Седмичен хороскоп за периода 02-08 Април

Лайтмотив за новата седмица е усиленият информационен поток, той ни връща към интензивни събития от миналото, които все още не са открили своя изход. Тенденциите вече се движат повече по инерция, ние може да изпитваме известни съмнения и да се разколебаваме в предишната си  упоритост, поне- се убеждаваме, че с „глава стени трудно се пробиват“…

По-гъвкавите и съобразителни личности в този процес ще започнат по-бързо да коригират поведение, което явно не води до добри резултати, по-лесно ще се адаптират към тази предизвикателна в общуването обстановка и ще извлекат съответните ползи. Други все още компромиси трудно ще правят на този етап и ще  имат усещането, че са в задънена улица, особено, ако водещ елемент в работата им или част от приоритетите им са- да провеждат дебати по спорни теми.

Продължават да ни застигат новини, които са следствие от онова, което сме предприели вече, не са изключени и разяснителни разговори, а теми от рода на: „ти помниш ли какво каза, направи“- са повече от вероятни.

По-самокритични, но и амбициозни личности- ще са силно мотивирани да анализират, да правят ретроспекции, за да получат оптимална яснота- какво препятства пътя им към успеха и на какво могат да разчитат, за да постигнат желанията си…

Венера вече е в Телец, тя е в голяма сила през това време и до 24 април ще ни помогне да не губим от поглед онова, което е истински стойностно за нас, тенденцията ще вземе връх през втората част на седмицата, така че всички понятия ще се устремят към вид интерес и изгода, стабилност, възможност да задържим или преумножим това, което имаме.

Венера ще играе ролята на важен коректив заедно с ретроградния Меркурий, ще ни подтиква допълнително да си правим равносметки, да вземаме не леки, но определящи решения, касаещи социалния ни статус- кариерно развитие или брачни връзки, имидж като минимум. Едва ли всичко случващо се ще има някакъв окончателен характер, това може да се случи след 14 април или през втората час на месеца, но за сега е много полезно, че ще получаваме достатъчно ярки „подсказки“- каква посока за изберем…

В любовта- силните страсти също ще се заменят от по-устойчиви чувства, ако от четвъртък до неделя вие все повече се привързвате към близките си, а също и те към вас- това ще е отличен знак за надеждност и добри общи перспективи на развитие…Обратното ще означава, че може би сте се раздалечили доста в онова, което харесвате, в бъдещите ви планове и т.н.

Успешна и щастлива седмица на всички!

Овен – През тази седмица вие сте в ситуация, която изисква активно да се борите за своето място под Слънцето като действате енергично, за да се справите с неотложни задачи или нараснала конкуренция и т.н..

В този процес вие ще сте склонни да се връщате към миналото, възможно е да променяте мнението си, да търсите варианти, за да се справите с нещо, което ви тежи, а отношението ви към околните ще става  по-гъвкаво или колебливо, според ситуацията и ескалиращите разяснителни разговори. Вид анализи и ретроспекции са много полезни, за да се справите с евентуални пропуски, препятстващи пътя ви към успеха. Вероятно няма да бързате да вземате окончателни решения по ключови за вас въпроси или на този етап това е по-скоро невъзможно и трябва да водите трудни преговори,  за да отстоите интересите си.

Същевременно  се появяват все по-значими шансове да материализирате желанията си или пък да получите награда за положените от вас усилия, съответно-  това може да е финансов бонус,  морално поощрение, правилни стъпки в посока, която ви подсказва, че можете да спечелите нещо значимо за вас.

Тенденцията се усилва през втората част на периода и вие като минимум- ще набележите начини, които действително да ви подействат обогатяващо и на различни нива. Любовта на този етап и в повечето случаи  остава на втори план или пък се замества, контролира от съвсем практични съждения…

Периодът е отличен да скрепите взаимоотношенията си с любими хора чрез обединяващи  интереси и  цели…

Телец – Венера вече транзитира през вашия зодиакален знак и силно ви подкрепя, вие с по-голяма лекота привличате погледи, печелите симпатии и подкрепа и може често да се оказвате в център от внимание.

Същевременно мнозина са под влияние скрити желания, в друг случай- разбират за тайни, забелязват подробности или алтернативи за развитие, които са им убягвали до този момент.

Тази тенденция ще ви помогне малко по малко да разплетете сложен възел, който е заплитан дълго, също- да изберете вярната посока, ако не веднага, то след 14 април, но за сега- анализирайте, ретроспекциите са много полезни.

Повечето от вас са с устремен поглед към по-далечното бъдеще и така е правилно, защото в настоящето може и да възникват препятствия, но в далечината да откривате изход и отлични перспективи.

Възможно е да имате предчувствия, да сте доста неспокойни, все едно сте на прага на житейски кръстопът, но през втората част на периода се оформят все по-ясни шансове, които ще ви подействат стабилизиращо или обогатяващо.

Хора стоящи далеч от вас /буквално или в преносен смисъл/ ви тревожат, но и са повод за успехи, поне- правилни насоки, оценки и т.н.

Близнаци – Периодът е важен за материалното ви състояние, успехи на различни нива, които са тясно свързани с взаимодействието ви с близкото ви обкръжение. Околните към настоящия момент могат силно да ви стимулират да се развивате, да проявявате инициативност, но същевременно да ви провокират и да тестват търпението ви, а в по-неприятна форма- направо да предизвикват загуби.

Едва ли през тази седмица вашето мнение или това на „другите“ е устойчиво. Постоянно може да се сблъсквате с промени- като изказани думи, намерения, а добрата новина е, че на този етап все още можете да им въздействате.

Миналото играе важна роля- връща ви назад към стари уроци, така че да не ги повтаряте или вид разяснителни разговори ще са повод да разчистите средата  си от онези, които ви носят повече щета, отколкото ползи.

През втората част на седмицата сте доста гъвкави, може да се доберете до „аварийни“ или допълнителни варианти, понякога- тайна или неочаквана подкрепа, чрез която печелите, постигате желанията си…

Не е препоръчително през тази седмица да теглите кредити, да давате заеми, ако имате стари дългове- те ще напомнят за себе си.

Рак – На този етап мнението ви по ключови въпроси относно социалния ви статус и генерални тенденции на развитие в живота ви може да са разколебани от важни и авторитетни фигури, партньори-лични или делови. Те може да влияят силно на мнението ви, а понякога да спират ентусиазма ви. Може пък това да е полезно- да забавите ход, да размислите, да оцените всички силни и слаби звена по пътя, който сте избрали.

Възникват разяснителни разговори, те засягат стари теми, но не разрешени, сега и под известен натиск- вие няма да можете да ги обикаляте, поне, ако не желаете да ги завлачите дълго и в бъдеще със съответните последици. Ако се налагат да се вземат определящи общото ви бъдеще решения, това едва ли ще се случи веднага, по-скоро след 14 април, но поне- можете да насочвате, да отстранявате от пътя си онова, което препятства успехите и чувството ви на щастие.

През втората част на седмицата се усилва вероятността да изберете  компромиса и сътрудничеството, ще се появят шансове за това, хора на които да разчитате…

Лъв – Вие заемате много активна позиция, в която се борите активно за по-добри позиции на работното ви място и не само. Повечето от вас са претоварени от ангажименти, но също да доста пробивни и успешни, понякога за сметка на нервно напрежение…

Може да се чувствате предизвикани да защитавате интересите си, защото сте попаднали в повишена конкурентна среда, изискванията към вас са по-големи или пък вие самите сте покачили своите амбиции, не искате да правите компромиси с хора и обстоятелства, които не са по вкуса ви. Каквото и да е- това е силен мотив да действате, да се целите към по-високи или дори далечни цели, буквално- и като решите да пътувате, да смените средата си на реализация или в преносен смисъл- като гледате в бъдещето, не само в настоящето и изграждате стратегия към своите мечти и планове.

Да сте социално активни и/или да се само-рекламирате е много полезно, също- да общувате с хора извън близкото ви обкръжение, влиятелни особи- това ще донесе нужните положителни резултати.

През втората част на седмицата усилията ви се възнаграждават, вие правите все по-силно или добро впечатление, които повишават авторитета ви или се закодират в имиджа ви…

В дома и семейството ви се оформят някакви трайни промени, които в повечето случаи вие ръководите и са съобразно собствените ви интереси или желания.

Дева – Вие сте силно провокирани да се връщате към миналото, вероятно, за да вземете важни и трансформиращи живота ви решения, които касаят ключови въпроси като- парични потоци, благосъстояние или обвързаност с близки до сърцето ви хора.

В този процес, може да решите да инвестирате в партньори или пораснали деца, стига да прецените, че това си заслужава. Иначе-точно обратното, считайки, че определени лица ви носят повече щети, отколкото ползи- може да скъсате връзки, ако не веднага, то до 14 април- през това време назрява, оформя се мнение- как да продължите напред.

В друг вариант около деца или партньори ескалират промени, а вие им помагате- с пари, отделено време и т.н. В такъв случай- през втората част от седмицата се оформят нови и по-добри перспективи на развитие, те могат да включат решения за по-далечното бъдеще, пътувания и т.н.

Добрата новина е, че продължавате да имате силен контрол над бъдещите ви тенденции, влияете им чрез дар словото си и възможността да насочвате  околните.

Ако имате стари дългове- могат да напомнят за себе си, моментът не е подходящ да задлъжнявате-теглите кредити например…

Везни – Водеща тема за повечето от вас са партньорските отношения-лични или делови, които трябва да се обновят, евентуално да се изчистят спорни моменти и недоразумения. В този процес отсрещната страна може да се отнася до вашите приоритети твърде променливо, неустойчиво, дори предизвикателно.

На този етап- голяма част от успехите ви зависят от вид сътрудничество и диалогичност, така че е редно да се фокусирате върху това, а не върху евентуални различия и конфронтации- те трябва да бъдат избегнати целенасочено.

Имайте предвид, че сега се оформят трайни тенденции за вашите взаимоотношения, дори обществено положение, до средата на април- все още можете да насочвате в една по-позитивна посока, после- ще се окаже по-трудно.

В дома и семейството ви също се налагат трансформации- в оптимален случай уреждате имотни казуси- покупко-продажби, премествания, ремонти, а в друг случай- се налага да се изчистят отново вид недоразумения и нека това да се случи по оптимално целесъобразен начин, за общото благо, а не отново- на база противопоставяне…защото се налага някакъв компромис отвън…

Скорпион – Професионалната ви реализация сега подлага на изпитание търпението ви, възможно е да ескалират някакви спорни моменти от рода на: „старата песен на нов глас“, но нека чутото или събитията в този сектор да ви набележат всички слаби звена, които следва да отстраните, за да сте по-успешни и щастливи…

Вероятно ви се налага да отстоявате мнението си по-твърдо и така е правилно, за да не бъдат подменени интересите ви до 14 април.

В друг случай- вие действително сте претоварени от задачи и сте много дейни, бих казала-пробивни, но е полезно да следите и за доброто си здравословно състояние, най-добре и с превантивни мерки.

През втората част на седмицата се появява личност, която силно ви вълнува, подкрепя, внася „веселие в пейзажа“, така че да порадвате сърцето си с нещо…

Популярността ви ще започне да расте…

Стрелец – Може да полагате много усилия, за да стабилизирате финансовото си състояние или точно обратното – харчите над средното ниво за развлечения, хоби… В оптимален вариант- инвестирате в бизнес, в любими хора и в такъв случай- разходите вероятно са неизбежни, но и оправдани. Добрата новина е, че все се откриват някакви компесаторни механизми, с които да наваксате или да попълните пропуските, това може да е тайна или неочаквана подкрепа, опека от важна за вас личност, шанс за допълнителни източници на доходи.

Хора близки до сърцето ви продължават да ви изненадват- партньори, пораснали деца, ако имате такива. Възможно е да установявате, че тяхното мнение е неустойчиво, променливо, вероятно и не без причина. Периодът е подходящ да изчистите различията, да внесете по-голяма яснота- кои са слабите звена във взаимоотношенията ви, а може би ще се прояви и анализ- до колко можете да разчитате на другите като се връщате към миналото, също- дали действията им ви носят повече щета, отколкото полза. До 14 април ще се оформи някакво окончателно мнение, което после ще е трудно отменяемо, така че сега е моментът да насочвате…

През втората част на седмицата ежедневието ви забързва своя ритъм, но намирате все повече удовлетворение в ангажиментите си, поводи за радост, приятни преживявания, дори на работното ви място.

В този сектор- се появяват личности, които ви подкрепят и пряко могат да повлияят на по-доброто ви заплащане, стига реализацията и специализацията ви да го позволява. Ако това е невъзможно, тогава поне- ще получавате повече признание за полаганите от вас усилия.

Козирог – Вие можете да изпитвате някакви базисни съмнения- по кой път да продължите от тук нататък, а решенията, които вземете могат да определят вектора ви на развитие за дълго. Вероятно няма да вземете веднага решения, колебанията ще съществуват до средата на април, но сега и през идната седмица- ще имате достатъчно подсказки, така че да изберете оптимално правилна посока.

Вероятно по-голяма част от вниманието ви е концентрирано върху теми отнасящи се до близките и семейството ви. Може в този сектор да ескалират спорни моменти, които трябва да се разрешат внимателно, като оценявате мнението и на отсрещната страна.

В друг вариант- налага ви се да обръщате повече внимание на роднина, възникват разяснителни разговори, които не са от вчера.

Някой Козирози ще трябва да се справят с имотни казуси, въпроси с место-живеене, условия на съществуване-общо. Ако има нещо, което ви дразни или компромисите са извън рамките на приемливото, тогава не е нужно да се поддавате, имате достатъчно ресурси, за да въздействате, а и в по-дългосрочна перспектива все ще успеете да превъртите тенденциите, така както вие желаете. Вероятно е по-важно на този етап да имате търпение, но и да си изградите по-дългосрочна стратегия, която да следвате стъпка след стъпка, за да не се изгубите-образно казано…

Водолей – Социалната ви активност е значима и внася яснота по много теми, дори такива, които са били извън полезрението ви до скоро, а в друг вариант- сте пренебрегвали, но са се натрупали като важни тенденции. Сега тази „яснота“ може да ви помогне да вземете оптимално правилни и целесъобразни решения…

Възможно е да бъдете изправени пред избор- дали да се разделите с нещо, което е присъствало дълго в живота ви или да го пренесете и в бъдещето, но като коригирате грешки, попълнете пропуски. Тенденцията може да отпуши и разяснителни разговори с авторитетни личности, хора извън близкото ви обкръжение, които могат и да ви помагат, но също- поставят ви сериозни условия, изисквания.

Продължавате да разкривате тайни, а знанието винаги е сила- възползвайте се.

Периодът не е подходящ за пътувания, закупуване на автомобил, напротив- хубаво е да сте по-внимателни на пътя или с личното си превозно средство.

През втората част от седмицата- домът все по-силно се превръща и във ваша крепост, появяват се шансове да изчистите евентуални недоразумения в този сектор.

Риби – Шансовете ви за печалба се редуват с допълнителни или непредвидени харчове, факт, който ще ви подтикне да преосмислите бюджета си и така е правилно- повечето разходи на този етап са или преувеличени, бих казала-напразни, или пък-принудителни. На първото-явно можете да въздействате и повечето от вас ще го направят…

През втората част от седмицата социалната ви активност расте, това може да се превърне в повод за приятни разговори и срещи, също и полезни…

Думите ви имат все по-голяма чуваемост, въздействие върху околните, а вие преследвате идеите и желанията си по-твърдо и неуклонно.

Не е изключено стари приятели да напомнят за себе си или да чуете важни, позитивни новини от авторитетни личности…

Нещо, което ви вълнува дълго- намира изход или получавате достатъчно информация, за да се възползвате и превъртите събитията във ваша полза.

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply