Седмичен хороскоп за периода 11-17 Септември

Звездите през тази седмица ще изпитат нашата способност да сме организирани, последователни и практични, дори и не винаги текущите ангажименти да са по вкуса ни. Тенденцията може да породи ескалиращо напрежение, поради необходимост да сме все по-натоварени, да се вглеждаме в по-далечни перспективи и да действаме съобразно тях, да се съобразяваме подчертано с обновени изисквания от власт имащи или  по-възрастни, авторитетни лица, това също може да са заплетени казуси, забавени  решения от миналото. В оптимален случай своеобразни отговорности, дори спънки,  ще направят бъдещето ни по-предвидимо, като се справим с тях и мобилизираме, като възникне по-голяма яснота относно перспективите ни на развитие в по-дългосрочен план.

В този процес ескалира вероятността да се въвличаме в словесни двубои, спорове. Можем да разчитаме на острота на ума, която ще ни държи здраво стъпили на земята, така че в повечето случаи разногласията могат да имат и положителен ефект, да водят до конструктивни резултати. Все пак трябва да се пазим да не  преминем определени граници на критичност, предразсъдъци  и т.н.

От близо година Юпитер настойчиво ни показва от сектора на Везни, че „обединението е сила“, че вид егоистични прояви, своеволия или необмислени „експерименти“- в един по-общ смисъл, могат да имат доста разрушителен характер, това ще бъде особено видно през последните дни на септември и първата десетдневка на октомври. Юпитер скоро ще напусне Везни /на 11 октомври/, към настоящия момент обаче ни дава уникален шанс да порадваме сърцето си с любими хора, да скрепим връзките си, да срещнем любовта…Ще се ценят високо жестове на внимание, вид щедрост, комплименти, открито заявяване на чувства, общи идеи за развитие, например сключване на брак и т.н. Можем да намираме различни начини, за да бъдем щастливи и предимно като последваме сърцето си, а  това ще е добър повод да се разтоварим от притискащи ни обстоятелства в една паралелна действителност.

Романтични отношения започнали сега обещават да бъдат надеждни, цветни, обогатяващи- буквално и в преносен смисъл.

Възползвайте се максимално от положителните аспекти на звездите, търсете и се вглеждайте повече във възникващите възможности, а не трудности /ще има от двете почти по равно/ и от нас зависи на къде ще наклоним везните…

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Навлизате във важен период относно професионалната ви реализация, през това време могат да възникнат интересни идеи или предложения, които спешно да приведете в изпълнение, а успехите ще се закодират трайно, да кажем през идните две години и половина.

В друг вариант можете да навлезете в „словесни двубои“ на работното ви място, да ви се налага аргументирано да отстоявате тезата си, да бъдете по-комуникативни, така че да наложите мнението си, да се превъртите на по-високо социално ниво или пък да се справите с  повишена конкуренция. Вниманието ви привличат все повече принудителни и нарастващи отговорности, които не винаги ще са по вкуса ви. Като резултат вие можете да пренаредите приоритетите си, да промените част от навиците, да усвоите нови знания и умения, съответно- да насочите в по-позитивна посока по-далечни перспективи на развитие, като оцените с ясна и критична мисъл- онова, което ви помага, съответно- какво ви пречи и следва да отстраните.

Ако заниманията ви са по-скоро творчески и/или са в сферата на частната инициатива- тогава ви очаква голямо въодушевление, шансове, популярност, можете да разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности.

Не е изключено взаимодействието с институции или по-възрастни и авторитетни личности да изисква прояви на търпение и такт или ако условията позволяват- препоръчително е да  бъдат отложени, обиколени.

Същевременно хора близки до сърцето ви- партньори, пораснали деца, ако имате такива- ще намерят начин да порадват сърцето ви, да ви накарат да се гордеете с тях. Разяснителни разговори ще, общи намерения за бъдещо развитие- ще се отчитат за особено благотворни, например-да сключите брак или друго…

Ако сте сами, можете да срещнете любовта, особено представителите на трети деканат, но и останалите в различна степен…

Телец – През тази седмица можете да направите „чудеса от храброст“, за да повишите комфорта си на съществуване- вашият собствен, но и този на близките ви- семейство и близки, дом и благоустройството му. Инвестиции или промени в средата ви на съществуване през това време се отчитат като особено благотворни, такива, които могат да стабилизират собствения ви начин на съществуване.

Дори професионалната ви реализация е в значима степен „прикачена“ за мнението и одобрението на „другите“, които ви насочват и ви указват влияние. В някой случаи това е показател, че кариерното ви развитие на този етап също се нуждае от вид опека –материална, морална, а добрата новина е, че можете да я получите, в лицето на влиятелни личности и/или обществено-значими институции. Тенденцията може да повиши популярността ви, да разшири хоризонтите пред вас за дълго, възползвайте се по оптимален начин, бъдете инициативни, а звездите ще ви подкрепят.

Все по-голямо внимание се налага да обръщате на хора близки до сърцето ви- партньори, пораснали деца…Възможно е да има някакви неуредици с тях, спорни въпроси, които не ви дават покой и ще се наложи да наклоните в по-положителна за вас посока- аргументирано, като устоявате мнението си. Ще имате подобна възможност, дори и да ви коства повече време, а понякога- финанси…

Периодът е изключително „отрезвителен“ за вашите чувства и преживявания, а често и „оздравителен, особено след разяснителни разговори в четвъртък и петък, анализирайте, насочвайте!

Близнаци – Вие се намирате в период на равносметки, през който можете да пренаредите базисни приоритети преди да продължите напред. В този процес може да установите, че трябва да обърнете приоритетно внимание на дома и семейството си, да хармонизирате средата си на съществуване с разяснителни разговори, вземане на важни решения, понякога и на база-спорове, но те ще имат положителен, „отрезвителен“ ефект, така че да изберете оптимално правилна посока на развитие.

Периодът е ключов за партньорските ви отношения, ако имате неизяснени казуси от миналото- те ще се проявят отново, за да ви измъкнат от дълго заплетена ситуация. В друг вариант- по различни поводи човекът до вас изисква повече внимание, грижа и т.н.

Не можете да разчитате на кой знае каква толерантност от страна на по-възрастни и авторитетни личности, включително партньори /лични и делови/, но на- дар словото си-да! Добрата новина е, че ако желаете да превъртите евентуални негативи в позитиви и водите разяснителни разговори, можете да се справите почти с всяко едно предизвикателство. Изключително убедителни сте, а думите ви имат чуваемост, така че в крайна сметка- от вас зависи какво в действителност искате и на къде ще наклоните везните, особено във вторник и сряда. През тези дни, а и през целия период в различна степен успехите могат да ви споходят по един внезапен и бърз начин, някой може да ви изненада приятно, но водещо условие е да сте социално активни- да общувате с повече хора…

Рак – През тази седмица ежедневието ви може да е доста напрегнато, защото възникват нови изисквания на работното ви място, трябва да се предоговорят някой условия на труд или пък контракти, понеже възникват допълнителни ангажименти и т.н. Каквото и да е, сега е моментът да утвърдите авторитета си, да направите бъдещето си по-предвидимо като имате ясна визия за по-далечни перспективи на развитие, съответно- какво вие в действителност желаете. Не „замитайте“ евентуални „слаби звена“, които не се отразяват добре на кариерното ви развитие, дори физическо състояние….вземете своевременно мерки, ако не сте съгласни с определени тенденции. Ще имате подобен шанс, но се налага аргументирано да отстоявате мнението си, да не отстъпвате при ескалиращи спорове.

На този фон, вие все още сте в прекрасен период, който ви дава възможност да спечелите нещо значимо или да повишите доходите си, възползвайте се, бъдете максимално инициативни, за да не се разминете с някой шансове. Звездите ви подкрепят, вие сте в уникален момент, през който можете да подобрите благосъстоянието си, условията си на съществуване и като разчитате на подкрепата на семейството си.

В четвъртък и петък не са изключени изненади, склонни сте да демонстрирате по един ярък начин своите преживявания, вие сами сте „капитани на собствения си кораб“ и сте „под светлината на прожекторите“, отиграйте правилно това положение и през последните дни можете да материализирате поне част от мечтите си.

Лъв – Венера все още ви подкрепя силно и вие можете да превъртите всяко едно препятствие в позитив, като разчитате на харизмата си, това, че думите ви имат чуваемост, вие привличате погледи и одобрение с по-голяма лекота от обикновено.

Звездите подкрепят провеждането на преговори, оформянето на документи, включително и по-дългосрочни, може да разчитате на подкрепа от страна на влиятелни личности, също и такива, които се отчитат за извън близкото ви обкръжение.

Ако решите да пътувате, това може да ви донесе внезапни, бързи шансове, дори над средното ниво.

Ако водите юридически казуси, също сега можете да им повлияете доста положително.

Въпреки всичко, не е изключено нещо да ви тревожи или да ви натоварва повече, да е необходимо да отделяте по-голям ресурс-материален и не само, а той е свързан с любими хора-партньори, пораснали деца, ако имате такива или частен бизнес, ако той е приоритет.

Налага се волево да стабилизирате финансовото си състояние чрез инициативи, преговори, а не даром. Но в значима степен тенденциите са като скачени съдове за положените от вас усилия, успехите в този сектор не винаги ще са лесни, но за това пък могат да бъдат дълготрайни. Отчетете всички „пробойни“ на паричните потоци и вземете адекватни мерки, като минимум бъдете по внимателни към теми като приходи-разходи. Ако това са натрупани дългове или инвестиции в любими хора, вероятно всичко е наред и сега е моментът да им въздействате. Но е порезно да се пазите и от подвеждане, не позволявайте подобни въпроси да застават между вас и околните , особено в четвъртък и петък.

От понеделник до сряда популярността ви расте, имате на кого да разчитате, а най-хубавите ви дни са събота и неделя.

Дева – През тази седмица ще отстоявате мнението си доста настойчиво, в някой случаи –агресивно и можете да извършите своеобразен пробив в избраното от вас направление. Вероятно ще имате нужда да изясните спорни теми, ще сте готови да привеждате бързо идеите си в дела като отчитате и най-малките подробности и почти нищо няма да е способно да застане на пътя ви към успеха. Склонни сте на крайности по базисни приоритети и/или такива ,които засягат дома и семейството ви. Тенденцията може да предизвика малки или големи земетресения, но с ефект на разтоварване на своеобразно напрежение, което трябва да има положителен, оздравителен ефект, дори и не винаги да протича гладко.

Ако има неразрешени и натрупани във времето казуси, касаещи- близки, роднини и недвижимо имущество, условия на съществуване ,место-живеене, сега получавате алтернативни шансове за тяхното разрешение. Варианти имате, дори за стабилизиране на доходите ви, повишение на финансите ви, стига да позволите новостите да нахлуят в живота ви и това в значима степен ще бъде въпрос на избор. Ваша воля дали ще се възползвате и кой път ще изберете на своеобразен житейски кръстопът.

Все пак, важно е да се спомене ,че изтича една енергийна програма, която пряко засяга онова, което иматеобщо, усетете тенденциите, анализирайте, за да не пропуснете „момента“.

Везни – Не е изключено да съществуват теми, които отчитате за извън контрола ви, това също може да са скрити процеси, хора, които действат напротив собствената ви воля, тайни, новини, които проясняват много. На фона на всичко това, вие сте в уникално позитивен период да превъртите всеки един негатив в позитив, да се измъкнете от сложни ситуации като проведете преговори и сте социално активни-общо.

През цялата седмица можете да разчитате на благосклонността на околните- влиятелни личности, приятели…Партньори /лични или делови/ също могат да ви изненадват приятно.

Възползвайте се по оптимален начин от подкрепата на звездите, бъдете инициативни в приоритетна за вас посока и успехите могат да надскочат очакванията ви, също- да са дълготрайни.

Юпитер скоро ще напусне вашия знак, а в края на неговото пребиваване във Везни- предстоят пик от събития показващи до какво водят минали ваши събития, да кажем от есента на 2016 година, показателни са четвъртък и петък, не пренебрегвайте случващото се през тях, укрепете позитивите, опитайте се да елиминирате онова, което ви дестабилизира…

Скорпион – Вие сте на път да приключите един дългогодишен цикъл от приоритети и през настоящата седмица получавате „таван от възможности“, следствие на ваши минали действия, които трябва да защитят имиджа ви, да повишат социалния ви статус. Ако все пак статуквото не ви удовлетворява, ще има алтернативи, от които можете да се възползвате, това също може да е скрита или неочаквана подкрепа, която сбъдва съкровени ваши желания.

Вие скоро ще прелистите нова страница във вашия живот и на този фон е от съществено значение да извършите своеобразна „уборка“ на най-близкото си обкръжение като отчетете на кого можете да разчитате, съответно- кой ви носи щети-буквално дестабилизира финансовото ви състояние или в един по-общ смисъл. Ще имате ясни подсказки в това направление и в лицето на колеги, авторитетни  и по-възрастни личности, а понякога и приятели.

В оптимален вариант- влизате в по-остри спорове, в които се налага аргументирано да отстоите мнението си, да се преборите с нарастваща конкурента среда, налага ви се по различни поводи са де доказвате повече от обикновено пред околните и в този процес- шансовете са на ваша страна…

Показателни или трансформиращи на различни нива са- вторник и сряда, това са дни, през които можете да спечелите нещо значимо, ако градите „мостове“, а не ги рушите…

Стрелец – През настоящия период се налага да сте максимално мобилизирани, за да защитите авторитета си, завоювани вече позиции. Може да се почувствате натоварени над средното ниво, но това е време, през което вие сте под „светлината на прожекторите“, налага се да отстоявате аргументирано тезата си, да се борите за „своето място под Слънцето“ в променена обстановка от приоритети, задачи за изпълнение, евентуално-нараства конкуренция или своеобразен „изпит“ за устойчивост, също- какво действителност искате, а думите, идеите- трябва да се превърнат в дела, които трайно ще се запечатат в общественото ви положение.

На този фон популярността ви расте, можете да разчитате на подкрепа от страна влиятелни личности, също такива, които са извън близкото ви обкръжение, внезапни, бързи шансове- в личен и делови аспект-могат да порадват сърцето ви.

Ако сте във връзка- можете да скрепите отношенията си, а ако сте сами- да срещнете любовта.

На този етап звездите ви защитават, насочват ви към промяна на средата-поради премествания, нови позиции…вариантите са много. Обединяващо правило е, че крайният резултат зависи от натрупан опит, авторитет, в какво влагате усилията си, тенденциите, които зададете сега или до края на 2017 година- ще ви съпътстват дълго и през идните години. Имайте го предвид, бъдете максимално целенасочени, за да се възползвате от „моментната пролука“, ключов, често решаващ период. ..

Козирог – Звездите ви дават шанс да спечелите нещо значимо, което ще ви съпътства дълго след това, като минимум ще има благотворно влияние върху имиджа ви.

Успехите и/или трансформациите, които предстоят са като скачени съдове за подкрепата, която можете да получите ос страна на околните, изглежда, че сега зависите подчертано от тях и усилията ви трябва да са концентрирани върху скрепване на връзки, защото през тях минава собственият ви път на развитие и като че ли повече от обикновено зависите от мнението, зададения вектор на развитие от „другите“.

На този фон все по-заплетени и сложни стоят въпроси, които се свързват с пътувания, уреждане на документи, евентуални юридически казуси и/или теми от „далечни роднини“, също такива- на вашата половинка, ако имате такава. Не пропускайте момента да отстоявате мнението си, настойчиво, аргументирано и до край, за да не бъдат подменени собствените ви интереси.

Показателни са вторник и сряда, дните са динамични, натоварени, дават ви възможности, можете да набележите с по-голяма яснота- слаби звена и за в бъдеще, също-на какво можете да разчитате…

Водолей – Вие сте в силно трансформиращ период относно онова, което имате-общо и изглежда е настъпил моментът, през който трябва да се борите за това, което е ваше, също- да действате в посока, която да стабилизира финансовото ви състояние. Успехите ви на този етап в значима степен зависят от подкрепата, която получавате от околните, ако съществуват неразплатени стари дългове ,спорове за приходи-разходи, също- неуредени имотни казуси- те ще напомнят за себе си. Шансове да наклоните везните във ваша полза имате, ако използвате подкрепата на влиятелни лица, партньори-лични или делови, специалисти по интересуващия ви профил.

Вероятно мнозина на са прага на житейски кръстопът и им се налага да направят важен избор. В този процес е от съществено значение да не пропускате цели в по-далечна перспектива и да действате в тази посока , да използвате неспецифични методи на въздействие, които да разчупят границите на възможното.

Успех или щастие от хора стоящи далеч от вас, при пътувания, уреждане на юридически казуси.

До края на седмицата все още сте в период, през който можете да изчистите евентуални недоразумения с вашата половинка, да скрепите връзките си, да ги насочите в по-подходяща за вас посока. Ако сте сами-да срещнете любовта.

Не позволявайте само чисто финансови приоритети да застават между вас и любимите ви същества. Ако все пак назряват конфликти, вероятно коренчето им е много по-дълбоко и ще трябва да преоцените доста от линията си на поведение и не само. Показателни са събота и неделя.

Риби – Чрез вашия творчески подход и креативност вие все още можете да насочвате в положителна посока професионалната си реализация, да повишите доходите си, като печалбите или успехите понякога могат да ви споходят по един внезапен и бърз начин. Разбира се, в значима степен крайният резултат ще зависи от положени от вас усилия, включително и в миналото, от връзки и подкрепа, която можете да получите.

Възможно е в близкото ви обкръжение да се появят енергични личности, които да изведат ежедневието ви извън обичайния ритъм, да ви стимулират да се развивате в определена посока, понякога да ви въвличат в спорове, а подходът им да ви изглежда по-агресивен. Но на този етап е по-полезно да се възползвате от чуждата енергия, да обединявате усилията си, а не да се конфронтирате, дори и това да не изглежда винаги толкова лесно.

През септември събитията и развръзките зависят повече от зададени вече тенденции, от натрупани обстоятелства или от „другите“-общо, така че е полезно да се концентрирате в посока укрепване на връзки, които ще се превръщат в мост към собствените ви осъществени мечти. Също- ако може нещо да ви препъне, да обнови кардинално бъдещите ви идеи за просперитет, социален статус- генерално, това отново ще са вид авторитетни лица, партньори-лични или делови, имайте го предвид и си изградете стратегия.

Не е изключено и около вашата половинка да ескалират трансформации, които да изискват подчертано внимание, че и грижа от ваша страна. Напомням, че сте в ключов период за взаимоотношенията ви, от вас зависи на къде ще ги насочите, отстоявайте тезата и интересите си аргументирано, но ако се наложи бъдете по-толерантни- всичко горе-споменато ще се отчете и закодира трайно. Проявяват се разяснителни разговори, включително и по стари, неизяснени казуси- подходящо време да ги разплетете и оставите зад гърба си…Показателни са вторник и сряда, анализирайте, насочвайте…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply