Кои са слънцезащитните продукти на Лято 2015

Лято е, всички сме зажаднели за море, слънце, плажове, и най-важното бронзов тен, на който биха ни завидели дори на Сен Тропе. Именно за това, днес ще си поговорим – коя е козметиката, без която не можем на плажа и която, според мен е абсолютно задължителна, когато говорим за слънчеви бани и добиването на дълбок и дълготраен загар.

Разбира се, съществуват много марки на пазара, които буквално заливат потребителите със различни слънцезащитни млека, лосиони, гелове, спрейове и масла, но лично за себе си съм се убедила,че винаги,когато говорим за качествени слънцезащитни продукти е много по-редно да заложим на селективен козметичен бранд със по напреднала и авангардна технология, която със сигурност ще оправдае нашите очаквания.

Преди да ви предложим нашата селекция от слънцезащитни продукти  нека първо поговорим малко за кожата и влиянието на слънцето върху нея.Хубаво би било всички да сме наясно с неговото въздействие върху нас, с ефекта му в преждевременното стареене и ролята му в изграждането на дълбок, равномерен и дълготраен тен.

Всяка уважаваща себе си жена знае как слънцето въздейства на кожата и глобалното му действие в редица промени в нея, което води до появата на сухи линии,бръчки и петна. На по-късен етап тези белези се задълбочават и това на практика се обуславя като процеса на страеене. Нарушавайки основните кожни компоненти и променяйки тяхната концентрация, контура на лицето и тялото се отпуска, променя формата си и ние вече не се чувстваме като на 20.

Разбира се, в годините съм се убедила в качеството на няколко основни марки слънцезащитни продукти, които се доказаха, като едни от най-добрите, не само заради консистенцията и удобният начин на нанасяне, но и заради превъзходните им защитни качества. За повечето жени е много важно да получат от един продукт не само качествена слънцезащита, но и ефекта и трайността на тена след това. Затова сме ви подбрали продукти от по-висок клас и по- напредничави формули.

1. Piz Buin Spray

sunskreen-2015-1
slunce, sluncheva zashtita, ten, liato, slyncezashtiten produkt, piz buin

Този продукт спокойно може да е вашият най-добър съюзник в добиването на дълбок и дълготраен тен. Разработен с иновативна технология, под формата на спрей, която се нанася и активира защитните си свойства върху влажна кожа. Наситен със супер богато съдържание, този спрей със сигурност ще задоволи вашите очаквания, когато говорим за качество и достъпна цена. Наситен с витамин Е, който изпълнява най-силната антиоксидантна функция, когато кожата има най-голяма нужда от това по време на слънчеви бани. Няколко допълнително включени активни растителни екстракта ускоряват производството на меланин и така желаният златен тен е напълно постижим.

2.  Clinique

sunscreen-2015-2

 

Повечето от вас знаят,че когато говорим за качествена и дерматологично тествана козметика, именно CLINIQUE изниква в нашето съзнание. Изключително иновативни, смело можем да кажем, че всички слънцезащитни продукти са страхотни. Другото важно нещо е, че дерматолозите на марката са твърдо убедени, че каквато и козметика по състав да използваме, не заложим ли на авангардна слънцезашитна формула, ние никога няма да отложим процеса на страеене.

3. Avene

sunscreen-2015-3
sluncezashtita, Avene, termalna voda, koza, liato

Употребата на слънцезащита, отговаряща на качество, ефикасност и безопасност, е неизменно. Именно създадена по тези стриктни изисквания, серията Слънчева защита на Avène, не случайно е лидер. Серията за лято 2015 е с нови формули, с по-малък брой фотопротективни филтри и екрани, изключително висока фотостабилност. Формули без парабени, без алкохол, създадени в отговор на нуждите на всеки тип кожа, в съчетание с безопасност. Avene също така могат да се похвалят с нови текстури, бързо попиващи, без бели следи, създадени за повече удоволствие при употреба, качество, което търсят потребителите.

4. Lierac

sunscreen-2015-4
sluncezashitni produkti, lierac, liato 2015, zdrаva koza, slyncezashtitni produkti

Кадифен хидратиращ крем за безопасен и естествен тен, специално разработен да предпазва кожата от слънчевите лъчи и да стимулира тена. Формулата има противостареещо действие и предотвратява появата на тъмни петна. Кожата е дълбоко хидратирана и защитена от слънцето. Всичко това в комбинация с хидратиращото мляко за тяло за безопасен и естествен тен, специално разработено да предпазва кожата от слънчевите лъчи, което има за цел да стимулира тена дават уникален резултат. Формулата има противостареещо и стягащо действие и хидратира в дълбочина.

5. NUXE

sunscreen-2015-5
sluncezashtitni produkti, nuxe, liato, zdrava koza kozmetika za slunce

NUXE е още една от любимите ни козметики. Серията за слънце предлага богат избор на продукти с различна степен на защита. Може спокойно да заложите както на спрей, така и на лосион и в двата случая няма да сбъркате.

Запомнете, че ползването на качествени слънцезащитни продукти не ви дава правото да се “пържите“ целодневно на плажа, то ви позволява да стоите малко по-дълго време без да изгорите и да увредите кожата си трайно. Много важно е да запомните, че силното слънце допълнително обезводнява организма, затова честата консумация на вода е задължителна.

Хубав тен, весели емоции и най-вече здраво тяло ви пожелаваме за предстоящото лято 😉

 

 

 

 

изтчник: ladymagazine.bg

снимки: www.sense4style.com

No Comments Yet

Leave a Reply