Седмичен хороскоп за периода 10-16 септември

Предстои една доста динамична, бих казала изпълнена със събития и изненади седмица…

Още в началото на периода Венера ще премине в Скорпион, ще повлияе на нашите чувства и желания, ще усили като през лупа силни страсти, натрупани дълбоки преживявания, вероятно прикривани и потискани до този момент. Тенденцията ще е повод за реакции и изказвания, спонтанни решения, които могат да преобразят отношенията на мнозина.

В оптимален вариант- разбираме истинските чувства на важни за нас хора, ако има нещо скрито или недоизказано- изясняваме го конструктивно. В не толкова положителен случай обаче, вид недоволство може да е повод за крайности в поведението, които рязко да скъсат връзки, в които е натрупано напрежение и не от вчера, а да кажем от май месец като минимум, поне тогава са се появили по-ясни сигнали за предстоящи и императивни преобразувания. Ако не сме ги направили до този момент, то сега- това може да се случи вече по външни и независещи от нас причини. Вероятно е неуместно или невъзможно да се противопоставяме на обновление, което нахлува в живота ни, а по-скоро ще ни се налага да се адаптираме, за да извличаме ползи и за да продължим напред като отчитаме и други възможности, варианти, освен настоящите.

През цялото време могат да ескалират сцени на ревност, разяснителни разговори, вероятно и не без причина, но границата да се постигне обратния ефект от очаквания е много тънка и  следва всеки да внимава- да не я прекрачи, за да избегне трудно предвидими последици…

Някой могат да попаднат в нов любовен роман, но пак така- с неочакван край. Не е подходящо да се сключва брак, освен, ако няма някакви много специални показания в индивидуалната карта…

Венера отговаря и за паричните потоци, така че асоциативна препратка можем да направим и към тези въпроси, съответно- не са изключени трансформации на онова, което получаваме като заплащане, евентуални харчове над средното ниво поради допълнителни и неотложни плащания и т.н. Възможно е и в по-глобален аспект да има промени в курса на валутата, неща, които касаят парични потоци, пак така разплащания и т.н. Всичко това може да е повод за революционни нагласи, ескалация на напрежение, вероятни бунтове и т.н. Те няма да утихнат лесно и ще бележат някакво начало, на което можем индивидуално, до колкото е възможно да въздействаме още в началото.

Продължават да се разкриват някакви тайни….

На този фон- практичното Слънце от Дева ще се опитва да наложи норми и правила, за да „сложи ред в хаоса“, ще преуспяват онези, които действително овладяват своите емоции за сметка на трезви съждения…Пренареждат се пластовете в колективи, на работното място, някой ще се изкачат по йерархичната стълбичка следствие на подкрепа, която получават за сметка на други, които ще бъдат изместени. Важно или препоръчително е да не си позволяваме отпускане, да следим за интересите си, за да не бъдат те подменени от други и по-находчиви, инициативни особи. Обединяващо правило е, че най-значими шансове ще имат онези, които се сдружават, преговарят, търсят и получават одобрение…

Това е ключов период за професионалната реализация на мнозина и нека всичко се развива в оптимално добра посока, която ще ви помогне да намерите вашето най-добро място за реализация, действайте, бъдете инициативни и можете да извършите пробив, старанието ще се забелязва и цени високо…

Овен – Вашата професионална реализация е водеща тема, на която най-силно можете да влияете, имате реални шансове да заемете по-престижни позиции, вид повишение, ако това е невъзможно тогава, поне възниква възможност да превъртите предизвикателствата в полза, да получите морално удовлетворение или да си намерите ново и по-подходящо за вас място, за да снишите напрежението и не само. Ако има някакви скрити процеси в този сектор, то те ще станат по-очевидни и нека това също да е полезно знание, от което да се възползвате.

През цялото време може да имате усещането, че околните изпитват търпението ви, внасят напрежение в душата ви, а в по-неприятна форма могат действително да ви навредят, да предизвикат загуби- финансови и не само. Разбирате на кого и в каква степен можете да разчитате, това може да е повод за смяна на средата, промени в линията ви на поведение, вие ставате по-резки, непредвидими в реакциите си, някой ще поемат големи рискове, които  действително ще  преобразят живота им.  Без риск няма успехи, поне- не, значими, ако рисковете са умерени, вероятно всичко е наред- ще се справите с повишена конкуренция, ще откриете и нови източници на печалба. Все пак трябва да сте по-внимателни, всичко да е добре преценено и в по-далечно бъдеще.

Материалното положение на родените през първи и трети деканат, но и всички останали може внезапно да се промени, едни шансове и варианти да се заменят от други…Неблагоприятно време за инвестиции, кредити, задлъжняване.

В партньорските отношения- ви владеят силни страсти, но връзките ви се „тестват“ за устойчивост по различни поводи и нека издържат, ако желаете, в значима степен зависи от вас…

Телец – Вие имате шанс да сбъднете ваша съкровена мечта, социалната ви активност може да е повод да се сдобиете с опека, одобрение, да стигнете до популярност, да скрепите връзките си и е много важно какво действително искате, тогава  почти нищо няма да може да застане на пътя към успехите ви, постигането на целите ви.

Всичко това се случва обаче на фона на повишена конкуренция, с която трябва да се справяте, отново попадате в период, през който трябва да се борите за вашето място под Слънцето, същевременно мнозина, особено родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен- са под влияние на силни страсти, нервно напрежение, желание за повече свобода, независимост, възникват оригинални идеи, съответни нови перспективи на развитие, но всичко е все още твърде неустойчиво, така че е полезно да „бързате бавно“, за да не предизвикате обратен ефект на дестабилизация. Все пак, ако усещате усилващи се ветрове на промяната, вероятно е по-добре да „строите мелници, а не стени“, които ще бъдат разрушени, но това ще се отчита повече за загуба, а не полза…

Партньорските отношения /лични или делови/ ще варират в крайности- вероятно ще има такива, които много силно ще ви подкрепят, но обтегнати връзки, особено за родените през април ще стигнат до някаква критична точка, имайте го предвид и насочвайте така, че да сте удовлетворени после.

Близнаци – Ежедневието ви е доста напрегнато- все така имате отлични шансове да насочите професионалната си реализация в една по-положителна посока, но същевременно в този сектор ескалира напрежение поради допълнителни изисквания, изненади, необходимост да преподписвате контракти, поне- да предоговаряте условия на труд, в друг вариант-това са принудителни пътувания, командировки, поява на енергични личности в близкото ви обкръжение, които може да ви симулират да се развивате, но и да ви дразнят, да са повод да промените нещо в линията си на поведение, ангажименти, дори бъдещи планове.

Звездите тестват вашата гъвкавост, адаптивност, способност да преговаряте за интересите си. Все пак не се очакват някакви особени сътресения в този сектор, освен, ако самите вие не желаете и не търсите предизвикателства, вид обновление и т.н.

Добре се справяте с домашни, семейни приоритети, възможни са положителни трансформации, при нужда- можете да разчитате на близките си.

Рак – Периодът е отличен да обновите вашите връзки- да заздравите настоящите или да създадете нови и надеждни, такива, които могат да трансформират вашите обществени позиции, да се превърнат в мост към успехите ви.

Информационният поток е много усилен, полезно е да сте социално активни, да преговаряте за интересите си…Чувате новини, провеждате важни и определящи бъдещето ви разговори. Променяте бъдещите си планове под въздействие на всичко горе-споменато.

Хора близки до сърцето ви са  повод за щастие, но ако има някакви слаби звена, то те ще се проявят понякога и с елемент на изненада. Оценете случващото се, то може да е показател, който ви дестабилизира не от вчера и пак така може да ви влияе дълго, ако не вземете бързи мерки. Възможно е отново да се актуализират въпроси свързани с финансови потоци на партньора и/или теми от рода на: „какво давам, а какво получавам или какво ми струва“…В оптимален вариант-инвестирате в любимите ви същества, може би хоби и ако всичко е добре разчетено, тогава вероятно ще сте предпазени от напрежение и недоразумения.

В друг вариант- полезно е да се пазите от крайни емоционални реакции, които ще имат обратен ефект от очаквания…

Взаимодействието с финансови институции- банки, данъчни и т.н.- не е лесно, както и оформянето на документи, ако е възможно отложете.

Не благоприятен период да задлъжнявате, давате пари на заем и т.н, но ако имате неразплатени сметки- те ще напомнят за себе си…

Лъв – Вие сте в отличен период да подействате положително на доходите си или онова, което имате-общо. Възможни са промени на работното ви място, които да са във ваша полза или действията ви да срещан одобрение  от страна на власт-имащи персони.

Мнозина се чувстват особено подкрепени от семейството си, в друг случай- въздействате положително на въпроси свързани с недвижимо имущество и благоустройство.

Не всичко протича толкова гладко в този сектор, особено за родените през първи деканат, но и всички останали в различна степен. Ако има различия между вас и партньора ви, то те отново ще напомнят за себе си, ще изискват прояви на повече търпение, разбиране и толерантност, за да не прераснат в по-остър конфликт с трудно предвидим завършек.

Социалният статус- кариерно развитие или брак могат рязко да се променят, посоката е видна през настоящата седмица, зависи от зададена тенденция в близкото минало или поне вече през изминалите няколко месеца сте имали подсказки, да кажем-възвръщат се теми от май месец, сега имате втори шанс да ги насочите в по-добра посока, да не повтаряте евентуални грешки и т.н.

Дева – Слънцето е във вашия зодиакален знак и дни след Новолунието е подходящо да използвате своеобразната „приливна вълна“, да преговаряте за интересите си, така можете да заемете по-престижни позиции, да сключите дългосрочни договори, да привлечете на ваша страна опека от страна на влиятелни личности и т.н.

Думите ви имат чуваемост, можете да преобразите отношенията си с близки до сърцето ви хора- от деца до партньори в една по-положителна посока. Вие играете ролята на „стабилизатор“, „отрезвител“-образно казано, ако има нещо неясно и/или под формата на илюзия, предимно във връзките с важни за вас хора- вие го идентифицирате с по-голяма лекота, в повечето случаи- го заявявате открито, това може да провокира разяснителни и полезни разговори.

Ежедневието ви става все по-забързано, натоварено от ангажименти, на работното ви място не са изключени изненади, това може да са нови изисквания, допълнителни ангажименти, вариантите са много, а вие трябва да реагирате на момента, за да можете да отговорите максимално адекватно на вид провокации, но и да се възползвате от възникващи шансове.

Везни – Вие сте в период, през който можете да имате усещането, че сте на прага на житейски кръстопът, като минимум- налага ви се да направите някакъв важен избор, който засяга материалното ви състояние, отношения- лични или делови.Повечето от вас ще имат подсказки в по-ярки краски- какво ги дестабилизира финансово, това може да са допълнителни и изненадващи харчове, които да се отразят и на добрия тон с важни за вас хора.

В друг вариант- вие решавате да инвестирате в хоби, бизнес, любими същества, но това отново може да се превърне в повод за известно напрежение.

Венера- вашата покровителка ще транзитира от началото на седмицата в Скорпион, това положение ще ви направи по-емоционални, но и упорити, готови да се борите за вашите интереси, способни да надниквате отвъд видимото, да откривате първопричините на случващото се, ще имате огромни възстановителни сили, може да действате по-рисково, крайно и така да преобразите онова, което имате на различни нива, вашата сигурност и т.н.

Пред мнозина възникват алтернативи за развитие и вие ще решите дали да се възползвате от тях и как, но ще имате шанс- за допълнителни доходи, да се доберете до тайна или неочаквана подкрепа, която пак така да попълни „пробойните“, да ви помогне да подобрите условията си на съществуване-общо.

В дома ви могат да се случат положителни преобразувания следствие на инвестиции или добре обмислени решения, справяте се отлично с имотни казуси, ако това ви интересува…

Скорпион – Вашата социална активност е значима, а това може да е повод да заемете нови и по-престижни позиции в колектив, да увеличите влиянието си над околните ,да се сдобиете с популярност или подкрепа от страна на важни за вас хора. При всички случаи- налага се да се доказвате повече от обикновено пред другите, но звездите ви подкрепят и вие с по-голяма лекота постигате целите си, ако ще нуждаете от помощ-материална или морална, получавате я.

От началото на седмицата Венера също транзитира през вашия зодиакален знак и ще ви направи по-чувствителни, ще усили силните страсти и желания в душата ви. В оптимален вариант- това ще е повод да заявявате открито претенциите и очакванията си, ако нещо ви тревожи- ще го заявявате, ще изчиствате евентуални недоразумения. Не винаги ще е лесно да владеете емоциите си обаче. Може да имате усещането, че околните ви предизвикват понякога, това предимно могат да бъдат членове на вашето семейство, партньори, те ви изненадват със свои реакции или внасят известно напрежение, вие можете да влияете на тези процеси, стига да не прибързвате, да не реагирате спонтанно и да следите за интересите си.

В дома ви предстоят промени, които могат да продължат да се развиват до 17 октомври и окончателно да трансформират средата ви на съществуване. Това може да са неотложни ремонти, справяне с имотни дела, место-живеене или изчистване на недоразумения с член на семейството. Каквото и да е, сега част от преобразуванията са съпътствани и с елемент на изненада, не пренебрегвайте случващото се, вземете бързи мерки, в началото винаги по-лесно се влияе…

Стрелец – Ежедневието ви става все по-забързано, вероятно ви се налага да се борите за вашите интереси, да преговаряте или дори да се въвличате в словесни войни. В този процес можете да разгадаете някаква тайна, ако има нещо, което ви дестабилизира финансово и не само- влияе на вашите чувства, връзки и т.н., то ще бъде по-видно, но вие можете да насочвате в значима степен на тези процеси.

Не са изключени изненади на работното ви място или ежедневието ви рядко протича по предварителен график. Възникват обаче алтернативи за развитие, поне-обходни пътища, евентуален авариен изход- от сложни и заплетени ситуации.

Ревизирате вашите чувства, не сте склонни да афиширате всичко, което изпитвате или планувате. Това може да е повод за промени във вашите взаимоотношения- част от тях ще се стабилизират, но други могат да отпаднат, понеже отчитате, че са изчерпани…Навлизате в нов етап по отношение на връзките ви-лични или делови, това обновление ще продължи почти до края на ноември, набелязвайте слабите звена, но не позволявайте на крайни емоционални преживявания, ескалиращи страсти- да замъглят трезвите и рационални съждения, решения и т.н.

Козирог – Имате шанс да раздвижите границите на възможното пред вас като разширите кръга си на влияние, общувате повече хора, включително и извън близкото ви обкръжение, като си поставяте по-високи цели и ги постигате- ще имате такива шансове.

Евентуални пътувания, хора „стоящи далеч от вас“ /буквално или в преносен смисъл/ могат да се превърнат в крайъгълен камък на нови и по-дългосрочни преобразувания. В друг вариант- уреждате документи, справяте се отлично с юридически казуси, ако това ви вълнува…

Вие сте в рядък и много силен период, който ви дава възможност да се сдобиете с власт, поне- вие да сте водещ фактор в много процеси, да указвате подчертано силно влияние на околните. Възползвайте се по оптимален начин от тази силна опека на звездите!

Въпреки всичко, трудно ще се предпазите от някой тенденции, които водят до внезапни или непланувани разходи над средното ниво. Ако имате стари дългове или неразрешени спорни имуществени казуси с определени лица, то те отново ще напомнят за себе си. Не е подходящо обаче да давате пари на заем, да задлъжнявате, да теглите кредити и т.н.

Не всички от близкото ви обкръжение ще са чак толкова доброжелателни, могат да ви изненадват с реакциите си, а в по-неприятна форма- направо да предизвикват загуби. Полезно е да сте по внимателни във финансови приоритети, да не поемате рискове, да се предоверявате и т.н.

Водолей – Ежедневието на родените пред първи деканат Водолеи, но и всички останали в различна степен- преминава под въздействието на напрежение, понеже сте във важен етап, който касае кариерното ви развитие-имидж като минимум. Вероятно от вас се изисква да опитате нещо съвсем ново, да използвате различни методи за въздействие, за да получите и резултати, които са по-полезни за вас, могат да ви измъкнат от водовъртеж на неразрешени въпроси, касаещи ключови приоритети като- дом, семейство, но и кариерно развитие.

До средата на октомври вие ще воювате за вашите интереси и така е правилно, защото успехите до които ще доберете- после ще определят вектора ви на развитие и през идните години.

Следете за случващото се, имате шанс да стабилизирате финансовото си състояние или да спечелите нещо значимо, ако се доберете до подкрепа от страна на влиятелни личности, партньори-лични или делови, използвате обходни, но много добре координирани пътища към целите ви. Понякога-това е тайна опека, вид стратегия и т.н.

Риби – Вие сте във важен период относно партньорските ви отношения-лични или делови. Дни след Новолунието- вие можете да ги обновите и да ги насочите в една по-позитивна за вас посока.

Расте популярността ви в колектив, ако се нуждаете от подкрепа-можете да я получите, особено, ако търсите такава.

Информационният поток е много усилен, носи ви изненади, ако има някакви скрити процеси, които са свързани с паричните ви потоци, включително и с юридически казуси, по-далечни перспективи на развитие, то те ще се проявят през тази седмица, ще получите достатъчно яснота…

Пазете се, следете за интересите си, опитайте се да набележите алтернативни, обходни пътища, които да подействат стабилизращо…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply