Седмичен хороскоп за периода 04-10 ноември от астролога Хули Леонис

Адаптация към новата ситуация

Първо  първата хубавата новина за тази седмица – започва последната седмица на ретроградния Меркурий, който постави на изпитание както емоциите ни, така и комуникацията между вас. Девите и Близнаците могат да се успокоят.

Второто важно събитие, което се случи току-що е Новолунието в знака на Скорпиона, което ще ни насочи в една нова посока и ще доведе важни и ценни както събитийни, така и личностни трансформации в живота на всеки един от нас. Това събитие ще е важно за всички, но акцентът ще падне над Скорпионите и Телците.

 

 Третото важно събитие тази седмица е обръщането на Юпитер. Тук ретроградността не е така неприятна както при Меркурий.  Юпитер ше ни обърне към самите нас и ще ни накара да се замислим с какво сме били нечестни към себе си в последно време и как можем да променим  грешните ситуации. Ще ни направи и по-задълбочени и философки настроени и ще ни накара да влезем в по-добър контакт със самите себе си. Тук акцентът ще падне над знаците Стрелец, Рак и Риби.

 

Ето как ще се отрази енергията на седмицата върху всеки един от знаците.

 

Овен  –  Овните тази седмица трябва да помислят как да изразходват силната енергия, която носят в себе си. Ако не в изразходват, то тя може да се обърне срещу тях и да създаде голямо напрежение в общуването с другите.  Справянето с напрегната енергия може да стане със спорт и секс при по-неукротимите представители на знака или чрез медитация и релаксация при по-духовно настроените.
Телец – много добра ще е тази седмица за Телците в социален план. Ще могат да направят това впечатление, което искат, ще са достатъчно очарователни и ще могат да изградят тези контакти, от които имат нужда. Не е седмица за мързелуване, а за активно действие.
Близнаци – тази седмица Близнаците трябва да се погрижат за реда в живота си. Меркурий дава голямо объркване, но няма как да се живее в такъв както битов, така и емоционален хаос. Освен това Близнаците трябва да бъдат внимателни със здравето си, защото то може да изисква специални грижи.
Рак – Раците могат да бъдат много изненадани тази седмица. Може да има събития, които ще се случат изведнъж и ще обърнат изцяло представите им. Може да им се наложи да преформулират дългосрочните си цели на базата на промените, които сега започват в живота им.
Лъв – През тази седмица Лъвовете ще трябва да се освободят от целия емоционален багаж, с които се нагърбиха в последно време. Сега е моментът да се спасят от всичко ненужно, а за разберат за тях какво е ненужно, то трябва да останат малко със себе си и да отделят време за самоанализ.

 

Дева – Девите ще трябва да се справят с авторитетите в живота си през тази седмица, но с тяхната социална умелост, нещата ще се подредят много добре. Тази седмица още не е добра да искате и да правите планове, изчакайте Меркурий да се обърне и другата седмица ще можете да реализирате плановете си.

 

Везни – Везните могат да си дадат сметка, че в последно време правят редица неща против волята си, но пък продължават да ги правят. Време е да спрат и да се замислят самите те какво искат и дали пътят, по който са поели ги прави щастливи. Отговорите на въпросите, които ще си поставят няма да са лесни, но е важно да си отговорят.
Скорпион – трудно овладяват емоциите си Скорпионите в последните дни. Има голямо напрежение при тях и те не искат да си признаят, че не могат да се справят с него. Постепенно това напрежение ще отмине с тази седмица и нещата ще се подредят добре, просто трябва още малко стискане на зъби.
Стрелец – силно устремените в бъдещето Стрелци сега ще трябва да се приземят и още повече да се вгледат в себе си и да открият тези грешки, които им пречат както в личния, така и в професионалния живот. Това може да не е един доброволен процес, а да им се наложи да го направят.
Козирог – чудесна седмица за любов предстои през Козирозите. Това може да е както любов към любимия човек, така може да е любов към децата, а също и може да е една много положителна творческа седмица за представителите на този знак.
Водолей – материалната страна на нещата много ще вълнува Водолеите през тази седмица. Може плановете им по отношение на парите да не се развиват както очакват, може да се появят и нови такива. Важно е да обърнете внимание на материлната сигурност тази седмица, защото тя ще е свързана с емоционалната.
Риби  – ако за рибите е характерно да мълчат, да чувстват и да съпреживяват, то тази седмица трябва да проговорят и да кажат на другите хора какви забележи имат към тях. В противен случай няма как да бъдат разбрани и няма как проблемите сами да се решат. Комуникацията ще помага много на Рибите сега.

 

 

 

източник: http://www.xyli-leonis.com/

снимка:all-things-bright-and-beyootiful.tumblr.com

No Comments Yet

Leave a Reply