Настъпва началото на новата лунна година – Как да го планираме?

На 28 януари 2017 година настъпва новата лунна година.

Точно на тази дата започва и планирането на цялата година. Всъщност на тази дата започва и новият девет годишен цикъл. Сега завършва стария цикъл и е необходимо да го проведем в повече тишина, уединение със себе си, в прошка и благодарност за всичко, което е било. Добре е също така да се приключат неща, които ви тежат и са се изчерпали. Всичко се приключва с приемане, признание и благодарност, не изхвърляйте нищо просто ей така, защото то е имало смисъл и за вас самите това може да е урок. Без значение дали това са взаимоотношения, проекти и др. Тук не става въпрос за успешни или неуспешни, не оценявайте нищо, просто наблюдавайте, приемайте, признайте и благодарете.

Пропускайте емоциите през вас.

Подгответе се да посрещнете новата лунна година в чистота на съзнанието, ума и душата.

За четвърта поредна година ще направя ритуала за залагане на намеренията за новата година. Тези, които са присъствали знаят, че той се прави веднъж в годината на първото Новолуние, което бележи началото на лунната година.

В този ритуал се правят наричания за всички сфери в живота ви, според 12 -те астрологични дома. Този ден носи много голяма енергия и заряд и именно всяко намерение има силата да се реализира. Смело мога да заявя, че всички, които са присъствали на този ритуал казват, че 90% от желанията им се сбъдват. Пространството, което се създава е връзката със сърцето и душата, защото те знаят най-добре какво наистина искаме. А щом желаем нещо със сърцето си то тогава притежаваме енергията и ресурса за постигането му.

Душата е мъдра и знае как да се реализира и външния свят ни помага с хора, ситуации, знаци, които ни водят по нашия път. Тогава възниква доверие към себе, към света, спокойствие и увереност. Това е сътворение по женският път, с женска енергия, нежност, любов и лекота.

Каня всички, които искат да се присъединят към това събитие на 28 януари (събота) 2017 година от 16 ч в студио „Ритъм спейс“ кв. Лозенец, ул. Котел 8 /партерен етаж/.

Ще творим, ще танцуваме и ще се забавляваме. Очаквам ви!

 

С обич….Снежана!

 

За да заявите участието си пишете на info@ladymagazine.bg или на телефон +359887629282, ще ви изпратим инструкции за ритуала, които да направите сами за приключване на стария цикъл и какво е необходимо да подготвите за новия.

Продължителност 2 часа – цена 50 лева.

 

Повече информация за това коя е Снежана Койчева може да прочетете тук.

No Comments Yet

Leave a Reply