Седмичен хороскоп за периода 12.06.-18.06.

През тази седмица събитията се движат повече по инерция, но това съвсем не означава, че периодът е маловажен и можем да си позволим отпускане, напротив.

Инерцията се ускорява благодарение на натрупвания и предимно в информационният поток, като прииждаща река, която бурно понася нашия житейски кораб напред, а ние трябва да демонстрираме, че умеем добре да го управляваме и насочваме, преди да достигнем до заветната цел. Все още владеем силата да се озовем на място, което желаем, а ако продължим с метафората- заздравявайки връзки в екипаж- на работното място, у дома, с партньори, приятели и т.н. В този процес ще стане ясно и по различни поводи- до колко сме склонни да проявяваме толерантност, гъвкавост в общуването, също- да извличаме ползи, дори когато не всичко чуто е по вкуса ни, но ние се учим от натрупания опит и го превъртаме в успех…

Всъщност, през настоящия период е от ключово значение да бъдем социално по-активни, да умеем да преговаряме, чрез дар словото си да отстояваме своето мнение и интереси, така че те да не бъдат подменени, в един по-мек вариант казано. Лъжата и истината вървят ръка за ръка и ние ще сблъскваме с тях перманентно през последните дни от месеца на Близнаци.

Шансове съществуват и на различни нива, но те са на фона на нещо старо, което не е приключило, напомня за себе си по един настойчив начин, превръща се във фокусна точка, която определя по-далечни хоризонти на развитие, но след като изчистим натрупани в миналото дългове /буквално или в преносен смисъл/, неизяснени и спорни въпроси и т.н. Сега е моментът да отстраним всички недоразумения, чрез вид прозрения, „сигнали“ и насоки, с които ни надаряват звездите, също възможност да водим целесъобразни дебати. Меркурий и Слънце в Близнаци ще ни помагат много в тази посока, хубаво е да се възползваме от тяхната безпристрастност до 22 юни, защото после ще ни е много трудно да следваме някаква обективна логика…

Подходящо време да подобрим средата си на съществуване чрез покупки, които могат да се окажат ценни и допринасящи за хармонията…

В любовта вярваме повече на дела, отколкото на думи, проявяваме праволинейност, така че да не изпуснем онова, което обичаме. Ако държим на някого или нещо, ние ще сме склонни да инвестираме в него- колко и как, зависи от много фактори, но приоритетно- какво сме склонни да дадем, за да получим. Добър лакмус за щедростта или ценностната система на мнозина през идния период…

Овен – През тази седмица се появяват отлични шансове да скрепите връзките си-лични и делови, да въздействате положително на социалния си статус като увеличите кръга си на влияние, съответно популярност, от които да се възползвате.

Вероятно често ще се оказвате в център от събития, дебати, постоянно ви застигат новини, някой от тях обнадеждаващи, други, които ви тревожат, те може да са стари и неразрешени казуси, също такива, които отчитате като нещо ерозивно и тайно и/или извън контрола ви. Има изход и то точно като си сътрудничите с важни за вас хора, възползвате се от влиятелна опека и т.н. Но знанието е винаги сила, стига да я приемаме като полезна ,за да вземем адекватни мерки, а не като препятствие, пред което да капитулираме.

Но вие сте борци по природа, към настоящия момент сте силно привлечени от идеята да създадете здрави опори под краката си, вид фундамент, върху който да стъпвате, това може да е на първо място вашето семейство, в което ще инвестирате сили и енергия, но може и да е друго, дълбоко заложено в душата ви подобно на емоционален вакуум и до края на периода усилията ви в това поле могат да достигнат прекрасни резултати.

Хора извън близкото ви обкръжение и/или евентуални намерения за пътувания, юридически казуси, ако водите такива, се затягат като фокусна точка, но не форсирайте подобни теми, а ако е наложително, изградете си стратегия-дългосрочна, може да използвате и буфер в лицето на доверени или компетентни личности, вид посредници и т.н.

Понеделник е показателен за „таван“ от възможности. Във вторник и сряда има на кого да разчитате, няма да ви липсва компания или подкрепа. В четвъртък, петък и събота, ако има нещо, което е от съществено значение, но сте пренебрегвали, то задължително ще се прояви. Тонусът ви не е твърде висок, избягвайте разяснителни разговори, едва ли ще доведат до нещо конструктивно. Неделя е вашият ден и вие ще го усетите с повишаваща се само-увереност и не само…

Телец – Водеща тема си остава материалното ви благополучие, на което можете да въздействате положително, ако през тази седмица водите активни преговори, демонстрирате потенциала си, на работното място и не само, а усилията ви няма да останат незабелязани.

Подходящо време да получите заслужена отплата, да повишите доходите си и т.н. Същевременно разходите ви също са значими, причините в повечето случаи ще са извън вас и по-скоро в лицето на ваши партньори, по-възрастни или влиятелни личности, в които се налага да инвестирате ,да им помагате.. В друг случай, това са стари и неразплатени дългове, които напомнят за себе си.

Каквото и да е, хубаво е да се напомни, че вие сте в много силен период, под опеката на вашата покровителка Венера, която усилва харизмата ви, надарява ви с доза късмет, дава ви шанс да привлечете към себе си нещо ценно, на което много държите, а най-добре- като го заявите ясно и високо. Всъщност, повечето от вас ще постъпят точно така.

Вие все по-рядко премълчавате своите мисли, вероятно не без причина, а защото се чувствате предизвикани, а понякога и подведени.

Склонни сте да влизате в словесни двубои и така е правилно, звездите ви дават „зелена светлина“, можете да постигнете много чрез социалната ви активност, ваш е изборът да се възползвате или не.

До сряда можете да направите огромна крачка напред и нагоре в избраната от вас посока, да повлияете положително на имиджа си. В четвъртък, петък и събота сте в център от внимание, но се пазете от манипулации, които по правило трябва да разпознаете. В неделя може да предпочитате само най-близките ви или по-активна почивка.

Близнаци – Слънцето е все още в Близнаци и вие създавате енергийна програма от приоритети  и водещи теми, с които да се занимавате през цялата ви нова година или поне- полугодие. На този фон, звездите ви насочват за силните и слабите звена в живота ви и на различни нива- в професионален или в личен аспект.

Например, ако има стари и неразрешени казуси с ваши партньори-лични или делови, те отново ще напомнят за себе си и ще ви покажат, че не могат да бъдат постоянно обикаляни, това важи за родените през трети деканат предимно, но и всички останали в различна степен.

Същевременно, ако искате да заздравите връзките си и/или сте сами- ще имате шанс да сбъднете желанията си в тази посока.

Дали градените до този момент от вас кули са само въздушни, илюзорни или пък ще ви изкачат много високо- това също се изяснява през настоящия период, ще доведе до еуфория мнозина, а други ще се почувстват подведени или поне-неудовлетворени от постигнатия резултат. При всички случаи това  е момент, през който „отрезвявате“, ако има нещо, което е неистинско- то ще се изясни, това е полезно знание, така че да вземете оптимално точни и целесъобразни решения. Перманентно ще бъдете информирани по важни теми, ще получавате ценни новини, които няма да ви позволят отпускане. В този процес имиджът ви се променя, дайте най-доброто от себе си, за да наклоните везните на ваша страна ,ще имате подобна възможност.

През вас постоянно се появяват някакви алтернативи за печалба- буквално или в преносен смисъл, особено, ако ги търсите, но не само…

Понеделник е натоварен, емоционален, не действайте прибързано. Във вторник и  сряда  звездите са на ваша страна и вие с по-голяма лекота постигате намеренията си. В четвъртък, петък и събота- дребни действия имат широко отражение, дните могат да се окачествят като разобличаващи, показателни да по-далечни перспективи на развитие. В неделя се разтоварвате в приятна компания.

Рак – Ежедневието ви продължава да е доста натоварено поради допълнителни или непредвидени ангажименти, също-важно е към настоящия момент да сте по-внимателни към здравето си и да не пренебрегвате сигналите на физическото си състояние.

Марс вече е във вашия зодиакален знак и силно ще ви подкрепи, ще ви надарява с повишен прилив на енергия който можете да канализирате в социална активност, която привлича повече хора на ваша страна, такива, които са готови да ви помогнат да осъществите бъдещите си намерения или поне да се разтоварите в приятна компания.

При всички случаи е препоръчително да комуникирате с повече личности, така че да не пропуснете възможности, за да „пробивате“ в избраното от вас направление, отстоявате позициите и намеренията си. Всъщност, мнозина ще се почувстват предизвикани да действат точно така и имат шанс да успеят.

Периодът е показателен- какво трябва да оставите зад гърба си, това са предимно въпроси, които отчитате за извън контрола. Също- теми отнасящи се до хора „стоящи далеч от вас“, евентуални пътувания или юридически казуси, в този случай е препоръчително да се пазите от подвеждане, може би не всичко е такова, каквото ви изглежда на пръв поглед. Изчакайте. Това също може да са по-възрастни или авторитетни личности, с които ако не намерите компромисен вариант, е по-добре да пренебрегнете или обиколите на този етап, но не и да се конфронтирате.

Подходящо време да подобрите условията си на съществуване, предимно в дома и семейството, могат да възникват интересни дискусии, варианти, възможности.

Лъв – Имиджът ви продължава да се променя, вероятно защото сте склонни да демонстрирате една друга и непозната страна от характера ви, понеже заемате нова длъжност в колектив или се възползвате от скрити възможности ,променящи вектора ви на развитие, съответно- социален статус генерално.

През тази седмица продължавате да си изяснявате отношения с близкото ви обкръжение-от партньори до приятели и колеги, пораснали деца, ако имате такива. По различни поводи те могат да се превърнат във фокусна точка, която отнема значим енергиен ресурс и не само. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, също- кой ви носи повече вреда, понякога буквално и на чисто финансово ниво.

Все пак, водещо правило е, че можете да проведете много полезни и конструктивни разговори, така че да превъртите всяко предизвикателство във ваша полза, а колкото сте социално по-активни, толкова повече шансове ще се оформят пред вас, на първо време и вероятно- като добри новини и успешно проведени преговори.

Понеделник е натоварен, но резултатен. Най-хубавите ви дни са вторник и сряда, възползвайте се! В четвъртък и петък се пазете от подвеждане или загуби, а в събота и неделя- ентусиазмът ви постепенно ще се възвърне.

Дева – Седмицата е важна за социалния ви статус или имидж като минимум. В подобен процес вие разбирате на какво можете да разчитате и то в по-далечна перспектива, да кажем до есента, какво спира възхода ви и на какво можете да разчитате. Възможно е да вземете важни решения относно дома и семейството си, а някой- дори место-жителство, като вземат решения, за които не са били готови до този момент.

Ако има стари и неразрешени казуси в това поле на влияние /включително и неуредени и имотни/, те отново ще напомнят за себе си. В друг случай- по-възрастна и авторитетна личност ви указва съществено значение, действа ви като спирачка, която трябва да преодолеете…М-даа, а ако има някакви подвеждащи обстоятелства в партньорските ви връзки- те също ще се прояснят. Но Меркурий- вашият покровител сега е в Близнаци, показва ви „другата страна на медала“, съдейства за вашата гъвкавост, съобразителност, бързина в реакциите, които задължително ще ви помогнат да спечелите нещо- материално, морално удовлетворение, вид повишение…Каквото и да е, явно е добре на този етап да разчитате предимно на себе си, на придобит вече опит и т.н. Постигнатите резултати ще се закодират трайно в имиджа ви, ще се отразят положително върху само-оценката ви, независимостта ви- буквално или в един по-общ смисъл.

В понеделник се откроявате с твърдост, изобретателност, компетенция и привличате съмишленици. Във вторник и сряда  ежедневието е доста натоварено, но и резултатно ,това са дни, през които можете да се изкачите по йерархичната стълбичка, да повлияете добре на професионалната ви реализация и т.н. През втората част на седмицата водеща тема са партньорските отношения, ако има нещо ерозивно в тях, задължително ще се прояви, но ще изисква повече време, за да се разреши, ако не са преминати определени граници. Ако всичко е спокойно, това е отличен знак и то за дълго.

Везни – През тази седмица мнозина ще водят разгорещени разговори, ще преговарят, ще се стремят да завоюват по-добри позиции, поради повишена конкуренция и/или амбиции, поради неразрешени казуси от миналото, включително- това може да са и правни спорове.

Периодът е доста трансформиращ за повечето от вас, дава ви се възможност да разширите хоризонтите си пред вас, но не без активна позиция, а понякога и борба за „по-добро място под Слънцето“. Важното е, че звездите ви дават такава възможност, да въздействате положително на тези процеси и да ги насочвате, но не без чужда подкрепа. Тя може да е предимно от страна на ваши партньори-лични или делови, но също-влиятелни личности, които са склони да застанат на ваша страна, да подкрепят идеите ви и т.н.

Същевременно ежедневието на повечето от вас е извън обичайния ритъм, поради пътувания или други фактори, които се отчитат за извън контрола ви и внасят известен хаос. Внимавайте, препоръчително е да се пазите и от „удари под кръста“, особено на работното ви място, особено през втората част на седмицата.

Най-хубавите ви дни са вторник и сряда, възползвайте се по оптимален начин.

Скорпион – Периодът за вас е доста трансформиращ, крайъгълен камък е материалната ви обезпеченост, също приходи-разходи, които може да рефлектират на всички останали сфери от живота ви, така че да ви поставят на прага на житейски кръстопът, да се налага да вземете определящи решения, които да стабилизират начина ви на съществуване.

Можете да разчитате на подкрепа от страна на ваши партньори-лични или делови, а ако сте сами- да откриете енергични личности, които да ви подадат ръка, да ви носят полза и/или удоволствие.

Пред вас се оформят алтернативи за печалба, вид изход от сложни ситуации, може да получите интересни предложения, да се оформят алтернативи, на които не сте обръщали внимание до този момент.

В понеделник водите емоционални , „осветляващи“, разговори, във вторник и сряда влияете положително теми касаещи имущество или условия на съществуване-общо. През втората част от седмицата е полезно да изчистите недоразумения с хора близки до сърцето ви, като сте максимално обективни, но и не позволявате да ви манипулират.

Стрелец – Ежедневието ви е доста динамично, около вас е шумно, интересно, в контакт сте с множество хора, които могат да се превърнат в мост към собствените ви успехи. Сега ви върви особено силно в професионалната ви реализация, можете да получите одобрение от страна на влиятелни личности и да повишите доходите си, да хармонизирате отношенията си с колеги или да започнете флирт на работното ви място, който да прерасне в любовна авантюра.

В семейството ви обаче продължават да се насаждат напрежение, това може да са близки и роднини- които имат подчертана нужда от грижа и внимание. Но ако са се натрупали недоразумения между вас и половинката ви ,те задължително ще се проявят и ще изискват по-специално, ясно и конкретно търсене-намиране на изход, компромисен вариант. Трябва да припомним, че сега се създава фон във взаимоотношенията ви, който после ще е трудно отменяем, така че действайте в посока, която искате да продължи и в по-далечна перспектива. Особено показателни в това поле на влияние са дните през втората част на седмицата…

Козирог – Вие сте в ключов период относно професионалната ви реализация, през тази седмица можете да си изясните много спорни въпроси, вид неясноти, които да изчистят недоразумения с колеги или влиятелни личности, така да утвърдите авторитета и позициите си, да спрете евентуални ерозивни процеси, да защитите правата си. Оформят се такива шансове, стига да се възползвате от тях умело и без да влизате в по-остри конфронтации. Ако това все пак е невъзможно, тогава може да решите да промените пътя на кариерното ви развитие.

Най-добре се справят онези от вас, чиито занимания са свързани с известна свобода на действие, творчески процес, имат частен бизнес и срещат достатъчно подкрепа, за да реализират проектните си.

Повечето от вас са обиколени от енергична личност, която ги стимулира да се развиват, напътства ги, дори и понякога да изглежда, че прекалено агресивно навлиза в личното им пространство.

Подходящ период да скрепите партньорските си отношения…

В понеделник се оказвате в център от внимание, вие насочвате събитията, но е полезно да се пазите от крайности, ако не са достатъчно добре обмислени и в по-далечна перспектива. Във вторник и  сряда  печелите нещо-материално или морално поощрение, подарък, заслужено повишение и др. През втората част от седмицата водите много емоционални разговори, изяснявате си истини и т.н. Полезно е да сте по-внимателни към здравето си.

Водолей – Събитията при вас се движат вече повече по инерция, очертават се по-далечни перспективи на развитие, които касаят сърдечните ви дела, можете да влияете в пълна степен на тези процеси, чрез конструктивни разговори. Ако има неразрешени казуси от миналото, те ще напомнят за себе си.

Мнозина са на път да сменят средата си на съществуване или положение в колектив.

Ежедневието ви е динамично, натоварено, но много резултатно, получавате подкрепа, която може да повлияе добре на материалното ви състояние. Печелите нещо- повишение, подкрепа от партньори-лични или делови, институции или уреждате, влияете положително на юридически казуси.

Домашни дела и/или такива, които касаят семейството ви все още отнемат голяма част от времето и енергията ви, но това има оздравителен ефект- в един по-общ смисъл. В друг вариант-намирате си работа от дома ви и това ви носи удовлетворение.

Пазете се все пак от недоразумения по чисто финансови причини и8или се налага да инвестирате повече в любими хора- пораснали деца, ако имате такива, партньори и т.н. а някой ще се отдадат на хоби и това също ще повлияе върху материалната стабилност, внимавайте, да не решите после, че харчовете не са целесъобразни, показателни са дните от втората част на седмицата.

Риби – Домашни, семейни въпроси за разрешаване продължават да ви указват значимо въздействие, отразяват се на бъдещите ви планове, текущи приоритети или имидж като минимум. Имате възможност да въздействате положително на тези процеси, но на съответна цена, понякога- като реално инвестирате в благоустройството на жилището си, инвестирате в близките си и т.н.

През цялата седмица можете да провеждате доста емоционални разговори, но също и такива, които да сбъднат някаква ваша мечта, да порадват сърцето ви.

Социалната активност е препоръчителна, вие се срещате с интересни личности, които могат да ви помогнат или да ви доставят удоволствие. На този етап сте доста въздействащи в изказа, звездите ви дават шанс да проведете успешни преговори, възползвайте се по оптимален начин.

Най- добре се развиват онези от вас, които имат собствен бизнес и/или заниманията им са творчески.

През първата част от периода пред вас се оформят алтернативи за печалба, а през втората- тенденциите ги задавате вие, определящо правило е да „отсявате сеното от плявата“, реалното от илюзорното, ще имате достатъчно насоки и ще прозрете истини по ключови за вас теми.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply