате нова позиция и т.н., вариантите са много…В повечето случаи ще надделява възможността да утвърдите авторитета си, да разширите влиянието си над околните, но това няма да се случи без борба, активна и волева стратегия.

Общо- разбирате на кого можете да разчитате и на кого-не, в по-ярки краски…

Водолей – Вие сте в прекрасен период да трансформирате социалния си статус или имидж в по-положителна за вас посока. Възможно е на пътя ви да застанат доста благоприятни възможности, но те не са случайни, а са следствие на минали ваши усилия, които сега ви застигат и водят до заслужен успех, развръзки и т.н.

Ако амбициите ви не се отнасят до промени в кариерното ви развитие, тогава могат да засегнат партньорските ви отношения…И в единия и в другия случай от вас ще се изисква да се адаптирате към променяща се обстановка, да изпреварвате и да се възползвате от събитията, а не да се оставяте- да бъдете притискани от тях…

Някой от вас чувстват, че са на прага на житейски кръстопът, който ще предопредели живота им за дълго, а посоката, която ще изберат е определяща. Важното е, че имате избор, точни ориентири са онова, в което ви върви и не ви принуждава да се връщате към едни и същи изпитания и незадоволителни резултати.

Задължително се появяват и шансове, някаква втора „приливна вълна“, способна да преобрази живота ви. Действайте, бъдете инициативни и ще стигнете далеч! Въпроси свързани с пътувания, юридически казуси, далечни роднини се затягат, бъдете внимателни в тази сфера почти на всяка крачка…

Риби – Склонни сте да проявявате смелост, инициативност, които през тази и следващата седмица могат да ви възнаградят богато инициативността ви.

Успехите ви са пряко свързани с общуване с влиятелни лица, включително и извън близкото ви обкръжение, пътувания…В друг вариант налага се да повишите квалификацията си, да обогатите знанията си, а това има особено благоприятен ефект върху бъдещото ви развитие.

Ако водите юридически дела, те също се развиват във ваша полза..

През тази или следващата седмица е полезно да се пазите от загуби, които могат да бъдат провокирани от околните, приоритетно-отказ на подкрепа от влиятелни личности, партньори и т.н. Това могат да бъдат също неразплатени дългове, ако имате такива, принудителни плащания към институции…Не е подходящо да предприемате финансово рискови начинания, да теглите кредити, да давате пари на заем…

 

No Comments Yet

Leave a Reply