Седмичен хороскоп за периода от 3 до 9 Април

Седмица след Новолунието, новото начало в живота ни на различни нива- в личен, професионален аспект, като динамика в ежедневието и/или новосформирани приоритети и ще го преобрази в значима степен, приоритетно до средата на април с водещи, показателни събития и тенденции и в по-затихваща степен до края на месеца..

И така, всички и в различна степен ще бъдем засегнати от тези трансформации, а най-силно родените през април, юли, октомври и януари. Асоциация можем да направим с възникнали процеси в края на октомври и началото на ноември. Разликата сега се продуцира от революционни нагласи, водещ елемент са прояви на забележителна инициативност, породена от хора с лидерски амбиции, силен стремеж за просперитет, независим характер и т.н. Разбира се, по върховете „ветровете ще са най-мощни”, можем да попаднем във водовъртеж от натрупани енергии от „другите”, които ни принуждават ние също да се мобилизираме, да заемем активна позиция, адекватна на случващото се, така че да извлечем оптимални ползи, а да не „потънем”-образно казано.

Друга водеща тенденция е да се разплатим със стари дългове- буквално или в преносен смисъл. Миналото продължава да ни застига и ще клони към развръзки до началото на май, то може да е свързано с нещо, което за първи път се е проявило през последната седмица на януари или началото на февруари, а сега отново се възвръща към нас, за да „оберем плодовете” , постигнем желан резултат или поне да разплетем „затягащ се възел”. В общи линии темите засягат приоритетно нашите чувства, онова, което отчитаме за ценно, а придобива нова стойност, също- паричните потоци и материално благополучие, сигурност-общо.

Звездните аспектации могат да поставят на изпитание и/или ревизия сърдечните ни връзки, от 04 до 28 април /подчертано/. Също да е на лице необходимост повече да инвестираме, да даваме, за да се справим с фокусираща вниманието ни задача, за да се доберем до целите си. В друг вариант ни се налага  да направим съзнателен компромис, да се откажем от нещо изгубило своя смисъл, за сметка на друго, което е по-перспективно.

В глобален и обществено значим план, това може да доведе до промени в себе-стойността на валутата, вземане на решения, които ще се отразят на финансите ни.

Хубавото на този период е, че ни показва в по-ярки краски всички „пробойни”, „слаби звена”, които ще ни подтикнат да вземем по-крайни мерки, за да ги запълним, оправим и т.н. М-да, ще притежаваме достатъчно воля и ресурси, за да се справим и ако не по желание то по принуда. Все едно сме във време, през което се лекуваме, отстраняваме болните места /поне онези, които може/, това не винаги е приятно, но в повечето случаи и в крайна сметка- има оздравителен ефект, който ще започне да се проявява едва през май…На този етап- трябва да си набелязваме ясни цели, да търсим-намираме здрави опори, да удържим кормилото на собствения си житейски кораб в правилна посока, независимо от своеобразната буря, като разчитаме на натрупания си опит, авторитет, воля, изградим си стратегия и т.н.

Овен – Вие се намирате в един от най- важните периоди през годината, когато е дошло време да утвърдите общественото си положение, в частност това може да засяга кариерното ви развитие и/или брачни отношения.

Каквото и да е, сега се наместват пластовете под краката ви с пик от показателни събития, понякога леки земетресения или по-мощни преобразувания в края на седмицата и до средата на април, носещи елемент на изненада, или пък се отпушват спонтанно и неудържимо според натрупани в миналото енергии, според ваши собствени действия и желания. През тази седмица вие можете да оберете плодовете на онова, към което сте влагали сили и ресурси дълго, но ако сте поемали прекалено големи рискове, в известен смисъл сте действали импулсивно и необмислено, към настоящия период тогава не е изключено да „пристигнете някъде другаде”, а не където сте очаквали или външните влияния ще отнемат голяма част от правото ви на избор. Все пак, към настоящия момент вие разполагате с достатъчно много ресурси, лостове, с които да насочвате събитията във ваша полза, да материализирате мечтите си, да повишите доходите си, да превъртите евентуални негативи в позитиви. Но не без да жертвате нещо, явно ще трябва да теглите на везни- за, против, кое е по-изгодно и т.н.

Чувствата ви се ревизират силно, както и връзките, онова, което отчитате за ценно. В друг вариант, настъпва време, през което трябва да промените нещо в баланса-приходи-разходи, а ако имате неплатени дългове, юридически казуси, не разрешени въпроси с договори и/или спорове с хора стоящи далеч от вас- те ще се превръщат в „ахилесовата ви пета”, нещо, което ще ви спира, но можете да разрешите чрез варианти, като не бързате, не форсирате събитията, като инвестирате, платите съответна цена…

После през май, вероятността да си възвърнете даденото е значима…

Телец – Седмици преди Слънцето нахлуе във вашия зодиакален знак събитията се движат повече по инерция, според създадени вече тенденции, които клонят към развръзки, изискват да се справите с теми, ескалирали в миналото и да ги разрешите преди да предприемете нещо ново или пък- окончателно да ги загърбите, за да не ги завлачвате в новия си годишен цикъл. Ще имате достатъчно силна мотивация за това, под формата на вътрешно напрежение, понякога-неудовлетворение, импулс, който ви подтиква да действате, също- външни обстоятелства- провокации или пък шансове, които също ви насочват мощно да смените посоката си на развитие.

Приоритетно тенденцията може да се отрази на професионалната ви реализация, така че да прекратите едни договори за сметка на други и по-перспективни, да си смените средата или направо да избягате от атмосфера, която ви потиска.

Като минимум- ежедневието ви е доста натоварено, понякога с ангажименти извън обичайното, в които вие можете и трябва да се доказвате, за да утвърдите позициите си или пък се превъртите на по-високо ниво. Ако това е невъзможно, тогава не е изключено кардинално да смените посоката си на развитие.

Друга ключова тема- да изясните спорни теми относно общи ресурси, да успеете да се справите с неразрешени казуси относно финанси на ваши партньори-лични или делови, взаимодействие с банки, евентуални юридически казуси. Оптимален срок да им въздействате или превключващ момент е точно сега и до средата на април. Насочвайте, изградете си стратегия, а тя в пълна степен ще даде резултат или ще почувствате вид облекчение от началото на май.

Две планети вече са във вашия зодиакален знак- Марс и Меркурий, може да се каже, че под тяхна опека, вие сами ще сте капитани на собствения ви житейски кораб, ще намирате начини да карате околните да се съобразяват с вас или ще проправяте път там където вие искате, отново- като разчитате предимно на себе си. Успехите ще се закодират трайно в имиджа ви, в бъдещия ви просперитет, а в най-силна позиция са родените през втори деканат на зодията, но и всички останали в различна степен…

Интересни, знакови новини и разговори, понякога превратни…

В любовта- не е подходящо време за започване на нови романтични връзки, но да заздравите стари-да. Стига да искате, а и да не сте прекалено строги и критични спрямо грешки и не само…Но вероятността да изстинат чувствата у вас е значима, поне- сваляте розови очила.

Близнаци – Вие сте в силно трансформираща позиция, която пряко се определя от колектива, в който съществувате, това в частност може да са ваши партньори, колеги, приятели и т.н. Те се явяват като провокатори, хора, които могат да ви издигнат или да подменят бъдещите ви планове, а това пряко да се отрази и на джоба ви и/или вашата сигурност-общо.

Изглежда, че сега е от водещо значение да скрепвате вашите връзки, да градите мостове, а не да ги рушите, въпреки че околните често ви изненадват, държат се непредвидимо. В подобен процес, мнозина от вас ще си изграждат стратегия, ще използват скрити козове, обходни пътища, за да постигат намеренията си, също- ще разчитат на помощ или вид опека от страна на хора, които не са от близкото им обкръжение и на този етап- това се отчита за правилно.

Вие отново сте в период, през който имиджът ви се променя, подобна тенденция е ескалирала в края на януари и началото на февруари, според ваши действия, приоритетно- взаимодействие с околните, с важни за вас личности. Сега и до края на април ще ви съпътства подобен лайтмотив, като фон, през това време вие трябва да дадете най-доброто от себе си, за да утвърдите позициите си, за да не позволите хлад или пукнатини да застанат между вас и „другите”. Мислете, насочвайте, доста показателни са събота и неделя, също първите дни на следващата седмица…

Рак – Вие сте един от зодиакалните знаци, които се оказва във вихъра на промените поради собствената си активна позиция, минали действия, които започват да дават резултат с пик от събития и развръзки, защото условията ви на съществуване се променят като следствие на трансформации около ваши партньори-лични или делови, все едно сте като скачени съдове и едното влияе силно на другото…Мнозина ще имат усещането, че се намират на скоростно влакче, с бързо менящи се пейзажи, вълнуващи моменти и много изненади.

Всъщност, преобразуващата фокусна точка, която е способна да ви превърти в обновени позиции са точно- партньорите ви /отново лични или делови/, те ви действат подобно на стрелочник, който ви прехвърля на други релси на развитие.

Това ,което можете и трябва да направите е, в този процес да не губите своята идентичност, която се потвърждава от индивидуалните ви желания и цели…По друг начин казано- не позволявайте да бъдете зависими или някой отвън да ви влияе до степен, която да подмени личната ви визия за бъдещето…

Все пак, човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му, не е изключено да поемете огромни рискове, ако са обмислени- ще се превъртите рязко нагоре, обратното- ще ви върне в изходна позиция…

В края на януари или началото на февруари може да са ескалирали събития, да сте взели решения, които отново се възвръщат към вас като следствие или необходимост да платите съответна цена. Тези теми често засягат професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието, но могат да засегнат също- юридически казуси, отношения с далечни роднини, уреждане на документи…Това е процес, който ще се „изчисти” едва в началото на май и ако се мобилизирате, това ще утвърди позициите ви, ще означава- трудна победа, но също такава, която изгражда здрав фундамент под краката ви ,върху който ще надграждате следващи успехи…

Лъв – Вие сте един от зодиакалните знаци, които се оказва във вихъра на промените поради собствената си активна позиция, минали действия, които започват да дават резултат с пик от събития и развръзки, защото условията ви на съществуване се променят като следствие на трансформации около ваши партньори-лични или делови, все едно сте като скачени съдове и едното влияе силно на другото…Мнозина ще имат усещането, че се намират на скоростно влакче, с бързо менящи се пейзажи, вълнуващи моменти и много изненади.

Всъщност, преобразуващата фокусна точка, която е способна да ви превърти в обновени позиции са точно- партньорите ви /отново лични или делови/, те ви действат подобно на стрелочник, който ви прехвърля на други релси на развитие.

Това ,което можете и трябва да направите е, в този процес да не губите своята идентичност, която се потвърждава от индивидуалните ви желания и цели…По друг начин казано- не позволявайте да бъдете зависими или някой отвън да ви влияе до степен, която да подмени личната ви визия за бъдещето…

Все пак, човек е толкова голям, колкото са големи и мечтите му, не е изключено да поемете огромни рискове, ако са обмислени- ще се превъртите рязко нагоре, обратното- ще ви върне в изходна позиция…

В края на януари или началото на февруари може да са ескалирали събития, да сте взели решения, които отново се възвръщат към вас като следствие или необходимост да платите съответна цена. Тези теми често засягат професионалната ви реализация, ритъм в ежедневието, но могат да засегнат също- юридически казуси, отношения с далечни роднини, уреждане на документи…Това е процес, който ще се „изчисти” едва в началото на май и ако се мобилизирате, това ще утвърди позициите ви, ще означава- трудна победа, но също такава, която изгражда здрав фундамент под краката ви ,върху който ще надграждате следващи успехи…

Дева – Водеща тема през тази седмица е финансовото ви благополучие, вие се стремите да уредите въпроси свързани с недвижимо имущество, евентуално взаимодействие с банки, също- уреждане на казуси  отнасящи се до общи ресурси и/ли подкрепа предимно материална- от страна на ваши партньори, лични или делови. В оптимален вариант- решавате да инвестирате в дома си, закупувате жилище, уреждате наследства, също- да инвестирате в деца и любими хора, частна инициатива. Всичко това, за да се разреши, налага да сте внимателни, да прецените всичко „за” и „против”, да не поемате прекалено големи рискове, за да не се окаже после, че е нецелесъобразно…

Все пак звездите ви дават шанс да разширите възможностите и да подобрите условията си на съществуване, като направите важен избор, вземете радикални решения…

В този процес, мнозина ще имат усещането, че се намират на своеобразен житейски кръстопът, когато изборът на посоката е определящ за бъдещото им развитие и то за дълго. Важното е, че имате избор, тоест- шансове и варианти, дори и понякога да се чувствате повече принудени да действате, на края ще се окаже, че случващото се е за добро, действа оздравително, ще почувствате това по-силно в началото на май.

Най-интензивни, наситени с показателни събития са петък, събота и неделя…

Везни – Водеща тема през настоящия период е вашето обществено положение, което силно се влияе от место-жителството ви, също- взаимоотношения или взаимо-зависимост с ваши партньори /лични и делови/…на този етап, налага се повече да се съобразявате с чужди изисквания, а успехите ви пряко преминават през това, да получите подкрепа, вид подкрепа и благословия от страна на околните. Изглежда, че усилията ви трябва да бъдат впрегнати предимно в тази посока…

В друг случай ескалират по-сериозни спорове, да кажем-правни, които можете да превъртите във ваша полза, ако се възползвате от качествени професионалисти по интересуващия ви профил, например адвокати и т.н.

Подходящо време да се обедините със силни съюзници, които да съдействат за собствената ви стабилност, да се възползвате от тяхната подкрепа и енергия…

Важен, понякога ключов месец /април/ за партньорските ви връзки. Моментът не е подходящ за започване на нови, но за стабилизиране на стари – да, ако желаете разбира се…Фонът, който ще се създаде сега в дома и семейството ви, после ще ви съпътства поне през идното полугодие, имайте го предвид и не губете приоритетните си цели.

Изненади на различни нива не са изключени, планувайте стъпка след стъпка, дори и да е в дългосрочна перспектива, за да сте адекватни на случващото се.

Скорпион – До средата на април вие трябва да предоговорите или утвърдите позициите си на работното място. Ако не ви устройват настоящите условия на труд или са ескалирали процеси на противопоставяне на интереси, борба за власт и т.н., сега е моментът да превъртите събитията във ваша полза, а ако това е невъзможно, тогава можете да се ориентирате към друго и по-перспективно и то като разчитате на подкрепа от страна на партньори, енергични и влиятелни личности от близкото ви обкръжение.

Същевременно разходите ви отново могат да нараснат поради необходимост да инвестирате в частна инициатива, в друг вариант- любими хора, включително и пораснали деца, ако имате такива.

Някой Скорпиони могат да имат подчертана необходимост да се отдалечат от текущи ангажименти, да се отдадат повече на хоби или да си дадат малко почивка, като минимум- да сменят ритъма на ежедневието си, да го разнообразят с пътувания или друго…

В любовта- практични оценки или чисто материални въпроси оказват все по-силно влияние върху привързаността. Трезв анализ не е противопоказан, но трябва да внимавате да не се преминат определени граници…

Стрелец – Работоспособността ви е значима, както и инициативността ви, факт, който може да се отрази благотворно на доходите ви. Ако сте на хонорар, можете да очаквате отлични заработки, а ако сте служители във фирма, тогава действията ви ще се ценят по достойнство, ще успеете да наложите авторитета си, да преборите конкуренция, а някой- ще получат повишение или друго поощрение- материално или морално.

Същевременно разходите ви също могат да нараснат, защото ги инвестирате в лични проекти, любими хора или вид развлечения, особено по-младите представители на зодията.

В дома ви, в близкото ви обкръжение- ескалират неразрешени въпроси от близкото минало, да кажем- края на януари и началото на февруари, които трябва да се преразгледат…

Натежават разяснителни разговори засягащи пряко социалното ви положение /кариерно развитие и/или брачна връзка/, особено видни и показателни са тенденциите в събота и неделя, отстранявайте негативите, евентуални слаби звена и не позволявайте да прорастват през април.

Козирог – Водеща тема за повечето от вас е условията ви на съществуване- место-жителство, имуществени въпроси, семейство, близки и роднини, които указват значимо влияние на бъдещите ви планове, на общественото ви положение генерално. Например, може да обсъждате с важни за вас хора бъдещото ви развитие, те да ви дават насоки или да се влияете от мнението им, в друг случай- разклаща се фундаментът, върху който градите плановете си, поради несъгласие, необходимост да наложите волята си, променя се нещо в отношенията, а вие отделяте значим енергиен ресурс, за да укрепите позициите си, вашата лична, но може и на близкото ви обкръжение.

Каквото и да е, сега е моментът да насочвате контролирано събитията, да създавате тенденции, които после да кореспондират със собствените ви мечти, представи и т.н.

Звездите ще ви зареждат с много енергия, ще ви дадат шанс да осъществите съкровено желание.

Обсъждат се теми, които са се проявили последно в края на януари и началото на февруари, те могат да засягат процеси, които са под формата на енергийна програма, вид договореност, която изтича, а вие трябва да прецените дали да я форсирате и продължите, или да я оставите зад гърба си.

Показателни в подобна връзка последните дни на седмицата-петък, събота и неделя.

Водолей – Въпроси свързани с дом, семейство, отношения с близки и роднини, отнема все по-значима част от времето ви. През настоящия период на всички горе-споменати теми, можете а въздействате положително, да намерите изход, варианти и т.н.

Информационният поток продължава да ви носи много изненади. Вие може да сте във вихъра на обсъждания, да водите преговори и да получавате новини, които са способни да преобразят живота ви. Притежавате достатъчно влияние и лостове, с които да насочвате събитията във ваша полза, но не бива да прекрачвате определени граници на добрия тон, за да „не извадите очи, вместо изпишете вежди”.

Почти на всяка крачка може да се сблъсквате с възможности, но и изненади, провокации, така че е полезно да планувате на момента, да действате според текущите обстоятелства, така че да не пропуснете шанс, но и да не попаднете в капан от чужди кроежи.

Друга водеща тема са финансите ви, вероятно изтича някаква енергийна програма, която трябва да бъде обновена, подменена, показателни са последните дни на седмицата.

Риби – Водеща тема за вас е финансовото ви благополучие и през тази седмица можете да извършите своеобразен пробив в интересуващото ви направление, като проведете доста ползотворни преговори, намерите подкрепа от страна на влиятелни лица, разширите кръга си на влияние сред колеги и не само.

Същевременно, положението ви в колектив се променя, сега е моментът да отстоите позициите си, да не позволявате да ви изместят като си изградите стратегия, отстоявате мнението си неуклонно.

Венера отново в ретроградното си движение се върна във вашия зодиакален знак, така че ще ви насочи към теми, проявили се в края на януари и началото на февруари, ще ви подтикне да се справите с казуси, засягащи доходи, но и лични отношения, може да преразгледате, промените линията си на поведение, да ревизирате всичко ценно за вас. Процесът трябва да има оздравителен ефект и в края на април, началото на май да извлечете значими ползи, да повлияете положително на имиджа си и т.н, включително, ако се наложи да се откажете от нещо, в името на друго и по-перспективно. Най-показателни са последните дни на седмицата-петък, събота и неделя…

 

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply