На какви цветове да заложим в годината на коня

Както знаете 2014 г. е годината на синия дървен кон според източния календар и ако спазвате съветите за благополучие на китайските философи, трябва да се запознаете с основните правила за облеклото през тази година. Трябва да избирате повече дрехи в сини, виолетови или зелени тонове. Последното е особено важно, ако искате през предстоящата година да имате много пари и късмет.

Добре би било да заложите и на спокойни пастелни тонове, както и меки, нежни нюанси, като кафяво, пясъчно жълто, кремаво и кафе.

bluehorsestyle1-horz
www.lolobu.com

Не пренасищайте облеклото си с прекалено масивни детайли или твърде ярки, крещящи аксесоари. Заложете по-скоро на изящни бижута, които ще придадат изтънченост и елегантност на визията ви, но без да се натрапват на околните. Конят не обича претрупаните ансамбли и за това трябва да бъдете по-семпли в облеклото.

Астролози и гадатели се различават в препоръките си за тоалетите и първите съветват да се доверите на зодиакалния си знак, а не на китайските хороскопи.

bluehorsestyle
lolobu.com

 

Овен: Представителите на този знак със сигурност трябва да предпочетат червените нюанси.

Телец: Астролозите препоръчват да наблегнат на синята гама от цветове, смесена с черен цвят.

Близнаци: За да бъде добра годината им, те трябва да се обличат в ярки наситени нюанси на зелено или жълто. Но в никакъв случай да не носят син цвят, синьото не е техният цвят.

Рак: На тях се препоръчва да са облечени в лилаво и нюанси на синьото.

Лъв: Златното – най-добрият избор за лъва.

Дева: Предлага ви се избор от няколко цвята. Най-добре е да се облечете в червени нюанси, също са подходящи синьо, лилаво и нюансите на зелено. Астролозите не препоръчват на младите дами жълта рокля.

Везни: Единственото, което казват за тях астролозите, е да бъдат цветни, модерни, елегантни, но цветовия баланс може спокойно да изберат сами!

Скорпион: Опитайте се да намерите в гардероба си дрехи в ярки цветове. Но – внимание – бялото е вашият цвят за късмет през цялата година!

Стрелец: Цветът ви през 2014 г. е синият! В тези нюанси ще се почувствате в мир и хармония със себе си и другите.

Козирог: Препоръчително е през цялата 2014 г. да сте на зелена вълна.

Водолей: Представителите на този знак трябва да се спрат на жълто и оранжево, защото тези цветове ще им донесат любовта, от която имат нужда.

Риби: За вас астролозите препоръчват да комбинирате черно и бяло в годината на Коня.

 

 

 

 

 

източник: pic.bg

снимка: колаж www.ladymagazine.bg

No Comments Yet

Leave a Reply