Магично звездно съвпадение – време за желания

НА 30-ТИ ЮНИ ВТОРНИК ОТ 12:40 ЧАСА НА ОБЯД ЗАПОЧВА СЪВПАД НА ВЕНЕРА (МАЛКАТА БЛАГОДЕТЕЛКА) С ЮПИТЕР (ГОЛЕМИЯТ БЛАГОДЕТЕЛ) В ЗНАК ЛЪВ. НА 1-ВИ ЮЛИ СРЯДА В 9:40ЧАСА СУТРИНТА Е АБСОЛЮТЕН СЪВПАД. АСПЕКТЪТ СВЪРШВА НА 1-ВИ ЮЛИ, СРЯДА В 23:40 ВЕЧЕРТА. СЛЕД 23:40 ВЕНЕРА И ЮПИТЕР СА НА РАЗЛИЧЕН ГРАДУС.

Този аспект е много рядък. Юпитер ще бъде в Лъв след 12 години, но юпитер с Венера в Лъв ще бъдат там след 2000 (две хиляди) години и са билиц там преди 2 хиляди години. Венера в Лъв дава любов, а Юпитер в Лъв дава късмет да се справиш с всяка ситуация, дава мъдрост и сила за постигане на целите.

Може да си заредите вода с енергиите на Венера и Юпитер и после да я пазите (че няма как да си напарвите нова) и да я добавяте към друга вода и с нея да си пръскате дома, да пиете и т.н. В някакъв съд, най-добре кристална купа, но може стъклена или глинена – наливате вода и я оставяте навън за времето, когато трае аспектът от 12:40 сутринта на 30 юни до 23:40 на 1-ви юли.

Във водата може да се сложат кристали, които символизират Венера (авантюрин зелен или малахит зелен) и аметист за Юпитер Може и ви препоръчвам да се облечете в цветовете на Юпитер и Венера в тези дни – зелено и лилаво.

Бихте могли да изкарате семейни снимки да се осветят или семейни бижута и въобще всичко върху което искате да има късмет, а в часа на точния съвпад 1-ви юли 9:40 сутринта – изключете телефони, отделете си 1 минута да потънете в себе си и много силно да си пожелаете онова за което желаете да имате късмет. Тъй като подобен съвпад на Венера (любов) и Юпитер (късмет, успех) в Лъв се случва веднъж на 2 хиляди години, помислете в каква посока желаете да действате в този момент!

 

 

 

източник: ladymagazine.bg

снимка:pranaana.blogspot.com

No Comments Yet

Leave a Reply