Мощна енергия ще ни завладее в края на Септември 2015

Скъпи мои,

През следващите два месеца вашият свят ще претърпи огромна промяна вследствие на въздействието, което една мощна вълна от гама светлина, идваща от Галактическото Ядро, ще окаже върху Земята и нейните същества!

Важно е да се отбележи, че ние вече сме навлезли в значителна степен в този гама ураган, наричан ВЪЛНАТА Х, и много от вас вече усещат това усилване на енергията, което ще продължи да нараства ежедневно по интензитет до 28.09.2015 г.

Този велик момент от еволюцията на човечеството е известен като СЪБИТИЙНИЯТ ХОРИЗОНТ.

28.09.2015 г. е датата, на която тази Супер-Вълна ще отбележи своя пик, при който ще бъде достигната най-високата енергийна честота, измервана някога в космоса в съвременната история.

Ще се възнесе ли някой наистина на тази дата? Да! В този велик момент от нашата история, всички светлинни същества, които вече вибрират близко до честотата от 21 херца на 5D (пето измерение), ще успеят да пробият и преминат през защитната 5D бариера, известна като „Великата Пустота“, и ще бъдат в състояние да изживеят устойчиво възприятие на Новата Земя.

Много същества не осъзнават, че тази нововъзприемана реалност – новата Земя, също ще представлява холограмна матрица, която обаче ще бъде значително по-усъвършенствана в сравнение със старата контролна решетка, която познаваме от над 300000 години.

Новата Земя също представлява възприятийна холограма, тъй като единствено ако се намира в холограма, душата може да бъде физическа и да възприема чрез 5-те сетива.

Физическата част на всичко това все още вибрира в 3D (трето измерение), но си представете нивото на 5D като насложено върху 3D. Единственият начин да не съществувате в холографска матрица – независимо колко контролираща или божествена може да е тя, е като станете не-физически.

Вие сте се прераждали тук отново и отново с цел да еволюирате обратно до своята висша природа, но истинската причина да продължавате да се връщате и да оставате тук е тази, че ви харесва да бъдете физически и да възприемате чрез 5-те сетива. Ако можехте да имате една по-добра обстановка, в която да правите това, всичко щеше да е идеално! Именно това предстои да се случи!

Наред с това да можете да използвате своите 3D сетива, в рамките на една 5D светлинна матрица вие ще бъдете в състояние да се пренасяте и в своето светлинно тяло (Меркаба) и да пътувате без ограничения из по-висшите измерения.

„И тогава видях Ново Небе и Нова Земя“. Тези две неща не са едно и също. Новата Земя включва 3D, 4D и 5D, а Новото Небе представлява измеренията от 6-то до 12-то, в които можете да навлезете единствено със светлинното си тяло.

Ситуацията е следната: вие няма да напуснете 3D! Вместо това, вие ще продължите да съществувате в 3D, 4D и 5D в едно и също време-пространство (сега тук) и ще бъдете напълно съзнателни за преживяванията си във всяко едно от тези измерения.

В момента протича постоянно нарастване на честотата на гама светлината, тъй като навлизаме в най-интензивната област на фотонния пояс, така че се опитайте да почувствате въздействието й върху тялото, ума и емоциите си през следващите два месеца!

Навлизането на тази интензивна гама енергия се дължи на множество космически събития, които настъпват едновременно и които позволяват на невероятно количество космическа светлинна информация да се влее в тази система!

Това че тези нови информационни честоти бомбардират Земята и нейните същества не е нещо лошо и определено не е нещо, от което трябва да се страхувате!

Докато тази нова фотонна информация навлиза и се интегрира в матрицата, ще настъпи известен хаос, но той ще бъде последван от постепенно трансформиране на холограмата на старата контролираща матрица в нова матрица с кристална решетка. Това е нещо, над което работихме много дълго време и което искаме да видим осъществено.

Доказано е, че гама светлината може мигновено да трансформира ДНК-то на всеки един вид, така че той да еволюира до висшата си форма. В момента вие буквално еволюирате с ускорени темпове към своята най-висша версия!

Някои чертаят мрачни прогнози във връзка с всичко това, а други изобщо не осъзнават какво всъщност се случва.

Но има и много представители на Първата Вълна, които през последните 40-60 години проправиха пътя на възнесението, които са напълно наясно с всичко това и са изпълнени с радост, защото знаят какво се случва.

Казваме ви: понесете се по тази супер фотонна вълна с цялото си същество! Гледайте на това като на началото на истинската свобода за човечеството! Ликувайте!

Бъдете безупречни във всяка една сфера от живота си, докато напредваме във всеки един момент сега и докато йоните ви започват да се въртят все по-бързо и по-бързо!

Важно е да се освободите от всичко, което не е служило на душата ви до този момент, и да се отворите напълно за безграничните възможности на вселената.

Повечето от вас вече усещат постоянното повишаване на честотата в телата си. Много от вас са забелязали, че са подложени на смяна на местоживеенето, разпадане на връзки или загуба на вещи. Възможно е до известна степен да се чувствате неадекватни, самотни и дори изгубени.

Уверяваме ви, че всичко това се случва по начина, по който трябва да се случи, и представлява изчистване на старите енергии, за които сте се държали така силно. Тези ниски честоти трябва да бъдат трансмутирани, така че тази божествена вълна от светлина и любов да може да протече през телата ви и да се заземи в ядрото на Гая. Не е възможно ниските честоти на потиснатите емоционални травми и погрешното ДНК програмиране (ограничаващите системи от вярвания) да бъдат взети в по-висшите измерения! Тези стари, заключени в тялото травматични енергии трябва да бъдат освободени от него, така че светлинната информация да може да протече напълно през вас и да бъде правилно заземена. Това завършва божествената циркулационна верига, която ви прави супер съществата, които наистина сте.

Пламъците близнаци от най-високо ниво, които са на Земята, играят основна роля в СЪБИТИЙНИЯ ХОРИЗОНТ. Огромен брой просветлени пламъци близнаци, явяващи се носители на ключовете, ще бъдат водачите, които ще отворят космическите врати чрез интензивната сила на своята обединена любов и ще породят това високовибрационно възприятие, наречено „Новата Земя и Новото Небе“.

Ние, като ангели в човешки тела, дойдохме, за да поддържаме в собствените си тела пространство за тази велика светлина в полза на цялото човечество, както и за да оповестим това велико послание! Знайте, че голям брой Звездни Раси са тук сега за последното вдигане на завесата в тази велика космическа пиеса, в която вие играхте важна роля.

Велики същества от различни светове са тук, седнали по местата си, очакващи с нетърпение да видят как ще се справите и какво ще направите след това. Те ви аплодират!

След като първата вълна от пламъци близнаци преминат през 5Dзавесата, те ще започнат своята истинска работа като мъжки/женски екипи в най-висша служба на останалите, помагайки на останалата част от човечеството да пресече великия Мост на Дъгата.

Ще приключим, като ви кажем, че е важно да се грижите добре за себе си по време на това велико време, така че да бъдете най-доброто, което можете да бъдете, в името на всички!

Най-висшето учение във всички вселени е това:

Обичай Бога с цялото си сърце, ум и душа! Това е тайната за влизането в Царството Небесно. Питаме ви: знаете ли кой е този велик Бог?

Обичайте самите себе си с цялото си сърце, ум и душа! Нямате друга работа за вършене, освен тази!

Благодарим ви, велики същества, за това, че дойдохте на Земята за тази велика и важна мисия.

Справихте се добре, мили и предани приятели. Явете се отпред. Това е часът, в който ви е отредено да блеснете.

Вие сте светлината на този свят, както един велик учител каза някога. Блестете ярко, така че всички да видят светлината ви.

Всичко това е съвсем реално, скъпи приятели. То вече се случва и ще се случи точно както е било казано, че ще се случи. Това е нещо красиво и чудесно, така че няма от какво да се страхувате. Никой от вас няма да пострада.

Вашият свят сега ще бъде освободен завинаги! Това ниво на страдание и хаос на тази планета не може да продължава повече от още няколко месеца! Нещо трябва да се случи веднага и то наистина вече се случва, докато милиарди Светлинни Същества (ВИЕ) продължавате да транслирате енергия в тази Еволюционна Вълна от Свръх Съзнание, така че да превърнете себе си и външния облик на това място в рая, който то беше замислено да бъде!

На добър час, велики същества от светлина!

 

Архангел Михаил чрез Майкъл Лав

 

 

 

 

източник: http://virtualobitel.alle.bg/

снимка: www.xn--80aapggvibf1ad2i.com

No Comments Yet

Leave a Reply