Най-сладкото предложение за женитба

Когато Адам Блъм решил да предложи брак на своята приятелка Хана, той имал за съюзник най-сладкия вестоносец – едногодишният им син Джейс ;). Една обикновена фотосесия с необикновен край :).

merry me-proposal-3

 

Младата двойка решили да си направят запомняща се фотосесия при сестрата на Адам, Линдзи, която по случайност била фотограф. По време на снимките Адам помолил Хана да донесе от колата кибрит. Когато Хана се върнала, Адам и казал: ” Хей виж каква симпатична блузка подари Линдзи на Джейс.” Познайте какво видяла Хана?

 

merry me-baby proposal

 

Тогава Адам паднал на колене и подал мъничка кутийка към Хана. Коя жена би устояла на такова мило предложение?

merry me-proposal-1

 

merry me- proposal-2

“След раждането на Джейс, това е най-вълшебния момент в живота ми” – споделя Хана. “Факта, че Адам направи сина ни част от този момент го прави още по-безценен за мен.

Самата Хана е обсебена от това да си правят семейни фотосесии непрекъснато, за разлика от Адам и това е било още по-голямо предизвикателство за него, което е без значение тъй като той обича да прави Хана щастлива.

merry me-proposal-2

Понякога е нужно толкова малко, за да направиш човека до себе си щастлив. Един малък жест, с толкова голямо значение. Създаващ неповторими спомени и красиви емоции.

 

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимки:

No Comments Yet

Leave a Reply