Седмичен хороскоп за периода 12-18 Март

Изтича един лунен месец и дни преди Новолунието   ние трябва да се справяме с дела, които вече са стартирани, но все още не са приключили. Качествено ново начало може да нахлуе в живота ни едва след Новолунието или през следващата седмица. На този етап се налага да се придържаме към задължения и норми, които често може да не са по вкуса ни. Ако направим асоциативна препратка-  все едно се намираме в високоскоростна кола от намерения, с желание да пристигнем по-бързо в съответната дестинация, но пътят е лош или пък маркировката ни налага доста ограничения. И така, на практика ще се съобразяваме с външни и независещи от нас фактори повече от обикновено, например- това може да са дела от миналото, може да са по възрастни и авторитетни лица, също и институции, с които взаимодействието не е лесно.

Тенденцията често ще провокира разяснителни разговори, като стари теми отново се възобновяват и изискват разрешение. В този процес не можем да разчитаме на кой знае каква толерантност, припомням че Венера и Меркурий са в Овен, така че когато ние отстояваме своето мнение и щастие- реагираме по- безкомпромисно и сме склонни да се борим за своите интереси и чувства, а не толкова да се съобразяваме с околните. Ако има нещо, което да ни дразни- ще реагираме по-крайно, а в по-неприятна форма- това може да доведе дори до скъсване на някои връзки, обтягането им  до краен предел.

Изглежда, че засега- успехи ще имат предимно онези, които проявяват инициативност над средното ниво и достигат до внезапни, бързи победи. Ако темперамента ни не е чак толкова рисков, тогава- обходни пътища и изход от заплетени ситуации също ще се открива, но обединяващо правило е, че трябва да разчитаме предимно на себе си,  да действаме в избраното направление и може би по-малко да се обясняваме и да говорим. Мобилизацията на личния потенциал е най-силният коз през тази седмица и онези от вас, които се възползват от него- действително ще могат да отключат нови и по-добри перспективи за себе си, ако не в настоящето, то задължително в по-далечното бъдеще.

Паричните потоци през тази седмица  също търпят някой затруднения. Отново като пример- възможни са важни обсъждания, които касаят материалното ни състояние, това може да повлияе на чувствата ни, а ако имаме стари дългове- буквално или в преносен смисъл, то те ще напомнят за себе си. В друг вариант- разходите ни растат по различни поводи и е целесъобразно да сме по-внимателни, да не поемаме излишни рискове.

В обществено значим аспект не са изключени  определящи  новини, като минимум- спорове, че и борба за надмощие.  Едва ли ще се стигне до някакво обогатяващо решение, но затова пък- много истини ще излязат на повърхността и със съответните последици  през последните дни на месец март.

На 17-ти март Марс преминава в Козирог и допълнително ще провокира необходимостта да забавим темпото, а всяко едно наше действие- ще се закодира трайно в имиджа ни като минимум.

На 17-ти и 18-ти март сме под влияние на Новолунието, което подсказва че през следващите близо две седмици ще трябва да проявяваме подчертана твърдост, да поемаме повече отговорности, ще трябва да се учим от натрупания си опит, да се осланяме на придобит авторитет и само тогава ще се добираме до онова, което желаем.

Активира се и една астрологична фигурка наречена “пръстът на съдбата”, тя   сочи- нашата емоционална обвързаност с близки и любими хора и явно предстоят някои промени в това отношение и те ще бъдат повече под контрола на причинно-следствена връзка, която ни застига и нека тя да бъде по-благоприятна за нас…

Успех и щастие за всички!

Овен – През тази седмица звездите са на ваша страна да спечелите нещо значимо- материално и не само, като сте на път да сбъднете тайна мечта,  но тя касае нещо свързано с партньорска подкрепа, която трябва да получите. Препоръчително е да се придържате към дела от миналото- сега е моментът да ги увенчаят с успех или ако е необходимо да оставите зад гърба си онова, което застава на пътя ви под формата на препятствия. За добрия ви социален статус- можете да разчитате на обходни пътища или тайна, неочаквана подкрепа.

Меркурий и Венера ви зареждат с много сили и енергия, привличат погледи към вас и вие с по-голяма лекота печелите симпатии, внимание. Същевременно ентусиазмът ви се спира от външни и независещи от вас фактори, това може да са ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или пък авторитетни лица, които ви поставят условия над обичайното и по този начин ви ограничават. Каквото и да е, налага се да се съобразявате, за да съхраните вид устойчивост и предвидимост във вашето развитие на различни нива.

Разяснителни разговори на този етап могат да провокират по-скоро недоразумения, отколкото решения на определени въпроси. Вероятно е по-добре да действате и да разчитате предимно на собствената си инициативност, така можете да се доберете до онова, което желаете по един внезапен и много бърз начин.

В края на седмицата е новолунието, което ще ви покаже- какво следва да оставите зад гърба си през идните седмици, какво ви подкрепя, какво ви дестабилизира и т.н. На 17-ти март Марс- вашият покровител преминава в Козирог и ще ви принуди да  забавете темпото, но пък ще ви направи по-упорити и пробивни, решителни и независими…

Телец – Вашето влияние над околните е значимо- не ви липсва компания или хора, на които да разчитате при нужда. Същевременно, вие сте склонни да преосмислите своите чувства, особено в по-далечна перспектива на развитие. В друг вариант- може да прикривате истинските си намерения, да започнете скрита авантюра, особено, ако статуквото не ви удовлетворява.

Водещо правило е, че имате избор и под влияние на съответните преоценки- през тази седмица действително може да настъпи своеобразен обрат във вашите отношения с важни за вас хора. Някой от вас са настроени доста отбранително, понякога агресивно или пък безкомпромисно, когато става въпрос- за интереси, че и да съхраните онова, на което държите. В този процес силно въздействие  ви оказват натрупани  събития, анализи на миналото. Ако има недоразумения, то вероятно е дошло време да не ги обикаляте повече, да ги   разясните.

Седмицата е като своеобразен тест за здравина и устойчивост на вашите взаимоотношения… В края на периода е новолунието, което ще ви даде втора възможност да осъществите свои планове отнасящи се до бъдещето и общественото ви положение, набележете всички силни и слаби страни, пазете се от прибързаност в реакциите…

Близнаци – Ежедневието ви е доста динамично, натоварено с ангажименти над средното ниво, същевременно вие все още сте в период, който е определящ за вашия социален статус, съответно – кариерно развитие или брачни отношения.

Можете да разчитате на собствения си ентусиазъм, инициативност, натрупани знания и опит. Но няма да е лесно да се доберете до онова, което желаете. Може да имате усещането, че околните- приятели, колеги, близки- изпитват вашето търпение. В този процес вие може да се почувствате предизвикани да действате по-крайно, понякога отбранително или нападателно. Каквото и да е, важно е да се спомене, че успехите ви изискват да намерите компромис, така че да не бъдете дестабилизирани. Ако това все пак е невъзможно, тогава може да се наложи- да смените средата си или дори бъдещи намерения и то за дълго.

Все пак успявате да се доберете до помощ от страна на влиятелни личности, стига да искате и благодарение на личните ви качества. Действайте, бъдете инициативни, но и гъвкави, дипломатични, така че да си спестите някои усложнения… В края на седмицата предстои Новолуние, което ви дава втора възможност да насочвате събитията в една по-положителна за вас посока и то във връзка с всичко гореспоменато…. Успехите,  които постигнете- ще повлияят пряко на материалното ви състояние, то е на път да се трансформира и  зависи пряко- от хората около вас…

Рак – На повечето от вас им се налага да са с поглед към по-далечното бъдеще, за да подредят правилно приоритетите си и да постигнат оптимални резултати. В този процес вие можете да постигнете успехи като балансирате между собствената си инициативност, но и интересите на ваши партньори- лични или делови. Вероятно последните ви принуждават да се съобразявате подчертано с тях или пък отнемат голяма част от времето ви и понякога се явяват като спирачка за вашите планове или ентусиазъм.

Тенденцията ще се усили през следващите седмици, така че е препоръчително през настоящия период и докато можете повече да влияете и насочвате-своевременно да прецените до къде следва да се правят компромиси и кое е обединяващото звено от интереси, което ще скрепи връзките ви, а не обратното. Все пак- трансформации във взаимоотношенията са почти задължителни, а  сега можете да ги преобразите към по-добро чрез общи скрепващи проекти или деца, ако имате такива и са повод за гордост.

Съдбата през тази седмица може да ви направи голям подарък, понякога по един внезапен, бърз начин.

Отлично се развиват дела отнасящи се до пътувания, уреждане на документи, можете да разчитате на подкрепа от страна на лица извън близкото ви обкръжение или власт-имащи персони.

Лъв – Повечето от вас градят смели планове  за своето по-далечно бъдеще поради нараснали амбиции или защото искат да се отърват от нарастващо напрежение. Действително тази тенденция може да ви направи  по- смели, може да вземете решения, които да ви измъкнат от сложни и заплитащи се ситуации, ако не веднага, то перманентно през идните седмици. Важното е да действате в избраното направление, стъпка след стъпка, че и да си изградите своеобразен план-график, като не губите крайните цели от поглед.

В този процес вие може да решите да пътувате, да уредите по-дългосрочни документи, да общувате с хора звън близкото ви обкръжение и там да откриете подкрепа или реален шанс да преобразите начина си на съществуване.

В друг вариант текущата ситуация ви мобилизира по такъв начин, че вие  рязко можете да пренаредите приоритетите си и да оставите зад гърба си онова, което повече ви натоварва, отколкото да ви носи ползи. Някой от вас могат да решат да повишат или променят квалификацията си или пък да пътуват принудително, но това да има оздравителен ефект. Все пак на път-   мнозина ще срещнат своето щастие  или любовта. Добре се развиват въпроси свързани с правни казуси или пък реклама, само- реклама. В момента е изключително удобно да  афиширате своите качества и те да бъдат оценени по достойнство.

Ежедневието ви е доста натоварено, включително с ангажименти, които не са твърде по вкуса ви или се явяват като спирачка за вашият ентусиазъм. Подходящо е да идентифицирате слабите звена и да се опитате да ги отстраните своевременно, за да не е прорастват. Препоръчително е също да не се претоварвате твърде и да обръщате внимание на физическото си  състояние.

Домът и семейството ви са друг акцент, който показва, че през настоящия период в този сектор могат да се случат приятни събития или такива, които се считат за обогатяващи или разрешаващи дълго трупани недоразумения. Усилете тези перспективи с подходящи инициативи.

Дева – Водеща тема продължава да бъде- вашите партньорски отношения, лични или делови, или пък- това е вашата популярност в един по-общ смисъл.

Добрата новина е, че през тази седмица вашата социална активност, начин на изразяване и инициативност при водене на преговори, разяснителни разговор- действително ще дадат отличен резултат и то в по-далечна перспектива на развитие. Възползвайте се от подкрепата на звездите и я усилете като набележите по далечни цели, не отстъпвате от интересите си. Същевременно, в душата ви може да навря  смут поради нараснали разходи или защото считате, че повече давате, отколкото получавате, целесъобразно е- да изчистите тези недоразумения  своевременно, за да не ескалират тези процеси в  охлаждане на чувства и привързаност или да се стигне до по-сериозен разрив.

Важното е, че в значима степен- можете да насочвате тенденциите, а думите ви имат чуваемост.

В оптимален вариант през тази седмица инвестирате в хоби, в любими хора, пораснали деца, ако имате такива…Новолунието от края на седмицата ще постави ново начало или ще ви даде втора възможност да изчистите евентуални недоразумения или да скритите връзки с близкото ви обкръжение…

Везни – На вас не ви липсва подкрепа и внимание от страна на околните, в частност- партньори лични или делови. Ако се възползвате от тази тенденция и сте социално по- активни, тогава през тази седмица можете да постигнете внезапни и бързи резултати и то като привлечете на своя страна важни за вас личности, които ще се превърнат в мост към личните ви цели и успехи. Вие сте склонни да отстоявате правата си енергично и така е правилно, оптимален срок да се възползвате от “зелената светлина”, която ви се дава при водене на преговори е точно настоящия период. Същевременно, препоръчително е да разрешавате теми от миналото или въпроси които вече са стартирани, но изискват някакво уточняване.

В дома и семейството ви могат да ескалират някои недоразумения, които при семейните двойки ще прераснат в конфликт, ако не се търси и съответно намира баланс между различните интереси. Опитайте се да съхраните добрия тон и толерантност, можете да разчитате- на доброжелателност на отсрещната страна, така че развоят на събитията в значима степен зависи от вас самите.

Ежедневието ви е доста динамично, предоставя ви се шанс да подобрите условията си на труд, да повишите доходите си, да получите бонус, поне морално удовлетворение. С Новолунието през последните дни и от следващата седмица- вие ще имате втора възможност да поставите своеобразно ново начало, да изчистите евентуални недоразумение или да си потърсите нова работа, ако настоящата не ви удовлетворява.

Скорпион – Звездите дават шанс да изразите потенциала си по-оптимално добър начин, така че да порадвате сърцето си, да получите удовлетворение или да сбъднете своя съкровена мечта. Ако заниманията ви са творчески или са свързани с частна практика- тогава успехите ви ще бъдат значими.

Ако работата ви обаче е на служещ в чуждо предприятие и имате пряк шеф на главата си, тогава- конфликти и недоразумения са повече от вероятни.  Препоръчително е в такъв случай да избягвате разяснителни разговори на този етап, можете да разчитате обаче на добре свършена работа, на собствените си усилия, които ще бъдат оценени по достойнство. Ще има колеги, които ще ви подкрепят силно, но не всички ще бъдат чак толкова доброжелателни, добре е да го имате предвид и да не се предоверявате.

Все пак, вие сте закриляни от съдбата на този етап и може да бъдете уверени, че всичко случващо се сега- всъщност е за ваше добро, а дори и да има някои предизвикателства, те ще се преобръщат във ваша полза.

Новолунието, което е през последните дни- ви дава втора възможност  да  скритите личните си връзки, да привлечете на своя страна обектите на вашето внимание.

Стрелец – До 17-ти март Марс е във вашия зодиакален знак и ви зарежда с много сили и енергия,  способност да се справите   успешно  с всички текущи приоритети и задачи, които привличат вниманието ви.

Вашата инициативност може да доведе до внезапни и бързи успехи, постигане на целите ви и преобразяване на начина ви на съществуване. Онова, което постигнете като резултат през това време ще се закодира трайно и ще има  подобно отражение, което после ще се развива почти по инерция, така че е важно на къде ще насочите тази огнена енергия. Повечето от вас са обзети от силен ентусиазъм,   привличат ви развлеченията, евентуално- хоби, лични дела като последните ще отнемат голяма част от времето ви или пък ще ви струват скъпо- буквално или в преносен смисъл. В оптимален случай инвестирате в любими хора или бизнес ако имате такъв.

Дома и семейството ви са друга водеща тема, която през тази седмица ви даваш шанс да подобрите атмосферата на съществуване, да разрешите дълго трупани недоразумения или пък това може да са имотни, битови казуси, въпроси отнасящи се до благоустройство или место-живеене и т.н. В тази сфера делата се развиват добре, можете да разчитате на близките си, а ако не всичко е според очакванията ви, тогава ще имате втора възможност да наваксате с пропуски- след новолунието в края на периода.

Козирог – Чрез вашата социална активност вие можете да постигнете едни от най-смелите си мечти, ако преговаряте – ще привлечете на ваша страна влиятелни личности, може да заемете по-престижни позиции в колектив, а популярността ви да расте.

При всички случаи подкрепа няма да ви липсва, вие може да попаднете под влияние на мощна опека от страна околните и конкретни личности- влиятелни и такива, които ви помагат да осъществите личните си намерения. През тази година вие може да се сдобиете с  повече власт- буквално или в преносен смисъл, но все пак е важно да не злоупотребявате с тази сила.

Информационният поток е много усилен, продължава да ви надарява с възможности-  и колкото повече срещи или преговори водите, толкова по- широки хоризонти ще се разкриват пред вас. През тази седмица някаква тайна може да изплува на повърхността и да ви изненада, А в друг вариант- вие използвате  скрити козове във ваша полза. Ако все още има неща, които са извън контрола ви или действат зад гърба ви- вие все по-силно ще можете да ги насочвате, особено от следващата седмица, засега вероятно повечето от вас по-скоро градът стратегии, които ще са им полезни в бъдеще.

Не е изключено да възникне напрежение или недоразумения в дома ви, което можете да канализирате чрез по-голяма  дипломатичност, в друг вариант- евентуални спорове ще разрешат дълго трупани  въпроси, дори и това да се случи с малки или по големи земетресения- образно казано.

Новолунието от края на седмицата показва, че ще обновите своите връзки ще зададете нов тон в общуването, а тенденцията е такава че ще проявявате все по-голяма твърдост и безкомпромисност…

Водолей – През настоящия период имате шанс да подобрите материалното си състояние като се развивате успешно в кариерата, получавате тайна подкрепа или откривате допълнителни, нерегламентирани източници на доходи.

Може и да сте силно привлечени от някакви варианти, които са извън сферата на познатото, изискват доза риск, но пък могат да се превърнат във водещ шанс за успехи на средното ниво.

Вие сте социално много активни и така успявате да привлечете на своя страна енергични и подкрепящи ви личности, да се справите нарастваща конкуренция, да отстоите мнението и интересите си.

Въпреки всичко, някакви процеси, които са се зародили в миналото или се отчитат за извън контрола ви, че понякога- и зад гърба ви, набират все повече скорост, проявяват се и изискват решителни мерки. Възможно е да  ескалират стари и неразрешени казуси, които  повече не можете да обикаляте. В оптимален случай- това е повод да действате максимално коректно и информирано, като набележите слабите звена и ги отстраните аргументирано. В не толкова подкрепяш вариант- тенденцията може да е повод за скъсване на връзки, новини, които променят вашите бъдещи намерения за развитие и кореспондират пряко с ваши близки отношения…

Внимателно насочвайте като избягвате резки или необмислени, емоционални изказвания и не губите крайните си цели от поглед. Новолунието през последните дни ще ви даде втори шанс да подействате положително на онова, което имате- общо.

Риби – До края на тази седмица собствената ви инициативност пряко защитава вашият по-добър социален статус- кариерно развитие или пък брачни връзки, като можете внезапно или бързо да спечелите нещо значимо.

Повечето от вас получават силна подкрепа от влиятелна или авторитетна личност, в друг вариант- вашата популярност расте, защото заемате нови и по-престижни позиции в колектив или пък сменяте средата си не съществува и това се отчита за благотворно, подкрепящо ви обстоятелство. Шансовете за печалба действително са  значими, но и разходите растат по различни поводи. Хубаво е да не поемате излишни рискове, да внимавате на кого се доверявате, защото околните може да се превръщат в мост към успехите ви, но не е изключено и да предизвикват загуби. В оптимален вариант вие харчите за удоволствие или пък инвестирате в по-добрия си имидж, в любими хора и тогава вероятно- вашите действия са оправдани.

През последните дни на седмицата е новолунието, което ще ви даде втора възможност да наваксате с евентуални пропуски или да постигнете набелязаните цели. Добре се развиват въпроси свързани с  юридически казуси, пътувания, уреждане на документи, включително с по-дългосрочен характер. Общуването с хора извън близкото ви обкръжение, също далечни роднини или чужденци- ви носят особено големи ползи, възползвайте се максимално и усилете тенденциите..

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

 

No Comments Yet

Leave a Reply