Настъпва началото на новата лунна година – Как да го планираме?

На 28 януари 2017 година настъпва новата лунна година.

Точно на тази дата започва и планирането на цялата година. Всъщност на тази дата започва и новият девет годишен цикъл. Сега завършва стария цикъл и е необходимо да го проведем в повече тишина, уединение със себе си, в прошка и благодарност за всичко, което е било. Добре е също така да се приключат неща, които ви тежат и са се изчерпали. Всичко се приключва с приемане, признание и благодарност, не изхвърляйте нищо просто ей така, защото то е имало смисъл и за вас самите това може да е урок. Без значение дали това са взаимоотношения, проекти и др. Тук не става въпрос за успешни или неуспешни, не оценявайте нищо, просто наблюдавайте, приемайте, признайте и благодарете.

Пропускайте емоциите през вас.

Подгответе се да посрещнете новата лунна година в чистота на съзнанието, ума и душата.

За четвърта поредна година ще направя ритуала за залагане на намеренията за новата година. Тези, които са присъствали знаят, че той се прави веднъж в годината на първото Новолуние, което бележи началото на лунната година.

В този ритуал се правят наричания за всички сфери в живота ви, според 12 -те астрологични дома. Този ден носи много голяма енергия и заряд и именно всяко намерение има силата да се реализира. Смело мога да заявя, че всички, които са присъствали на този ритуал казват, че 90% от желанията им се сбъдват. Пространството, което се създава е връзката със сърцето и душата, защото те знаят най-добре какво наистина искаме. А щом желаем нещо със сърцето си то тогава притежаваме енергията и ресурса за постигането му.

Душата е мъдра и знае как да се реализира и външния свят ни помага с хора, ситуации, знаци, които ни водят по нашия път. Тогава възниква доверие към себе, към света, спокойствие и увереност. Това е сътворение по женският път, с женска енергия, нежност, любов и лекота.

Каня всички, които искат да се присъединят към това събитие на 28 януари (събота) 2017 година от 16 ч в студио „Ритъм спейс“ кв. Лозенец, ул. Котел 8 /партерен етаж/.

Ще творим, ще танцуваме и ще се забавляваме. Очаквам ви!

 

С обич….Снежана!

 

За да заявите участието си пишете на info@ladymagazine.bg или на телефон +359887629282, ще ви изпратим инструкции за ритуала, които да направите сами за приключване на стария цикъл и какво е необходимо да подготвите за новия.

Продължителност 2 часа – цена 50 лева.

 

Повече информация за това коя е Снежана Койчева може да прочетете тук.

Все още няма коментари

Отговори

Твоят email няма да бъде публикуван.

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.