Кои са най-честите грешки на жените по време на флирт

Флиртуването е неизменна част от ежедневието на всяка млада дама. Но ако да флиртуваш с някой който се опитва да завладее сърцето ни е лесна задача, далеч по-трудно е да спечелиш сърцето на някой, който те е впечатлил.

Често пъти ние жените ставаме срамежливи и нервни, когато флиртуваме с готини и уверени в себе си мъже. Достатъчно е само да го погледнем в очите и напълно сме загубили ума и дар словото си.

За щастие ситуациите не винаги се повтарят и това ни дава възможност да вземем нещата под контрол. Подобни моменти са безценни, но често пъти ги разваляме с глупаво поведение и създаваме грешно впечатление за нас самите.

Ако наистина искате да създадете точното впечатление в човека, който вече ви е завъртял главата сме ви подготвили списък с 12 често срещани грешки, които ние жените допускаме когато флиртуваме и които определено не трябва да правите на първата си среща с избраника на сърцето си….

 

1. Спрете да предполагате, че Той може би е наясно с вашите чувства!

Повечето жени си мислят, че мъжете имат паранормални способности и могат да четат мисли. Момичета, това не е така! Няма нищо страшно да направите първата крачка и да му кажете какво чувствате към него! Запомнете, няма ли пчели, няма и мед ;). Той никога няма да разбере какво изпитвате към него ако просто не му го кажете/покажете!

2. Спрете да казвате на мъжа който харесвате колко много мъже ви харесват вас.

Не правете тази грешка да обяснявате на какво огромно внимание от страна на мъжете се радвате с идеята да накарате вашия избраник да се чувства богопомазан, че видиш ли сте избрали именно него.

3. Не бъдете прекалено уверена, играеща ролята на “гадната кучка“

Ако сте попаднала на срамежливец, не бъдете прекалено уверена показвайки, че нямате никакви притеснения владейки напълно живота си. Обикновено такъв тип жени плашат мъжете. Ако сте попаднали на уверен тип със сигурност флиртувайки като опитна кучка няма да ви донесе желаната развръзка. Най-много да имате роман за една нощ и нищо повече.

4. Не се смейте постоянно на всичко, което ви казва..

Мили дами, мъжете обичат да пускат различни шегички опитвайки се да изглеждат забавни, разчупвайки стегнатата ситуация. Със сигурност ако не се смеете на нито една от шегите му ще скове ситуацията допълнително и е липса на всякакво уважение, но не прекалявайте….

5. Не пийте прекалено много алкохол

Чаша, две вино не биха провалили срещата ви, даже напротив ще се почувствате малко по-уверена и ще ви накарат да се отпуснете. Важно е да държите ситуацията под контрол освен ако не искате да ви види как се клатушкате насам-натам опитвайки се да стигнете до таксито.

6.  Не бъдете прекалено заинтересована

Покажете интереса към това, което Той казва задавайки въпроси, но в никакъв случай не се втренчвайте в него с идеята да му покажете колко много ви интересува темата, която той развива часове наред. Ако нещо не ви харесва спокойно може да изразите мнението си и да смените темата. По този начин показвате, че и вие сте важна. Флиртувайте, но бъдете себе си. Не изгубвайте чара си в желанието да ви харесат на всяка цена.

7. Не лъжете

Лъжата е нещо с което може да отблъснете всеки мъж от вас и да разрушите всяка връзка. Не поставяйте тежки граници между вас и партньора само защото сте решила да поукрасите някоя история. Освен това не е добра идея да започнете една връзка в заблуда.

8. Не флиртувайте само онлайн

Докато се флиртува онлайн се чувстваме някак спокойно и сигурно, защитени от това че човека не е срещу нас и ако минем една определена граница няма да се случи нещо което не можем да контролираме.

9. Не прекалявайте със социалните мрежи

Да…Facebook, Instagram, Twitter и всички останали социални мрежи може да разкриват много за човека който е обект на вашето желание, но не се вманиачавайте да проверявате всеки час неговия профил, не прекалявайте с коментарите и други активности, защото така определено няма да привлечете вниманието му.

10. Не се преструвайте, че имате общи интереси

Ако не сте честни в началото на вашите отношения и му обясните как и вие си падате по риболов и бънджи скокове, а това определено не са вашите любими неделни занимания, рискувате да ловите всяка неделя риба или да ви се наложи да скачате от 160 м. височина.

11. Не бъдете прекалено студени с него

Жените обичаме драма и обичаме да тестваме мъжете. Ако следвате максимата “ Не ми пука за теб, обичай ме“ определено няма да постигнете дълготрайни взаимоотношения с който и да било мъж. Ако обаче това е човек на който наистина държите няма нужда да сте ледената кралица…..

12. Не бъдете прекалено мистериозни

Има жени, които обичат да запазят интригата във взаимоотношенията, които изграждат с определен партньор мислейки, че по този начин тръпката между тях ще е по-дълготрайна. Ето защо съвсем нарочно се разсейват и не отговарят на въпроси, които партньора им задава и те са наясно, че имат значение за него.

Любовта е нещо уникално, мистична и сетивно чувство. Тя е енергия, която ни връхлита с такава сила, че би било глупаво да се вкарваме в определени клишета вместо да и се наследим без да мислим за последствията. Флиртуването е част от играта и трябва да се прави с финес. Събудете се момичета…..ние сме тези, които винаги усложняват всичко, особено в този тип отношения. Мъжете са устроени по-простички…Те просто ни желаят и това е нещото, което ги движи. Не е необходимо да използваме каквито и да било тактики за да ги оплитаме в мрежите си. Не може да се обясни какво вижда един мъж в определена жена и какво е в основата на неговите първични желания. Но едно е ясно – колкото по-силно желае един мъж една жена толкова по-силна е връзката им. На нас ни остава само да се наслаждаваме на тази енергия.

 

 

 

 

 

източник: www.ladymagazine.bg/ Даниела Коларова

снимки: http://womanitely.com/

No Comments Yet

Leave a Reply