Седмичен хороскоп за периода от 25.09. до 01.10.

През цялата седмица Слънцето не получава мажорни аспекти от другите „играчи на сцената“ /планети/. Това означава, че волята ни, вземането на съзнателни решения ще бъде ограничено или изместено от други и по-мощни фактори-натрупани вече във времето. Въпреки че Луната е нарастваща, събитията се движат повече по инерция, но все повече набират скорост, клонят към кулминация и завършек на тенденции /около 10- 15 октомври/. На този етап обстановката прилича по-скоро на затишие пред буря или бавно вдигаща се мъгла, която може да ни изненада до средата на октомври- къде сме се озовали и т.н.…

Възможно е да имаме усещането, че закъсняваме с определен график от приоритети, налага ни се да наваксваме и компенсираме бързо в променяща се обстановка, особено, ако очертаващите се финални резултати са различни от очакваното.

Мнозина се оказват на прага на житейски кръстопът, трябва да направят избор, но елементът на „насочващи подсказки“ е много силен, също-вид принуда. Лесният път обаче не винаги е и най-правилния. Мобилизацията, която можем да си наложим, така че да надделеят практичните съждения, а не илюзии, преувеличени очаквания, че и изкушения, е способна да ни изведе на висота, от която се сглобява цялата картина-без грешки. Иначе не е малка вероятността  да попаднем в рисково положение за всичко ценно за нас и да загубим—любими хора, пари, можем да бъдем подмамени, излъгани…

Лайтмотив през идните дни е да скрепим партньорските си връзки, които са способни за ни изстрелят в небесата или да ни сринат под земята- образно казано, като това послание е валидно за лични, но и обществено-значими, международни отношения. Съответно- увенчават се с успех или пропадат наши инициативи поне от изминалата пролет, а може и по-дълго, да кажем- есента на 2016 година…

Като в огледален образ ще ни се налага да даваме, за да получаваме…

В оптимален случай- разделяме се с непродуктивни съждения, научаваме тайни, а това ни помага в моменти на колебание.

Успешна и щастлива седмица на всички!

Овен – Социалните ви позиции рязко могат да се променят през октомври, а в основата на една или друга тенденция е собствената ви инициативност и до колко тя кореспондира с очакванията  на околните, съответно- поддръжката, която можете да получите от влиятелни личности, важни за вас хора. Това е водещ фактор, крайъгълен камък за успехите ви, имайте го предвид и се концентрирайте върху заздравяването на връзките ви, а не обратното.

Вие навлизате в ключов период за партньорските ви отношения /лични или делови/, не са изключени малки или големи „земетресения“, които в оптимален вариант ще разтоварят напрежението между вас, ще наместят пластовете, а ако има недоразумения- ще трябва да се изчистят…Ако все пак различията са непреодолими, това ще стане видно в по-ярки краски до 15 октомври.

Ежедневието ви продължава да е натоварено, понякога хаотично и извън контрол, вероятно няма да е лесно да се занимавате с ангажименти, които не са ви по вкуса и съзнателно или-не, ще ги отбягвате. За това пък, ако обичате работата си- ще вложите голяма изобретателност, творчески подход и можете да преуспеете.

Не позволявайте да ви въвличат в съмнителни схеми или интриги, следете за собствения си интерес и не изпускайте от поглед по-далечни цели!

Телец – Професионалната ви реализация е все по-важен, водещ приоритет, защото се налага да стабилизирате позициите си, понеже на хоризонта се открояват множество предизвикателства, но и възможности, а вие трябва да лавирате между тях, да правите избор, да сте максимално подготвени и в „час“, за да не ви изненадват бързо променящите се обстоятелства, но и да не пропускате шансове, които ще се закодират трайно в начина ви на съществуване и са редки, такива, които се окачествяват като „бяла птица кацна ла на рамото ви“- използвайки метафора.

В друг вариант може да ви се наложи да направите рязък завой или да се огледате за варианти, които касаят кариерното ви развитие.

На този фон, вие може да изпитвате колебания или обкръжението  да ви оказва подчертано силно въздействие при вземането на решения. Не е изключено да се налага да се грижите или обръщате повече внимание на любимите ви същества.

Вероятно ще има хора, които ще се опитат да ви внушат някаква истина, ще има и приятели, колеги, които ще ви помогнат в определен момент, но ще се проявят и такива, които ще се опитат да се възползват от вас или ще ви разочароват по различни поводи. Може да се лутате между практични оценки и идеали, може да сте силно изкушени от някаква паралелна действителност или пък да осъзнаете скрити процеси, които още повече ще ви подтикват да правите равносметки от рода на: кое е наистина най-ценното за вас, какво реално искате и т.н. Всичко горе-споменато може да се превърне в отличен повод да се откъснете от онова, което ви носи повече щети, отколкото ползи- по желание или принуда…

Не губете по-далечни цели от поглед и ще извличате полза от почти всяка ситуация!

Близнаци – Ескалират различни фактори, които указват влияние на вашия социален статус или имидж- това може да бъде вашето семейство, което ви подтиква да пренаредите приоритетите си, да погледнете на всичко ценно за вас с „други очи“ или пък- битови и имотни казуси изместват фокусът ви и отнемат голяма част от времето ви и т.н. Моментът е удобен действително за това- да извършите вид генерална „уборка“, да се освободите от хора и обстоятелства, които ви носят щети, да се ориентирате в печеливша посока, която рязко може да промени средата ви на съществуване в положителен аспект.

През цялата седмица околните могат да ви изненадват- да са повод за обрати, но и шансове. Изглежда, че сега е най-важното да се осланяте на здрави опори и ориентири, на придобит вече опит, авторитет, иначе някой от вас ще попаднат в ситуации, в които интересите им са подменени или застрашени от по-креативни и напористи лица…

На 29 септември Меркурий-вашият покровител ще премине във Везни и вие ще усетите тенденцията като вид освобождение от задръжки, неприятни подробности, съмнения и неясноти. Ще почувствате прилив на енергия и инициативност по-осезаемо след 03 октомври….

Рак – Водещ фокус е домът, семейството, имотни казуси, които рязко могат да ви превъртят в обновена среда на съществуване и ви подтикват до средата на октомври да предприемете трансформации, които ще се закодират за дълго и ще са отправна точка са всички останали успехи, приоритети и т.н.

За сега получавате първи сигнали в тази посока, не са изключени показателни събития, известия, но волево вие ще се включите като решение или по друг начин- от следващата седмица.

На този етап е полезно да събирате полезна информация, да водите „тиха дипломация“ и да преговаряте за интересите си, също- да не позволявате да ви въвличат в интриги, вид некоректност и т.

Получавате шанс да превъртите предизвикателствата във възможности, знанието в сила, стига да не прекрачвате определени граници на добрия тон, да разграничавате ясно практичните съждения от емоционалните реакции, дори и да има провокации за обратното…

Лъв – Вероятно за мнозина водеща тема си остава материалното положение, като в паричните потоци продължава да се проявява някакво объркване, а ресурсите ви могат да изтичат между пръстите ви-образно казано.

Към настоящия момент следва да сте особено внимателни, да не поемате излишни финансови рискове, да кажем- да не теглите кредити, да не давате пари на заем, да не инвестирате и т.н., защото  вероятността после да възникнат усложнения не е малка. Същевременно, подходящо е да идентифицирате пробойните, както и да откриете източници на допълнителни доходи, които да попълнят загубите и не само.

Възникват интересни идеи и предложения, нови обстоятелства, които ви изненадват, въпрос на избор е как ще реагирате и дали ще ги приемете.

Социалната ви активност постепенно ще расте, както и способността ви аргументирано да влияете на околните, да отстоявате мнението си и да извличате полза от това. Все пак до 03 октомври може да имате усещането, че събитията се случват повече извън собствената ви воля и по инерция, или пък- на този етап ви се налага да се дистанцирате, да намалите ход и да анализирате, преди да се впуснете в ново направление на развитие, проявления и т.н.

Дева – Звездите по различни поводи ще ви поставят в център от внимание- защото могат да се възползват от вашата компетентност и професионализъм, понеже вие доста напористо отстоявате интересите си и преследвате целите си и по един естествен начин се оказвате лидер, поне- важно „звено“, което не може да бъде обиколено или пренебрегнато. Възползвайте се по оптимален начин от опеката на звездите!

В този процес повечето от вас ще прелистят нова страница, ще променят линията си на поведение, ще преосмислят връзките си, а това ще е благоприятен повод  да се освободите от онези контакти, които повече ви натоварват емоционално, отнемат от енергията и времето ви, но не отговарят по адекватен начин на очакванията ви. В друг вариант-ако съществуват тайни между вас и партньорите ви /лични или делови/, неизяснени и спорни казуси- ще сте принудени да ги уточните, за да не ескалират, не ви „затварят пътя“ или нанесат реални щети…

Друга водеща тема е материалното ви положение. До средата на октомври вие можете да спечелите нещо значимо по един внезапен и бърз начин, но е полезно да се пазите и от загуби като не поемате излишни рискове.

Първи сигнали за предстоящите преобразувания, които касаят паричните потоци и/или онова, което имате-общо, получавате през тази седмица, усетете на къде „духат ветровете и опънете правилно платната“…

Везни – Ежедневието на повечето от вас продължава да е извън обичайния ритъм или поне ви занимават теми, които не са текущи, а в страни от полезрението ви, извън възможността пряко да влияете. Налага се, за да разрешите подобни приоритети да отделите повече време и с визия за по-далечното бъдеще.

Почти през цялата седмица ще се лутате между това, което искате и онова, което трябва да правите. Склонни сте да ревизирате чувствата си, всичко, което отчитате за „важно“- в един по-общ смисъл. Астрологичните аспекти ви дават шанс да видите в по-ярки краски кои от мечтите ви са осъществими, кои трябва да оставите зад гърба си- по желание или принуда.

Притежавате достатъчно „козове в ръцете си“, така че сами да направлявате тенденциите, остава само да изберете вярната посока, а тя ще се закодира за много дълго в начина ви на живот, включително и през идните години.

Обстоятелства и хора ви изненадват и до средата на октомври могат да преобразят начина ви на съществуване. Едни ще ви дават идеи, предложения и възможности, а други ще ви дестабилизират, ще установите, че са особено ненадеждни…

Скорпион – Обстоятелствата около вас се променят много бързо и до средата на октомври мнозина ще се окажат в съвсем обновена среда на съществуване. Не е изключено да се наложи да оставите нещо зад гърба си, като минимум тенденцията ще повлияе на линията ви на поведение- подобно на естествен процес на съзряване, социално и духовно израстване, когато се анализират минали обстоятелства, а погледът се привлича от нови и по-стойностни цели, адекватни на времето и собственото ви развитие…

Може да решите да пренесете част от стари приоритети в бъдещето, това ще се случи, само при условие, че те имат условия да се разширяват и допринасят за просперитета ви…Ако все пак нещо отпадне от начина ви на съществуване, то ще се отчита за изчерпано, отварящо място за нови и по-добри перспективи.

Важен двигател се оказват околните- част от тях ще ви стимулират, помагат, но е твърде вероятно да се проявят и такива ,които да ви разочароват, в по-неприятна форма- да разберете, че ви мамят, подвеждат и със съответните последици…не правете прекалено големи компромиси, не позволявайте да ви използват и защитавайте интересите си по-настойчиво…

Стрелец – Вие все още сте във важен период, който касае кариерното ви развитие, имидж-като минимум. Сега е моментът да утвърдите авторитета си, да се представите в светлина, която ще се отрази на общественото ви положение дълго след това. Оптимален срок на въздействие е 15 октомври.

През тази седмица е препоръчително да изчистите вид колебания, които могат да се тълкуват от останалите като неувереност.  Вероятно, за да се възползвате по най-добър начин от аспектацията на звездите, вие трябва да се концентрирате в една определена цел, да не разпилявате енергията си, да сте напълно наясно по кой път да поемете, коя линия на поведение да изберете и т.н. Нека още в началото всичко горе-споменато да е добре премислено, рационално, детайлно, в дълбочина- това ще се „излъчи“ и оцени от околните…

Обществото, в което съществувате ви указва все по-силно въздействие и привличат вниманието ви- от приятели и колеги до любими хора и партньори. Налага ви се да се доказвате пред тях повече от обикновено, защото обстоятелствата около вас или тях .бързо се променят, понякога и изненадващо и изискват бързи и адекватни реакции. През настоящия период усещате на „къде духат ветровете“, а през следващия тенденцията рязко може да ви постави в обновена среда на съществуване…

Козирог – Финансовите приоритети продължават да са водеща тема при повечето от вас, особено в частта- подкрепа от страна на партньори /лични или делови/, институции, влиятелни личности и т.н. В друг случай- това може да са наследствени казуси, които все още не са намерили своето решение.

Същевременно, точно сега е моментът да защитавате правата и интересите си, като трябва да заложите на дипломатичност, изграждане на връзки, да си създадете  стратегия, така че да не позволите да „издърпат килимчето под краката ви“, да ви подведат и т.н.

Най-внимателни се налага да бъдат онези, които имат неуредени юридически казуси. Ако ви предстоят съдебни процеси- пазете се от подвеждане, вид некоректност или отложете, ако е възможно.

Не е изключено и „прът в колелата ви“ да слагат роднините на вашата брачна половинка, ако имате такава.

Повечето от вас усещат всичко-горе споменато, както и че се намират на прага на важен житейски кръстопът, когато трябва да направят определящи бъдещото им развитие избори.

Така или иначе през тази и следващата седмица се тества общественото ви положение, възможно е изненадващо и бързо да се изкачите напред и нагоре по йерархичната стълбичка или пък- да се превъртите в съвсем неочаквана посока, така че следва да сте на щрек и на всяка крачка. Като минимум- периодът е показателен- до колко са устойчиви настоящите ви позиции, а ако предстоят вид трансформации, те ще се проявят  и ще ви превключат на нови релси на развитие до 15 октомври…

Водолей – Все по-важна тема става материалното ви благополучие, да не позволите да утече нещо ценно, което имате. В този процес вероятно ще ви е нужна помощ от страна на партньори-лични или делови, институции и т.н.

Не позволявайте обаче подобни въпроси да застават между вас и любимите ви същества.

Все пак, ако има неразплатени дългове, недоразумения в горе-посочения сектор, то те ще трябва да се уредят внимателно. Хубаво е и да се пазите от измами, да не предприемате излишни рискове, например- да теглите кредити, да давате пари на заем, да инвестирате, защото после вероятността да възникнат усложнения е значима.

Любовта може да е хладна или да се трансформира от съвсем практични оценки, внимавайте да не стигне до „точка на замръзване“.  Онова, което е способно да ви помогне и измъкне от своеобразен водовъртеж на усложнения е да излезете извън рамките на познатото- реално чрез пътувания или пък като общувате с по-широк кръг от хора, прилагате методи, от които не сте се възползвали до сега и т.н.

Риби – Водеща тема са партньорските ви отношения /лични или делови/, обществено положение и имидж, което е като скачени съдове за взаимоотношенията, които градите и укрепвате или пък рушите…

При всички случаи през тази седмица сте в тестови период относно връзките ви, не е изключено да погледнете с „други очи“ на близкото си обкръжение- също да се представите самите вие в различна светлина.

В този процес може да узнаете тайни, да водите разяснителни разговори, да изчиствате недоразумения, а емоционалният фон, който ще създадете, после ще ви съпътства дълго…

На този етап голяма част от успехите ви зависят от подкрепата на околните и не толкова от личната ви инициативност. Материалното ви положение рязко може да се трансформира, ако на ваша страна застане влиятелна личност, вид авторитет, който действа във ваша полза…Вариантите са много, включително- някой от вас могат да получат подарък от Съдбата, да уредят наследства или друго…

Все пак е препоръчително и да не поемате излишни рискове, които могат да дестабилизират онова, което имате-общо. Усетете на къде духат ветровете през тази седмица, възползвайте се от оформящи се възможности, но и бъдете нащрек, вземете мерки, за да се предпазите от изненади и обрати, пряко рефлектиращи върху джоба ви…

 

 

 

 

източник: http://horoskop-astrom.com

No Comments Yet

Leave a Reply