НОВО ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО ЗА МЛАДИ ВОКАЛНИ ИЗПЪЛНИТЕЛИ И БАНДИ.

ЕДИН РАЗЛИЧЕН КОНКУРС за нова музика  „CSA – SUONA DIVERSO“!

CSA- SUONA DIVERSO

Първият  Contest Lab ,свързващ младите ,новоизгряващи артисти с големи професионалисти от музикалната  индустрията , дискографията /музикалното изкуство/ както и с музиканти с голям опит,  които  представляват  и участват в  лабораторията на Центъра за развитие на артистите „CSA” и  музикалната академия – „Свиря различно”  в  „ZR Music Factory”.

Ако сте млад изпълнител или имате банда и искате да ви забележат може да се запишете на lipabg.office@gmail.com, чрез изпратена регистрационна форма, придружена с кратко видео на ваше представяне. Ако имате въпроси можете да се обадите на телефон  0876788598 – Мартина Ненова (организатор)

Видеото ви може да е  непрофесионално с времетраене най- малко  от 30 секунди, качено на страниците на TicketPro – Facebook.

Една комисия от експерти ще избере предложенията и ще определи твоя Tutoring-Ментор, който ще е ръководител на оригиналния продукт до вечерта на селекцията в Live Club в София. Местонахождението на твоя Ментор ще бъде според твоята географска близост с LIPA 4-19 Academy Associate-Sofiа. Менторът, определен да работи с теб за твоето представяне, ще бъде професионален български изпълнител или музикант. Голямо предизвикателство  и възможност е участието за всеки млад музикант.

Този проект дава възможност да се срещнете със Световни продуценти, да работите с професионални музиканти и изпълнители, да бъдете на една сцена с известни изпълнители. И най-вече да развиете таланта си и да бъдете забелязани от едни от най-големите имена в музикалната индустрия.

Съставът на журито  както в София така и в Италия е от професионалисти от индустрията на дискографията  и музиката : R&B танцьори,музиканти,артисти, представители на рекламата , аранжимент ,журналисти

Как ще се провежда  финала ?

Всеки проект се представя на престижната сцена – ZR Music Factory . Артистите финалисти представят две песни избрани от песните, които те заедно с своите ментори  са подготвили   и избрали по време на обучението си,  както  и  един кавър който ще представят в дует с един артист от италианската музика .

 

При желание от ваша страна може да се запишете на lipabg.office@gmail.com или на телефон 0876788598 – Мартина Ненова (организатор).

 

УСПЕХ на всички млади таланти!!!

 

 

 

снимка: vivimilano.corriere.it

No Comments Yet

Leave a Reply