Където е насочен фокуса, там отива и енергията

Казвам се Елена и от години живея в София.

Преди 8 години срещнах Павел. Връзката ни започна като повечето връзки, нямаше нещо, което да предполага развръзката за която ще ви споделя малко по-надолу в разказа си.

Излизахме, забавлявахме се, имахме нашите специални моменти и така до момента в който забременях. Бях щастлива. На 36г. ми предстоеше да стана майка. Всичко бе прекрасно, докато бащата на дъщеря ми отказа да я признае и замина за чужбина. Нямаше го почти 1,5г. Когато се прибра бе по-нисък от тревата и се разкая много за решението, което бе взел тогава. Простих му, той призна детето и заживяхме заедно. Нов прилив на енергия се появи във мен. Отслабнах, разхубавих се и отново се чувствах много щастлива.

Аз съм счетоводител по професия и имам стабилна работа. Изкарах спокойно, макар и самотно майчинство първите 1,5г. Когато Павел се прибра отново при нас не започна работа и всички разходи поех аз. Това продължи близо 2 години, той така и не си намери работа…..Един ден казах: „СТИГА!“

Така започна моят УЖАС. Той стана сприхав и агресивен. Аз го изхвърлих от дома ми, той започна да налага системен тормоз върху мен и дъщеря ми. Детето е вече много травмирано…Минаваме през цялата тромава съдебна система, познават ме вече във всички районни, социални и тн. Павел играе ролята на жертвата и не мога да докажа, че този човек има психически проблем и не го е грижа за детето, а иска да съсипе мен. Ходи по телевизии, правят репортажи и не знам кой може да ми помогне вече.

Бих искала да ви попитам – Има ли начин как да преобърна своята женска енергия и по този начин да го отдалеча от НАС! Има ли начин по който бих могла да скъсам завинаги с този човек? Има ли начин как да се събера и да насоча енергията си в правилната посока!

Предварително ви благодаря за отделеното време.

Popitaj-Olga-Elena

Елена

Здравей, Елена.

Поздравявам те за смелостта да споделиш своята история с нас. Сигурна съм, че в нея ще се припознаят много жени, които са минали или минават по твоя път. Затова нека видим как бих могла да съм полезна за теб и за всички онези дами, които минават през ужаса, през който преминавате ти и дъщеря ти.

Питаш ме, дали има начин да отдалечиш бившия си партньор от вас.Питаш ме, дали има начин, по който би могла да скъсаш с този човек завинаги. Прочитайки тези редове, наум веднага ми идват думите наАнтъни Робинс, който казва: „Където е насочен фокуса, там отива и енергията“ („Where focus goes, energy flows“). Ако фокусът ти е насочен върху този мъж и върху всичко добро или лошо, което е свързано с него, то твоята енергия тече по посока на неговото русло. Колкото повече се гневиш на него, колкото повече искаш да го махнеш от живота си, колкото повече кроиш планове за отмъщение в своята глава, толкова повече ЗАХРАНВАШтози мъж със своята енергия. По този начин му даваш сили. А той ще продължава да се бори с теб все повече и повече с всеки изминал ден.

Има ли начин да насочиш тази енергията в правилната посока? Има и отговора на този въпрос би могъл да те измъкне от ситуацията, в която се намираш в момента. Искам да споделя с теб много ключово нещо, Елена. Енергията на любовта и енергията на омразата е едно и също нещо, което преминава ту в единия ту в другия полюс. Те са две страни на една монета. Еднакви са по сила, по структура и по своята мощ. Но само от теб зависи, дали ще я използваш за да захранваш нечия агресия или ще я оползотвориш по начина, по който пожелаеш.

Имаш ли желания, които искаш с цялото си сърце? Можеш ли да ги формулираш така, че в тях да не присъства човекът, за когото говориш по-горе? Направи го. А сега, всеки път, когато се случи нещо, което те ядоса или разгневи, веднага обръщай мислите си към това желание. По този начин насочваш енергията си към нещо градивно, вместо към нещо друго, което ще се върне, за да ти „зашлеви шамара“ с двойна сила.

Питаш ме, дали има начин да преобърнеш женската си енергия. Има, но не женската енергия трябва да преобръщаш, а мъжката енергия, в която се намираш в момента. Има безкрайно много техники и ритуали, с които можеш да изчистваш и да захранваш женския си център. Има техники за освобождаване на гнева, за премахване на страхове, за събуждане на интуицията и всички те са пазени векове наред, за да помагат на жените да остават ЖЕНИ. Практикуваме ги по време на „Енергийни женски практи“ всяка сряда вечер в София. Добре си дошла, ако решиш. А до тогава с две ръце ти препоръчвам книгата „Женска вълна“. В нея ще намериш много упражнения, с които да възвърнеш силата си на жена и да сътвориш живота си такъв, какъвто пожелаеш.

Пожелавам ти вътрешна сила и мъдростта на жената в теб.

banner

http://olgan.org/

 

Искрено Ваша,

bg_loader

 

 

No Comments Yet

Leave a Reply