Преоткрий себе си…

За да открием себе си,е нужно да открием любовта към себе си! За съжаление в днешните забързани времена отделяме все по-малко време и пространство за това.Да се запитаме кои сме и какво искаме? Какво ни прави щастливи?

В морето от реклама ,което ни поглъща от сутрин до вечер забравяме да погледнем себе си и да разберем собствените си желания и ценности.Повечето от нас имат изграден стил на обличане създаден в годините. Харесваме определени цветове,влияем се от модните тенденции,харесваме определени материи и форми.
Колко често обаче се замисляме дали всичко това е в баланс с нас самите? Дали е в хармония с цвета на очите, косата и тена ни, дали отговаря на фигурата ни или просто си купуваме дрехите защото са модерни. Много често голяма част от тях стоят в гардероба с етикетите и не ги обличаме с години.
IVETA
На фона на всичко казано до сега картината не е добра,но има места и време ,където да се обърнем навътре и да разберем случващото се в нас.За нещата чакащи да бъдат открити ,за любовта и харесването към самите нас,без претенции и без осъждане.За това себеоткриване ще стане дума в семинара „Звездата си Ти!“.Ето защо горещо препоръчваме на всяка една от вас да отдели един следобед в който да се потопи в света на цветовете и да преоткрие себе си. Повярвайте момичета заслужава си…

Всяка жена може да блести и да бъде звезда. Необходимо е само да я събуди, да се открие за всички около нея. Отключете дремещата във вас звезда,която иска да е забелязана и проявена навън. За всички не показани красоти, които пазим за себе си и не изразяваме. “ ЗВЕЗДАТА си ТИ“ е семинар за красота и стил, в който окриваме себе си, красотата и любовта в различните и форми.Получаваме знания за самите себе си и се забавляваме със търсещи хора,като нас.

Семинарът е организиран от www.VISIONER.bg  и ще се води от имидж-консултант Ивета Петрова, дипломиран стилист от английската школа COLOURmeBEAUTIFUL.

Ето тук може да си закупите билети: http://sabitie.bg/event/409
В полето, където пише ПРОМО КОД въведете: lady zone
С този промо код ползвате 40лв. отстъпка от цената на билета!!!

 

източник: ladymagazine.bg

снимка: visioner.bg

No Comments Yet

Leave a Reply