Седмичен хороскоп за периода 1-7 юни

Това ще е една много изпепеляваща на емоции седмица, в която представителите на огнените знаци ще имат възможност да се чувстват чудесно.

Освен това седмицата се характеризира и от пълнолунието, което ще се случи в знаците Близнаци и Стрелец и ще бъде много ценно по отношение на осмислянето на стари планове, идеи и намерения.

 

Овен – в началото на седмицата съдбата ще бъде благосклонна към вас. Обстоятелствата около вас ще се подреждат по възможно най-благоприятния начин както в професионално, така и в материално, и в лично отношение. През втората половина на седмицата действията ви трябва да бъдат изключително добре преценени, тъй като те ще дадат отражение върху бъдещето. През почивните дни благоприятните условия в личен план ще нарастват буквално лавинообразно. Използвайте подкрепата на близките си при реализация на идеите си. Заложете на пълноценния отдих и на положителните емоции.

 

Телец – през настоящата седмица успехите ви ще бъдат значителни, но по ирония на съдбата незабележими. Положителните тенденции около вас са налице, и това ще се отрази и върху самочувствието ви. Взаимоотношения ви със семейството са в хармония. Творческия ви потенциал тази седмица е на много високо ниво, така че проблеми не се очакват.

В началото на седмицата се фокусирайте върху тези ангажименти, които биха могли да ви донесат професионални и материални успехи. Около средата на седмицата използвайте наличния си потенциал, за да успеете спокойно да постигнете желаното в професионалната сфера. В края на седмицата се опитайте да запазите стабилен финансов баланс, като не се впускате в големи и необмислени покупки. През почивните дни не се колебайте да посветите времето си на любими занимания. Избягвайте затворените пространства! Среща с приятели ще ви подейства много зареждащо.

 

Близнаци – в началото на седмицата ви очакват много новости в живота ви. Възможно е някои от тях значително да стабилизират материалното ви положение. Към средата на седмицата се концентрирайте само върху професионалните си задължения. Към края на седмицата ще научите за добра новина свързана със член на семейството. През почивните дни се опитайте да се отпуснете и да забравите за кратко деловите ангажименти.

 

Рак – началото на седмицата е белязано от малки, но досадни проблеми, които имат отражение върху вас карайки ви да изпадате в крайности. Опитайте да сложите под контрол тези негативни емоции. Около средата на седмицата много от представителите на зодията ще бъдат изправени пред проблем от личен характер. Основното нещо е да не вземате прибързани решения. Опитайте се да предвидите възможните последствия от всяко едно действие. В края на седмицата ще се увеличи влиянието на позитивните тенденции и ще ви позволи да си поемете дъх. Ще дойде време на интересни срещи, много забавления и малките удоволствия, които правят живота по-колоритен. През почивните дни намерете време за себе си, особено ако напоследък ви липсват достатъчно свободни часове. Пълноценната почивка ще увеличи физическата ви сила.

 

Лъв – още от първия ден на новата седмица сложете под контрол финансовата си стабилност. За целта трябва да внимателно да следите разходите си. Към средата на седмицата имате предпоставки за професионално развитие. Не проявявайте колебание. Стремете се да не поемате излишни рискове, дори и да сте сигурни в благоприятния развой на нещата. Към края на седмицата моментът ще се окаже изключително подходящ за професионална реализация и завидно увеличение на приходите. През почивните дни не предприемайте рисковани промени в личен план. Опитайте се да бъдете максимално честни в отношенията си с интимната половинка. Погрижете се за здравето си.

 

Дева – много е важно да не се преуморявате. Ако не се жалите през тази седмица, до в края и има вероятност да се разболеете. При решаването на важни въпроси се ръководете от здравия разум, не от интуицията си. Тази седмица трудно ще намирате общ език с колегите. Невнимание или небрежност може да доведе до сериозни загуби. Финансовата картина на седмицата се очертава да бъде значително по-благоприятна. За сметка на това емоционалния фон на седмицата е неблагоприятен. Склонни сте към раздразнение, понякога граничещо с агресия. Ясно е, че това не е най-добрият начин за взаимоотношения с най- близките ви хора.

В началото на седмицата е важно да не пропускате малките детайли, вглъбени в рутинните занимания на работното си място. Възможно е част от вас да се заемат с реконструкция в дома. Към средата на седмицата е добре да се съсредоточите върху неща, които реално можете да свършите. В края на седмицата не поемайте ангажимент към човек, когото не познавате достатъчно добре. Останете верни на принципите си, за да не се почувствате излъгани! През почивните дни се наслаждавайте на всеки миг, който можете да споделите с близки, приятели или роднини. Не се впускайте в любовна афера, с която рискувате стабилността в живота си.

Astro-Chart-2
astrologichna prognoza, sedmichen horoskop, zodii

Везни – още от първия делничен ден не оставяйте нищо на произвола на съдбата. Преценете доколко са обективни очакванията на околните към вас. Към средата на седмицата пред много от представителите на зодията ще се открият отлични възможности за постигане на плодотворно сътрудничество. Добре е да прецените изключително точно потенциала на хората в обкръжението си. В любовния си живот може да очаквате разногласия с интимната ви половинка. Към средата на седмицата много от вас могат да очакват развитие в професионалната сфера. Постарайте се да си осигурите подкрепата на влиятелна особа. В края на седмицата ще се наложи да се съобразите със заобикалящите ви обстоятелства на работното място и в личен план. Добре е да изясните някои недоразумения. През почивните дни не се впускайте да правите необмислени експерименти в личен план. Добре е да бъдете откровени в отношенията си с интимната половинка. Опитайте се да бъдете добре мотивирани за новостите, които смятате да внесете в живота си.

 

Скорпион – седмицата започва успешно за вас от професионална и лична гледна точка. Това е период, когато постигате успех благодарение на безпогрешната си интуиция и усет. Едва ли ще се окажете в задънена улица през тази седмица.

Около средата на седмицата са възможни проблеми. Има риск да станете жертва на манипулация. Възможни са финансови загуби през този период (основно това важи за жените Скорпион). Взаимоотношения с близките ви в този момент също са сложни, често понасяте критики.

В края на седмицата ще бъде по-приятно, дори ако възникнат затруднения, можете да се справите с тях бързо. Добре е на първо време да се заемете с делата си от личен характер – така може да си осигурите стабилност и да превъзмогнете каквито и да било проблеми.

 

Стрелец – това няма да е най- лесната седмица за вас. Представителите на знака трябва да се адаптират, да променят тактиката, да последват примера на някой друг. Семейната среда е много стресираща. В романтичните отношения , можете да вземете инициативата , но това трябва да става много внимателно. В началото на седмицата е възможно да страдате заради действията и думите на конкуренти, колеги или хора, от които по някакъв начин сте зависими на работното си място. Дори и да се сблъскате с недоверието на околните, е добре да имате план за действие. Към средата на седмицата много от вас ще имат желание да приключат с конкретен личен ангажимент. В края на седмицата спокойните и уверените ви действия ще гарантират успеха, на който се надявате в професионалната сфера. През почивните дни много от вас ще съумеят да осъществят интересни срещи и контакти. Съобразете се с желанията на членовете от семейството. Пътувайте, забавлявайте се и се освобождавайте от негативното.

 

Козирог – очаква ви благоприятна седмица, която ще ви даде възможност да демонстрирате възможностите си. Подходящ момент за комуникация, лични и бизнес контакти. Като цяло, това е една седмица на големи възможности – това се отнася за почти всички сфери на живота. В началото на седмицата не оставяйте на заден план изпълнението на рутинните си ангажименти. Съобразете се с желанията желанията, изразени от интимната ви половинка. Към средата на седмицата на работното си място подхождайте разумно към въпросите от спешен характер. Напълно възможно е много от вас да бъдат подложени на редица изпитания. В края на седмицата моментът е подходящ да се заемете с проектите, които до момента все оставяхте на заден план. През почивните дни моментът не е подходящ да взимате крайни решения, както и да давате пари назаем. Много от вас ще бъдат приятно изненадани от новите възможности, които се отварят пред вас.

 

Водолей– с настъпването на новата седмица се очертава късмета да бъде с вас. Ето защо е важно да използвате всяка възможност, която се отваря пред вас. Направлявайте умело парите и деловите си ангажименти. През втората половина на седмицата ще разполагате с отлични възможности за работа в екип. Моментът ще бъде значим за повечето от представителите на зодията в личен план. Възможно е някой от вас да планират трайно обвързване. Към края на седмицата имате голям шанс да получите предложение за работа. Въпреки шансовете от съдбата едва ли ще има подобрение на финансовото ви състояние. През почивните дни избягвайте да се ангажирате с чужди проблеми. Обърнете внимание на личните си потребности. Понякога егоизма е полезен. Заемете се с дела, от които ще получите удовлетворение. Избягвайте да правите кардинални промени в начина си живот.

 

Риби – с настъпването на новата седмица трябва да проявите голяма гъвкавост на работното място. Не пренебрегвайте и задълженията си към членовете на семейството. Към средата на седмицата ограничете разходите си. Съобразявайте се с обстоятелствата и с известията от личен и от професионален характер. Съсредоточавайте усилията си върху главното. Към края на седмицата трябва да поемите нов ангажимент. Добре е да се подготвите да извършите някои промени в професионалната сфера. Към края на седмицата се заемете с неотложните си ангажименти, като отделите и достатъчно свободно време за родител, дете или друг член на семейството. През почивните дни съзнателно променете начина си на живот. Необходимо е да проведете разговори с близък, с приятел или с роднина. Не предприемайте ходове, които не сте успели да обмислите достатъчно задълбочено.

 

 

 

 

източник:http://www.astropro.bg/

снимки: www.omtimes.com

 

 

 

 

 

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply