Как да обичате себе си

Всяка дама, дори най-красивата, неустоимата, умната и забавната, е имала лоши моменти, в които самочувствието й се срива със земята. Освен това обаче всяка жена, абсолютно всяка, може да бъде сексапилна и очарователна в очите на останалите. Всичко е въпрос на това как се чувстваш в кожата си.

Затова момичета, ето няколко лесни съвета, които ще ви помогнат да сте по-самоуверени…

Усмихнете се на непознат

Ще видите, че така ще се почувствате по-смела, а когато ви върнат жеста, това ще ви направи много щастливи.

Облечете се готино и секси

Това е лесен трик, за да излъчвате сексапил и самоувереност. Когато знаете, че сте облечени добре, погрижили сте се за външния си вид и се чувствате комфортно в облеклото си, излъчвате много силен магнетизъм.

 op4

Носете хубаво бельо 

Дори да нямате мъж, на който да го покажете, вие ще се чувствате готини, секси и неустоими, знаейки, че носите красиво бельо.

Масажирайте тялото си с лосион

Това ще се отрази чудесно на кожата ви, ще ви отпусне и на психологическо ниво ще ви помогне да се свържете със себе и да отключите своята сексуалност.

Повярвайте на хората, които ви харесват 

Не подминавайте комплиментите, приемайте ги и им се наслаждавайте! Те са за вас и отразяват положителните ви качества и са си чиста истина. Особено ако ги чуете от няколко различни човека. Затова приемете ги и… си вирнете носа! В добрия смисъл, разбира се – идеята е простода цените собствените си достойнства.

Не приемайте лично отношението на другите 

И нека обърнем нещата от другата страна. Светът на другите не се върти около вас, затова никога не знаете какво му е било на даден човек, когато е реагирал по-грубо спрямо вас. Затова не приемайте всичко твърде лично и винаги действайте смело и спокойно. Бъдете уверени пред предизвикателствата и те няма да ви се опрат.

Мили дами, не забравяйте едно – сексапилът и самоувереността, не зависят от начина по който изглеждате, а от начина, по който се чувствате. Затова винаги помнете хубавите си качества и се старайте да гледате от положителната страна на нещата.

източник: beU.bg

редакция: ladymagazine.bg

снимки: Pinterest, http://lookbooks.com

No Comments Yet

Leave a Reply