Коледа в бяло

Коледните празници наближават, а с тях  доброто настроение и желание да опустошим магазините става все по неконтролируемо. Всяка домакиня обича да украси дома си и да създаде коледна атмосфера и уют по време на най-прекрасните семейни празници. Още по-хубаво е, че разнообразието по магазините ни предлага да удовлетворим и най-малките си капризи.

Подготвихме ви тематична бяла коледна украса, с което се надяваме да ви дадем няколко полезни идеи, как с малко средства да постигнете максимален ефект.

white christmas8
flickr.com

Ако предпочитате студените цветове спокойно може да се спрете на този тип украса за дома ви по Коледа. Подберете бяло,сиво,синьо,сребърно  и създайте своята бяла приказка.

 

white christmas2
http://www.skimbacolifestyle.com/

Препоръчваме ви да се снабдите с спрейове за оцветяване в бяло с които лесно може да боядисвате, разбира се имайте на предвид, че каквото и да ви се наложи да пръскате трябва да го правите навън. Съберете шишарки, купете си изкуствени елхички, може дори и дрянови клонки да боядисате, получава се страхотно.

white christmas4
http://www.skimbacolifestyle.com/

Направете си венец от сребърни топки. За тази цел ще ви е необходимо лепило и различни по големина коледни топки. Подберете ги с различни отблясъци на сребристо за да се получи интересен ефект.

white christmas5
http://www.skimbacolifestyle.com/

По това време на годината в гората обикновено се изрязва голямо количество дървен материал. Ако не можете от друго място да се снабдите с най-обикновен пън, може да го направите докато се разхождате в гората ;). Напръскайте го с гореспоменатите спрейове и ще си имате страхотна декоративна масичка.

 

white christmas3
http://www.skimbacolifestyle.com/

Ето още една чудесна идея: напишете лично послание до всеки който ще присъства на празничната вечеря. Тъй като това е семеен празник, всички хора ще са близки до сърцето ви и много би им станало да прочетат няколко мили слова/пожелания за отправени лично за тях.

white christmas6
Pinterest

Ако имате камина задължително си направете венец, дали ще е от елхови клонки и панделки или само от играчки със сигурност ще освежи интериора и ще създаде празнично настроение.

white christnas3
http://www.skimbacolifestyle.com/

Ако нямате големи вази, може да си купите такива и да ги напълните с играчки, става страхотно.

white christmas7
flickr.com

Напръскайте елхата със спрей със изкуствен сняг и нахвърляйте небрежно сгънати плетени одеала наоколо, по столовете, канапето…става много уютно!

Надяваме се да сме ви били от полза. Весели Коледни празници изпълнени с топлина желаем!

източник: ladymagazine.bg

снимка: flickr.com

No Comments Yet

Leave a Reply