Кожа,кожа и пак кожа…

На ти ли сте с кожата?
Новото е, че кожените дрехи преминава смело от пънк стлистиката и придобиват елегантно, много дамско излъчване. Тайната е в силуетите и в умелото съчетаване. Иначе имаме пълна свобода по отношение на дрехите от кожа – могат да бъдат рокли, поли, панталони, манта, клинове, якета, дори блузи. 
koza3
                                                  Anthony Vaccarello
Линията им е изискана, с типично дамски акценти. Панталоните са по крака, тип цигара, а полите – около коляното, често с кокетни плохи. Полата-молив е абсолютен култ. Тя придава на силуета ни „стегнатост“, лека строгост, но и много сексапил.
koza1
                                                 Givenchy
Много красив е флиртът на кожата с по-фините и деликатни материи и други модни носители на женствеността. Копринена блуза, мохерен пуловер, нежни блещукащи обици, падаща на вълни коса, обувка на тънък ток – те опитомяват властното излъчване на кожата и резултатът е един интригуващ и много съвременен аутфит. Именно в това е ключът към големия пробив на кожата във всекидневния гардероб и дори в деловата среда.
Koza
                                                  Saint Laurent
Новост са и цветовете. Черно? Кафяво? Да, може, но класиката далеч не изчерпва новата палитра на коженото модно господство. Сега я виждаме в аристократични нюанси като бордо, охра, горско зелено, коняк, графит, бежово, както и в смело червено. И само един поглед към дами като модната икона Оливия Палермо или актрисата Хейдън Панетиер е достатъчен да ни убеди, че ние също бихме могли да пробваме горещия тренд. Условието е ясно – желанието да подарим на женствеността си една наистина смела и луксозна обвивка.
OP2
                                                      Olivia Palermo
Е мили дами, ако не сте си набавили нещо кожено за този сезон, по-добре е да го сторите, защото както вече разбрахте кожата ще е тотален хит.
източник: ladymagazine.bg
снимки: Style.com, Pinterest
No Comments Yet

Leave a Reply