На гости на Уил и Джейда Смит

Уил и Джейда са женени от почти 20 години. През последните няколко години доста се шумя около връзката им. Какви ли не отношения се приписваха на Джейда, но реалсността е друга. Двамата са по-щастливи от всякога, а тайната им за това щастие се крепи на взаимна свобода: “ Трябва да имате доверие на партньора си, в крайна сметка Аз не съм надзирател а съпруга, която обича и вярва на съпруга си. Той е голямо момче и не се налага да го следя постоянно. Уил е мъж на честта, така че Аз съм му дала цялата свобода на света. Докато той може да застане пред огледалото и да се погледне с чиста съвест …Аз съм ОК!“

Двамата отвориха вратите на дома си за да покажат на света тяхната семейна идилия.

WillSmith-home-1

Имението се разполага на площ от приблизително 600 дкр. и съвсем не ни обсипва с блясъка който сме свикнали да лъха от къщите на холивудските знаменитости.

WillSmith-home7

Топлина, уют и много любов лъха от всяко кътче на тази къща. Цветовете напомнят за Африка. Материалите са взаимствани от Бразилия и Африка и се усеща преплитането на тези две култури. Нежно розово, оранжево, кафяво и много дърво.

WillSmith-home-8

 

Големи френски прозорци изпълват къщата с много светлина, а колоните напомнят на някой свещен Египетси храм.

WillSmith-home-3

WillSmith-home-2

 

Кухнята и трапезарията са помещения в които се прекарва много време и удобството е от голямо значение. По всичко личи, че семейство Смит не канят много гости и за тях идилията по време на вечеря е много важна.

WillSmith-home-4

WillSmith-home-9

Спалнята на семейство Смит се откроява с цветове нежна комбинация между розово и оранжево, дизайнерски мебели, естествени меки материи, а тавана е наистина впечатляващ.

WillSmith-home6

Банята е отражение на основната спалня. От нея лъха същия уют и топлина. Камината, полилеите от ковано желязо и меките топли цветове създават неповторима релаксираща атмосфера.

WillSmith-home-12

Уилоу, макар и доста известна за крехката си възраст е принцесата на татко и това няма как да не го усетим от нейната стая.

WillSmith-home-10

От стаята на Джейдън лъха спокойствие. Все още се усеща тинейджърския дух, но няма и спомен от бунт.

WillSmith-home-11

Езерото “Газебо“ е най-любимата част от дома на Уил Смит. Самият той споделя, че тук взима решенията си най-лесно.

WillSmith-home-5

В началото казахме, че в този дом няма излишна помпозност и всички онези лъскави аксесоари типични за повечето холивудски звезди липсват. Всичко е много обрано и спокойствието те обгръща във всяко кътче от имението. Скрито в цветове, материи и декорации. Един изцяло семейно ориентиран нетипично по Холивудски дом! Нищо чудно, това все пак са сем.Смит 😉

 

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки:http://www.architecturaldigest.com/

No Comments Yet

Leave a Reply