Седмичен хороскоп за периода 10-16 Април

През настоящия период ще ни влияят няколко ключови астрологични фактора.

Първо, седмицата започва с Пълнолуние, което както знаем винаги е съпътствано с кулминация на вече създадени тенденции, вид развръзки, пик от събития и информация. Тези послания на звездите са дебело подчертани и през първите дни на седмицата ние ще го усетим по различни начини. При това елементът на изненадата е много висок, както и ескалация на напрежение, които ще отключат значим енергиен заряд за промени- къде по желание, къде по принуда и да се надяваме, че ще са към по-добро, все пак всичко зависи от индивидуалния подход и позиция на всеки…

Второ, Меркурий обръща своя ход в ретрограден още на 10 април и явно ще дадем „назад” за взети решения, поет път на направление…Ако до скоро сме си мислили, че нещо ни е гарантирано и ясно, предимно в сферата на финансите, но и сигурността ни общо, сега ще стане ясно, че нещо ни е убягнало, не сме преценили добре, а може- малко да не ни е достигнало, за да постигнем дадена цел и се налага да потърсим други начини, които отново ще повишат инициативността ни в значима степен. При ретрограден Меркурий винаги възникват допълнителни варианти, план-А, Б и т.н., спонтанно или защото ние самите ги търсим, за да изправим стари грешки и пропуски, ставащи по-явни през това време. Ретроградният Меркурий често дава втори шанс, който ще обвърже трансформират краен резултат с  материалните ресурси и личната воля, идеи, действия…Можем да влияем на тези процеси и нищо не е окончателно, такова в определени рамки е едва в началото на май…

Трето, Венера ще се обърне в директна на 15 април и до края на седмицата ние ще усетим, че се намира изход за сложни ситуации, отново отнасящи се приходи-разходи, също- чувства, партньорски отношения, нещо, което се е заплело като възел и неяснота през изминалия близо месец, че и повече…

При всички случаи предстои един бурен, променлив, изпълнен с обрати, но и шансове период, през който имаме шанс да извлечем най-доброто като следствие, дори и от определени негативи…

Успешна и щастлива седмица за всички!

Овен – Пълнолунието, което ни влияе в понеделник, вторник и сряда ще засегне пряко вас и общественото ви положение, в частност ще „освети” важни за вас връзки-лични и делови. Пик от събития и информация през това време може да ви превърти в обновена среда на съществуване, може да ви покаже нови хоризонти, съответно бъдещи перспективи, които ще прорастват съобразно собствената ви инициативност повече в миналото, въпреки че и през настоящия период дребни действия ще имат значимо отражение и са способни да преобразят начина ви на съществуване.

В любовта или паричните потоци- намирате алтернативи, които могат да запълнят пробойните или да дадат изход от заплитаща се обстановка. Подобен процес няма да се случи спонтанно, но ще преоцените теми отнасящи се до приходи-разходи, също- възможности за придобиване на средства и за материална стабилизация общо- ще имате шанс да въздействате поетапно през втората част на тази седмица и от следващата…За сега е важно да се пазите от спонтанни реакции, полезно е да планувате в по-дългосрочна перспектива и да не губите целите си от поглед, за да не объркате посоката, образно казано…

Телец – Пълнолунието под чието въздействие сме през първите три, влияе на плановете ви относно по-далечни перспективи, засягащи професионалната ви реализация приоритетно или пък евентуални пътувания, преквалификация, а за някой уреждане на документи, правни казуси и т.н. В значима степен тенденциите вече са набрали скорост, а сега пикът от събития и информация напомнят по-скоро на развръзки, отколкото на ново начало или поне- в рамките на нещо старо.

Марс от Телец ви надарява с голяма сила, способност да влияете в определени рамки на всичко горе-споменато, а постиженията ви ще ви влияят поне през идните две години и половина.

Въпреки всичко, вие сте склонни да променяте линията си на поведение, да преосмисляте случващото се, да търсите варианти, от които да се възползвате, ревизирате взети вече решения или се връщате към теми подобно на „старата песен на нов глас”…

На 15 април Венера- вашата покровителка, ще обърне своя ход в директен и ще ви помогне постепенно да намерите изход за неща, които отчитате за ценни-общо, но и извън контрола ви. Това е валидно за всички, но подчертано за родените през трети деканат.

В понеделник, вторник и сряда са възможни изненади, дните не протичат по предварителен график, имайте го предвид и се пазете от евентуални удари под кръста. В четвъртък и петък- шанс да стабилизирате партньорските си отношения, да ги насочите в една по-позитивна посока, а в събота и неделя-  постиженията ви придобиват по-реални очертания.

Близнаци – Пълнолунието под чието въздействие сме през първите три дни на новата седмица действа силно трансформиращо на положението ви в колектив, на сърдечните ви връзки и т.н. Тенденциите вече са ви ясни, те не са от вчера, а сега предстоят само- вид развръзки, пик от събития и информация, която може да се отрази и на материалното ви състояние.

В подобен процес, вие ще сте склонни да преразгледате поетата от вас вече посока, да се ориентирате към варианти, с които да изправите евентуални пропуски в общуването, които ви действат така, че все едно изтървате нещата от контрол.

Меркурий, вашият покровител се обръща в ретрограден на 10 април и ще повлияе на линията ви на поведение, вероятно няма да сте склонни да изразявате всички ваши мисли и желания толкова открито, можете да се възползвате от скрита подкрепа, идеи и шансове, също- да разчитате на хора извън близкото ви обкръжение.

Венера обръща своя ход в директен на 15 април и ще ви помогне да намерите благоприятен изход за въпроси касаещи пряко- кариерното ви развитие, имидж или обществено положение.

През втората част на седмицата тези допълнителни възможности за развитие и/или изправяне на минали пропуски- стават все по-видни.

В понеделник, вторник и сряда околните ви изненадват, пазете се от спонтанни реакции, не губете целите си от поглед. В четвъртък и петък- ежедневието е динамично, натоварено, но резултатно. В събота и неделя- звездите ви карат да обърнете поглед към ваши партньори-лични и делови, не е изключено теми от миналото отново да се актуализират и да изискват да ги изясните.

Рак – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда пряко засяга социалния ви статус, то е едно от най-значимите за вас за цялата предстояща година. Не са изключени изненади, получаване на важна информация, пик от събития, които ще ви превъртят в обновена обстановка на приоритети или начин на съществуване.

Причините могат да са обновените позиции, които заемате в колектив, на работното ви място, или пък- засягат партньорските ви отношения, трансформация около близките ви- се отразява и на вас и т.н.

Да се надяваме, че през това време ще получите най-доброто за себе си, колелото на съдбата ще се е превъртяло в желаната от вас посока…А ако не е напълно така, тогава ще се разкрият нови възможности пред вас, в лицето на енергични покровители, вид защита, която получавате по заслуги.

М-да, повечето от вас имат нужда да се съюзят с някого, за да се разтоварят от напрежение и ангажименти, дори и във всекидневието, за да излязат от водовъртеж на противопоставяне на вид авторитети и през тази седмица- постепенно се намират начини да се правите с това, като получите адекватна помощ и не само…

В понеделник, вторник и сряда- семейството или лични въпроси са водещ мотив, който обсебва вниманието ви и влияе на всичко останало. В друг случай- наместват се пластовете под краката ви, в душата ви е неспокойно и вие сте готови на крайности, за да постигнете своето. В известен смисъл- така и трябва, стига на се прескочат определени и неразумни граници. В четвъртък и петък сте доста емоционални, притежавате силна интуиция, но и доза късмет, нещо силно ще докосне сърцето ви. В събота и неделя „почивате” активно.

Лъв – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда ще ви донесе пик от разяснителни разговори, важни новини, преразглеждане на договори, евентуални правни казуси и т.н.. В друг случай- това се отнася до вашите собствени намерения относно по-далечни перспективи на развитие, ритъм в ежедневието, професионална реализация, необходимост от пътувания, премествания, преквалификация и т.н. Съществува някакъв елемент на принуда, който изисква да се разтовари трупано напрежение от известно време и сега се разбира до колко това ще облекчи, подобри позициите ви или пък вие трябва да вземете по-крайни, кардинални решения, за да получите желания от вас резултат, като направите своя избор…все пак ще имате такъв!

През втората част на седмицата вашата воля и постоянство дават отлични резултати и те могат да придобият реално материално изражение, като минимум- да получите морално удовлетворение, защото сте се справили с трудна задача, изкачили сте своя връх-образно казано и сте преборили конкуренция, утвърдили сте авторитета си и т.н.

На 15 юли Венера ще обърне своя ход в директен, това ще има положителен ефект върху партньорските ви отношения, подкрепата, която получавате от страна на околните.

В четвъртък и петък сте доста емоционални, не позволявайте това да ви изкара от контрол. Семейството ви привлича вниманието ви, има нужда от вашето-също. В събота и неделя-звездите са на ваша страна.

Дева – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда засяга пряко материалното ви състояние или сигурност-общо. Дните са показателни за „пробойните”, но и шансовете за печалба, а в този смисъл- не са изключени изненади, бързи приходи, но и разходи, събития, които влияят на тази сфера от живота ви.

Меркурий още от 10 април започва да се движи ретроградно и ще ви помогне да набележите алтернативи, да попълните пропуски, да изправите евентуални грешки, също- ще ви се даде втора възможност до началото на май да постигнете онова, което не сте успели в близкото минало…

Меркурий влияе силно на линията ви на поведение, може да ви принуди да забавите ход, да изпитате известни съмнения, но на този етап това ще има оздравителен ефект, особено, ако се отнася до правни казуси, договори, пътувания, по-далечни перспективи на развитие.

Хора близки до сърцето ви-партньори, деца са друг водещ мотив, свързващо звено, което ви влияе подчертано, насочва ви в една или друга посока, нека тя да не излиза от рамките на собствената ви визия за щастие и не само…

На 15 април Венера обръща своя ход в директен, ще ви съдейства да разплетете сложен възел, отнасящ се до близките и семейството ви, възможностите стават все по- видни през втората част на седмицата.

В четвъртък и петък- емоционални разговори, интересни, полезни новини. В събота и неделя- ви занимават домашни, битови приоритети.

Везни – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда е едно от най-значимите за вас през годината и ви дарява с пик от новини, събития, които се отразяват на общественото ви положение-общо, в частност- партньорски отношения, условия на съществуване, включително теми отнасящи се до имуществени, наследствени казуси, също- премествания и/или теми отнасящи се повече до членове на семейството ви, но отразяващи се и на вас самите.

Тенденцията е свързана с много изненади, понякога обрати, но и шансове, а вие трябва да сте постоянно на щрек, за да сте адекватни на случващото се, да не пропускате възможности, но и да не позволявате да ви отнемат някакъв контрол…

От 15 април Венера обръща своя ход в директен и може да възнагради всички ваши усиля в миналото, като постепенно ще се отворят възможности да получите повишение, бонус, морално удовлетворение, а опеката от страна на звездите ще я усетите постепенно в края на тази и началото на следващата седмица.

Скорпион – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда засяга пряко вашето ежедневие, в частност- текущи ангажименти, професионална реализация и т.н. Не са изключени изненади, въпреки че сега предстоят повече развръзки на минали тенденции, пик от „осветяваща” ви информация, отколкото нещо качествено ново…

В този процес вие можете да преподпишете договори, но можете и да ги скъсате, при условие, че са изчерпани, не отговарят на очакванията ви и т.н.

Нещо подобно може да се случи и с някой ваши връзки-лични или делови, които също се трансформират, „проверяват” в последно време…Всичко горе-споменато ще има оздравителен ефект- буквално или в преносен смисъл, защото като минимум ще подейства подобно на клапа, през която се разтоварва дълго трупано напрежение…

Линията на поведение на ваши партньори също се променя и нищо не е окончателно в този сектор на влияние, поне до началото на май. През това време вие също може да преосмислите собственото си отношение, така че да постигнете хармония и разбирателство, да изчистите недоразумения, а не обратното, ако желаете разбира се…

Венера обръща своя ход в директен на 15 април, ще фиксира даден проблем, ще ви фокусира силно върху нещо ценно за вас, също- ще даде импулс, мощен стимул и възможност да повлияете позитивно, да намерите изход за теми, касаещи чувствата ви, нещо ценно, което придобива нова стойност или е извън контрола ви …Тенденцията е особено осезаема през втората част на тази и началото на следващата седмица.

Четвъртък и петък са вашите дни, привличате внимание, думите и действията ви не остават незабелязани, без адекватна оценка и последици, умеете да указвате значимо въздействие на околните, възползвайте се! В събота и неделя- можете да си върнете нещо изгубено- буквално или в преносен смисъл или пък да се разплатите със стари дългове.

Стрелец – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда засяга вашите отношения- с партньори, приятели, колеги, деца, ако имате такива. Околните ви изненадват постоянно с новини, решения, поведение. Вие скрепвате някой от връзките си, а други окончателно отпадат от обкръжението ви, разбирате в по-ярки краски на кого и в каква степен можете да разчитате. Вашият огнен темперамент подклаждаше дълго време вълнуващи преживявания, а сега- предстои пик от събития и развръзки, които показват дали дадено ваше увлечение, понякога- страст към човек, идея, цел, хоби- ви носи позитиви или повече негативи, дори чисто материални загуби.

Ако сте поели прекалено големи рискове на различни нива- трудно ще внесете спокойствие или сигурност, а пластовете под краката ви ще се разместят точно през тези дни и ще са премесени с анализи и равносметки. Но ако поривът ви за промяна и щастие са били и добре обмислени- могат да ви донесат значим бонус или удовлетворение…

На работното ви място или в изпълнението на ежедневните ви ангажименти настъпва известен хаос поради допълнителни задачи за изпълнение или оформяне на пропуски, които се налага да наваксате. В друг вариант- не знаете по кой път да поемете, изпитвате вътрешни колебания за професионалната ви реализация, поради нарушена комуникация или друго…

На 15 април Венера обръща своя ход в директен и ще ви помогне да се измъкнете от заплитащи се въпроси касаещи дома и близките ви. Да кажем- това е благоустройство, закупуване на вещи, хармонизиране на отношенията и т.н., през втората част на седмицата ще усещате все по-силно тази благоприятна възможност.

В четвъртък и петък тонусът ви може да не е твърде висок, в душата на мнозина се пробуждат емоции, които ще изплуват на повърхността в събота и неделя и могат да предизвикат разяснителни разговори като минимум.

Козирог – Пълнолунието под чието въздействие сме в понеделник, вторник и сряда е едно от ключовите за вас през цялата година. То задейства  с пик от събития, информация и взети решения водещи въпроси, които засягат социалното ви положение общо, а в частност- домашни условия на съществуване, семейство, евентуално- имуществени казуси, премествания и т.н. Вероятно по-голяма част от проявленията ви са ясни, защото вече са натрупали достатъчно енергия, за да ги забележите, а сега само ескалират като развръзки. Изненади не са изключени, но предимно за онези, които не са искали да оценят или видят други истини, освен своята собствена.

Волево вие малко можете да въздействате на този етап, това може да има по-скоро обратен ефект или поне-непредвиди. По-скоро се налага да забавите темпото, да си изградите своеобразна тактика, за да не изгубите контрол над нещо, което отчитате за ценно, а излиза извън контрола ви.

На 15 април Венера обръща своя ход в директен и ще даде възможност да стигнете до консенсус при спорни въпроси, да откриете компромисен вариант, изчистите недоразумения с важни за вас хора, като тенденцията постепенно ще се усилва през втората част на периода. Показателни, но и изпълнени с известно напрежение са четвъртък и петък. В събота и неделя имате нужда от почивка или предпочитате компанията на най-близките ви хора.

Водолей – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда ви носи пик от информация, понякога скрита, в други случаи полезна или под формата на изненада…През тези дни можете да чуете новини, да сключите или да скъсате договори, също- връзки, които са изчерпани или на прага на значими трансформации.

При всички случаи, това са показателни дни, а всичко, което се прояви през тях има значимо и дълготрайно въздействие върху вас…Следва да обръщате внимание и на най-малките „сигнали”, които могат да се превърнат в превратна точка, ако не веднага, то в близко бъдеще.

Теми отнасящи се до дом, семейство, имущество, условия на съществуване-общо, търпят някакъв обрат и/или изискват преразглеждане, да изгладите спорни въпроси с близки и роднини, да попълните пропуски и т.н. Варианти има, ваш е изборът дали ще се възползвате от тях.

На 15 април Венера обръща своя ход в директен, така че ще ви даде шанс да спечелите нещо-материално или под формата на морално удовлетворение. Тенденцията ще е по-осезаема в края на тази и началото на следващата седмица.

В сряда и четвъртък сте под „светлината на прожекторите”, а в събота и неделя може да се срещнете със стари приятели, няма да ви липсва компания.

Риби – Пълнолунието от понеделник, вторник и сряда влияе силно на материалното ви положение, пик от показателни събития осветляват въпроси отнасящи се до ваши приходи, разходи, имуществени казуси, включително уреждане на наследства и т.н. През тези дни са възможни изненади, вид развръзки и/или важна информация, която да обнови финансовото ви състояние.

Тенденцията може да промени социалното ви положение или в друг вариант- вашето взаимодействие с колектив или влиятелни лица са крайъгълен камък за горе-споменатите трансформации.

Венера обръща своя ход в директен на 15 април и постепенно ще ви надари с шансове да изправите евентуални недоразумения в миналото, да проведете конструктивни разговори, от които да извлечете полза- материална, но не само. Благоприятните възможности се разкриват поетапно през втората част на тази и първата на следващата седмица. Препоръчително е да сте по-активни, инициативни, да искате, за да ви се даде.

Склонни сте обаче да преосмисляте и ревизирате всичко чуто, на този етап това е ход, който ще има оздравителен ефект, ще ви помогне да видите подробности, респективно шансове, които са ви убягвали до този момент. Показателни са четвъртък и петък, внимавайте през тези дни да не се въвлечете и в конфликти. В събота и неделя- нещо от миналото не ви дава покой, обсъждате го, мнозина вземат окончателни и/или определящи бъдещото им развитие решения.

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply